مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع آنتن های 3G و 4G
italodance
11-04-2018, 08:51
دوستان یه سوال داشتم . دیجی کالا یه آنتن یاگی مدل AW26 آورده با قیمت 130 تومن . من یه آنتن تقویتی برای یه منطقه روستایی میخواستم که شدت سیگنال 4G همراه اول ، با آنتن لوزی شکل که پشت پنجره نصب میشه و مودم رومیزی ، 40% هست و راضیم ولی میخواستم ببینم اگه به جای اون آنتن ، آنتن یاگی که دیجی کالا میده رو نصب کنم آیا سیگنال بهتر میشه یا نه؟؟ محل نصب مودم جوری هست که داخل خونه اصلا سیگنال 4G وجود نداره و مودم رو میبرم دم پنجره و چون اونجا دید مستقیم به دکل 4G داره ، با آنتن لوزی شکل ، اون مقدار سیگنال میده . لازمه اینم بگم که دکل 4G همراه اول تا اونجا حدود 10 کیلومتر فاصله هوایی داره ولی چون دید مستقیم داره و مانعی اون وسط نیست ، سیگنال ضعیفی میتونه دریافت کنه
سوال دیگه اینکه کلا این آنتن های تقویتی ، 3G هم ساپورت میکنن یا فقط 4G هستن؟
و سوال آخر که البته ربطی به تاپیک نداره و بحث فنی خود فروم هست اینکه چرا من هرچی تلاش میکنم لینک اینجا بزارم ، سانسور میشه و لینک رو نشون نمیده؟؟
سوال اول باید بگم قطعا نتیجه بهتری باید بگری ولی دقیقا به نصب و polarization دقیق شما بستگی دارد اگر آنتن داخلی خوب است و نتیجه گرفتی نباید مشکلی باشه.
سوال دوم بله
.....................
بعضی از کاربرهای خاص و حرفه ای دوست دارن اینجا بحث تخصصی و کاربردی بشود اما خب باید ویرایش کرد یعنی مجبوریم
اسم تاپیک از یکطرف و از طرفی کاربرهای مبتدی/عام اجازه نمیده بحث تخصصی بشود...
بحث ساخت آنتن و استفاده از تمام توان انتن بوسیله روتر آنهم داخل همچین تاپیک کاملا اشتباه و بنظرم مسخره و احمقانه میاد...
armin2146
21-04-2018, 15:22
دوستان روتر mr200 دارم با چه برنامه ای میتونم قدرت سیگنال و snr رو ببینم ltewatch کار نمیکنه یه انتن ساختم میخوام امتحانش کنم راه حل بگین ، اگه با گوشی و از طریق وایفای میشه گوشی ios و windows phone دارم
ممنونم
italodance
27-04-2018, 10:29
دوستان روتر mr200 دارم با چه برنامه ای میتونم قدرت سیگنال و snr رو ببینم ltewatch کار نمیکنه یه انتن ساختم میخوام امتحانش کنم راه حل بگین ، اگه با گوشی و از طریق وایفای میشه گوشی ios و windows phone دارم
ممنونم
هیچی این روتور دارای امنیت بسیار بالا می باشد و هیچی نمیتواند توش وارد شود به اصلاح هک پذیر نیست.
سلام خدمت همه دوستان عزیز
بنده یک مودم tf-i60 ایرانسل دارم و حدود 6 7 ماه پیش یک انتن از نوین فون به همراه دو دسته کابل 30 متری rg59 زیکنس که به گفته نوین فون بهترین کیفیت رو داشت خریداری کردم و بعد از 2 3 ماه ور رفتن با انتن و کلی سر و کله زدن با پشتیبانیش به هییییچ نتیجه ای نرسیدم و در حال حاضر کابل رو جنع کردم و آنتن هم در داخل کمد هست و داره خاک میخوره.آنتنش هم همون مدل k هست که معلوم نیست برای کجاست و میگه تا 60 دسی بل گین داره و 250 تومن هم قیمتشه.قسمت جالب ماجرا اینه که نوین فون به من گفت که کابل های ما بهترین هستند و حتی 100 متر هم بگیری هیچ افتی رو توی سیگنالتون مشاهده نمکنید.خلاصه sinr مودم بدون آنتن -2 هست ولی با آنتن میشه -8 و بدتر.
البته از یکی شنیدم که امپدانس سیمتون با دستگاه مطابقت نداره باید کابل 50 اهم بگیری و منم تو مشخصات انتن خونده بودم که امپدانسش 50 هست و سیم من 75 اهم.همین مسئله هم مشکل ایجاد میکنه که نوین فون به من نگفته بود.از دوستان کسی میدونه بهترین سیم بدون افت کیفیت با امپدانس 50 اهم برای 20 متز چه سیمی هست؟؟؟؟
از دوستان عزیز تقاضا دارم یک آنتن خوب با گین حداقل 30 به من معرفی کنند و فقط مخصوص ال تی ای باشه و حتی از دوستانی که میتونند چنین آنتن هایی بسازند خواهش کنم دو عدد آنتن 4جی خوب برای من درست کنند و من هزینشون رو بهشون تقدیم کنم.
با تشکر
italodance
05-05-2018, 07:32
مدل k چیه؟ این اسامی بازی های احمقانه که ناشی از سواد پایین هست نوبر همین فروشگاههای بی استاندارده
alirezaveis
05-05-2018, 10:05
سلام خدمت همه دوستان عزیز
بنده یک مودم tf-i60 ایرانسل دارم و حدود 6 7 ماه پیش یک انتن از نوین فون به همراه دو دسته کابل 30 متری rg59 زیکنس که به گفته نوین فون بهترین کیفیت رو داشت خریداری کردم و بعد از 2 3 ماه ور رفتن با انتن و کلی سر و کله زدن با پشتیبانیش به هییییچ نتیجه ای نرسیدم و در حال حاضر کابل رو جنع کردم و آنتن هم در داخل کمد هست و داره خاک میخوره.آنتنش هم همون مدل k هست که معلوم نیست برای کجاست و میگه تا 60 دسی بل گین داره و 250 تومن هم قیمتشه.قسمت جالب ماجرا اینه که نوین فون به من گفت که کابل های ما بهترین هستند و حتی 100 متر هم بگیری هیچ افتی رو توی سیگنالتون مشاهده نمکنید.خلاصه sinr مودم بدون آنتن -2 هست ولی با آنتن میشه -8 و بدتر.
البته از یکی شنیدم که امپدانس سیمتون با دستگاه مطابقت نداره باید کابل 50 اهم بگیری و منم تو مشخصات انتن خونده بودم که امپدانسش 50 هست و سیم من 75 اهم.همین مسئله هم مشکل ایجاد میکنه که نوین فون به من نگفته بود.از دوستان کسی میدونه بهترین سیم بدون افت کیفیت با امپدانس 50 اهم برای 20 متز چه سیمی هست؟؟؟؟
از دوستان عزیز تقاضا دارم یک آنتن خوب با گین حداقل 30 به من معرفی کنند و فقط مخصوص ال تی ای باشه و حتی از دوستانی که میتونند چنین آنتن هایی بسازند خواهش کنم دو عدد آنتن 4جی خوب برای من درست کنند و من هزینشون رو بهشون تقدیم کنم.
با تشکر
سلام دوست عزیز. مورد اول اینکه با کیفیت ترین کابل رو هم بگیرید یه مقداری افت داره و بایدم داشته باشه ولی اینکه پشتیبانی نوین فون گفته هیچ افتی نداره مطمئنا خواسته جنس خودشو بفروشه و دروغ گفته. در ضمن اگر از این آنتن واسه تقویت سیگنال TD-LTE استفاده کردید باید خدمتتون عرض کنم که این آنتن رنج فرکانسی که ساپورت میکنه اگه اشتباه نکنم از 700 تا 2600 هستش و فرکانس کاری TD-LTE روی 3500 هستش. یعنی شما با این آنتن هیچ تغییر مثبتی توی کیفیت سیگنالتون نخواهید دید. ولی برای شبکه FDD مطمئنا تاثیر مثبت خواهد داشت البته باید وقت بزارید و جهت مناسب آنتن رو پیدا کنید. اگر از اول بهتون گفتن که واسه تقویت TD-LTE هم مناسبه حتما پیگیری کنید که آنتن و کابل اون رو پس بدید. در ضمن هنوز هیچ آنتنی واسه تقویت TD-LTE وارد ایران نشده و حواستون باشه جایی کلاه سرتون نذارن.
بله دوست عزیز
من برای fdd میخوام.حالا به نظرتون من برم کابل rg316 بگیرم و امتحان کنم یا الکی هزینه نکنم؟؟؟
بله دوست عزیز
من برای fdd میخوام.حالا به نظرتون من برم کابل rg316 بگیرم و امتحان کنم یا الکی هزینه نکنم؟؟؟اگه برای FDD میخوای به نظرم بهترین کار اینه یه SXT LTE mikrotik بگیری
از کل این آنتنها کین بهتری میگیری فقط بدیش اینه ماکسیمم سرعتش ۱۰۰ مگ هست اما خوب فکر نکنم جایی بالاتر بده فعلا
اما مسلما نتیجه بهتری از آنتن میگیری
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
alirezaveis
05-05-2018, 15:41
بله دوست عزیز
من برای fdd میخوام.حالا به نظرتون من برم کابل rg316 بگیرم و امتحان کنم یا الکی هزینه نکنم؟؟؟
واسه fdd با همون کابل rg59 امتحان کن به احتمال قوی نتیجه میگیری. اگه نشد کابل rg316 بگیر. من همین آنتنی که شما استفاده کردی رو دارم و قبل آنتن سرعتم بین 10 تا 12 مگابایت بود تو دانلود منیجر ولی بعد از استفاده از این آنتن سرعت دانلود 18 مگابایت روی پلاس ایرانسل گرفتم.
واسه fdd با همون کابل rg59 امتحان کن به احتمال قوی نتیجه میگیری. اگه نشد کابل rg316 بگیر. من همین آنتنی که شما استفاده کردی رو دارم و قبل آنتن سرعتم بین 10 تا 12 مگابایت بود تو دانلود منیجر ولی بعد از استفاده از این آنتن سرعت دانلود 18 مگابایت روی پلاس ایرانسل گرفتم.
ممنون از راهنمایی همه دوستان
در مورد این آنتن آیا به جهت حساسه یا هر طرفی بگیریم اوکی میشه؟
بعدش شما چند متر کابل rg59 استفاده کردید؟
سرعتتون به مگابایت هست یا مگابیت؟
اگر انتن اماده خریداری میکنید حتما باید تست کنید که قطعی نداشته باشد حتی شاید فروشنده تست نکرده بشما بفروشد...
ممکنه اتصالات سیم از داخل قطع شده باشد حالا بخاطر جابجایی انتن و ضربه خوردن و یا کلا هنگام مونتاژ بخوبی اتصال بین سیم و صفحه الومینیومی داخلی لحیم نشده باشد
این انتنهای فلت برای داشتن بهترین نتیجه باید در دید مستقیم نزدیکترین دکل باشند
همین انتن چینی هم بارها تست شده و خودم هم بدون کابل تست کردم در کل بد نیست
در مورد کابل هم طبیعتا با همین کابلی که بشما داده اند باید نتیجه میگرفتید حتی اگر دریافتتون عالی نباشد
alirezaveis
06-05-2018, 00:15
بله به جهت خیلی حساسه
من سیمی که نوین فون فرستاده بود رو استفاده نکردم. یه پنج متر سیم rg316 داشتم از او استفاده کردم. واسه استفاده از سیم rg59 باید سیم خود آنتن رو قطع میکردم و سیم نوین فون رو اضافه میکردم که دوست نداشتم اینطوری بشه. ولی از دوستان هستن که 17 متر سیم rg59 استفاده کردن و راضی هستن. سرعتشونم در حد 180 مگابیت هست
سرعتم به مگابایت هست. چیزی حدود 140 مگابیت سرعت میگیرم با مودم huawei b525. یکی از دوستان با همین مودم و آنتن سرعتش 27 مگابایت (216 مگابیت) هست توی دانلود منیجر
سلام خدمت همه ی دوستان
امروز آنتن رو باز کردم و همه ی اتصالاتش رو جدا کردم و از نو با یه سیم ک.اکسیال آنتن رو به مودم وصل کردم.
مودم تشخیص میده که آنتن بیرونی وصل شده ولی هیچ اتفاقی برای SINR نمیفته.نه زیاد میشه نه کم میشه.به نظرم مشکل از همین مودم آشغال ایرانسل هست که فک کنم اصلا با آنتن سازگار نیست.موندم چکار کنم
شما انتن دیگری هم تست کردی تاحالا با مودمت؟ هر دو سوکت SMA مودمت سالمه؟ انتن هم نیازی نبود اینکارو کنی یعنی مولتی متر نداشتی...
سلام
خسته نباشید
چجوری با مولتی متر تست کنم؟
NinjaLord
10-05-2018, 14:27
لطفا طرح پیشنهادی برای ساخت انتن دست ساز بدین من تقریبا وسیله هاش هم اماده کردم مثل ورق مس و هویه و کابلو.. اینو میدونم کهنمیشه همینجوری چیز خوبی ساخت
پس دنبال طرح مناسبم که گیزندگی خوبی داشته باشه لطفا راهنمایی کنید
اموزش کار با مولتیمتر در گوگل که زیاده ویدئو هم پیدا میشود
اگر هم حتما باید روی انتن ببینید چطور مقاومت را اندازه میگیرند تو یوتیوب هم ویدئو موجوده مثل این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
چند تا سوال:
1- کسی تا حالال از دیش ماهواره به عنوان آنتن LTE استفاده کرده؟ توی چند تا از سایت های خارجی (البته قدیمی هستن) دیدم که از این روش استفاده کردن. اگر بشه این کار رو انجام داد به نظرتون بجای ال ان بی چه چیری میتونه سیگنال دریافتی رو از دیش به مودم منتقل کنه؟؟
2- میخوام یه آنتن یاگی درست کنم، چه متریالی خوبه؟ میشه از لوله ی استیل استفاده کرد؟ آلومینیوم لحیم نمیگیره و مس هم سخت لحیم میگیره و توی آب و هوای بیرون زنگ میزنه. توی لینک آموزشی که توی صفحه اول همین تاپیک هست از EMT کندائیت استفاده کرده.
3- چه نوع کابلی برای آنتن بهتره؟؟ RG58، RG59، RG6...؟؟؟؟ توی آموزش نوشته میشه از LMR400 هم استفاده کرد؟؟ و اینکه آیا بهتره توی قسمت "پیگ تیل" از یه کابل کوتاه استفاده کرد و با فیش به سیم بلند وصل کرد یا اینکه سیم بلندی که به آنتن وصل میشه رو یک راست برد توی پیگ تیل؟
italodance
12-05-2018, 13:31
سلام دوستان
چند تا سوال:
1- کسی تا حالال از دیش ماهواره به عنوان آنتن LTE استفاده کرده؟ توی چند تا از سایت های خارجی (البته قدیمی هستن) دیدم که از این روش استفاده کردن. اگر بشه این کار رو انجام داد به نظرتون بجای ال ان بی چه چیری میتونه سیگنال دریافتی رو از دیش به مودم منتقل کنه؟؟
2- میخوام یه آنتن یاگی درست کنم، چه متریالی خوبه؟ میشه از لوله ی استیل استفاده کرد؟ آلومینیوم لحیم نمیگیره و مس هم سخت لحیم میگیره و توی آب و هوای بیرون زنگ میزنه. توی لینک آموزشی که توی صفحه اول همین تاپیک هست از EMT کندائیت استفاده کرده.
3- چه نوع کابلی برای آنتن بهتره؟؟ RG58، RG59، RG6...؟؟؟؟ توی آموزش نوشته میشه از LMR400 هم استفاده کرد؟؟ و اینکه آیا بهتره توی قسمت "پیگ تیل" از یه کابل کوتاه استفاده کرد و با فیش به سیم بلند وصل کرد یا اینکه سیم بلندی که به آنتن وصل میشه رو یک راست برد توی پیگ تیل؟
1 خیر فرکانس این دو مورد متفاوته
2 و 3 بخری خیلی بهتر از اینکه بسازی توصیه میکنم بخری
سلام دوستان
چند تا سوال:
بله از دیش میشود استفاده کرد چون سطح آهنی دیش بخوبی امواج رادیویی را منعکس میکند و بجای ال ان بی دیدم حتی از روتر میکروتیک SXT LTE هم استفاده شده
خب معمولا بجای ال ان بی باید از انتن یا اگر روتر انتن دارن از خود روتر استفاده کرد مثال بالا....
برای لحیم با ابزار لحیم معمولی نمیشود اما خیلی راحت شما میتونی از پیچ و مهره یا از ترکیب انواع برد استفاده کنید و یا خودم پیشنهاد میدم بجای لحیم کابل از انواع سوکت روی بردی استفاده کنید و حتما برای ساخت انتن بیرونی از پوشش رنگ عایق و... استفده کنید
بستگی به نوع ساخت انتن دارد
1 خیر فرکانس این دو مورد متفاوته
2 و 3 بخری خیلی بهتر از اینکه بسازی توصیه میکنم بخری
ممنون بابت پاسختون.
ولی همونطور که عرض کردم توی چند مقاله خارجی بصورت تجربی انجام داده و نتیجه گرفته بودن. اینم لینک شون :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن خیلی سپاسگزار میشدم اگه جواب سوالم رو میگرفتم و اینکه یه آنتن یاگی 28dBi با 3 متر کابل رو دیجیکالا 130 و مودم مارت 179 تا 264 قیمت زدن. من نمیخوام انقدر خرج کنم و فقط میخوام یه پروژه خانگی ارزانتر داشته باشم. الان یک متر لوله استیل گرفتم 6 هزار تومن که همون هم زیاد است، با یک سری وسایل دم دستی که هزینه ناچیزی دارن.
حالا با همه این تفاصیل کدوم کابل رو پیشنهاد میدید؟
بله از دیش میشود استفاده کرد چون سطح آهنی دیش بخوبی امواج رادیویی را منعکس میکند و بجای ال ان بی دیدم حتی از روتر میکروتیک SXT LTE هم استفاده شده
خب معمولا بجای ال ان بی باید از انتن یا اگر روتر انتن دارن از خود روتر استفاده کرد مثال بالا....
برای لحیم با ابزار لحیم معمولی نمیشود اما خیلی راحت شما میتونی از پیچ و مهره یا از ترکیب انواع برد استفاده کنید و یا خودم پیشنهاد میدم بجای لحیم کابل از انواع سوکت روی بردی استفاده کنید و حتما برای ساخت انتن بیرونی از پوشش رنگ عایق و... استفده کنید
برای ال ان بی مثلا از چه آنتی استفاده بشه؟؟؟ وسیله خاصی هست که باشه بشه خرید؟ یا باید ساخت؟
لطفا در مورد کابل هم راهنمایی بفرمایید. برای یه آنتن یاگی 50 اهم چه کابلی مناسب هست؟
برای dipole آنتن از چه بردی باید استفاده کرد؟؟؟ اسم خاصی داره؟
دوستان سوکت SMA همون سوکتی هست که پشت رسیورهای ماهواره هم هست؟؟؟
alirezaveis
12-05-2018, 19:58
دوستان سوکت SMA همون سوکتی هست که پشت رسیورهای ماهواره هم هست؟؟؟
خیر دوست عزیز فرق میکنه. سیستمش همونه ولی خیلی کوچکتر و ظریفتره. توی نت سرچ کنید مشخصاتش رو میتونید پیدا کنید
خیر دوست عزیز فرق میکنه. سیستمش همونه ولی خیلی کوچکتر و ظریفتره. توی نت سرچ کنید مشخصاتش رو میتونید پیدا کنید
اینجا از چندتا مغازه فروش اینجور ابراز آلات پرسیدم یا نمیدونستن چیه یا نداشتن
alirezaveis
12-05-2018, 20:37
اینجا از چندتا مغازه فروش اینجور ابراز آلات پرسیدم یا نمیدونستن چیه یا نداشتن
شهرای کوچیک پیدا نمیشه. بهترین راه سفارش آنلاینه
شهرای کوچیک پیدا نمیشه. بهترین راه سفارش آنلاینه
والا خیلی هم شهرمون کوچک نیست، دزفول هستیم. سایتی سراغ دارید که داشته باشه و مطمئن باشه؟
alirezaveis
13-05-2018, 09:15
والا خیلی هم شهرمون کوچک نیست، دزفول هستیم. سایتی سراغ دارید که داشته باشه و مطمئن باشه؟
دوست عزیز منظورم از شهر کوچیک در مقایسه با کلان شهرهایی مثل تهران بود. من خودم سوکت تهیه نکردم چون سوکت زدن سیم همچین کار ساده ای نیست و سایتی واسه خرید سوکت رو نمیتونم معرفی کنم. ولی کابل افزایش طول سیم آنتن گرفتم که یه طرفش نری هستش و طرف دیگه مادگی که راحت میشه استفاده کرد. از فروشگاه مودم مارت گرفتم که شما هم میتونید از اونجا سفارش بدید
دوست عزیز منظورم از شهر کوچیک در مقایسه با کلان شهرهایی مثل تهران بود. من خودم سوکت تهیه نکردم چون سوکت زدن سیم همچین کار ساده ای نیست و سایتی واسه خرید سوکت رو نمیتونم معرفی کنم. ولی کابل افزایش طول سیم آنتن گرفتم که یه طرفش نری هستش و طرف دیگه مادگی که راحت میشه استفاده کرد. از فروشگاه مودم مارت گرفتم که شما هم میتونید از اونجا سفارش بدید
ممنون بابت راهنماییتون. الان سایت مودم مارت رو گشتم پیدا نکردم کابل افزایش طول. نوع کابلی که ارسال کردن چی بود؟؟ بعد اینکه شما خودتون آنتن ساختید یا آماده خریدید؟ اگه خودتون ساختید چطور کابل افزایش طول رو وصل کردید به آنتن؟ سر مادگیشو جدا کردید؟
دوستان توی تهران اگر جایی رو می شناسید که کانکتور SMA داره لطفا معرفیی کنید. اخوی بنده کلی توی جمهوری گشته نتونسته پیدا کنه. البته یک جا رو هم که معرفی کردن (فکر میکنم پاساژ امجد یا یه همچین چیزی) رفته بسته بودن.
ata.royalfalcon
21-05-2018, 06:39
دوستان توی تهران اگر جایی رو می شناسید که کانکتور SMA داره لطفا معرفیی کنید. اخوی بنده کلی توی جمهوری گشته نتونسته پیدا کنه. البته یک جا رو هم که معرفی کردن (فکر میکنم پاساژ امجد یا یه همچین چیزی) رفته بسته بودن.
پاساژ توکل (طرفهای پل حافظ) این کانکتور موجود هست .
البته پاساژ امجد هم این کانکتور رو دارند . چند فروشگاه هم هست این کانکتور رو میفرشه باید خوب بگردید پیدا میکنید .
سلام دوستان
چند تا سوال:
1-
3-
چند روز پیش تست کردم کابل از الیاژ الومینیوم به ورق مسی براحتی لحیم زدم فقط بجای سیم لحیم و هویه/ خمیر قلع با هویه گازی داشتم
هرچقدر هم سطح انتن حالا ورق مسی یا الومینیومی کوچکتر باشد حساسیت و دقت دریافت امواج رادیوئی بیشتر میشود...
اما اگر انتن بزرگتر باشد یا از چندین زوج ورق استفاده کردین مخصوصا برای ساخت انتن mimo 4x4 سعی کنید جریان برق لیمیت نباشه یا باندازه کافی باشه
پیشنهاد میکنم برای گرفتن بهترین نتیجه از آنتن حتما برای تنظیم و شکار بهترین جهت نسبت به دکلها از دستگاه هایی مثل spectrum analyzer استفاده کنید/یاعلی
چند روز پیش تست کردم کابل از الیاژ الومینیوم به ورق مسی براحتی لحیم زدم فقط بجای سیم لحیم و هویه/ خمیر قلع با هویه گازی داشتم
هرچقدر هم سطح انتن حالا ورق مسی یا الومینیومی کوچکتر باشد حساسیت و دقت دریافت امواج رادیوئی بیشتر میشود...
اما اگر انتن بزرگتر باشد یا از چندین زوج ورق استفاده کردین مخصوصا برای ساخت انتن mimo 4x4 سعی کنید جریان برق لیمیت نباشه یا باندازه کافی باشه
پیشنهاد میکنم برای گرفتن بهترین نتیجه از آنتن حتما برای تنظیم و شکار بهترین جهت نسبت به دکلها از دستگاه هایی مثل spectrum analyzer استفاده کنید/یاعلی
شما کدوم آنتن رو میفرمایید؟ یاگی یا صفحهای؟؟؟
راهنمای خرید آنتن تقویت مودم 4G
nobody2000
20-06-2018, 14:03
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم ببینم کسی تاحالا از این آنتن استفاده کرده :
این دو مدل هم اگر کسی استفاده کرده بگه چطور هستند :
من کلا ترجیح میدم 1 بار هزینه کنم ولی بهترین آنتن باشه .مودم هم Huawei B525 4G LTE Cat6 هست
کدوم بهتر هست ؟ به عدد رو آنتن ها کار ندارم چون امکان داره واقعی نباشند . مهم تجربه استفاده هست .
alireza1023
21-06-2018, 19:48
سلام
من TD-LTE مبین مودم B612S گرفتم دو تا آنتن هم بهم داد گه رو یکیش M35 نوشته و اون یکی Wifi
به نظرتون M35 چیه؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم ببینم کسی تاحالا از این آنتن استفاده کرده :
این دو مدل هم اگر کسی استفاده کرده بگه چطور هستند :
من کلا ترجیح میدم 1 بار هزینه کنم ولی بهترین آنتن باشه .مودم هم Huawei B525 4G LTE Cat6 هست
کدوم بهتر هست ؟ به عدد رو آنتن ها کار ندارم چون امکان داره واقعی نباشند . مهم تجربه استفاده هست .
با اجازه از اساتید این تاپیک. معمولا یاگی بهتر جواب میده.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اگر بتونید یک آمپلی فایر برای فرکانس مورد نظرتون تهیه کنید و مابین مودم و آنتن استفاده کنید به نظرم بهترین ستاپ ممکن خواهید داشت و صد البته خرج 1 باره هست.
Hadi69ans
22-06-2018, 23:31
سلام خدمت استادید محترم ...
من مشکل آنتن دهی در یه منطقه روستایی دارم خواستم از دوستان با تجربه تو ضمینه ساخت آنتن کمک بگیرم ...
نزدیک ترین دکل مخابراتی به این روستا تقریبا تو ۳ ۴ کیلومتری هست که تو روستای مجاور قرار داره البته شبکه روستایی wll که فقط برای برقراری تماس نه دیتا ...
موبایل تو حالت معمولی تو روستا آنتن نمیده فقط تو پشت بام یکی دو تا از خونه های روستا که ورق های شیروانی فلزی استفاده شده آنتن ضعیفی میاد که به سختی میشه با اون آنتن تماس بر قرار کرد...
برای حل مشکل از مبدل سیم کارت به تلفن ثابت tutang با آنتن ۱۵db داخلی استفاده کردم اما جواب نداد مجبور شدم آنتن و دستگاه رو ببرم بیرون (پشت بام )بازم جواب نگرفتم ...
با ورق گالوانیزه ۱ میل یه چیزی شبیه دیش برای بازتاب امواج به حالت u درست کردم تا امواج رو به داخل متمرکز کنه آنتن رو داخلش گذاشتم آنتن اومد سیگنال حدود 95- رسید که باهاش به خوبی میشه تماس هم برقرار کرد اما پایدار نیست با تواجه به شرایط جوی بعضی مواقع سیگنال ضعیف تر میشه ...
خواستم بدونم آنتن دست سازی که دوستان درباره محاسبات ساختش و اندازه هاش بحث میکنن که باید حتما دقیق باشه فقط مشکل تو تقویت سیگنال 4g دارن یعنی با اگه من مقیاس حدودی بسازم سیگنال 2G رو راحت تقویت میکنه ؟؟؟
سلام خدمت استادید محترم ...
من مشکل آنتن دهی در یه منطقه روستایی دارم خواستم از دوستان با تجربه تو ضمینه ساخت آنتن کمک بگیرم ...
نزدیک ترین دکل مخابراتی به این روستا تقریبا تو ۳ ۴ کیلومتری هست که تو روستای مجاور قرار داره البته شبکه روستایی wll که فقط برای برقراری تماس نه دیتا ...
موبایل تو حالت معمولی تو روستا آنتن نمیده فقط تو پشت بام یکی دو تا از خونه های روستا که ورق های شیروانی فلزی استفاده شده آنتن ضعیفی میاد که به سختی میشه با اون آنتن تماس بر قرار کرد...
برای حل مشکل از مبدل سیم کارت به تلفن ثابت tutang با آنتن ۱۵db داخلی استفاده کردم اما جواب نداد مجبور شدم آنتن و دستگاه رو ببرم بیرون (پشت بام )بازم جواب نگرفتم ...
با ورق گالوانیزه ۱ میل یه چیزی شبیه دیش برای بازتاب امواج به حالت u درست کردم تا امواج رو به داخل متمرکز کنه آنتن رو داخلش گذاشتم آنتن اومد سیگنال حدود 95- رسید که باهاش به خوبی میشه تماس هم برقرار کرد اما پایدار نیست با تواجه به شرایط جوی بعضی مواقع سیگنال ضعیف تر میشه ...
خواستم بدونم آنتن دست سازی که دوستان درباره محاسبات ساختش و اندازه هاش بحث میکنن که باید حتما دقیق باشه فقط مشکل تو تقویت سیگنال 4g دارن یعنی با اگه من مقیاس حدودی بسازم سیگنال 2G رو راحت تقویت میکنه ؟؟؟
سلام دوست عزیز. البته من استاد نیستم فقط کمی علاقه دارم به ساز و کار آنتنها. امیدوارم از اساتید بیان اینجا و کمکتون کنن.
من خوب متوجه نشدم که شما در اصل اینترنت میخواید یا سیگنال برای مکالمه. به هر حال فکر میکنم کار شمارو فقط 2 نوع آنتن میتونه انجام بده. با توجه به این که جایی که هستید دور افتاده هست بنابراین باید فقط در مورد دکل همراه اول صحبت کنیم. چون مصافت زیاد هست باید از فرکانس های پائین همراه اول استفاده کنیم. نظر من اینه که اگر خرج میکنید از آنتن پارابولیک استفاده کنید و اگر نمیخواهید خوب خرج کنید باید آنتن یاگی فرکانس 900 مگاهرتز دست ساز با گین بسیار بالا درست کنید برای مکالمه و اینترنت 3g . درمورد 4g شاید بعید باشه راستش من نمیتونم در این مورد چیزی بگم.
بنابراین قبل از هر کاری باید ببینید دکل مورد نظرتون روی کدوم فرکانس های پایینی سیگنال میفرسته و اینترنت دیتایی که ارائه میده روی چه سرعتی هست و بعد از این کار در مورد ساخت یا خرید آنتن برنامه ریزی کنید.
در مورد آنتن ها:
آنتن پارابولیک چند نوع داریم که اونایی که به درد شما میخوره ایناست. مدل با فرکانس 2400 مگا هرتز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0.0.0.480.480.4-1.1.0....0...1c.1.64.img..3.1.479....0.XsHKTcDKamo ) که عموما برای wifi برای مصافت زیاد استفاده میشه و یا آنتن پارابولیک 3g و 4g ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که مستقیم به مودم وصل میشه. مزیت این آنتن اینه که تو هر شرایط آب و هوایی کارایی مناسب داره.
حالا یاگی. اگر یاگی بسازید باید فرکانس پایین بسازید چون مسافت زیاده و بهترین شانستون 900 مگاهرتز که همراه اول 3g روی این فرکانس ارائه میکنه. این آنتن باید گین بالا داشته باشه بنابراین باید به چیزی حدود 22 المنت و بالاتر فکر کنید. باید رفلکتور جداگانه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nces%2Fqst%2Fimages3%2Fsquare-corner-reflector-qst-november-1940-1.jpg&imgrefurl=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fqst%2Fsquare-corner-reflector-beam-antenna-qst-november-1940.htm&docid=pJ0YXdu5hYvj8M&tbnid=rnLZL9Lp-u1eWM%3A&vet=10ahUKEwjzy5OKsunbAhUr94MKHbi4C0UQMwjtASgEMAQ. .i&w=600&h=309&gl=us&bih=672&biw=1366&q=antenna%20reflectors&ved=0ahUKEwjzy5OKsunbAhUr94MKHbi4C0UQMwjtASgEMAQ&iact=mrc&uact=8) هم بزارید براش به غیر از رفلکتوری که تو خود ساختار یاگی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) موجود هست. اگر به ساخت یاگی علاقه مند شدید طراحی double dipole هم بررسی کنید. حالا اگر از بازار آمپلی فایر برای فرکانس 900 تهیه کنید خیلی کار خوبی هست با توجه به موقعیتی که دارید. موقع خرید دقت کنید که آمپلی چه نوع شبکه و چه نوع دیتایی رو ساپورت میکنه.
برای ساخت آنتن یاگی نیاز به یک سری اطلاعات هست که لینک هاشونو قرار میدم. امیدوارم مفید واقع بشه.
حالا اگر بخواید آنتن به مودمی وصل کنید که قابلیت مکالمه با سیم کارت داره که فقط باید همچین مودمی رو تهیه کنید. اگر نمیخواهید مودم تهیه کنید میتونید کابلی که از آنتن میآدو به یک آنتن wifi مخروطی دست ساز وصل کنید که امواجی رو که دریافت میکنه رو توی فضای اطرافش پخش کنه. البته به خوبی مستقیم وصل کردن کابل نیست. ویدیو آموزش ساخت این آنتن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) براتون میزارم که ببینید.
در آخر پیشنهاد میکنم سمت آنتن های پنلی و لاگ پریادیک نرید که به خاطر گین پایینشون نتیجه نمیگیرید.
لطفا اگر اشتباهی در توضیحات بالا بود اساتید اصلاح کنند. با تشکر
Hadi69ans
23-06-2018, 13:09
اول بگم اونجا شبکه wll روستایی فعال هست که اصلا قابلیت دیتا نداره فقط مکالمه رو ساپورت میکنه تو ردستاهای دور افتاده معمولا از آنتن دکل های قدیمی همراه اول که تو شهرها بجاش آنتن نسل سه و چهار میزارن استفاده میکنن یعنی فرستنده گیرنده های نسل دو رو میبرن واسه اینجور مناطق استفاده میکنن
انتقال دیتا که کلا منتفی من فقط برای مکالمه میخوام فک میکنم فرکانس اونجا همون ۹۰۰ مگاهرتز باشه
من الان مشکلم اینه درک نمیکنم فرق آنتن فرکانس پایین مثل ۹۰۰ مگاهرتز با فرکانس 2600 چی باید باشه هم از نظر فیزیکی هم فرکانسی ...
در ضمن من اونجا دقیقا میدونم دکلی که تقریبا تو ۴ کیلومتریمه تو کدوم زاویه و نقطه قرار داره اگه از آنتن های یه طرفه استفاده کنم نتیجه بهتری نمیگیرم یا فرقی نمیکنه
یه سوالم درباره این مطلبی که آخر گفتید داشتم اینکه یه آنتن بیرون باشه یه آنتن مخروطی داخل
این انتن ها بدونه منبع تغدیه چطوری عملیات تقویت سیگنال رو انجام میدن از نظر منطقی هر جور فک میکنم جور در نمیاد به نظرم عملی نیست فقط بصورت تءوری میشه بهش استناد کرد
اول بگم اونجا شبکه wll روستایی فعال هست که اصلا قابلیت دیتا نداره فقط مکالمه رو ساپورت میکنه تو ردستاهای دور افتاده معمولا از آنتن دکل های قدیمی همراه اول که تو شهرها بجاش آنتن نسل سه و چهار میزارن استفاده میکنن یعنی فرستنده گیرنده های نسل دو رو میبرن واسه اینجور مناطق استفاده میکنن
انتقال دیتا که کلا منتفی من فقط برای مکالمه میخوام فک میکنم فرکانس اونجا همون ۹۰۰ مگاهرتز باشه
اگر دیتا منتفی هست که برای مکالمه یاگی 900 کارو انجام میده. حالا اگر فرکانس 800 یا 750 هم بود که چه بهتر روی همونا تکیه کنید.
من الان مشکلم اینه درک نمیکنم فرق آنتن فرکانس پایین مثل ۹۰۰ مگاهرتز با فرکانس 2600 چی باید باشه هم از نظر فیزیکی هم فرکانسی ...
در مورد فرکانس بالا و پایین به صورت خیلی خلاصه و ساده:
هر چی فرکانس پایینتر باشه در نتیجه سرعت دیتا کمتر هست اما مسافت ارسال سیگنال و یا پوشش دهی بالاتر و برعکسش
هر چی فرکانس بالاتر باشه در نتیجه سرعت دیتا بیشتر هست اما مسافت ارسال سیگنال و یا پوشش دهی پایینتر.
در نتیجه فرکانس مثلا 200 مگاهرتز خیلی پوشش بالاتری از فرکانس 900 مگاهرتز داره و فرکانس 900 مگاهرتز خیلی پوشش بالاتری از فرکانس 2600 مگاهرتز داره و برعکسش سرعت دیتا در 2600 بیشتر از 2100 و در 2100 بیشتر از 1800 و در 1800 بیشتر از 900 هستش.
در مورد آنتن هاشون هر چی فرکانس کمتر باشه طول المنت های آنتن و قطرشون باید بیشتر باشه و فاصله المنت ها هم بیشتر هست و هر چی فرکانس بالاتر باشه طول المنت های آنتن و قطرشون کمتر باید باشه و فاصله المنت ها هم کمتر هست. به صورت کلی هر چی فرکانس پایینتر باشه آنتن هم بزرگتر و یوقورتر میشه و هر چی فرکانس بالاتر بره به همون مقدار آنتن ظریفتر و کوچکتر میشه. در لینک هایی که فرستادم ماشین حساب طراحی یاگی هم موجود هست که این مورد میتونید ببنید.
برای مثال اگر 2 تا انتن بسازیم یکی 900 و دیگری 2600 و طول boom آنتن جفتشون مثلا 50 سانتی متر باشه گین آنتن 900 بیشتر از 2600 هست در صورتی که هر 2 آنتن یک اندازه هستند.
در ضمن من اونجا دقیقا میدونم دکلی که تقریبا تو ۴ کیلومتریمه تو کدوم زاویه و نقطه قرار داره اگه از آنتن های یه طرفه استفاده کنم نتیجه بهتری نمیگیرم یا فرقی نمیکنه
برای همین گفتم که باید از یاگی یا پارابولیک استفاده کنید چون جفتشون آنتنهای دایرکشنال هستند و باید دقیق به سمت هدف گرفته بشن.
یه سوالم درباره این مطلبی که آخر گفتید داشتم اینکه یه آنتن بیرون باشه یه آنتن مخروطی داخل
این انتن ها بدونه منبع تغدیه چطوری عملیات تقویت سیگنال رو انجام میدن از نظر منطقی هر جور فک میکنم جور در نمیاد به نظرم عملی نیست فقط بصورت تءوری میشه بهش استناد کرد
این مورد آخر ویدیو تو یوتوب خیلی زیاد ازش گذاشتن و جواب میده اما چون منبع تغدیه ای وجود نداره پس فقط هر مقداری سیگنال در اطرافش هست انتقال میده به اون یکی طرف کابل و ناچیز هست همون طوری که گفتم و باید موبایل قشنگ بچسبونید به آنتن مخطروطی یا خیلی نزدیک باشید تا جواب بگیرید.
اما اگر از آمپلی فایر GSM استفاده کنید میتونید یاگی تونو وصل کنید بهش و خود آمپلی فایرها معمولا یک آنتن از نوع omnidirectional دارن که سیگنال دریافتی از آنتن بیرونی رو تو فضای خونه به خوبی پوشش میدن. اتفاقا قیمت بوسترهای gsm بالا نیست و میتونید از بازار به راحتی تهیه کنید.
Hadi69ans
23-06-2018, 19:24
واقعا ممنون از راهنمایی جامع تون
فقط گفتید تقویت کننده سیگنال gsm قیمتی نداره دلی تو نت سرچ میکنم خیلی گرونن که
این مدار تقویت کننده های که فیلم ساختشون تو یوتیوب هست کار میکنن یا الکیه
کلا یه آی سی lm386 میخواد با چند تا خازن به نظرتون جواب میده ؟؟
یه نمونه اش مثلا این
m.youtube.com/watch?v=b7SeaNj8uA4#
کلا یه آی سی lm386 میخواد با چند تا خازن به نظرتون جواب میده ؟؟
یه نمونه اش مثلا این
خواهش میکنم.
بله حق با شماست و اشتباه از من بود که به افزایش نرخ ارز توجه نکرده بودم. والا به خدا 1 نیم ماه 2 ماه نمیشه که قیمت بوستر gsm تا 450 550 هم دیده بودم تو سایت های ایرانی. بله خیلی گرون شدن. اما الان تو آمازون با حدود 60 دلار میشه خرید کرد.
ویدیویی که گذاشتید جالب هست. در مورد آمپلی دست ساز باید بگم دانش الکترونیک اصلا ندارم و نمیتونم کمک کنم. اما اینو نباید فراموش کرد که بوستر هایی که به صورت تجاری به فروش میرسن به وسیله یک مهندس الکترونیک ساخته میشن و یک مدار داخلشون هست. پس اگر در منابع الکترونیک اینترنت بگردید حتما یک نقشه بسیار خوب از مدار بوستر مورد نظرتون میتونید پیدا کنید. اجراشم میتونید بسپارید به یک فرد الکترونیک کار با تجربه که کم نداریم تو کشور. ولی شدنش شدنیه. حالا شما قبل از خرید یا ساخت بوستر اول یک آنتن خوب بسازید چه بسا که کارتون بدون بوستر هم راه بیوفته.
Hadi69ans
24-06-2018, 06:40
خودم رشته ام الکترونیکه با توجه به دانش کمی که تو این ضمینه دارم میدونم آی سی lm386 یه مدار تقویت کننده خیلی قوی هست تو تو خیلی از آمپلی فایر ها هم استفاده میشه و جواب ام میده اما این مدار یه تقویت کننده یه طرفه ست ولی امواج موبایل مگه دو طرفه نیست یعنی هم گیرنده هم فرستنده اما به نظر من این مدار امواج رو از فرستنده که دکل مخابراتی باشه میگیره و واسه گیرنده که موبایل باشه تقویت میکنه اما قاعدتا برعکسش باید معکوس عمل کنه یعنی امواجی که از موبایل میگیره رو تضعیف میکنه تو خونه تمام لوازمش رو دارم وقت کردم درستش میکنم جوابش رو بهتون میدم اگه واقعا عملی بود کار کرد برید درست کنی اگه کار کنه کل هزینه اش ۱۰ تومن هم نمیشه ...
nobody2000
04-07-2018, 12:31
با سلام خدمت دوستان عزیز
میخواستم ببینم جایی سراغ دارید که کابل LMR400 و RG58 به قیمت مناسب داشته باشه ؟
من امروز چند جا زنگ زدم این قیمتها را بهم دادند :(قیمت رو 20 30 متر بر اساس متری x تومان )
LMR400 = X = 40000 - 10000 - 12000 - 13000 - 8000 - 7000
RG58 = X = 4000 - 4500 - 2500 - 7500 - 3000
قیمت لحیم و پچ کردن و وارنیش زدن هر سر سیم 5000 تومان
قیمت سوکت خوب هم اگر میشه لطف کنید - SMA-male و SMA-Female مارک خاصی بگیرم ؟
silvermanhhh
05-07-2018, 18:42
سلام دوستان ایا میشه انتن تقویت با کانکتور crc9 رو به مودمی که sma میخوره وصل کرد؟تبدیل لازم داره؟
سلام دوستان ایا میشه انتن تقویت با کانکتور crc9 رو به مودمی که sma میخوره وصل کرد؟تبدیل لازم داره؟باید تبدیلشو از بازار تهیه کنید. معلومه که میشه
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
کلا یه آی سی lm386 میخواد با چند تا خازن به نظرتون جواب میده ؟؟ مهم نیست چندتا ! کلا با lm386 جواب نمیدهد
یه نمونه اش مثلا این اون تعداد افرادی که لایک دادن تعدادی بیسواد و نادان هستند ! شما هم ایا ؟
در کل روستا فقط شما در این مورد قصد هزینه کردن دارین ؟
سلام
بهترین آنتن برای مودم E3372 هواوی کدام است؟
خودم رشته ام الکترونیکه با توجه به دانش کمی که تو این ضمینه دارم میدونم آی سی lm386 یه مدار تقویت کننده خیلی قوی هست تو تو خیلی از آمپلی فایر ها هم استفاده میشه و جواب ام میده اما این مدار یه تقویت کننده یه طرفه ست ولی امواج موبایل مگه دو طرفه نیست یعنی هم گیرنده هم فرستنده اما به نظر من این مدار امواج رو از فرستنده که دکل مخابراتی باشه میگیره و واسه گیرنده که موبایل باشه تقویت میکنه اما قاعدتا برعکسش باید معکوس عمل کنه یعنی امواجی که از موبایل میگیره رو تضعیف میکنه تو خونه تمام لوازمش رو دارم وقت کردم درستش میکنم جوابش رو بهتون میدم اگه واقعا عملی بود کار کرد برید درست کنی اگه کار کنه کل هزینه اش ۱۰ تومن هم نمیشه ...
یک ویدیو چند روز پیش منتشر شده در یوتوب که طریقه ساخت یک آنتن یاگی دست ساز رو نشون میده برای افزایش سیگنال گوشی موبایل. پیشنهاد میکنم که تماشا کنید
yaghoob_11608
14-07-2018, 16:49
آنتن همراه مودم بهترین کارایی دارد مگر اینکه مشکل آنتن دهی در منطقه مشاهده شود
دوستان به این مدل آنتن میخوره DWR-910 dlink
دوستان به این مدل آنتن میخوره DWR-910 dlink
بنا به اطلاعات این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این مدل روی خودش 2 تا آنتن داره. معلوم نیست که بشه این آنتن هارو جدا کرد اما اگر بشه باید ببینید که چه نوع کانکتوری داره و هر آنتنی که تهیه میکنید باید این کانکتورها رو داشته باشه.
بنا به اطلاعات این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این مدل روی خودش 2 تا آنتن داره. معلوم نیست که بشه این آنتن هارو جدا کرد اما اگر بشه باید ببینید که چه نوع کانکتوری داره و هر آنتنی که تهیه میکنید باید این کانکتورها رو داشته باشه.
سلام لینکی که شما گذاشتید مربوط به مدلی که من دارم نیست برای من اینه: DWR-910 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جای هیچ سوکتی هم روی مودم نیست البته یه سوراخ ریز داره که نمیدونم چیه شاید برای انتن باشه عکسش میزارم ببنید:
سلام لینکی که شما گذاشتید مربوط به مدلی که من دارم نیست برای من اینه: DWR-910 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جای هیچ سوکتی هم روی مودم نیست البته یه سوراخ ریز داره که نمیدونم چیه شاید برای انتن باشه عکسش میزارم ببنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با فشار دادن ونگه داشتن دکمه ریزی که داخل اون سواخ وجود داره تنظیمات به حالت پیش فرض کارخانه برمیگرده.
این مدل آنتن روی برد داره و آنتن اکسترنال نمیخوره مگر این که قابشو باز کنید از یک الکترونیک کار بخواهید که از آنتن روی برد براتون خروجی آنتن بگیره که معمولا کسی دنبال این چیزا نمیره.
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
nobody2000
24-07-2018, 16:35
دوستان یک عدد آنتن YAGI مدل لینک زیر دارم کسی خواست پیغام بده قیمت مناسب بهش میدم با پست پیشتاز هم به همه ایران میتونم بفرستم .یه دستگاه میکروتیک SXT LTE گرفتم آنتن نیاز ندارم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
silvermanhhh
05-08-2018, 00:01
دوستان یه انتن تقویتی 35db گرفتم از این لوزی مانند ها ،چرا فرق انچنانی نداره؟؟مثلا مودمم یه متر با پنجره فاصله داره ،انتنو میزارم تو پنجره rsrq از ۸۹میاد ۸۲ ،مثل اینکه مودم و گذاشتی رو پنجره،sinr هم تفاوت انچنان نداره
nobody2000
05-08-2018, 00:18
آنتنش به درد نمیخوره .
البته کابلهای این آنتنهای آماده اصلا خوب نیست به چند متر کابل خوب به متراژ مورد نیاز بگیرید و بدید سوکت خوب بزنند و مستقیم بزنید به آنتن .
ولی کلا این لوزی ها به درد نمیخوره .
درود.
دوستان من یه مودم مبین نت (هوآوی) B612s - 25D دارم که پشتش جای دو تا آنتن داره.
این آنتن ها برای چی هست؟ تقویت وایفای یا گیرایی شبکه فورجی؟
چه نوع آنتنی برای اون باید بخرم؟
درود.
برای تقویت فورجی
من بهترین نوع مودم رو زدم اما هیچ عمل خاصی تو گیرندگی انجام نداد:n02: حیف پول بدی انتن بخری
alirezaveis
07-08-2018, 11:30
درود.
اونا واسه تقویت سیگنال 4G هستن و برای تقویت TD-LTE مناسب نیستن چون هیچ آنتنی که سیگنال TD-LTE رو تقویت کنه در بازار موجود نیست. من با اتصال یه آنتن به مودم B612s - 25D گیرندگی اون رو تا حد چشمگیری افزایش دادم.
اونا واسه تقویت سیگنال 4G هستن و برای تقویت TD-LTE مناسب نیستن چون هیچ آنتنی که سیگنال TD-LTE رو تقویت کنه در بازار موجود نیست. من با اتصال یه آنتن به مودم B612s - 25D گیرندگی اون رو تا حد چشمگیری افزایش دادم.
ممنونم. اینم 4G هست و TD-LTE آنتن دهی نداره.
بخرم باید بگم چه مدلی بهم بدید؟
nobody2000
08-08-2018, 23:13
مودمتون چی هست ؟
alirezaveis
08-08-2018, 23:18
دو نوع آنتن داریم که اولیش رومیزی هستش ولی من به صورت بیرونی استفاده میکنم و توی تراس گذاشتم اسم مدلشم هست 40dBi 4G LTE MIMO Antenna
اینم مدل دومم که بیرونی هست 24dBi 4G LTE High Gain Panel Flat Outdoor Antenna قبل از هر چیز مودمتون رو ببرید جایی که میخواید آنتن نصب کنید. اگه مودم سیگنال بهتری گرفت بعد سفارش آنتن بدید. این دو تا اسمی که دادم خدمتتون رو توی نت سرچ کنید فروشگاه هایی که این مدل آنتنا رو میفروشن رو پیدا میکنید. در ضمن ممکنه نیاز به کابل اضافه هم داشته باشید. چون مدل اول 1.5 متر و مدل دوم 20 سانتی متر کابل دارن
nobody2000
08-08-2018, 23:28
من این مدل را پیشنهاد میدم ولی کابل رو سوا خودت کابل و سوکت خوب بگیر و مستقیم بزن به سوکت آنتن
کابل هم رو فقط خوب بگیر .
من از این آنتن خودم 2 عدد با کابل خوب گرفتم و خودم کابل و سوکت سوا خوب گرفتم .
nobody2000
12-08-2018, 22:49
دوستان کسی اگر دنبال ساخت آنتن خوب برا 4G LTE هست من میتونم عکس از داخل آنتن زیر بگیرم و اندازه های دقیق هم از قطعات داخل بزارم ولی به شرطی که کسی که داره میره ورق آلومینیوم بگیره و بده براش برش بدهند برا من هم انجام بده من هزینه هاش من میدم خودم شهری که هستم الان دسترسی ندارم به ورق و برش و ... اینم بگم که اگر شرط میکنم و انجام ندید مدیون میشید و راضی نیستم :
من میخوام این آنتن را باز میکنم و عکس و اندازه بگیرم که هم کمک دوستان باشه با این هزینه ها و هم یه کمکی به خودم بشه .ساخت و نقشه اش هم بسیار بسیار راحت هست فقط کافیه به ورق آلومینیومی و برش کار دسترسی داشته باشید (من متاسفانه در جایی که الان هستم دسترسی ندارم) .سر کابل و سوکت و همه چیز هم راهنمایی میکنم و تحقیق کامل کردم اطلاعاتم کامله .(چه کابلی و سوکتی و از کجا بگیرید و ... )
ورق که ارزونه و گیر میاد میمونه برش با لیزر یا CNC یا ... که باید دقیق باشه .
هزینه اصلی سر کابل و سوکت مرغوب هست که بسیار بسیار تاثیر بالا داره چون طراحی این آنتن خوبه و خوب هم جواب داده .
شرمنده شرط میزارم اهلش نیستم ولی خوب باید یه آنتن را باز کنم و از آببندی اولیه خارجش کنم و دقیق با کولیس اندازه بگیرم و ... سر کابل و سوکت و تحقیق هم وقت زیاد گذاشتم .کابل و سوکت هم زیاد گرفتم و تست کردم .
sadeghbb
12-08-2018, 23:57
دوستان آنتن خوب و قوی برا b612 چی پیشنهاد میدین ؟ 4g lte
خوبه این مدل؟
دوستان کسی اگر دنبال ساخت آنتن خوب برا 4G LTE هست من میتونم عکس از داخل آنتن زیر بگیرم و اندازه های دقیق هم از قطعات داخل بزارم ولی به شرطی که کسی که داره میره ورق آلومینیوم بگیره و بده براش برش بدهند برا من هم انجام بده من هزینه هاش من میدم خودم شهری که هستم الان دسترسی ندارم به ورق و برش و ... اینم بگم که اگر شرط میکنم و انجام ندید مدیون میشید و راضی نیستم :
من میخوام این آنتن را باز میکنم و عکس و اندازه بگیرم که هم کمک دوستان باشه با این هزینه ها و هم یه کمکی به خودم بشه .ساخت و نقشه اش هم بسیار بسیار راحت هست فقط کافیه به ورق آلومینیومی و برش کار دسترسی داشته باشید (من متاسفانه در جایی که الان هستم دسترسی ندارم) .سر کابل و سوکت و همه چیز هم راهنمایی میکنم و تحقیق کامل کردم اطلاعاتم کامله .(چه کابلی و سوکتی و از کجا بگیرید و ... )
ورق که ارزونه و گیر میاد میمونه برش با لیزر یا CNC یا ... که باید دقیق باشه .
هزینه اصلی سر کابل و سوکت مرغوب هست که بسیار بسیار تاثیر بالا داره چون طراحی این آنتن خوبه و خوب هم جواب داده .
شرمنده شرط میزارم اهلش نیستم ولی خوب باید یه آنتن را باز کنم و از آببندی اولیه خارجش کنم و دقیق با کولیس اندازه بگیرم و ... سر کابل و سوکت و تحقیق هم وقت زیاد گذاشتم .کابل و سوکت هم زیاد گرفتم و تست کردم .
این انتن چینی اونقدر ارزش تعریف و تمجید نداره و شما بهش جدی نگاه نکن واقعا بعد از باز کردن پیچها و چسب ضد آب با یک انتن الومینیومی دوقطبی معمولی طرف هستید که دو کابل 20 سانتی به ورقها لحیم شده ( شما هرکاری هم کنید فقط یکی از دو قطب LTE مگر اینکه عوض بشه)
ورق الومینیومی داخلی قطر 1 میل و بیس هم 2 میل البته چون چینیه نمیگم اشتباه ساخته شده شرکتی که منتاژ کرده کلا حرفه ای نیستن و متفرقه هستن
شما هم بهترش رو با قیمت نصف این انتن میتونین بسازین با دریافت عالی
دوستان شرکت ما دو تا آنتن یاگی برای فروش داره که به این مودم ها می خوره هر کی خواست پی وی بده قیمت مناسب براش بگیرم
nobody2000
13-08-2018, 08:46
این انتن چینی اونقدر ارزش تعریف و تمجید نداره و شما بهش جدی نگاه نکن واقعا بعد از باز کردن پیچها و چسب ضد آب با یک انتن الومینیومی دوقطبی معمولی طرف هستید که دو کابل 20 سانتی به ورقها لحیم شده ( شما هرکاری هم کنید فقط یکی از دو قطب LTE مگر اینکه عوض بشه)
ورق الومینیومی داخلی قطر 1 میل و بیس هم 2 میل البته چون چینیه نمیگم اشتباه ساخته شده شرکتی که منتاژ کرده کلا حرفه ای نیستن و متفرقه هستن
شما هم بهترش رو با قیمت نصف این انتن میتونین بسازین با دریافت عالی
سلام
بله دوست عزیز حرف شما کاملا درست هست ولی بین آنتنهای آماده موجود در بازار الان بهترین هست البته آنتنهای آماده .
وگرنه اگر بخواید حرفه ای آنتن بسیازید که 2 تا یاگی Log-periodic خوب بنظر من خیلی بهترجواب میده به شرطی که اصولی و با محاسبات ساخته شده باشه
انتنهای یاگی فعلی که در بازار و فروشگاه ها دیدم مناسب نیستن مخصوصا نسبت بقیمت اصلا برای این نوع استفاده ارزش ندارند و بخاطر نوع و شکل الیاژ دریافت خوبی ندارند ( دقیقا مثل اینکه شما یک انتن وای فای امنی یا سکتور یا اصلا دیش را با کانکتور و مبدل به روتر LTE متصل کنید خب مشخصه که تا حدی شما دریافتی دارین اما بخاطر نوع و شکل ساخت که مخصوص دریافت فرکانس خاص خودش ساخته شده نمیتواند خیلی خوب یا عالی این نوع فرکانسها را دریافت کند نهایت شاید در مد 3G یا 2G جوابگو باشد و بنظرم این نوع انتنهای یاگی فعلی بیشتر برای دریافت بهتر 2G-3G کاربرد دارند
SAHANDE3
13-08-2018, 18:42
ببخشید کسی می دونه مبدل sma به ts9 تو تهران از کجا بخرم؟
nobody2000
13-08-2018, 18:52
ببخشید کسی می دونه مبدل sma به ts9 تو تهران از کجا بخرم؟
تهران - خیابان جمهوری نرسیده به پل حافظ پاساژ امجد طبقه زیرزمین مغازه سام ارتباط - هر نوع فیش و سوکت و تبدیل آنتن که بخواید داره .آقای فارسی پور
SAHANDE3
13-08-2018, 19:00
تهران - خیابان جمهوری نرسیده به پل حافظ پاساژ امجد طبقه زیرزمین مغازه سام ارتباط - هر نوع فیش و سوکت و تبدیل آنتن که بخواید داره .آقای فارسی پور
silvermanhhh
13-08-2018, 19:24
سلام ،بخام یه انتن خوب درست کنم خودم از این mimo ها میتونم طوری درستش کنم که از این انتن های فروشی قویتر باشه؟مثلا یه انتن داخلی درست کنم بهتر این انتن های ۳۵db هست که چهار گوش لوزی باشن یعنی دریافت سیگنالشون بهترباشه،دوستان تو همین تایپک اگه کسی خوب توضیح داده برای ساختو تهیه مواد ساختش،لینکی بم بده،ممنون میشم،دوستان کمکم کنین در این زمینه چیزی نمیدونم،میخام یکی بسازم،این انتن رومیزی که دارم ۱۴۰خریدمش اصلن خوب نیست
دوستان ما انتن برای مودم های ۴.۵ جی هم داریم ؟
مخصوصا برای مودم های هوواوی
nobody2000
13-08-2018, 20:05
دوستان ما انتن برای مودم های ۴.۵ جی هم داریم ؟
مخصوصا برای مودم های هوواوی
آنتن رو مودم میخواید یا آنتنی که رو تراس یا پشتبام بزارید ؟
آنتن رو مودم میخواید یا آنتنی که رو تراس یا پشتبام بزارید ؟بالاخره به مودم بتونم بدون نیاز به تبدیل وصل کنم
از هر دو مدل اگه چیزی هست معرفی کنید
اصلا انتن ۴جی با ۴.۵ فرقی داره ؟؟
nobody2000
13-08-2018, 20:14
بالاخره به مودم بتونم بدون نیاز به تبدیل وصل کنم
از هر دو مدل اگه چیزی هست معرفی کنید
اصلا انتن ۴جی با ۴.۵ فرقی داره ؟؟
من این مدل را پیشنهاد میدم ولی کابل رو سوا خودت کابل و سوکت خوب بگیر و مستقیم بزن به سوکت آنتن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کابل هم رو فقط خوب بگیر .
من از این آنتن خودم 2 عدد با کابل خوب گرفتم و خودم کابل و سوکت سوا خوب گرفتم .
خودت هم میتونی این آنتن را با هزینه بسیار کم بسازی چیز خاصی نداره ورق آلومینیومی 1 و 2 میل میخواد و برش و کابل و 2 تا لحیم کوچیک
آنتن ها بر اساس طراحی از فرکانسهای خاص پشتیبانی میکنند .
بهترین باند ها 1800 و 2600 هست و 4,5G واقعی تجمیع این 2 باند با هم هست که مودم باید پشتیبانی کنه .
دوستان شرکت ما دو تا آنتن یاگی برای فروش داره که به این مودم ها می خوره هر کی خواست پی وی بده قیمت مناسب براش بگیرمچه مدلی و چند!؟
nobody2000
15-08-2018, 14:03
دوستان در 2 تاپیک زیر مودم - روتر - آنتن و وسایل دیگر شبکه برا فروش با قیمتهای مناسب قرار دادم چک کنید شاید به درد دوستان بخوره .
آنتن 4G LTE و مودم 4.5G LTE هم در لیست هست :
ممنون میشم بهترین آنتن برای گرفتن بالاترین سرعت دانلود برای مودم tf i60 رو معرفی کنید.
nobody2000
15-08-2018, 21:38
ممنون میشم بهترین آنتن برای گرفتن بالاترین سرعت دانلود برای مودم tf i60 رو معرفی کنید.
دوست عزیز بهترین آنتن در لینک پست بالا چک کنی اون پنل سفید هست که باید با کابل خوب و سوکت خوب استفاده کنید .
کابل خوب هم آماده دارم
دوست عزیز بهترین آنتن در لینک پست بالا چک کنی اون پنل سفید هست که باید با کابل خوب و سوکت خوب استفاده کنید .
کابل خوب هم آماده دارم
قیمت و مدل و عکسش رو لطف کنید بزارید ممنون میشم.و اگه تست کردید با tf i60 و آنتنی که گفتید چه سرعت دانلودی گرفتید؟ممنون
nobody2000
16-08-2018, 19:30
قیمت و مدل و عکسش رو لطف کنید بزارید ممنون میشم.و اگه تست کردید با tf i60 و آنتنی که گفتید چه سرعت دانلودی گرفتید؟ممنون
قیمت و مدل و عکسها در لینکهای زیر هست .من کلا اکثر مودمها و آنتهای موجود در بازار را تست کردم .بین آنتهای اماده موجود در بازار این مدل بهترین عملکرد را داشت .
سرعت دانلود بستگی به دکل - ساعت و ترافیک دکل - باند و مدل مودم داره .الان دقیق مد نظرم نیست ولی با انتن عملکرد مخصوصا رو TF-i60 بالا بود چون آنتن داخلی این مدل مودم ضعیف هست .
silvermanhhh
19-08-2018, 12:31
سلام دوستان،اگه کسی میتونه برام انتن دست ساز با گین بالا برام بسازه ممنون میشم بم پیام خصوصی بزنه،یا اگه کسی داره ساخته و نیازی نداره با خروجی crc9 ممنون
altairibnlaahad
12-09-2018, 19:43
بهترین انتن با قیمت حدودا سیصد ۳۰۰ تومن برای مودم huawei E8372 چیه؟
برای تقویت فورجی
من بهترین نوع مودم رو زدم اما هیچ عمل خاصی تو گیرندگی انجام نداد:n02: حیف پول بدی انتن بخری
مودم B612 با انتن داخلی در شرایط مناسب بیشتر از 15 مگابایت هم سرعت میدهد که عکس هم از سرعت دانلود قرار دادم تازه این سرعت با کلی مانع و در و پنجره و... بوده
انتن هم برای مصرف کننده ای خوبه که ساختمان بلند اطراف خانه شان زیاد باشد و یا اصلا در پوشش و دید خوبی نسبت به دکلها نباشند
mobile-1199
20-02-2019, 03:33
سلام
وقت بخیر
عزیزان بهترین انتن اماده برای مودم fd m60 ایرانسل چی هست الان ؟ فقط الان که داشتم پست های تاپیک رو میخوندم ، یه عده از کاربرا میگفتن انتن حتی تضعیف هم کرده عملکرد رو ! صحت داره ؟
الان یه سری مدل رو سایت های همسایه (راســـتین بازار و مودم مارـــــت) گذاشتن . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
- - - Updated - - -
سلام
وقت بخیر
عزیزان بهترین انتن اماده برای مودم fd m60 ایرانسل چی هست الان ؟ فقط الان که داشتم پست های تاپیک رو میخوندم ، یه عده از کاربرا میگفتن انتن حتی تضعیف هم کرده عملکرد رو ! صحت داره ؟
الان یه سری مدل رو سایت های همسایه (راســـتین بازار و مودم مارـــــت) گذاشتن . ممنون میشم اگه راهنمایی کنید .
سلام
وقت بخیر
- - - Updated - - -
سلام
وقت بخیر
اول مودم رو تهیه کنید و در محل زندگی خودتون قشنگ تست کنید اگه دیدید کمبود انتن دارید اقدام به تهیه یک انتن خارجی ( فضای باز ) کنید و در بهترین مکان نصب ثابت انجام دهید و با کابل مخصوص خودش ببرید داخل خونه و به مودم وصل کنید و از سیگنال قوی بیرون با همان قدرت در داخل خانه بهره ببرید .
این مدل بهترین برای فضای باز و نصب خارجی هست .
۲۴dBi 4G LTE High Gain Panel Flat Outdoor Antenna ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این مدل هم برای داخل خونه خوب هست :
۴۰dBi 4G LTE MIMO Antenna TS-9/CRC-9/SMA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
مودم i60 دارم و fdd خوبه
ولی tdd که باند 3500 هست خیلی ضعیفه(rsrp -121)
کسی اینجا رو فرکانس td-lte آنتنی تست کرده راهنماییم کنه؟
ممنون
renfield
22-03-2019, 17:45
بایس از تو تنظیمات external antena را فعال کنید
صفحه مسی تهران کجا میفروشن؟
حدودا ابعاد 19*11.5 سانتیمتر
ضخامت چه قدر باید باشه؟
چه مدلی و چند!؟
مدل یاگی هست از این شاخه ایی ها که SMA هستش
سلام دوستان
من دوتا آنتن WIFI-250 دارم
و مودمم tf-i60 ایرانسل هست
کانکتور آنتن و مودم به هم میخوره فقط هردوش مادگی هست که میشه درستش کرد
سوالم اینه که این انتن برای مودم adsl هست
روی این مودم جواب میده یا اصلا فرکانسش نمی خوره؟
ِیا به مودم آسیب نمیزنه؟
عکس آنتن :
سلام دوستان
من دوتا آنتن WIFI-250 دارم
و مودمم tf-i60 ایرانسل هست
کانکتور آنتن و مودم به هم میخوره فقط هردوش مادگی هست که میشه درستش کرد
سوالم اینه که این انتن برای مودم adsl هست
روی این مودم جواب میده یا اصلا فرکانسش نمی خوره؟
ِیا به مودم آسیب نمیزنه؟
عکس آنتن :
مسیر کانکتور در چیپ فرکانسی 3500هست و انتن های شما در این باند نیستندو هیچ تفاوتی ایجاد نمیشه و حتی باعث میشه سیگنال و خط انتن شما بدتر بشه
nobody2000
01-04-2019, 14:43
با سلام خدمت دوستان عزیز
یادم هست در این تاپیک جایی خوانده بودم که مسیر کانکتورهای سوکتهای آنتن مودم TF-i60 یا همون هواوی B612S فقط به قسمت اینترنت 4G یا همون FDD وصل هست و اگر حتی آنتنی با فرکانس 3500 به این سوکت ها بزنیم در سیگنال و آنتن دهی اینترنت ثابت یا همون TD-LTE اثری نداره .
حالا یک سوال دارم .فرض کنید من آنتنی با فرکانس 3500 دارم و میخوام با این مودم برای اینترنت TD-LTE استفاده کنم .باز کردم مودم و لحیم کاری و اضافه کردن سوکت - سوراخ کردن مودم و ... هم برام اوکی هست .
کسی میدونه آیا در برد و مدار این مودم امکان لحیم کردن سیم و اضافه کردن سوکت انتن برای اینترنت TD-LTE روی فرکانس 3500 وجود داره یا نه ؟
اگر امکانش هست کسی میتونه راهنمایی کنه و بهم محل لحیم کردن سیم کانکتورهای این باند را نشون بده ؟ از نظر فنی به انواع کابلهای آنتن تسلط دارم و از نظر تهیه و ساخت آنتن برای این باند هم مشکل ندارم ولی رو بحت برد و الکترونیک وارد نیستم و از دوستان کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم .
البته اینم بگم برای من ملاک فقط این مودم TF-i60 یا هواوی B612S نیست .هر مودم دیگه TD-LTE هم باشه اوکی هست فقط میخوام که با آنتن بشه سیگنال TD-LTE را روش تقویت کرد .حال میخواد GP2101 Plus باشه یا هر مدل دیگه .از این جهت گفتم B612 چون رو اکثر اپراتورها جواب میده و مودم رند بازار هست.
با سلام خدمت دوستان عزیز
یادم هست در این تاپیک جایی خوانده بودم که مسیر کانکتورهای سوکتهای آنتن مودم TF-i60 یا همون هواوی B612S فقط به قسمت اینترنت 4G یا همون FDD وصل هست و اگر حتی آنتنی با فرکانس 3500 به این سوکت ها بزنیم در سیگنال و آنتن دهی اینترنت ثابت یا همون TD-LTE اثری نداره .
حالا یک سوال دارم .فرض کنید من آنتنی با فرکانس 3500 دارم و میخوام با این مودم برای اینترنت TD-LTE استفاده کنم .باز کردم مودم و لحیم کاری و اضافه کردن سوکت - سوراخ کردن مودم و ... هم برام اوکی هست .
کسی میدونه آیا در برد و مدار این مودم امکان لحیم کردن سیم و اضافه کردن سوکت انتن برای اینترنت TD-LTE روی فرکانس 3500 وجود داره یا نه ؟
اگر امکانش هست کسی میتونه راهنمایی کنه و بهم محل لحیم کردن سیم کانکتورهای این باند را نشون بده ؟ از نظر فنی به انواع کابلهای آنتن تسلط دارم و از نظر تهیه و ساخت آنتن برای این باند هم مشکل ندارم ولی رو بحت برد و الکترونیک وارد نیستم و از دوستان کسی بتونه کمک کنه ممنون میشم .
البته اینم بگم برای من ملاک فقط این مودم TF-i60 یا هواوی B612S نیست .هر مودم دیگه TD-LTE هم باشه اوکی هست فقط میخوام که با آنتن بشه سیگنال TD-LTE را روش تقویت کرد .حال میخواد GP2101 Plus باشه یا هر مدل دیگه .از این جهت گفتم B612 چون رو اکثر اپراتورها جواب میده و مودم رند بازار هست.
من خودم 2تا انتن 3500رو تومسیر برد لحیم کردم
شما مسیر کانکتور پشت مودم رو نگاه کنی راحت میتونی لحیم بزنی و نیاز به کانکتور هم نداشته باشی
جای لحیم کاری هم موجوده من چون مودمو بستم و نمیتونم بازش کنم
شما از پشت i60عکس بزار بنده یا استادید گروه و دوستان راهنمایی کنیم
CAPITAN MAC
10-05-2019, 13:07
سلام
این انتن آنتن تقویتی 88dBi مودم های همراه 4G LTE مدل LF-ANT4G01 برای b315 b مناسب هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آنتن-تقویتی-88dBi-مودم-های-همراه-4G-LTE
سلام
این انتن آنتن تقویتی 88dBi مودم های همراه 4G LTE مدل LF-ANT4G01 برای b315 b مناسب هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آنتن-تقویتی-88dBi-مودم-های-همراه-4G-LTE
نوع سوکت مودم شما چیه اونو در گزینه سفارش انتخاب کنید و تمام ولی کسی با این انتن ها ان چنان تقویتی یا افزایش سرعتی پیدا نکرده . البته به شخصه تست نکردم . مودم شما دو تا جای انتن داره درسته ؟ اینم اینطوری هست و فقط کانکتور رو باید بدونید و موقع سفارش انتخاب کنید .
صفحه مسی تهران کجا میفروشن؟
حدودا ابعاد 19*11.5 سانتیمتر
ضخامت چه قدر باید باشه؟
هنوز پیدا نکردی؟ با الومینیوم جواب نگرفتی؟ گین بالا درست کنی بشدت ضرر داره مراقب باش ! خودم وقتی تست میکنم سردرد میگیرم:n02: تازه این نوع انتنها غیرقانونیه و حتی همسایه ها میتونن شکایت کنند:n03:
هنوز پیدا نکردی؟ با الومینیوم جواب نگرفتی؟ گین بالا درست کنی بشدت ضرر داره مراقب باش ! خودم وقتی تست میکنم سردرد میگیرم:n02: تازه این نوع انتنها غیرقانونیه و حتی همسایه ها میتونن شکایت کنند:n03:
حاجی جون جوک میگی :n13:این نمونه انتنها گیرنده هستن ....نه فرستنده ...احتمالا بالا پشت بوم افتاب خورده بودی سردرد گرفتی:n19::n02:
حاجی جون جوک میگی :n13:این نمونه انتنها گیرنده هستن ....نه فرستنده ...احتمالا بالا پشت بوم افتاب خورده بودی سردرد گرفتی:n19::n02:
علمت همینقدره؟ماه بخشندگیست همین الان دعا کردم اول ظرفیتت بیشتر بشه بعد علمت چون پیاله شکسته مگر چقدر اب نگه میداره؟
morteza_mombeini
10-06-2019, 19:23
من به خاطر فاصله ی زیاد مودم تا جایی که انتن هست مجبورم از 30 متر کابل استفاده کنم .دو تا سوال دارم :
1-این مقدار طول زیاد کابل میتونه توی افت سیگنال تاثیر بزاره یا نه ؟
2-به جای کابل مخصوص میشه از کابل شبکه کت 6 که مس خالص هست استفاده کرد ؟ سیگنال رو از خودش عبور میده ؟
دوستانی که قصد دارند از کانکتورهای روی برد wifi و یا lte خروجی داشته باشند برای اتصال به انتن نام این کانکتورهای مخابراتی که هواوی استفاده میکند ms156 است که معمولا هم مادگی هستند و باید از نوع تبدیل نری استفاده بفرمائید و البته در بازار من ندیدم باشد اما دز فروشگاه های غیر ایرانی موجوده مخصوصا فروشنده های چینی در سایتهایی مثل ebay و... موجود دارند
مثلا اگر انتنی که استفاده میفرمائید ورودی SMA نری دارد پس تبدیل ms-156 male to sma female تهیه فرمائید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ms156)_plug_male_to_sma_female_thumb.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](ms156)_plug_male_to_sma_female.jpg)
Sir Pendar
24-07-2019, 01:03
سلام دوستان وقت همگی تون بخیر باشه
چند ماه پیش بردی gsm خریدم که با با چند تا رله ترکیب شده و دستورات رو از طریق اینترنت یا اس ام اس به رله ها منتقل میکنه
مشکلی که من دارم اینجاست که محل استفاده از این دستگاه درون یک سیلندر 30سانتی متری الومینیومی با ضخامت ۳ میلیمتر هست و سیگنال درون این سیلندر بلوکه میشه.....
از انتن gsm با گین 3 و 5 هم استفاده کردم که متاسفانه جوابگو نبود
البته متوجه هستم تاپیک مربوط 3 4g هست
در این مورد دو تا سوال دارم
اینکه پیشنهاد می کنید با این شرایطی که عرض کردم ماژول سیم کارت رو به 3 4g تغییر داده بشه
یا
اینکه امیدی هست انتن gsm ساخت تا مشکل انتن دهی رو رفع کرد؟
سلام دوستان وقت همگی تون بخیر باشه
چند ماه پیش بردی gsm خریدم که با با چند تا رله ترکیب شده و دستورات رو از طریق اینترنت یا اس ام اس به رله ها منتقل میکنه
مشکلی که من دارم اینجاست که محل استفاده از این دستگاه درون یک سیلندر 30سانتی متری الومینیومی با ضخامت ۳ میلیمتر هست و سیگنال درون این سیلندر بلوکه میشه.....
از انتن gsm با گین 3 و 5 هم استفاده کردم که متاسفانه جوابگو نبود
البته متوجه هستم تاپیک مربوط 3 4g هست
در این مورد دو تا سوال دارم
اینکه پیشنهاد می کنید با این شرایطی که عرض کردم ماژول سیم کارت رو به 3 4g تغییر داده بشه
یا
اینکه امیدی هست انتن gsm ساخت تا مشکل انتن دهی رو رفع کرد؟
سلام معمولا در کنار ماژولهای مخابراتی که در این بردها استفاده میشود ( 3G و یا 4G بودن ماژول استفاده شده هم تفاوتی ندارد ) حتما خروجی انتن هم وجود دارد و انتنهای مورد نیاز این بردها هم در بازار زیاد هستند اما شما از انتنهای قوی تر در بازار هم میتوناید استفاده کنید
Sir Pendar
28-07-2019, 19:16
سلام معمولا در کنار ماژولهای مخابراتی که در این بردها استفاده میشود ( 3G و یا 4G بودن ماژول استفاده شده هم تفاوتی ندارد ) حتما خروجی انتن هم وجود دارد و انتنهای مورد نیاز این بردها هم در بازار زیاد هستند اما شما از انتنهای قوی تر در بازار هم میتوناید استفاده کنید
بله دوست عزیز خروجی انتن وجود داره و انتن قوی تر هم که عرض کردم متصل کردم (۳.۵ db)
چون هزینه ازمون و خطا کردن این انتن ها بالا هست دنبال این هستم یک نتیجه درست گرفته بشه و انتن درست رو به برد متصل کنم
hamidbaba
08-08-2019, 20:45
سلام خدمت دوستان آنتن برای تقویت مودم که اصلا چینی هم نیستند و در زاهدان ساخته شدند و مستندات روی اینستاگرام است .( نت آنتن تفتان netanten_taftan )در اینستاگرام و در دیوار و شیپور زاهدان جستجو کنید چون به من سایت اجازه درچ لینک نمیده
hamidbaba
09-08-2019, 23:05
سلام به همه ی دوستان برای کسب مشاوره و استفاده از تجارب آنتن تقویتی مودم های سیم کارتی به این پیچ در اینستا (netanten_taftan) میتونید سر بزنید . یا در همین پیج تجارب یکدیگر رو به اشتراک بزاریم این آنتن ها همگی دست ساز می باشند .
amin_v30
24-02-2020, 12:17
دوستان برای مودم ایرانسا td-i40 آنتن به صورت آماده جایی نیست بشه خرید و نصب کرد؟ چون پشتش جای آنتن رو داره 2 عدد
morteza_mombeini
09-03-2020, 14:05
دوستان کانکتور انتن مودم b612 مدلش چیه اسمش و اینکه ایا میشه هر کابلی رو بهش وصل کرد یا نیاز به اچار و کابل خاصی داره؟
دوستان کانکتور انتن مودم b612 مدلش چیه اسمش و اینکه ایا میشه هر کابلی رو بهش وصل کرد یا نیاز به اچار و کابل خاصی داره؟
sma میباشد و برای فرکانس های بالا خصوصا جهت شبکه 4G بهتره از این کابل استفاده شود که افت خیلی کمی داره خصوصا در مسافتهای زیاد و نویز کمتری هم روش می افته
RG316
سوکت SMA هم که تهیه میکنید باید متناسب با اندازه و نوع کابل هم باشد و برای اینکه کار تمیز و استاندارد باشه با آچار مخصوص پرس میشود در غیر اینصورت میشه با لحیم کاری هم اتصال رو خوب و عالی برقرار کرد در یوتیوب فیلم در این مورد زیاده .
دوستان برای مودم ایرانسا td-i40 آنتن به صورت آماده جایی نیست بشه خرید و نصب کرد؟ چون پشتش جای آنتن رو داره 2 عدد
انتن برا فرکانس های 3500 به بالا و مخصوص شبکه TDD کلا تو بازار من ندیدم حتی بازار خارجی .
morteza_mombeini
09-03-2020, 18:16
sma میباشد و برای فرکانس های بالا خصوصا جهت شبکه 4G بهتره از این کابل استفاده شود که افت خیلی کمی داره خصوصا در مسافتهای زیاد و نویز کمتری هم روش می افته
RG316
سوکت SMA هم که تهیه میکنید باید متناسب با اندازه و نوع کابل هم باشد و برای اینکه کار تمیز و استاندارد باشه با آچار مخصوص پرس میشود در غیر اینصورت میشه با لحیم کاری هم اتصال رو خوب و عالی برقرار کرد در یوتیوب فیلم در این مورد زیاده .
من دقیق متوجه نشدم اگه کانکتور sma میخوره پس چطور کانکتور باید متناسب با کابل انتخاب بشه ؟ مگه همشون مثل هم نیستن؟
بعد این کانکتور sma نر باید بگیرم یا ماده ؟
من دقیق متوجه نشدم اگه کانکتور sma میخوره پس چطور کانکتور باید متناسب با کابل انتخاب بشه ؟ مگه همشون مثل هم نیستن؟
بعد این کانکتور sma نر باید بگیرم یا ماده ؟
کانکتورهای sma از محل ورودی سیم باهم از نظر اندازه فرق دارن به طور مثال :
SMA نری سرکابلی پرسی قابل اتصال به کابل RG316
و
SMA نری سرکابلی پرسی قابل اتصال به کابل RG58
البته ایشان منظورشان کانکتورهای باکیفیت بقولی پدر مادر دار بوده:دی کانکتور بیکیفیت گلوگاه میشه مخصوصا برای فرکانس 2600
حتی نوع اتصال کانکتور به کابل و لحبم زدن هم مهمه
در انتنی که کابل رو مستقیم به صفحه بیس لحیم میزنند مثل این انتنهای چینی هم گلوگاه میشه
معمولا در باکس انتن از ورقهای جاذب فرکانس استفاده میکنند تا نویز کاهش پیدا کند( منظورم انتنهای پدر مادر داره:D)
کانکتور رو سعی کنید خودتون لحیم بزنید که از کیفیت کار مطمئن باشید و اصلا از این شیلد استفاده نکنید([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
Ariya2009
09-06-2020, 23:54
با سلام و احترام ،
دوستان من یک مودم TL-MR6400 دارم که یک دفعه سیگنال آن از ۹۸ شده ، ۲۵ و بعضی وقت ها ۵۰ !
دو سوال مهم دارم :
۱. علت چیست و باید چکار کنم ؟
۲. میتوانم یکی از سه مدل تقویت سیگنال زیر را بگیرم برای رفع مشکل ؟
۳. کدامیک از موارد زیر رو پیشنهاد میکنید و مودم من را ساپورت میکنند ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آنتن-تقویتی-88dbi-مودم-های-همراه-4g-lte/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکته مهم:
تو تاپیک های خارجی خوندم اگر میخواهید برای مدلی مثل من آنتن خارجی بگذارید ، کلا عوضش کنید !
یک دنیا ممنونم.
با سلام و احترام ،
دوستان من یک مودم TL-MR6400 دارم که یک دفعه سیگنال آن از ۹۸ شده ، ۲۵ و بعضی وقت ها ۵۰ !
دو سوال مهم دارم :
۱. علت چیست و باید چکار کنم ؟
۲. میتوانم یکی از سه مدل تقویت سیگنال زیر را بگیرم برای رفع مشکل ؟
۳. کدامیک از موارد زیر رو پیشنهاد میکنید و مودم من را ساپورت میکنند ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آنتن-تقویتی-88dbi-مودم-های-همراه-4g-lte/ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نکته مهم:
تو تاپیک های خارجی خوندم اگر میخواهید برای مدلی مثل من آنتن خارجی بگذارید ، کلا عوضش کنید !
یک دنیا ممنونم.
درود شما باید اول مودم رو توی اون موقعیت مد نظر قرار بدی اگر دیدی تغییری حاصل شد بعد اقدام به تهیه آنتن کنید!
در رابطه با آنتن هم سری به کانال صابر جان بزن modem_land@
اما مسله اینکه چه چیزی باعث افت یهویی این سیگنال شده ؟
اگر شما تغییراتی در مودم ندادی یا صدمه ای ندیده پس 99 درصد احتمالش هست از دکل باشه
شما امتحان کردی ببینی با تغییر باند و فرکانس مثلا از 3 به 7 تغییری در میزان فرکانس حاصل میشه یا نه؟
Ariya2009
10-06-2020, 02:15
درود شما باید اول مودم رو توی اون موقعیت مد نظر قرار بدی اگر دیدی تغییری حاصل شد بعد اقدام به تهیه آنتن کنید!
در رابطه با آنتن هم سری به کانال صابر جان بزن modem_land@
اما مسله اینکه چه چیزی باعث افت یهویی این سیگنال شده ؟
اگر شما تغییراتی در مودم ندادی یا صدمه ای ندیده پس 99 درصد احتمالش هست از دکل باشه
شما امتحان کردی ببینی با تغییر باند و فرکانس مثلا از 3 به 7 تغییری در میزان فرکانس حاصل میشه یا نه؟
با سلام ،
استاد جای مودم کمی جابجا کردم ، سیگنال شد ۷۵ درصد.
دیگه هر کار کردم بیشتر نشد !
دقیقا باید چکار کنم ؟
ضمنا فرکانس رو چجوری باید تغییر بدم ؟
ممنونم.
با سلام ،
استاد جای مودم کمی جابجا کردم ، سیگنال شد ۷۵ درصد.
دیگه هر کار کردم بیشتر نشد !
دقیقا باید چکار کنم ؟
ضمنا فرکانس رو چجوری باید تغییر بدم ؟
ممنونم.
منظورم همین بود که دیگه مودم رو بزارید جایی که مد نظرتونه آنتن نصب کنید که هرچند گاهی نیازمند سیم برق و نردبون هست برا تست اینکار:D
اینجوری معلوم میشه عایا خرید آنتن تاثیری داره یا نه!؟
پس برو با صابر جان راجب آنتن صحبت کن که لینک کانالش رو بهت دادم
ببین دوست عزیز الان من اطلاع ندارم اصلا همچین منویی در پنل مودم شما وجود داره که فرکانس رو تغییر بدید یا نه
ولی یچیزی شبیه به این تصویر زیر هست در مودم B612
اگر منوی انتخاب فرکانس و باند در مودم شما وجود نداره باید فریمور مود شده نصب کنید که توصیه میشه با استاد حمید مشورت کنید
ایشون برنامه نویس حرفه ای هستن احتمالا بتونن براتون اضافه کنن !
Ariya2009
10-06-2020, 12:01
منظورم همین بود که دیگه مودم رو بزارید جایی که مد نظرتونه آنتن نصب کنید که هرچند گاهی نیازمند سیم برق و نردبون هست برا تست اینکار:D
اینجوری معلوم میشه عایا خرید آنتن تاثیری داره یا نه!؟
پس برو با صابر جان راجب آنتن صحبت کن که لینک کانالش رو بهت دادم
ببین دوست عزیز الان من اطلاع ندارم اصلا همچین منویی در پنل مودم شما وجود داره که فرکانس رو تغییر بدید یا نه
ولی یچیزی شبیه به این تصویر زیر هست در مودم B612
اگر منوی انتخاب فرکانس و باند در مودم شما وجود نداره باید فریمور مود شده نصب کنید که توصیه میشه با استاد حمید مشورت کنید
ایشون برنامه نویس حرفه ای هستن احتمالا بتونن براتون اضافه کنن !
با سلام ،
شماره ای یا راه تماسی باهاشون دارید ؟
ممنونم.
با سلام ،
شماره ای یا راه تماسی باهاشون دارید ؟
ممنونم.
دوست عزیز مودم شما کلا ضعیف هست و خودش دوتا انتن داره و با گذاشتن انتن بیرونی هم در این مدل معجزه نمیکنه
ضمنا داخل پنل شما تغیر باند وجود نداره و خودکار خودش عمل میکنه
اما صابر عزیر میتونه بابت انتنی که داره راهنمایی کنه که چه فرکانس های رو پوشش میده
این ایدی در سایت هست پیام بدید
saber73 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام من یک مودم D-LINK DWR 921e 4G دارم میخوام براش آنتن بخرم چه آنتنی پیشنهاد میکنید؟
سلام من یک مودم D-LINK DWR 921e 4G دارم میخوام براش آنتن بخرم چه آنتنی پیشنهاد میکنید؟
saber73
saber73
درود دو نمونه آنتن در کانال صابر جان به همراه کلیپ و تصاویر تست درج شده عضو بشید و کلمه آنتن رو سرچ کنید مستنداتش رو میبینید و دوستان نتایج خیلی خوبی گرفتن
modem_land@
italodance
15-09-2020, 09:13
دوستان دارم کابل مازاد میخرم که آنتن اکسترنال را ببرم بالای پشت بام
این مشکلی بابت کابل دو تیکه ای بر کیفیت دریافت سیگنال مودم که ندارد؟ یعنی افت آنتن دارد یا ندارد؟
italodance
24-09-2020, 12:20
من تازه پس از سالها فهمیدم جهت آنتن نباید جهت دکل باشه و این اشتباه هست.
بالاخره شرایط مساعد جهت دریافت سیگنال و آنتن را فرا گرفتم. :دی:thumbsup:
اینها همه بخاطر اطلاعات و تجارب اشتباه دوستان بوده.
تا خود ادم تجربه نکنه هیچی نمیشه.
galaxy0098919
11-10-2020, 00:27
سلام کسی می دونه به این نوع مودم ایسوس هم میشه آنتن وصل کرد یا نه ؟ تو سایت زده میشه
4G-AC53U
reza_aghazadeeh
11-11-2020, 00:18
دوستان با سلام ،
می خواستم ببینم برای باند 42 یا فرکانس 3500 td -lte آنتنی می تونید پیشنهاد بدین ؟
هرچی آنتن دیدم محدوده فرکانسی تا 2600 یا باند 7 fdd بود :eh:
با تشکر
- - - Updated - - -
DJMOKHTAR
13-11-2020, 10:02
دوستان با سلام ،
می خواستم ببینم برای باند 42 یا فرکانس 3500 td -lte آنتنی می تونید پیشنهاد بدین ؟
هرچی آنتن دیدم محدوده فرکانسی تا 2600 یا باند 7 fdd بود :eh:
با تشکر
- - - Updated - - -
آنتن TD-LTE گروه مهندسی ان جی رو با 15 متر کابل که همراهش بود خریدم و در پشت بام نصب کردم برای مودم TF-i60 و با سیمکارت TD-LTE آنتن دهی مودم 5 خط پر و سرعت اپلود از 0.8 به بالای 3 مگ رسید.
reza_aghazadeeh
13-11-2020, 13:29
دوستان از این آنتنی که صفحات اول پیج هم هست ، نتیجه گرفتن ؟؟؟؟
ابعادش رو برای برش آماده کردم
**تصویر رندر می باشد **
reza_aghazadeeh
13-11-2020, 13:32
اون آنتن رو بررسی کردم ، فیدبک دوستان هم خوب بوده ، ولی فعلا به تصیم گیری نهایی نرسیدم
CAPITAN MAC
15-11-2020, 23:42
آنتن TD-LTE گروه مهندسی ان جی رو با 15 متر کابل که همراهش بود خریدم و در پشت بام نصب کردم برای مودم TF-i60 و با سیمکارت TD-LTE آنتن دهی مودم 5 خط پر و سرعت اپلود از 0.8 به بالای 3 مگ رسید.
سلام
دوست عزیز سرعت تون چند برابر با این انتن شده
DJMOKHTAR
18-11-2020, 14:38
سلام
دوست عزیز سرعت تون چند برابر با این انتن شده
دانلود تقریبا 2 برابر و اپلود بیش از 4 برابر
DJMOKHTAR
18-11-2020, 14:51
از انتن ENGi استفاده کنید واقعا تاثیر خوبی داره . کیفیت ساختش هم خیلی خوب بود و شک دارم که واقعا ساخت ایران باشه اما در هر صورت عالی جواب داد برای من
نتیجه تست
reza_aghazadeeh
15-12-2020, 11:09
[QUOTE=DJMOKHTAR;9165497]از انتن ENGi استفاده کنید واقعا تاثیر خوبی داره . کیفیت ساختش هم خیلی خوب بود و شک دارم که واقعا ساخت ایران باشه اما در هر صورت عالی جواب داد برای من<br>
من یه جا تو همین فروم خوندم برای نصب آنتن باند 42 باید مودم باز بشه و سیم آنتن مستقیم لحیم بشه؟ این مطلب درسته؟
shahab1985
15-03-2021, 08:28
دوستان میشه بگید بهترین آنتن برای lte و 4g بطور جدا چی هست؟
مدل دقیق بگید
موذم b612 و i60
reza_aghazadeeh
15-03-2021, 22:04
سلام، اینترنت نسل چهار رو lte میگن،،، الان تفاوت بین اینترنت ثابت، و همراه هست که فرکانس اینترنت ثابت در ایران 3.5 گیگا هرتزه ، و اینترنت همراه باند 7 و 1 و یا 3 هست
ولی آنتن درست حسابی برای این شبکه ها من که ندیدم
ولی یه شرکتی آنتن تولید کرده که تمام باند ها رو پوشش میده
سلام.
آنتن تفویت 4G برای یه منطقه ویلایی و دور از شهر چی پیشنهاد میدید؟
سلام
دوستان بهترین آنتن برای مودم B528s-23a کدام رو خریداری کنم ؟
در منزل بسیار سیگنال 4G ضعیف است اما روی پشت بام خیلی بهتره برای مثال
در منزل RSRP: -110 , SNR: 2-4 اینترنت بسیار ضعیف که بعضی مواقع گوشی و مودم از 4G به شبکه HSPA+ سویچ می کنه اما روی پشت بام با گوشی امتحان کردم شبکه روی 4G به این حالتهRSRP: -78 , SNR: 4 که فکر کنم یه آنتن خوب بخرم مشکل ضعف سیگنال حل بشه از پشت بام که به دکل BTS نگاه می کنم تقریبا 1 کیلومتر با خونه ما فاصله داره در جهت مخالف این BTS یک دکل دیگه وجود داره که فاصلش با خونه ما کمتره اما دیوار ساختمان کناری جلوشو گرفته به نظر شما برای دریافت بهترین سگنال و تجمیع دو باند 1800 و 2600 از آنتن یاگی دایرکشنال استفاده کنم بهتره یا آنتن پنلی؟
در مورد فاصله پشت بام تا اتاق بنده حداقل 15 متر سیم لازم دارم باید از چه کابلی و چه کانکتوری استفاده کنم که کمترین نویز رو داشته باشه؟
24dBi 4G LTE High Gain Panel Flat Outdoor Antenna ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پا
28dBi High Gain 4G Outdoor Yagi Directional Antenna ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Moayeri1372
30-11-2021, 17:38
دوستان با تجربه بیاین اظهار نظر کنید.آنتن engi واقعا چطور هست.فیدبک مثبتش خوبه و فید بک های منفی بیشتر بابت باز بودن دستگاه یا جنس بدنه بوده و میگن گیرندگی خوبه.کسی اطلاع داره؟
دوستان با تجربه بیاین اظهار نظر کنید.آنتن engi واقعا چطور هست.فیدبک مثبتش خوبه و فید بک های منفی بیشتر بابت باز بودن دستگاه یا جنس بدنه بوده و میگن گیرندگی خوبه.کسی اطلاع داره؟
سلام دوست عزیز
من یک سال هست که از این آنتن استفاده میکنم
تو خونه فقط چند تا نقطه با 612 آنتن داشتم ولی با نصب آنتن گیرندگی خیلی خوب شد و برای من جواب داد با 15 متر سیم .
از نظر جنس هم الان نمی تونم نظر بدم شاید تو دراز مدت صفحه آنتن خشک و شکننده بشه
بیشتر هم از td ایرانسل استفاده میکنم
morteza_mombeini
03-12-2021, 14:24
سلام دوست عزیز
من یک سال هست که از این آنتن استفاده میکنم
تو خونه فقط چند تا نقطه با 612 آنتن داشتم ولی با نصب آنتن گیرندگی خیلی خوب شد و برای من جواب داد با 15 متر سیم .
از نظر جنس هم الان نمی تونم نظر بدم شاید تو دراز مدت صفحه آنتن خشک و شکننده بشه
بیشتر هم از td ایرانسل استفاده میکنم
تاثیری هم توی سرعت داشت ؟ چون من قبلا انتن اکسترنال زده بودم رو 612 سیگنال بهتر شده بود اما سرعت کمتر میشد
تاثیری هم توی سرعت داشت ؟ چون من قبلا انتن اکسترنال زده بودم رو 612 سیگنال بهتر شده بود اما سرعت کمتر میشد
سرعت که خیلی متغیره ولی آنتن 612 از دو یا سه چراغ به پنج رسیده و اینترنت هم اغلب اوقات سرعت مناسبی داره
NinjaLord
06-06-2022, 09:54
دوستان این فروشگاه ایسام برای خرید آنتن تقویتی 4G یا 5G قابل اعتماد است؟
alireza_asol
16-05-2023, 17:36
از آنتن pec انجی کسی استفاده کرده؟
LINUX2017
05-04-2024, 00:45
با سلام این تایپیکو زیرو رو کردم ولی بعضی موارد رو دوستان گنگ گفتن ببینید شیلد کابل انتن به کجای انتن وصل میشه؟به رفلکتور یا المنت در جایی دیدم بین اضلاع لوزی که روی هم میرن یه وارنیش زده که ارتباط پیدا نکنه یعنی نقطه وسط بین دولوزی انتن که ضربدر ایجاد میشه وارنیش زده تا عایق بشه و مغذی کابل انتن به قسمت بالای المنت و شییلد رو اشتب نکنم به پاینش زده تا امواج گردش کنن کلا یکی تخصصی این جریان شیلدو عایقو روشن کنه و رفلکتور نیازه قوس دار بشه؟چرا ورقو هی میگید بدون کج شد قوش بدید ؟و سوال دیگریه انتن بدون رفلکتور دیدم تویوتیوب با لوزی ها ساختن تمام جهته هس میشه رو وای فای هم زد اونم بررسی کنید چهار لوزی به صورت داره ای وسل شدن مودمz6000دارم انتن دهی هم وای فای هم نت داغون کلا این مودم فاجعس میخوام تمام انتناشو حذف و دستساز کنم
- - - Updated - - -
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.