مشاهده نسخه کامل
: تاپیک جامع آنتن های 3G و 4G
misagh1372
21-11-2016, 14:31
من خودم همین شرایط شما رو داشتم بلکه بدتر.کلا مودم ایرانسل رو پیداش نمیکرد و اگه هم پیدا میکرد یه خط داشت اونم 2g.ولی بعد اینکه این آنتن رو وصل کردم "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" تو خونه همه 5 خط 3G پر میشه.تو محل کارم هم که 4G رو مودم 4 خط پر میکرد با این آنتن شده 5 خط ولی سرعت دانلود از 3 شده 6.5
دوست عزیز این انتن دیگه موجود نیست
من از کجا میتونم انتن بخرم ؟
malek911
21-11-2016, 18:08
دوست عزیز این انتن دیگه موجود نیست
من از کجا میتونم انتن بخرم ؟
منم به زور از نوین فون پیدا کردم.اونا هم زود به زود میارن ولی تموم میشه.شما یه مدت سایتشون رو دنبال کنی میتونی گیرش بیاری.بهشون زنگم میتونی بزنی بپرسی کی موجودش میکنن
ابوالفضل ۴۰۴۵
21-11-2016, 19:06
عزیز دنبال کدوم مدلش میگردی؟مستطیایه یا لوزیه
misagh1372
21-11-2016, 20:29
عزیز دنبال کدوم مدلش میگردی؟مستطیایه یا لوزیه
من نمیدونم کدوم مدل انتن خوبه فقط یک انتن میخوام که خوب عمل کنه
ابوالفضل ۴۰۴۵
21-11-2016, 23:16
من نمیدونم کدوم مدل انتن خوبه فقط یک انتن میخوام که خوب عمل کنه
من اون مدل مستطیلیه رو دارم واقعا عالی جواب میده از حدود ۱۲کیلومتری (چون منطقه ما پوشش نداره)تا حدود ۴۰مگ میگرفتم مودمت چیه عزیز
misagh1372
21-11-2016, 23:27
من اون مدل مستطیلیه رو دارم واقعا عالی جواب میده از حدود ۱۲کیلومتری (چون منطقه ما پوشش نداره)تا حدود ۴۰مگ میگرفتم مودمت چیه عزیز
مودم مدل Huawei E8372 4G Wireless Modem هست
من خودم همین شرایط شما رو داشتم بلکه بدتر.کلا مودم ایرانسل رو پیداش نمیکرد و اگه هم پیدا میکرد یه خط داشت اونم 2g.ولی بعد اینکه این آنتن رو وصل کردم "[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]" تو خونه همه 5 خط 3G پر میشه.تو محل کارم هم که 4G رو مودم 4 خط پر میکرد با این آنتن شده 5 خط ولی سرعت دانلود از 3 شده 6.5
میشه دقیقا مدل این آنتن یا عکسی ازش را بگذارید
لینک مورد نظر کار نمیکنه
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
ابوالفضل ۴۰۴۵
22-11-2016, 10:07
مودم مدل Huawei E8372 4G Wireless Modem هست
عزیز من با سوکت crc9یا همون ts5که به مودم شما هم میخوره دارم اگه یه وقت طالب بودی در خدمتیم واقعا عالی جواب میده من sxt lte گرفتم نیاز بهش ندارم با کارتن و تشکیلات
misagh1372
22-11-2016, 10:18
عزیز من با سوکت crc9یا همون ts5که به مودم شما هم میخوره دارم اگه یه وقت طالب بودی در خدمتیم واقعا عالی جواب میده من sxt lte گرفتم نیاز بهش ندارم با کارتن و تشکیلات
ممنون شما کدوم شهر هستین ؟
این انتن sxt lte هم خوبه ؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
22-11-2016, 10:21
من تهرانم عزیز اون که عالیه بهترین دریافتی رو بهت میده منتهی از لحاظ هزینه خوب قابل مقایسه نیست
misagh1372
22-11-2016, 10:34
من تهرانم عزیز اون که عالیه بهترین دریافتی رو بهت میده منتهی از لحاظ هزینه خوب قابل مقایسه نیست
قیمتش چند هست ؟
من الان توی اینترنت سرچ کردم مدل های مختلفی رو دیدم ازش شما کدوم مدل رو دارین ؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
22-11-2016, 15:19
قیمتش چند هست ؟
من الان توی اینترنت سرچ کردم مدل های مختلفی رو دیدم ازش شما کدوم مدل رو دارین ؟
مدل من مستطیلیه که نوین فون میداد وتو تبلیغاتشون قدرتش رو ۴۹زده بود لافا لینک[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
misagh1372
22-11-2016, 15:57
مدل من مستطیلیه که نوین فون میداد وتو تبلیغاتشون قدرتش رو ۴۹زده بود لافا لینک
ممنون عزیز سوکت هاش چه مدلی هست
ابوالفضل ۴۰۴۵
22-11-2016, 15:58
ممنون عزیز سوکت هاش چه مدلی هست
عرض کردم crc9 من با مودمe3372استفاده میکردم
raminmehran
23-11-2016, 16:20
سلام میخواستم بدونم آنتن با فرکانس کاری 824~960 MHz / 1710~2500 MHz می تونه تو دریافت 4g به طور موثری تاثیر گذار باشه یا حتما باید 2600 هم جز محدوده پوشش باشه؟
morteza_7
23-11-2016, 21:57
سلام
رفقا این انتنی که درست کردید واسه فرکانس 2600 جواب داده ؟
حول وحوش سرعت دانلود به چند می رسه ؟
سلام میخواستم بدونم آنتن با فرکانس کاری 824~960 MHz / 1710~2500 MHz می تونه تو دریافت 4g به طور موثری تاثیر گذار باشه یا حتما باید 2600 هم جز محدوده پوشش باشه؟
فرکانس های کاری اینترنت 4G
1- باند 5 (رنج 450 تا 470 مگاهرتز)
2- باند 1 (رنج 700 تا 900 مگاهرتز)
3- باند 4 (رنج 2300 تا 2400 مگاهرتز)
4- باند 3 (رنج 2500 تا 2700 مگاهرتز)
هست. باید ببینید از چه پروایدری استفاده میکنید و پروایدر شما از چه باندی استفاده میکنه.
یکی از شرکت های معروف در زمینه تولید آنتن شرکت KBT چین هست که متاسفانه هیچ شرکتی در ایران اقدام به واردات آنتن های 3g , 4g این برند تا بحال نکرده اند. در ایران تنها آنتن های مایکرویو و فرکانس های 2.4 و 5.8 این شرکت موجود هست. لینک برای آشنایی بیشتر دوستان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرکانس های کاری اینترنت 4G
1- باند 5 (رنج 450 تا 470 مگاهرتز)
2- باند 1 (رنج 700 تا 900 مگاهرتز)
3- باند 4 (رنج 2300 تا 2400 مگاهرتز)
4- باند 3 (رنج 2500 تا 2700 مگاهرتز)
هست. باید ببینید از چه پروایدری استفاده میکنید و پروایدر شما از چه باندی استفاده میکنه.
اینا رو از کجا آوردید اطلاعات شما غلطه باند سه اصلا 1800 هست و..
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
raminmehran
26-11-2016, 10:42
ممنون از همگی
ظاهرا فرکانس کاری ایرانسل 1800 هست. درسته؟
ممنون از همگی
ظاهرا فرکانس کاری ایرانسل 1800 هست. درسته؟
طبق لینک زیر به هر سه اپراتور همراه اول ایرانسل و رایتل برای اینترنت همراه روی فرکانس 1800 سرویس میدن که ظاهرا ایرانسل باند 7 با فرکانس 2600 هم در اختیار گرفته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_East
اینا رو از کجا آوردید اطلاعات شما غلطه باند سه اصلا 1800 هست و..
اطلاعات از سایت Poynting Antennas ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بود که شما درست میفرمایید اشتباه داره
اطلاعات صحیح باند های فرکانسی از لینک زیر قابل استخراج هست
sasan.69
29-11-2016, 10:19
کسى ازاين انتن استفاده کرده؟ توسرعت دانلودتاثير داره؟؟ بعضى نظرات دوستان رو گرفتم مى گفتن ک تاثير خاصى نداره و بعضا سرعت هم کمتر مى شه... مودمم3372هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آنتن%20تقویت%20سیگنال%204G/3G%20دارای%20کانکتور%20TS-5
کسى ازاين انتن استفاده کرده؟ توسرعت دانلودتاثير داره؟؟ بعضى نظرات دوستان رو گرفتم مى گفتن ک تاثير خاصى نداره و بعضا سرعت هم کمتر مى شه... مودمم3372هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آنتن%20تقویت%20سیگنال%204G/3G%20دارای%20کانکتور%20TS-5
به نظرم ارزش نداره این آنتن رو براش هزینه کنید. تاثیرش هم خیلی ناچیز هست. اگر قصد خرید دارید اون آنتن مربع شکل رو بگیرید. قیمتش یه مقدار بالاست ولی من درباره اش تحقیق کردم خیلی خوب جواب میده
malek911
01-12-2016, 00:03
واسه من که کلا آنتن رو پروند.باید بهش میگفتن آنتی آنتن :)
habibrazmi
01-12-2016, 15:37
تجربه یکی از کاربران در تاپیک ایرانسل
من یه انتن برای مودم خودم ساختم که حدود 15db افزایش سیگنال داشتم.
آنتن :
از اینجا.
ولی اگر بخواهید دقیق دربیارید ابزار میخواد تا اون مس رو خم کنید بدون اینکه تاب وردارد. و لحیم کردن روی مس که هویه خیلی قوی لازم داره. من دقیق دقیق دراوردم و بعد از ساخت کولیس که میزدم دقیقا میلیمتری هم دقیق بود.
برای فرکانس 2600 ساخته شده.
سلام .این مبدلی که با سیم به پشت مودم وصل کردین از کجا گرفتین؟سایتی رو سراغ دارین که بفروشه چون تو شهر ما پیدا نمیشه
این آنتن به درد نمیخوره ارزش هزینه کردن نداره
دوست عزیز این آنتن یک اسباب بازی بیش نیست
من بعد از خرید اون رو به دانگل 3372 متصل کردم هیچ تاثیری نداشت
الان هم دارم از آهنرباش به عنوان گیره برای متصل کردن دانگل به پنجره استفاده میکنم
sasan.69
03-12-2016, 15:24
دوست عزیز این آنتن یک اسباب بازی بیش نیست
من بعد از خرید اون رو به دانگل 3372 متصل کردم هیچ تاثیری نداشت
الان هم دارم از آهنرباش به عنوان گیره برای متصل کردن دانگل به پنجره استفاده میکنم
ممنون از دوستان
پس خریدش بی فایدس
habibrazmi
03-12-2016, 17:18
یه جستجو تو اینترنت زدم درباره این آنتن مربعی. ساخت چین هست و مدلی که همه جای دنیا میفروشن همینه. اسم خاصی نداره و فقط با مدل W435 شناخته میشه. داخلش همینطور که تو عکس معلومه دوتا برد داره که یه صفحه مسی به صورت بیضی روش نصب شده که اگه دیده باشید یه مدل آنتن ضعیف تر هست که به شکل بیضی عمودی هست ، به احتمال زیاد داخلش یه همچین چیزی هست. این دوتا برد با زاویه 90 درجه روی هم قرار گرفتن و هر کدوم یه سیم جداگانه دارن که به مودم وصل میشه. اگر در ارتفاع نصب بشن گیرندگی خوبی دارند و به نسبت قوی هستن. یه لینک هم میزارم فیلم کالبد شکافی همین آنتنه.
سلام کسی این انتن ساخته ؟جواب گرفته ؟من میخوام بسازمش .پست شماره 145
habibrazmi
03-12-2016, 20:36
سلام کسی این انتن ساخته ؟جواب گرفته ؟من میخوام بسازمش .پست شماره 145
دوستان کسی نیست جواب بده؟
دوستان کسی نیست جواب بده؟
اون آنتن آماده اس
با توجه به دردسر های تهیه قطعات و مونتاژ اونها و نیاز به اندازه گیری های بسیار دقیق و مطمئن نبودن از نتیجه نهایی توصیه میکنم هیچ آنتنی نسازید و یه آنتن آماده ولی مطمئن بخرید
تجربه کردم که میگم,واقعا ارزشش رو نداره!
ابوالفضل ۴۰۴۵
04-12-2016, 16:06
اون آنتن آماده اس
با توجه به دردسر های تهیه قطعات و مونتاژ اونها و نیاز به اندازه گیری های بسیار دقیق و مطمئن نبودن از نتیجه نهایی توصیه میکنم هیچ آنتنی نسازید و یه آنتن آماده ولی مطمئن بخرید
تجربه کردم که میگم,واقعا ارزشش رو نداره!
من هم نظر دوستمون رو کاملا تایید میکنم
habibrazmi
04-12-2016, 22:18
دوستان تمامی کانکتورهای مورد نیاز تو پست شماره 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])از لینک زیر قابل خریده کل وسایلها که 2تا کانکتور مودم ایرانسل و دوتا نر و مادگی رفلکتور جمعا با هزینه ارسال 22ت شد ولیست وسایل به صورت زیر هست :
مرجع
محصول
تعداد
قیمت واحد
جمع قیمت
قلم
165,000 ريال
حمل و نقل
60,000 ريال
مجموع
225,000 ريال
01081505
کانکتور MCX سیم دار رایت
1
50,000 ريال
50,000 ريال
01081504
کانکتور MCX رایت سرکابلی
1
35,000 ريال
35,000 ريال
01081013
کانکتور SMA روپانلی چهارپیچ
1
35,000 ريال
35,000 ريال
01081014
کانکتور -SMA-RG58-RIGHT ANGLE-MALE
1
45,000 ريال
45,000 ريال
تاریخ
حامل
وزن
هزينه ارسال
شماره پیگیری
13/09/1395
بسته بندی و پست پیشتاز
-
60,000 ريال
.من همشو خرید کردم و انتن میسازم و نتیجه اعلام میکنم .وسایلها فردا میرسه
:n19:
ابوالفضل ۴۰۴۵
04-12-2016, 22:29
دوستان تمامی کانکتورهای مورد نیاز تو پست شماره 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])از لینک زیر قابل خریده کل وسایلها که 2تا کانکتور مودم ایرانسل و دوتا نر و مادگی رفلکتور جمعا با هزینه ارسال 22ت شد ولیست وسایل به صورت زیر هست :
مرجع
محصول
تعداد
قیمت واحد
جمع قیمت
قلم
165,000 ريال
حمل و نقل
60,000 ريال
مجموع
225,000 ريال
01081505
کانکتور MCX سیم دار رایت
1
50,000 ريال
50,000 ريال
01081504
کانکتور MCX رایت سرکابلی
1
35,000 ريال
35,000 ريال
01081013
کانکتور SMA روپانلی چهارپیچ
1
35,000 ريال
35,000 ريال
01081014
کانکتور -SMA-RG58-RIGHT ANGLE-MALE
1
45,000 ريال
45,000 ريال
تاریخ
حامل
وزن
هزينه ارسال
شماره پیگیری
13/09/1395
بسته بندی و پست پیشتاز
-
60,000 ريال
.من همشو خرید کردم و انتن میسازم و نتیجه اعلام میکنم .وسایلها فردا میرسه
دوست عزیز این سایت که فقط smaداره چطور پس میفرمایید همه کانکتور ها موجوده
habibrazmi
05-12-2016, 12:06
دوست عزیز این سایت که فقط smaداره چطور پس میفرمایید همه کانکتور ها موجوده
کانکتور MCX رایت سرکابلی
قشنگ رو مودم میفوفته چون یه دونه قبلا داشتم الانم دارم ولی دوتا سفارش دیگه دادم
دوستان آنتن تست شده که تو بازار ایران هم موجود باشه سراغ دارید؟
habibrazmi
07-12-2016, 16:17
دوستان طبق فاکتور وسایلم رسید .همتون خرید کنید .اینم عکس وسایلم .کانکتور MCX رو خروجی انتن مودمم چفت شد و بقیه وسایل هم به خوبی پشت سر هم .الان دارم میرم رفلکتور بسازم و نتیجه رو اعلام کنم .اینم یه عکس از وسایلم .فقط یه سوال کابلم نهایتا چند متری باشه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان طبق فاکتور وسایلم رسید .همتون خرید کنید .اینم عکس وسایلم .کانکتور MCX رو خروجی انتن مودمم چفت شد و بقیه وسایل هم به خوبی پشت سر هم .الان دارم میرم رفلکتور بسازم و نتیجه رو اعلام کنم .اینم یه عکس از وسایلم .فقط یه سوال کابلم نهایتا چند متری باشه ؟
سلام دوست عزیز
مودم شما کانکتور ts5 میخوره یا ts9 ؟ یعنی کانکتور mcx که گرفتید هم اندازه کدومشون هست؟ کابل rg316 به mcx میخوره؟
من چندتا کار برای تقویت آنتن انجام دادم که تا الان بدون کابل و کانکتور مخصوص حدود 10 دسی بل تقویت آنتن داشتم. میخوام اگه شد تلفیقی از اونا رو انجام بدم ببینم چی میشه و نتیجه رو اعلام میکنم. تشکر
habibrazmi
11-12-2016, 12:08
سلام دوست عزیز
مودم شما کانکتور ts5 میخوره یا ts9 ؟ یعنی کانکتور mcx که گرفتید هم اندازه کدومشون هست؟ کابل rg316 به mcx میخوره؟
من چندتا کار برای تقویت آنتن انجام دادم که تا الان بدون کابل و کانکتور مخصوص حدود 10 دسی بل تقویت آنتن داشتم. میخوام اگه شد تلفیقی از اونا رو انجام بدم ببینم چی میشه و نتیجه رو اعلام میکنم. تشکر
سلام .کانکتور من سری TS هست ولی این کانکتور MCX قشنگ چفت میشه .منم دارم رو رفلکتور کار میکنم .فعلا نتونستم ورق مسی پیدا کنم .تو سایتها نوشتن که با ورق گالوانیزه و آلومینیوم هم میشه جواب میده ولی هنوز موندم با چه ورقی بسازم:n34:
سلام .کانکتور من سری TS هست ولی این کانکتور MCX قشنگ چفت میشه .منم دارم رو رفلکتور کار میکنم .فعلا نتونستم ورق مسی پیدا کنم .تو سایتها نوشتن که با ورق گالوانیزه و آلومینیوم هم میشه جواب میده ولی هنوز موندم با چه ورقی بسازم:n34:
مدل مودم شما چیه؟
من با گالوانیزه درست کردم فکر میکنم یه کم جواب داد ولی چون که از سیم آنتن تلوزیون استفاده کرده بودم مطمئن نیستم که خوب باشه ولی به هر حال ورق مس بهترین انتخابه. یه سر به فروشگاههای برق صنعتی بزن شاید داشته باشن.
میگم سیم شیلد هم به رفلکتور وصل میشه هم به المنت درسته؟
دوستان آنتن آماده 4g که novinphone داره کسی استفاده کرده؟ در چه حدی گیرایی داره؟ اینم لینکش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آنتن آماده 4g که novinphone داره کسی استفاده کرده؟ در چه حدی گیرایی داره؟ اینم لینکش :
بستگی به یه سری شرایط داره
توی خود سایت نوین فون پشتیبانی آنلاین هست میتونی اونجا از خودشون سوال کنی تا راهنماییتون بکنن. فقط اگه گرفتید نتیجه رو اعلام کنید ممنون میشم
دوستان آنتن آماده 4g که novinphone داره کسی استفاده کرده؟ در چه حدی گیرایی داره؟ اینم لینکش :
بستگی به یه سری شرایط داره
توی خود سایت نوین فون پشتیبانی آنلاین هست میتونی اونجا از خودشون سوال کنی تا راهنماییتون بکنن. فقط اگه گرفتید نتیجه رو اعلام کنید ممنون میشم
بله باهاشون صحبت کردم و چندتا ویدئو از مدل لوزی شکلش دیدم و در یه روستا که آنتن اصلا نمی داد تونسته بود 4g رو بیاره ولی از نظر عددی پرسیدم جواب نداد. بیشتر می خوام از تجربیات دوستان استفاده کنم.
در ضمن به نظر شما ساخت آنتن یاگی برای 4g تا چه حد عملی و قابل اجرا و در نتیجه بهبود سیگنال میشه؟
habibrazmi
11-12-2016, 20:54
مدل مودم شما چیه؟
من با گالوانیزه درست کردم فکر میکنم یه کم جواب داد ولی چون که از سیم آنتن تلوزیون استفاده کرده بودم مطمئن نیستم که خوب باشه ولی به هر حال ورق مس بهترین انتخابه. یه سر به فروشگاههای برق صنعتی بزن شاید داشته باشن.
میگم سیم شیلد هم به رفلکتور وصل میشه هم به المنت درسته؟
سلام .مودم من ایرانسل mf910 هست .تو سایتی که آنتن ساخته بودن خوندم اجباری به مس یا المینیوم یا استیل یا گالوانیزه نداره .خودشون درست کردن با گالوانیزه بهترین جواب گرفتن .بحث تو استاندارد و دقیق بودن انتن هست جنس رفلکتور فرقی نداره حتی میتونید از طلا :n10: استفاده کنید .من الان دوتا عکس میزارم که الان درست کردم با ورق گالوانیزه درجه یک که با خم زدن استاندارد 15ت شد .فقط دوستان نظر بدین که اندازه هام درستن یا نه وفردا میخوام المنت بسازم نصب کنم و تست کنم .شما سر کابلی MCX با کابل اماده بگیر که روش هست و نصب شده .
من اندازه هام از عکس زیر برداشتم ببینید درسته ؟
ساخت من :
بله باهاشون صحبت کردم و چندتا ویدئو از مدل لوزی شکلش دیدم و در یه روستا که آنتن اصلا نمی داد تونسته بود 4g رو بیاره ولی از نظر عددی پرسیدم جواب نداد. بیشتر می خوام از تجربیات دوستان استفاده کنم.
در ضمن به نظر شما ساخت آنتن یاگی برای 4g تا چه حد عملی و قابل اجرا و در نتیجه بهبود سیگنال میشه؟
صفحه 26 و 27 همین تاپیک رو بخون مثل اینکه یکی از دوستان استفاده کرده و راضی بوده. به هرحال اگه دکلی که بهش وصل میشی سرعت خوبی داشته باشه و آنتن دهی شما ضعیف باشه جواب میده وگرنه جواب نمیده. یعنی شما باید توی یه نقطه از شهر که آنتن دهی خوبی داشته باشه به همون دکلی که میخوای توی خونه ازش سرویس بگیری وصل بشی و تست سرعت بگیری اگه دیدی سرعتش خیلی بالاتره پس اون آنتن هم جواب میده. این تست رو چندین بار توی ساعات مختلف باید بگیری.
من اطلاعاتی از آنتن یاگی ندارم. دوستان لطف کنن اگه اطلاعاتی دارن بگن تا ما هم استفاده کنیم.
سلام .مودم من ایرانسل mf910 هست .تو سایتی که آنتن ساخته بودن خوندم اجباری به مس یا المینیوم یا استیل یا گالوانیزه نداره .خودشون درست کردن با گالوانیزه بهترین جواب گرفتن .بحث تو استاندارد و دقیق بودن انتن هست جنس رفلکتور فرقی نداره حتی میتونید از طلا :n10: استفاده کنید .من الان دوتا عکس میزارم که الان درست کردم با ورق گالوانیزه درجه یک که با خم زدن استاندارد 15ت شد .فقط دوستان نظر بدین که اندازه هام درستن یا نه وفردا میخوام المنت بسازم نصب کنم و تست کنم .شما سر کابلی MCX با کابل اماده بگیر که روش هست و نصب شده .
من اندازه هام از عکس زیر برداشتم ببینید درسته ؟
ساخت من :
پس کانکتور mcx هم اندازه ts9 هست و احتمالا به مودم من که کانکتورش ts5 هست نمیخوره
بله اندازه ها درسته و از روی همین عکس درستش کن. سیم کارتت حتما باید ایرانسل باشه که روی 2600GHz کار کنه
فقط توی ساخت المنت خیلی باید دقت کنی که دوباره کاری نشه چون رسیدن به اون اندازه ها یه کم سخته
دوستان عکس اولی مربوط به فرکانس 2600 مگاهرتزی همراه اول و عکس دومی مربوط به فرکانش 1800 مگاهرتزی همراه اول می باشد. در ضمن در طبقه پنجم قرار دارم و تقریبا فضای اطراف نسبتا باز هستش. سوالی که از خدمتتئن داشتم اینه که من آنتی مناسب برای فرکانس 2600 مگاهرتز ارزش داره درست کنم و می تونم پهنای باندی مناسب تری نسبت به 1800 مگاهرتزی بگیرم یا خیر؟من تقریبا کل تاپیکو خوندم و روش و بهترین مرجع ساخت آنتن یاگی و biquad اشاره نشده. لطفا یه منبع مناسب قرار بدین. باتشکر.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فرکانس 2600 شما در واقع هیچه باهاش نمیشه کاری کرد مگر از این آنتنهای میکروتیک sxt lte بگیری
فرکانس 2600 شما در واقع هیچه باهاش نمیشه کاری کرد مگر از این آنتنهای میکروتیک sxt lte بگیری
یعنی با هیچ آنتن دست سازی نمیشه یه کاریش کرد؟این مودم تو ایران موجوده؟
دوستان این آنتی که می سازند از چه نوع تبدیلی برای وصل کردن به مودم e3372 با کانکتور ts5 استفاده می کنم؟ لطفا لینک خرید قرار بدین با تشکر
Le0nard0
12-12-2016, 23:06
یعنی با هیچ آنتن دست سازی نمیشه یه کاریش کرد؟این مودم تو ایران موجوده؟
آره موجوده با قیمت حدود 530
habibrazmi
13-12-2016, 13:34
دوستان این آنتی که می سازند از چه نوع تبدیلی برای وصل کردن به مودم e3372 با کانکتور ts5 استفاده می کنم؟ لطفا لینک خرید قرار بدین با تشکر
همشو خرید کردم
همشو خرید کردم
همش که مورد نیاز نیست یکیش باشه کافیه اگه از تو داخل هویه بزنی میمونه قسمتی که به مودم وصل میشه و اگه یه سرکابلی rg 58 نر یعنی این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و بعدش این تبدیل که یه سرش ماده sma هست و سر دیگه ts5 از راستین بازار با این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%D8%AA%D9%88%D8%B1%20%D9%86%D9%88%D8%B9%20SMA%20% D8%A8%D9%87%20TS-5) بشه یه کانکتور استاندارد تهیه کرد. البته برای شما که ts9 هست تبدیل sma to ts9 باید پیدا کرد.
تست مربوط به فرکانس 2600 مگاهرتزی ایرانسل هست و snr خیلی افت و خیز داره به نظرتون آنتن درست کنم وضعیت بهتر میشه یا خیر؟
morypory
14-12-2016, 23:21
سلام دوستان کسی فروشگاهی در اصفهان سراغ دارد که مبدل sma به ts-5 داشته باشه راستین بازار دارد دونه ای 15 میده هزینه پستشم اگر حساب کنیم 50 دستمون را میگیره فکر نکنم ارزش داشته باشه
سلام
مودم MR200 من در اتاق آنتن نمیدهد (سیم کارت رایتل در حالت 4g) ولی در پشت بام آنتن دارد و سرعت هم خوب است.
میخواهم به جای آنتن تقویتی خود مودم را در پشت بام بگذارم و با کابل لن اینترنت را به اتاق بیاورم.
مانده ام مودم را در پشت بام کجا و تحت چه شرایطی بگذارم مثلا داخل جعبه چوبی یا پارچه برزنتی و . . . ؟
کمکی میتوانید ارائه نمایید ؟
hojjat_2008
16-12-2016, 22:14
سلام
مودم MR200 من در اتاق آنتن نمیدهد (سیم کارت رایتل در حالت 4g) ولی در پشت بام آنتن دارد و سرعت هم خوب است.
میخواهم به جای آنتن تقویتی خود مودم را در پشت بام بگذارم و با کابل لن اینترنت را به اتاق بیاورم.
مانده ام مودم را در پشت بام کجا و تحت چه شرایطی بگذارم مثلا داخل جعبه چوبی یا پارچه برزنتی و . . . ؟
کمکی میتوانید ارائه نمایید ؟
بهتره یک جعبه فلزی بخری و داخل اون قرار بدی.چون مجبوری برق هم ببری پشت بام.البته تو تابستان بایستی به فکر افزایش دماش هم باشی
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
ممنون
البته جعبه فلزی جلوی امواح رو میگیره. با راهنمایی دوستان جعبه پلاستیکی سفارش دادم.
کد محصول در سایت پیمان تابلو 228373
hojjat_2008
17-12-2016, 13:09
ممنون
البته جعبه فلزی جلوی امواح رو میگیره. با راهنمایی دوستان جعبه پلاستیکی سفارش دادم.
کد محصول در سایت پیمان تابلو 228373
عالیه.
habibrazmi
20-12-2016, 21:26
پس کانکتور mcx هم اندازه ts9 هست و احتمالا به مودم من که کانکتورش ts5 هست نمیخوره
بله اندازه ها درسته و از روی همین عکس درستش کن. سیم کارتت حتما باید ایرانسل باشه که روی 2600GHz کار کنه
فقط توی ساخت المنت خیلی باید دقت کنی که دوباره کاری نشه چون رسیدن به اون اندازه ها یه کم سخته
دوستان من انتن ساختم ولی وقتی انتن وصل میکنم سرعت میاد 400کیلو ولی بدون انتن 5مگ هست .نظرتون چیه ؟
دوستان من انتن ساختم ولی وقتی انتن وصل میکنم سرعت میاد 400کیلو ولی بدون انتن 5مگ هست .نظرتون چیه ؟
مشخصات rss و rsrq بهبود پیدا کرده ؟ بدون آنتن چنده؟
habibrazmi
21-12-2016, 13:40
مشخصات rss و rsrq بهبود پیدا کرده ؟ بدون آنتن چنده؟
SNR 14 اصلا فرقی نمیکنه ثابت هست
morteza_7
21-12-2016, 14:18
سلام
برنامه مشخص کردن snr برای مودم 3372 چی پیشنهاد می کنید
lte watch جواب نمی ده
SNR 14 اصلا فرقی نمیکنه ثابت هست
بقیه المان ها چی؟ کانکتورشو چه جوری تهیه کردی؟
سلام
برنامه مشخص کردن snr برای مودم 3372 چی پیشنهاد می کنید
lte watch جواب نمی ده
یا باید فریمورتو ارتقا بدی؟ و یا باید ltewatch رو بهش بشناسونی. راه دیگه بلد نیستم. تو فروم راهنمایی خرید مودم روش هماهنگ کردن با ltewatch هستش
morteza_7
22-12-2016, 06:01
یا باید فریمورتو ارتقا بدی؟ و یا باید ltewatch رو بهش بشناسونی. راه دیگه بلد نیستم. تو فروم راهنمایی خرید مودم روش هماهنگ کردن با ltewatch هستش
ممنون مشکلم حل شد از این قسمت فایلو دانلود کردم مشکلم حل شد :
- - - Updated - - -
ممنون مشکلم حل شد از این قسمت فایلو دانلود کردم مشکلم حل شد :
frozan2014
22-12-2016, 21:00
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی!
دوستان من مودم Huawei E8372 4G
رو دارم فقط نیاز به لوازم و کایل و انتن های outdoor دارم
یه نظر دوستان کدوم انتن ها کاربرد خیلی خوبی دارند با توجه به تخصص شما عزیزان؟!
ممنون میشم در این مورد بنده رو راهنمایی فرمایید!
کلا هر انتنی که عملکرد و بازده بیشتری داشته باشه!
پیشاپیش ممنون
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی!
دوستان من مودم
Huawei E8372 4G
رو دارم فقط نیاز به لوازم و کایل و انتن های outdoor دارم
یه نظر دوستان کدوم انتن ها کاربرد خیلی خوبی دارند با توجه به تخصص شما عزیزان؟!
ممنون میشم در این مورد بنده رو راهنمایی فرمایید!
کلا هر انتنی که عملکرد و بازده بیشتری داشته باشه!
پیشاپیش ممنون
اگه می خوای خودت درست کنی اول باید ببینی واسه کدوم فرکانس میخوای آنتن بسازی بعد بری از سایتای آموزش خارجی که تو همین فروم هم دو سه تاش اومده آموزششو ببینی و درست کنی. اگرم می خوای که یه دونه بخری که بعضی از دوستان خریدند و نسبتا راضی هستند که تو سایتایی مثل novinphone و digik موجوده که یکی شو بردار و بخر.
frozan2014
23-12-2016, 14:06
اگه می خوای خودت درست کنی اول باید ببینی واسه کدوم فرکانس میخوای آنتن بسازی بعد بری از سایتای آموزش خارجی که تو همین فروم هم دو سه تاش اومده آموزششو ببینی و درست کنی. اگرم می خوای که یه دونه بخری که بعضی از دوستان خریدند و نسبتا راضی هستند که تو سایتایی مثل novinphone و digik موجوده که یکی شو بردار و بخر.
سلام
ممنون از پاسختون دوست عزیز
نه میخوام بخرم به نظر شما دوستان کدوم انتن الان بهترنی عملکرد رو داره جدا از هزینه اش؟!
یاگی و sxt و .......
سلام
ممنون از پاسختون دوست عزیز
نه میخوام بخرم به نظر شما دوستان کدوم انتن الان بهترنی عملکرد رو داره جدا از هزینه اش؟!
یاگی و sxt و .......
sxt که آنتن نیست خودش در حقیقت یه مودم بیرونی هستش. برای چه فرکانسی می خوای؟ sxt قیمتش حدود 500 تومن ایناست ولی خب یاگی هم تو فرکانس مد نظر شما فکر نکنم تو ایران موجود باشه و باید سفارش بدی. این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) محصولم هست که بعضی از دوستان خریدند و راضی بودند که اگه sxt رو می خوای نخری این گرونترین آنتنی هستش که تو ایران موجوده .ولی خب چینیه و 49 دسی بلی که نوشته حقیقت نیستش.
frozan2014
23-12-2016, 17:47
ببینید من از انتن بیشتر برای دریافت 3G و 4G ایرانسل که فرکانس های 1800 2600 2100 رو میخوام بگیرم الان کدوم انتن بیرونی بهتره؟! قیمت ملاک نیست! فقط و فقط کیفیت!
ممنون از وقتی که در اختیار بنده گذاشتین
ببینید من از انتن بیشتر برای دریافت 3G و 4G ایرانسل که فرکانس های 1800 2600 2100 رو میخوام بگیرم الان کدوم انتن بیرونی بهتره؟! قیمت ملاک نیست! فقط و فقط کیفیت!
ممنون از وقتی که در اختیار بنده گذاشتین
sxt رو بگیر که تو ایرانم موجوده.
سلام
دوستان این مشخصات 4G ایرانسل من با دانگل e3372 هستش، چه آنتنی رو برای تقویت پیشنهاد میکنید ؟
img.upload724.com/images/14122675398141794987.png
باند 7 رو تو اتاقم نمیگیره ولی تو راهرو خونه میگیره
saiman12
29-12-2016, 00:47
سلام من این تاپیک الان دیدم من مشکل انتن دهی ایرانسل داشتم واسه اینکار رفتم سایت 195.ir شکایت کردم اومدن تست گرفتن الان دارن مشکل حل می کنن شما هم تست کنید شاید واسه شما هم مشکل حل بشه:n01:
saiman12
29-12-2016, 00:48
سلام من این تاپیک الان دیدم من مشکل انتن دهی ایرانسل داشتم واسه اینکار رفتم سایت 195.ir شکایت کردم اومدن تست گرفتن الان دارن مشکل حل می کنن شما هم تست کنید شاید واسه شما هم مشکل حل بشه:n01:
سلام
دوستان این مشخصات 4G ایرانسل من با دانگل e3372 هستش، چه آنتنی رو برای تقویت پیشنهاد میکنید ؟
img.upload724.com/images/14122675398141794987.png
باند 7 رو تو اتاقم نمیگیره ولی تو راهرو خونه میگیره
سر کوچمون گوشیم سیگنال 4G+ رو میگیره دوستان کسی راهنمایی میکنه ؟ :n01:
sasan.69
31-12-2016, 18:30
سر کوچمون گوشیم سیگنال 4G+ رو میگیره دوستان کسی راهنمایی میکنه ؟ :n01:
این مدل هست قیمتشم 27تومنه البته الان ناموجوده..واسه امتحان کردن بد نیس..بعضیا راضی بودن...(منم قصد خرید داشتم اما بعد دعوای شدیدی که با هاشون کردم کلا بیخیال شدم!)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C%D8%AA%20%D8%B3%DB%8C%DA%AF%D9%86%D8%A7%D9%84%204 G/3G%20%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%DA%A9%D8%A7 %D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%88%D8%B1%20TS-5
سیگنال با دو تا انتن یاگی
خیلی به جا بجایی و تنظیم حساسه
باند 7
این مدل هست قیمتشم 27تومنه البته الان ناموجوده..واسه امتحان کردن بد نیس..بعضیا راضی بودن...(منم قصد خرید داشتم اما بعد دعوای شدیدی که با هاشون کردم کلا بیخیال شدم!)
سلام
این رو تو پست های قبل که دوستان استفاده کردن میگن تاثیر که نداشت هیچ بدتر هم کرد
سیگنال با دو تا انتن یاگی
خیلی به جا بجایی و تنظیم حساسه
باند 7
بدون این آنتنا وضعیت سیگنال رو چه رنجی هستش؟ تو کدوم بانده این عکسا؟ خب یاگی directional هست و اگه به سمت دکل نباشه فکر کنم تضعیف هم بکنه.
بدون این آنتنا وضعیت سیگنال رو چه رنجی هستش؟ تو کدوم بانده این عکسا؟ خب یاگی directional هست و اگه به سمت دکل نباشه فکر کنم تضعیف هم بکنه.
باندو که نوشتم 7 هست .2600
اینم بدون انتن نوسانش تا 7 هم هست
البته طبیعی هست که دو آنتن بهتر اثر میزاره
باندو که نوشتم 7 هست .2600
اینم بدون انتن نوسانش تا 7 هم هست
البته طبیعی هست که دو آنتن بهتر اثر میزاره
بهبود خوبی داره این آنتن یاگی. خیلی بهتر شده. پهنای باند چقدر بهبود پیدا می کنه؟
اون زمانی که سرعتا بهتر بود با انتن تا 85 مگ دانلود داشتم با آنتن بدون آنتن هم اون موقع تا 45 مگ جواب میداد. تستهاش اینجا هست
دوستان من کل تاپیک رو خوندم
بعضی ها از این آنتن ها جواب می گیرن بعضی ها هم مثل من جواب نمی گیرن
من از خود نوین فون یه آنتن خریدم بردم روستا که دکل 4g در فاصله 20 کیلومتری و دکل 3g در فاصله 10 کیلومتری قرار داشت تست کردم اصلا جواب نگرفتم
البته کمی درخت جلو آنتن بود ولی فکر کنم از این درخت ها آنتن من بالا بود
الان به فکر خرید آنتن یاغی شدم خود نوین فون آورده بود الان از سایت برداشته لینکش در سایت علی اکسپرس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 068_10000009_10084_10083_10080_10082_10081_10060_1 0062_10056_503_10055_10054_301_10059_10099_10078_5 01_10079_426_10103_10073_10102_10096_10052_10053_1 0050_10107_10051_10106,searchweb201603_9,afswitch_ 2_afChannel&btsid=0fc54e04-cc27-4788-9a36-12fb845e9eea
به نظر شما صلاحه که بخرم همچین آنتی رو ؟
اصلا راه حل برای داشتن اینترنت پرسرعت روستائیان به غیر از سرویس وایرلس چی هست؟
دوستان من کل تاپیک رو خوندم
بعضی ها از این آنتن ها جواب می گیرن بعضی ها هم مثل من جواب نمی گیرن
من از خود نوین فون یه آنتن خریدم بردم روستا که دکل 4g در فاصله 20 کیلومتری و دکل 3g در فاصله 10 کیلومتری قرار داشت تست کردم اصلا جواب نگرفتم
البته کمی درخت جلو آنتن بود ولی فکر کنم از این درخت ها آنتن من بالا بود
الان به فکر خرید آنتن یاغی شدم خود نوین فون آورده بود الان از سایت برداشته لینکش در سایت علی اکسپرس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 068_10000009_10084_10083_10080_10082_10081_10060_1 0062_10056_503_10055_10054_301_10059_10099_10078_5 01_10079_426_10103_10073_10102_10096_10052_10053_1 0050_10107_10051_10106,searchweb201603_9,afswitch_ 2_afChannel&btsid=0fc54e04-cc27-4788-9a36-12fb845e9eea
به نظر شما صلاحه که بخرم همچین آنتی رو ؟
اصلا راه حل برای داشتن اینترنت پرسرعت روستائیان به غیر از سرویس وایرلس چی هست؟
این ریپیترها به درد 4 جی نمی خورن برای فواصل زیاد دوستان انتن مودم sxt mikrotik پیشنهاد دادن که حدود 500 اب می خوره البته اگر مطمئنی دور برتون فرستنده 4 جی هست
ابوالفضل ۴۰۴۵
04-01-2017, 15:45
این ریپیترها به درد 4 جی نمی خورن برای فواصل زیاد دوستان انتن مودم sxt mikrotik پیشنهاد دادن که حدود 500 اب می خوره البته اگر مطمئنی دور برتون فرستنده 4 جی هست
من خودم از sxt استفاده میکنم به نظر من اصلا نمیشه گفت هزینه اش بالاست نهایت با یه روتر ساده وچند متر سیم حدود ۶۰۰میشه اون وقت داشتن یه مودم وایرلس 4g معمولی با یه انتن وهزینه کابل کشی خیلی فرقی با این نمیکنه یه مودم رومیزی حداقل ۳۵۰یه آنتن تقریبا خوب ۱۵۰ بخواهید ۲۰متر کابل بکشید چون باید جنس خوب باشه ودوتا هم باید بکشید متری کم کم ۲۵۰۰ میشه۱۲۵تومن حالا جمع بزنی میشه ۶۲۵حالا کدوم به صرفه تره؟
سلام دوستان
کسی تونسته با مودم هواوی 8372 E و برنامه LTE WATCH کار کنه ؟
من هر کاری کردم با این برنامه و همچنین برنامه
MDMA - a Mobile Data Monitoring Application version 1.1.0.3 2015/11/03
نتونستم کار کنم و هیچ ارتباطی به هم ندارند .
متاسفانه اپدیتی هم برای فریم ور مودم نمیاد...
از e5186 toolbox استفاده کنید احتمالا جواب میده
من خودم از sxt استفاده میکنم به نظر من اصلا نمیشه گفت هزینه اش بالاست نهایت با یه روتر ساده وچند متر سیم حدود ۶۰۰میشه اون وقت داشتن یه مودم وایرلس 4g معمولی با یه انتن وهزینه کابل کشی خیلی فرقی با این نمیکنه یه مودم رومیزی حداقل ۳۵۰یه آنتن تقریبا خوب ۱۵۰ بخواهید ۲۰متر کابل بکشید چون باید جنس خوب باشه ودوتا هم باید بکشید متری کم کم ۲۵۰۰ میشه۱۲۵تومن حالا جمع بزنی میشه ۶۲۵حالا کدوم به صرفه تره؟
سلام
دوست عزیز شما از sxt که استفاده می کنید فاصله شما از دکل چقدر هست؟ وجهت راه اندازی باید دید مستقیم از دکل 4g داشته باشیم؟
من خودم اطرافم دکل 2g دارم منتها دکل 3g در فاصله 10 کیلومتری و دکل 4g در فاصله 20 کیلومتری قرار دارد !!! به نظرتون کدوم رو خریداری کنم ؟
ابوالفضل ۴۰۴۵
05-01-2017, 15:41
سلام
دوست عزیز شما از sxt که استفاده می کنید فاصله شما از دکل چقدر هست؟ وجهت راه اندازی باید دید مستقیم از دکل 4g داشته باشیم؟
من خودم اطرافم دکل 2g دارم منتها دکل 3g در فاصله 10 کیلومتری و دکل 4g در فاصله 20 کیلومتری قرار دارد !!! به نظرتون کدوم رو خریداری کنم ؟
دوست عزیز اولا sxtفقط از 4g پشتیبانی میکنه ثانیا خوب معلومه داشتن سیگنال 4g کیفیت نت خیلی بهتری میده ثالثا امواج 4g تا اون جایی که من تجربه کردم مسافتهای طولانی تری رو میدن ایتطور که من با نرم افزار اندروید تست گرفتم دکلی که الان من رو پوشش میده ۱۱کیلومتر فاصله داره با ما البته متاسفانه راه کاری که بشه مطمئن بود حتما جواب میده یا نه وجود نداره واینکه شما با چه سرعتی راضی میشی این رو هم بگم روی پشت بام که با گوشی تست گرفتم سیگنال میده ولی نت ضعیفی داره که الان با این دستگاه نت خوبی دارم ولی به نظر من بهترین گزینه همین sxt هست چون امتحانش رو پس داده حالا چه سرعتی بتونی بگیری خدا عالمه من الان حدود۴۳مگ دانلود دارم وحدود۳۵مگ اپلود البته فقط رو باند ۷روباند ۳عجیب ضعیفه منطقه ما باوجود rssiحدود۳۹ درضمن نمیدونم دقیقا دیدم مستقیم هست یا نه ولی تقریبا میتونم بگم همون حدود باید باشه چون وقتی میچرخونمش snrخیلی فرق میکنه از 7تا ۱۸ تفاوت میکنه
دوست عزیز اولا sxtفقط از 4g پشتیبانی میکنه ثانیا خوب معلومه داشتن سیگنال 4g کیفیت نت خیلی بهتری میده ثالثا امواج 4g تا اون جایی که من تجربه کردم مسافتهای طولانی تری رو میدن ایتطور که من با نرم افزار اندروید تست گرفتم دکلی که الان من رو پوشش میده ۱۱کیلومتر فاصله داره با ما البته متاسفانه راه کاری که بشه مطمئن بود حتما جواب میده یا نه وجود نداره واینکه شما با چه سرعتی راضی میشی این رو هم بگم روی پشت بام که با گوشی تست گرفتم سیگنال میده ولی نت ضعیفی داره که الان با این دستگاه نت خوبی دارم ولی به نظر من بهترین گزینه همین sxt هست چون امتحانش رو پس داده حالا چه سرعتی بتونی بگیری خدا عالمه من الان حدود۴۳مگ دانلود دارم وحدود۳۵مگ اپلود البته فقط رو باند ۷روباند ۳عجیب ضعیفه منطقه ما باوجود rssiحدود۳۹ درضمن نمیدونم دقیقا دیدم مستقیم هست یا نه ولی تقریبا میتونم بگم همون حدود باید باشه چون وقتی میچرخونمش snrخیلی فرق میکنه از 7تا ۱۸ تفاوت میکنه
ممنونم از پاسختون
امگانش هست مختصات جغرافیایی خود را بگین تا فاصلتون رو من چک کنم با دکل ها؟
و یک عکس از خود sxt که دیدش رو ببینم به چه صورت هست
morteza_7
14-01-2017, 09:06
سلام
رفیق یک روتر دارای وای فای که کابل پورت اترنت sxt بهش وصل کنم و بتونم اینترنت شر کنم معرفی می کنید ؟
morteza_7
14-01-2017, 12:54
سلام دوستان
کسی تونسته با مودم هواوی 8372 E و برنامه LTE WATCH کار کنه ؟
من هر کاری کردم با این برنامه و همچنین برنامه
MDMA - a Mobile Data Monitoring Application version 1.1.0.3 2015/11/03
نتونستم کار کنم و هیچ ارتباطی به هم ندارند .
متاسفانه اپدیتی هم برای فریم ور مودم نمیاد...
از اینجا برنامه رو بگیر کارت راه می افته :
ابوالفضل ۴۰۴۵
14-01-2017, 15:51
سلام
رفیق یک روتر دارای وای فای که کابل پورت اترنت sxt بهش وصل کنم و بتونم اینترنت شر کنم معرفی می کنید ؟
سلام دوست عزیز شما برای این کار اصلا لازم نیست هزینه خاصی انجام بدید اکثر مودمهای معمولی تو بازار روتر هم هستند فقط تو تنظیماتش باید نت رو رو ون بگذارید به جایadsl اگر هم میخواهید روتر تنها تهیه کنید هیچ روتری نیست که ورودی لن بخوره ولی کار شمارو انجام نده تو دی جی کالا از ۴۵تومن داره به بالا ولی به نظر من مودم روتر داشته باشید معقول تره
با سپاس از شما متاسفانه قدرت وکیفیت سیگنال را نمایش نمی دهد و تنها مشخصات مودم رو اعلام میکند
Microsoft24
21-01-2017, 22:11
دوستان برای مودم MR200 چه آنتنی رو پیشنهاد میکنید ؟ نظر درباره این آنتن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟ :n05:
دوستان براي مودم e8372 چه آنتني پيشنهاد ميكنيد؟خيلي قوي نميخوام
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
خسته نباشید
برای مودم d-link 931 چه آنتنی رو پیشنهاد میکنید ؟
سیگنال با آنتن مودم حدود 50 % می باشد
در مکانی که هستم قابلیت نصب در پشت بام وجود ندارد
123arash
10-02-2017, 11:24
عزیزان یه انتن تو راستین بازار دیدم ولی دو دلم بخرم یا نخرم چون فقط سه dbi داره و بعضیا رد میکنن یه تعدادم تاییدش کردن..مودم 3372 دارم با کیفیت سیگنال 98 ار اس ار پی ایی و اس ان آر 9 تا..حالا به نظرتون تاثیری داره؟
3G/4G Signal Booster antenna
With TS-5 Connector
siamak_may2008
11-02-2017, 17:10
سلام در مورد انتن ۳ جی سوال داشتم
siamak_may2008
11-02-2017, 17:45
سلام خسته نباشید دوستان من در عراق هستم و با انتن این مشحصات رو بدست آوردم ولی سرعت دانلودم تو بیشترین حالت ۶۵۰ هست فاصلم از دکل ۱۶-۱۸ کیلومتر ایا نیاز به آنتن دیگه دارم یا از شبکه هست چون من صحبت کردم و اونا قبول نکردن و گفتن تو 3g سذعت ۲۱ مگ هست ولی برا من نه مودم هم ۲۱ رو ساپورت میکنه ممنون میشم اگه سر در می ارید کمک کنید
axgig.com/images/04893753843406594843.jpg
alireza6622
08-03-2017, 18:21
سلام دوستان چرا تاپیک مرده؟؟!!!!!!!!!!
alireza6622
08-03-2017, 18:30
یعنی هیچ کس تجربه جدیدی نداشته؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hojjat_2008
08-03-2017, 22:02
سلام خسته نباشید دوستان من در عراق هستم و با انتن این مشحصات رو بدست آوردم ولی سرعت دانلودم تو بیشترین حالت ۶۵۰ هست فاصلم از دکل ۱۶-۱۸ کیلومتر ایا نیاز به آنتن دیگه دارم یا از شبکه هست چون من صحبت کردم و اونا قبول نکردن و گفتن تو 3g سذعت ۲۱ مگ هست ولی برا من نه مودم هم ۲۱ رو ساپورت میکنه ممنون میشم اگه سر در می ارید کمک کنید
axgig.com/images/04893753843406594843.jpg
21 مگ پهنای باند دکل هستش که بین کاربرا تقسیم می شه و زمانی که شما تنها کاربر دکل باشید می تونید 21 مگ رو بگیرید.
این انتن یاگی رو راستین بازار موجود کرده اگر کسی تهیه کرد تجربیاتش رو بیان کنه
yon.ir/D41iQ
انتن های نوین فون رو کسی نداره؟
behnambazi
22-03-2017, 13:10
دوستان از این انتن کسی استفاده کرده رو 3372
yon.ir/MSIvE
دوستان از این انتن کسی استفاده کرده رو 3372
yon.ir/MSIvE
عملا اشغالی بتمام معنا که اصلا کار نمیده
a.goldsky
22-03-2017, 19:18
عملا اشغالی بتمام معنا که اصلا کار نمیده
سلام وقت بخیر
اتفاقا من این آنتن رو از دوستم گرفتم وقتی روی شیشه پنجره نصب میکنم یک خط آنتن روی مودم اضافه میکنه و حتی سرعت دانلود رو هم مقداری افزایش میده
حالا دوستم آنتن یاگی خریده و به محض اینکه بدستش برسه نتایج تست رو خدمتتون عرض خواهم کرد
سلام وقت بخیر
اتفاقا من این آنتن رو از دوستم گرفتم وقتی روی شیشه پنجره نصب میکنم یک خط آنتن روی مودم اضافه میکنه و حتی سرعت دانلود رو هم مقداری افزایش میده
حالا دوستم آنتن یاگی خریده و به محض اینکه بدستش برسه نتایج تست رو خدمتتون عرض خواهم کرد
رو چه مدل مودمی امتحان کرده
a.goldsky
22-03-2017, 22:10
روی مودم ca60 ایرانسل و netgear 790s امتحان کردیم
که روی ca60 تاثیر بیشتری داشت
(این طور که تحقیق کردم مثل اینکه آنتن مدل w435 چند مدل داره و اونی که داخلش از فیبر مدار چاپی استفاده شده گیرندگی بهتری داره)
reza3432
28-03-2017, 23:00
سلام دوستان
میخواستم ازتون بپرسم بهترین آنتن برا ca60 4.5g ایرانسل چی هست؟
ممنون
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
alireza6622
30-03-2017, 15:00
با سلام سال نو بر همگی مبارک علی الخصوص میران وکاربران پی سی ووردی عزیز
همونطور که همه عزیزان می دونید کانکتور CRC9 وTS5 هردو یکسان هستند ودربازار نایاب هستند واگر هم پیدا بشه با قیمت های نامعقول وکیفیت پایین،حالا به مناسبت سال نو یه عیدی دارم .........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
- - - Updated - - -
با سلام سال نو بر همگی مبارک علی الخصوص مدیران وکاربران پی سی ووردی عزیز
همونطور که همه عزیزان می دونید کانکتور CRC9 وTS5 هردو یکسان هستند ودربازار نایاب هستند واگر هم پیدا بشه با قیمت های نامعقول وکیفیت پایین،حالا به مناسبت سال نو یه عیدی دارم .........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
alireza6622
30-03-2017, 15:03
کانکتور CRC9 یا TS5 دست ساز با کیفیت عالی وقیمت تمام شده خیلی کم ......:n04::n06::n19:
alireza6622
30-03-2017, 15:04
کاملا استاندارد، کارایی وکیفیت صد درصد تضمینی ،به تعداد نامحدود.....!!!!!!!!!!!!!!!!!:n19:
alireza6622
30-03-2017, 15:08
یه سوال !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا میشه از دیش ماهواره و LNB برای دریافت اینترنت 4g استفاده کرد؟:n13:
:n13:
a.goldsky
01-04-2017, 22:58
سلام دوستان وقت بخیر
سوالم اینه که آنتن لگاریتمی چطور هست؟ (همینا که شکل مثلث افقی هستند)
نسبت به آنتن پنلی و یاگی
با تشکر
یه سوال !!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا میشه از دیش ماهواره و LNB برای دریافت اینترنت 4g استفاده کرد؟:n13:
:n13:
خیر نمیشه. سیستم فرکانسی متفاوته
سلام دوستان وقت بخیر
سوالم اینه که آنتن لگاریتمی چطور هست؟ (همینا که شکل مثلث افقی هستند)
نسبت به آنتن پنلی و یاگی
با تشکر
سلام انتن خوبی هست البته من امتحان نکردم
بله شکلش مثل مثلث هست
کلا تمام انتن ها بستگی به شرایط شما داره و اینکه پهنای باند دکل خیلی مهمه
این که 4خط انتن بده اما سرعت پایین باشه باز همون مشکل پهنای باند هستش
mehryar1973
04-04-2017, 19:35
سلام
آیا کسی از دوستان هست که ازین آنتن:
yon.ir/oNUdJ
استفاده کرده باشه یا کلا نظرتون نسبت بهش چیه آیا ارزش خرید داره؟من توی خونه یک خط آنتن دارم ولی بیرون خونه آنتن پره میخوام این رو با 3372 ایرانسل استفاده کنم ممنون
سلام دوستان
به نظر شما برای مودم Huawei E8372 چه آنتنی بگیرم؟
من یدونه آنتن 35dbi از راستین بازار گرفتم که تو سرعت زیاد تاثیری نداشت و فقط 5 مگ سرعتشو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشتر کرد
یعنی سرعت 12 مگ منو 17 کرد ولی با دانلود منیجر تغییری تو سرعت نداشت:n36:
اینم داخل آنتنی که از راستین خریدم
و مدلی که سایت نوین فون داره
و نمونه ای که در سایت های خارجی هست
دوستانی که تونستن انتن بسازن و نتیجه گرفتن راهنمایی کنن
ehsanch73
11-04-2017, 21:43
سلام دوستانمن مودمHuawei E8372 دارم و این نتیجه تست انتن دهیم بود تو اتاق و روی پشت بام خانه حالا من درست نمیدونم کدوم از این اطلاعت باید کمتر باشه یا زیادتر بهتره . لطفا راهنمایی کنید که کدوم اعداد باید چطور باشه و روی پشت بام تغیری کرده سیگنال ؟ و ارزش داره انتن بخرم و چه انتنی مناسبه تشکر
تست اتاق
تست روی بام
سلام دوستانمن مودمHuawei E8372 دارم و این نتیجه تست انتن دهیم بود تو اتاق و روی پشت بام خانه حالا من درست نمیدونم کدوم از این اطلاعت باید کمتر باشه یا زیادتر بهتره . لطفا راهنمایی کنید که کدوم اعداد باید چطور باشه و روی پشت بام تغیری کرده سیگنال ؟ و ارزش داره انتن بخرم و چه انتنی مناسبه تشکر
تست اتاق
تست روی بام
تست پشت بامت عالیه
اعداد سبز یعنی عالی
انتن بخری بزاری روی پشت بام ارزش داره
ehsanch73
11-04-2017, 22:59
ممنون از پاسختون دوست عزیز الان که تست کردم روی بام بیشترین سرعت روی 30مگابیت میومد در اسپیدتست یعنی نهایت پهنای باند انتن ایرانسل اینجا همینه؟
سلام دوستان
بنده یک عدد مودم E3372 دارم و انتن مربعی راستین هم خریدم که کانکتور ts9 داره و با انبردست فشردم که داخل بره
خونه ما با دکل یک کوچه فاصله داره و sinr هم اصولا روی 22 هستش
فقط نمیدونم چرا سرعت تو speed تست 22 مگ هست و تو idm 4.5
مشکلی تو کارم نیست؟ اخه دوستان خیلی سرعت های بالاتر گرفتند
ata.royalfalcon
20-04-2017, 17:42
سلام دوستان
بنده یک عدد مودم E3372 دارم و انتن مربعی راستین هم خریدم که کانکتور ts9 داره و با انبردست فشردم که داخل بره
خونه ما با دکل یک کوچه فاصله داره و sinr هم اصولا روی 22 هستش
مشکلی تو کارم نیست؟ اخه دوستان خیلی سرعت های بالاتر گرفتند
اسپیدتست برحسب مگابیت هست و IDM بر حسب مگابایت .
اسپیدتست برحسب مگابیت هست و IDM بر حسب مگابایت .
فک کنم بد نوشتم ، اون چرا برای هر دو اسپید هستش و دلیلش رو بخاطر sinr پرسیدم
چون 22 هست و دوستان با همین ریت اسپید های خیلی بالا گرفتن:n40:
دوستان کیفیت سیگنال من همش بین 17 و 19 و 20 متغیره
چرا؟
میشه افزایشش داد؟
سرعتی که اینترنت موبایل میده به خیلی عوامل بستگی داره و خیلی متغیره. شما باند 7 رو هم امتحان کنید شاید سرعت بیشتری بگیرید
Sent from my GT-I9506 using Tapatalk
دوستان کیفیت سیگنال من همش بین 17 و 19 و 20 متغیره
چرا؟
میشه افزایشش داد؟
کیفیت سیگنال خوبی دارید. میشه افزایشش داد با جابجایی آنتن ولی بالای 20 عالی حساب میشه و خیلی ارزش دردسر نداره. این نوسان بین 17 تا 20 هم طبیعیه و کلا SINR پارامتر ثابتی نیست
کیفیت سیگنال خوبی دارید. میشه افزایشش داد با جابجایی آنتن ولی بالای 20 عالی حساب میشه و خیلی ارزش دردسر نداره. این نوسان بین 17 تا 20 هم طبیعیه و کلا SINR پارامتر ثابتی نیست
سلام
عرض کردم که بنده مودم e3372 دارم
ولی نمیدونم چرا با این sinr به قول شما عالی و سیگنال-59 dbm چرا سرعتم کمتر از دوستانه؟
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
سلام
عرض کردم که بنده مودم e3372 دارم
ولی نمیدونم چرا با این sinr به قول شما عالی و سیگنال-59 dbm چرا سرعتم کمتر از دوستانه؟
سلام . منم عرض کردم که سرعت اینترنت موبایل تنها به کیفیت سیگنال بستگی نداره و به عواملی از جمله تعداد کاربران منطقه، پهنای باند دکل و غیره بستگی داره. واینکه باند 7 با فرکانس 2600 مگاهرتز رو هم امتحان کنید احتمالا سرعت بیشتری بگیرید چون پهنای باند بیشتری داره. با تغییر Firmware مودم 3372 میتونید باند رو عوض کنید. خود بنده چند ماه پیش آنتن دست ساز درست کردم و با همین مودم سرعت 70 مگابیت گرفتم اما الان سرعتم به 50 مگابیت هم نمیرسه در بهترین حالت چون وضعیت فرق کرده و تعداد کاربران بیشتر شده.
سلام . منم عرض کردم که سرعت اینترنت موبایل تنها به کیفیت سیگنال بستگی نداره و به عواملی از جمله تعداد کاربران منطقه، پهنای باند دکل و غیره بستگی داره. واینکه باند 7 با فرکانس 2600 مگاهرتز رو هم امتحان کنید احتمالا سرعت بیشتری بگیرید چون پهنای باند بیشتری داره. با تغییر Firmware مودم 3372 میتونید باند رو عوض کنید. خود بنده چند ماه پیش آنتن دست ساز درست کردم و با همین مودم سرعت 70 مگابیت گرفتم اما الان سرعتم به 50 مگابیت هم نمیرسه در بهترین حالت چون وضعیت فرق کرده و تعداد کاربران بیشتر شده.
سلام
مطمئن هستین 4g ایرانسل باند 7 رو پشتیبانی میکنه؟
چون رفتم رو باند 7 کلا رفت رو 3g
سلام
مطمئن هستین 4g ایرانسل باند 7 رو پشتیبانی میکنه؟
چون رفتم رو باند 7 کلا رفت رو 3g
بله ایرانسل باند 3 و باند 7 با فرکانس های 1800 و 2600 مگاهرتز رو داره. توی قسمت تنظیمات شبکه رو تنظیم کنید روی Lte only و از لیست پایینش فقط باند 7 رو تیک بزنید. الان دسترسی به سیستم ندارم ولی اگه پیدا نکردین اسکرین میگیرم میزارم براتون بعدا
zorro0641
23-04-2017, 19:11
سلام
از کجا بفهمیم دکل مخابراتی از چه فرکانسی استفاده میکنه که انتن همون فرکانس رو بسازیم؟
mmmmajid
01-05-2017, 22:10
سلام
کسی هست راهنمایی کنه
منم می خوام از این انتن های quad بسازم
چنتا سوال
1- آیا باید قسمت شیلد کابل به رفلکتور لحیم شود؟
2_ مختصات و نقشه ساخت برای باند 1800 رو از کجا بیارم؟
3_ با کابل کواکسیال معمولی تلوزیون و لحیم زدن کانکتور مخصوص مودم از نوع ts یا sma و... نمبشه طرح رو اجرا کرد؟
کسی هست راهنمایی کنه
منم می خوام از این انتن های quad بسازم
چنتا سوال
1- آیا باید قسمت شیلد کابل به رفلکتور لحیم شود؟
2_ مختصات و نقشه ساخت برای باند 1800 رو از کجا بیارم؟
3_ با کابل کواکسیال معمولی تلوزیون و لحیم زدن کانکتور مخصوص مودم از نوع ts یا sma و... نمبشه طرح رو اجرا کرد؟
سلام. قسمت شیلد کابل رو به اختیار خودتون میتونید لحیم کنید، من جایی ندیدم از تاثیر مثبت یا منفی اش گفته باشند.
راهنمای ساخت آنتن برای فرکانس 2600 و 1800 تو اینترنت راحت پیدا میشه(به صفحات قبلی تاپیک هم مراجعه کنید لینک و فایل هست). اگه ایرانسل هستید پیشنهاد میکنم برای 2600 آنتن بسازید چون این فرکانس ظرفیت بیشتری داره و سرعت بهتری میتونه بده بهتون.
با کابل تلویزیون این کار رو نکنید بهتره چون اولا کیفیت مناسبی برای این کار نداره و کیفیت سیگنال دریافتی خیلی افت میکنه. دوما اینکه کابل تلوزیون مقاومت بالایی داره معمولا و ممکنه مودم اصلا آنتن شما رو تشخیص نده.
هر چقدر از قطعات با کیفیت تری استفاده کنید، کیفیت سیگنالتون بهتر میشه. آنتن رو میتونید دوباره بسازید و خراب کنید ولی کابل و کانکتور رو جنس خوب بخرید بهتر از هزینه دوباره برای خرید مجدده
سلام
از کجا بفهمیم دکل مخابراتی از چه فرکانسی استفاده میکنه که انتن همون فرکانس رو بسازیم؟
همراه اول و رایتل روی فرکانس 1800 نسل چهار ارائه میدن و ایرانسل هم روی 1800 و 2600.
همراه اول و رایتل روی فرکانس 1800 نسل چهار ارائه میدن و ایرانسل هم روی 1800 و 2600.
سلام والا مودم رو روی 2600 قرار میدم کلا پیدا نمیکنه نتورکی
مشکلی داره؟
سلام والا مودم رو روی 2600 قرار میدم کلا پیدا نمیکنه نتورکی
مشکلی داره؟
اگه همراه اول یا رایتل هستید که مشکلی نیست. اگه ایرانسل هستید ممکنه دکل نزدیک به شما هنوز به فرکانس 2600 مگاهرتز مجهز نشده باشه. البته در نظر داشته باشید که 2600 نسبت به 1800 برد و قدرت نفوذ کمتری داره، یعنی اگه فاصله تون از دکل زیاد باشه احتمال اینکه از محدوده 2600 خارج باشید زیاده.
mostafa_1366
05-05-2017, 06:35
ویرایش
فروخته شد
mmmmajid
08-05-2017, 16:33
بلخره انتن quad رو ساختم
با متریال یه کابل کواکسیال 60 اهمی
کانکتور ts9
صفحه یا همون رفلکتور الومنیومی
سیم مسی به قطر 3 میلیمتری
طول کابل کواکسیال 3 متر
نتیجه
انتن مودم d100 ایرانسل از سه انتن شد چهار و بعضی وقتا فول
شاخص nsr از صفر تا دو در نوسان بود اما الان با کمک انتن از عدد 10 تا 19 متغیر هست
شاخص rssi از 92- شده -79
شاخص rssq از -12 شده - 7
سرعت دانود با منیجر از یک مگ و صد در بهترین حالت به دومگ و چهارصد رسیده
در نهایت از دوستانی که این تاپیک و اموزش رو گذاشتن تشکر می کنم
بلخره انتن quad رو ساختم
با متریال یه کابل کواکسیال 60 اهمی
کانکتور ts9
صفحه یا همون رفلکتور الومنیومی
سیم مسی به قطر 3 میلیمتری
طول کابل کواکسیال 3 متر
نتیجه
انتن مودم d100 ایرانسل از سه انتن شد چهار و بعضی وقتا فول
شاخص nsr از صفر تا دو در نوسان بود اما الان با کمک انتن از عدد 10 تا 19 متغیر هست
شاخص rssi از 92- شده -79
شاخص rssq از -12 شده - 7
سرعت دانود با منیجر از یک مگ و صد در بهترین حالت به دومگ و چهارصد رسیده
در نهایت از دوستانی که این تاپیک و اموزش رو گذاشتن تشکر می کنم
تبریک
یه عکس هم از انتنتون بزارید ببینیم چی شده
اس ان ار خیلی توی دانلود تاثیر داره
منم مجموعا از انتن های یاگی که خریدم راضیم. مخصوصا اینکه اس ان آر روز به روز بدتر میشه.
sasan.69
18-06-2017, 15:51
دوستان برای مودم 8372 هوآوی چه آنتنی باقیمت مناسب موجود دربازار هست؟
arasholiver007
20-06-2017, 02:10
سلام من یه انتن تقویتی برای مودم d100 ایرانسل گرفته بودم که ts9 هست
حالا مودمم رو عوض کردم هواوی گرفتم مدل22 a
که sma هستش حالا میشه یه مبدلی بهش وصل کنم که به این مودم هوواوی که SMA هست وصل کنم یا باید انتن رو عوض کنم
البته بعضی از دوشتان میگن نمیشه لطفا راهنمایی کنید
سلام من یه انتن تقویتی برای مودم d100 ایرانسل گرفته بودم که ts9 هست
حالا مودمم رو عوض کردم هواوی گرفتم مدل22 a
که sma هستش حالا میشه یه مبدلی بهش وصل کنم که به این مودم هوواوی که SMA هست وصل کنم یا باید انتن رو عوض کنم
البته بعضی از دوشتان میگن نمیشه لطفا راهنمایی کنید
نمی تونی سیم رو قطع کنی و یدونه سیم با سری sma بهش وصل کنی؟ بررسی کن شاید همچین چیزی بشه
arasholiver007
21-06-2017, 02:35
نمی تونی سیم رو قطع کنی و یدونه سیم با سری sma بهش وصل کنی؟ بررسی کن شاید همچین چیزی بشه
من که بلد نیستم میگن باید لحیم بشه یه کی دیگه شفارش دادم برام بیارن اما اینو بگم اونایی که میخوان بخرم شک نکنن انتن تقویتی خیلی خوبه من به مودم d100 وصل کردم انتن رو گزاشتم بیرون پشت پنجره سرعتم 3 برابر شده
واقعا چیزه خوبیه گفتم اگه تردید دارین تو خرید انتن شک نکنن و بخرن
sasan.69
21-06-2017, 03:09
یک عدد از این آنتن موجوده با قیمت مناسب.
Camera
Canon EOS 6D
Focal Length
73mm
Aperture
f/20
Exposure
1/125s
ISO
100
اين انتن ب مودم 8372 مى خوره!؟
arasholiver007
21-06-2017, 04:32
لطفا بفرمایید کانکتور انتن چیه؟
وقیمت؟
mostafa_1366
24-06-2017, 11:52
اين انتن ب مودم 8372 مى خوره!؟
شرمنده اینو چند وقت پیش فروختمش کانکتور crc9 بود که به 3372 میخورد.
صبح بخیر و نمازتون قبول , اصولا فلز مس با کیفیت بالا 99% و زخامت مناسب بیشتر و بهتر میتواند امواج رادیویی را دریافت کند بنسبت به فلز الومینیوم با همان زخامت و کیفیت:n05:
معمولا در آنتنهای ساخت چین بیشتر از فلز نامرغوب الومینیومی استفاده میشود و شاید از بردهای الکترونیکی همراه با لایه ای از مس که کیفیت خوبی هم ندارند استفاده کنند:n21:
یاعلی
آرین 0098
27-07-2017, 20:30
یه دونه از این آنتا گرفتم، تأثیر که نداشت هیچ، بدتر شد
همه چوره هم امتحان کردم
خسته شدم از بس سر آنتن سرم کلاه رفت ... :n28:
معلوم نیست ملّت چه جوری با اینا سیگنالشون زیر و رو میشه
یه دونه از این آنتا گرفتم، تأثیر که نداشت هیچ، بدتر شد
همه چوره هم امتحان کردم
خسته شدم از بس سر آنتن سرم کلاه رفت ... :n28:
معلوم نیست ملّت چه جوری با اینا سیگنالشون زیر و رو میشه
سعی کنید آنتن رو توی یه فضای باز مثل بیرون پنجره .. نزدیک پنجره باز بزارید و دوباره امتحان کنید
majid722
30-07-2017, 22:44
اقا سلام خسته نباشین -من تو اتاقم با مودم 5577 4جی انتن ندارم ولی همین که میزارم لبه پنجره پذیرایی 3 تا انتن پر میشه - تقریبا پنجره تا اتاقم 7 - 8 متر فاصه داره - چیکار کنم ؟ انتن خوب چیه بخرم ؟
سلام
دوستان من با 8372 لب پنجره وضعیت انتن دهیم به شکل زیر میشه و سرعت دانلود توی منجر نهایت تا 1500 میره .. آیا خرید انتن خارجی اثر داره ؟ .. همراه اول
سلام
دوستان من با 8372 لب پنجره وضعیت انتن دهیم به شکل زیر میشه و سرعت دانلود توی منجر نهایت تا 1500 میره .. آیا خرید انتن خارجی اثر داره ؟ .. همراه اول
سلام ..کسی از دوستان نمیتونه راهنمایی کنه ؟
سلام ..کسی از دوستان نمیتونه راهنمایی کنه ؟
مودمت رو بچرخون اگر جایی هست که اس ان آر خوب میشه .. حدود 15 ...و اونجا می تونی آنتن بزاری اما مودم رو نمیشه گذاشت آنتن بگیر ...و الا اگر توی همون نقطه ای که مودم هست آنتن رو بزاری فائده نداره اگر شرایطت برای آنتن اوکی بود یدونه از همون سی چهل هزاری هم بگیری فائده داره
amirkalak6
04-08-2017, 21:50
بچه ها این برنامه که snr اینای مودم رو نشون میده چیه؟؟؟؟ من دانلود کردم ولی جایی نداره که ip و یوزر مودم رو بهش بدم...
مودمم ایرانسله
sasan.69
12-08-2017, 23:57
بهترين انتن براى مودم8372 هواووى چى هست!؟
Mohammad Aghaee
14-08-2017, 12:33
دوستان سلام
من امروز از راستين بازار يه آنتن W435 گرفتم ولي نه تنها سيگنال بهتر نشد بلكه يكم هم از قدرت آنتن فابريك مودمم كمتره قدرتش :n03:مشكل از كجاست؟؟؟ آيا آنتن خرابه ؟؟ انتظار بيشتري ازش داشتم با توجه به پولي كه دادم :n15:
مودم رومیزی Dlink dwr953
اينم تصویر محصول :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0vOTYxZmNhYThmOWYxODkyYzNiNGQyOGNlNTYzZDIzNWQyZTE1 ZjZjZGMzZDAwZjM3ZDQ2NzA1ZDM5MWUwOGUwNS5qcGd8fHx8fH w3MDB4NTI1fGh0dHA6Ly93d3cuYWR2ZXJ0cy5pZS9zdGF0aWMv aS93YXRlcm1hcmsucG5nfHx8.jpg
amirkalak6
15-08-2017, 19:52
دوستان سلام
من امروز از راستين بازار يه آنتن W435 گرفتم ولي نه تنها سيگنال بهتر نشد بلكه يكم هم از قدرت آنتن فابريك مودمم كمتره قدرتش :n03:مشكل از كجاست؟؟؟ آيا آنتن خرابه ؟؟ انتظار بيشتري ازش داشتم با توجه به پولي كه دادم :n15:
مودم رومیزی Dlink dwr953
اينم تصویر محصول :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0vOTYxZmNhYThmOWYxODkyYzNiNGQyOGNlNTYzZDIzNWQyZTE1 ZjZjZGMzZDAwZjM3ZDQ2NzA1ZDM5MWUwOGUwNS5qcGd8fHx8fH w3MDB4NTI1fGh0dHA6Ly93d3cuYWR2ZXJ0cy5pZS9zdGF0aWMv aS93YXRlcm1hcmsucG5nfHx8.jpg
اینا مفت نمیرزه بازش کن خندت میگیره توش چیه.... من خودم دستی یه انتن درست کردم فوق العادست
سلام
دوستان کانکتور ts9 به مودمی که پورتش ts5 هست میخوره ؟
enimonte
15-08-2017, 20:25
دوستان سلام
مودم رومیزی Dlink dwr953
اينم تصویر محصول :
منم از این مدل گرفتم یک بار تست کردم قدرت آنتن مودمم کمتر شد انداختمش یک گوشه
سلام
دوستان کانکتور ts9 به مودمی که پورتش ts5 هست میخوره ؟بله می خوره و تاثیر میزاره هرچند شبیه خود پورت تی اس 9 سفت نمیشه و کمی شل و وله
بله می خوره و تاثیر میزاره هرچند شبیه خود پورت تی اس 9 سفت نمیشه و کمی شل و وله
ممنون ..
متاسفانه از جایی یه انتن خریدم که به جای کانکتور ts5 کانکتور ts9 فرستادن و اصرار دارن که میخوره !!! .. البته هنوز انتن به دستم نرسیده تست بزنم .. پس میشه ازش استفاده کرد ؟؟؟
Mohammad Aghaee
16-08-2017, 11:25
اینا مفت نمیرزه بازش کن خندت میگیره توش چیه.... من خودم دستی یه انتن درست کردم فوق العادستای بابا پس سرم کلاه رفت [emoji17]
چه آنتنی خوبه واسه ساختن و یا خریدن؟؟
من ترجیحا میخوام بخرم چون ساخت آنتن دقت و حوصله زیادی میخواد و از طرفی تهیه کانکتورها و ... شاید راحت نباشه ولی خب بازم اگه صلاح اینه که خودم بسازم این کارو میکنم
حالا دوستان نظرشون چیه؟؟ بسازم یا بخرم؟؟
آنتن های یاگی چطورن؟؟
من اينو براي يه منطقه روستايي ميخوام كه بيرون از خونه با موبايل فقط يه خط (از چهارخط) 4G داره و توي خونه اصلا سيگنال نيست (فقط 2G هست)
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
دو تا یاگی خوبه
اما توی ایران به قیمت منصفانه نمی فروشن
به مودم وصل کنی نتیجه می گیری
sasan.69
16-08-2017, 15:08
ى مودم مناسب براى 8372 هواووى معرفى کنيد
آرین 0098
27-08-2017, 20:16
دوستان این آنتن چه طوره؟
در استفاده ی داخلی، تأثیری داره؟
یه دونه از این لوزی شکلا گرفتم تأثیر خاصّی نداشت.
منطقه ما، کیفیت سیگنال افتضاحه. (SINR منفیه)
سلام
باید مودمتون رو ببرید روی پشت بام ببینید وضعیت سیگنال توی فضای باز چطوره ؟ .اگه اونجا بهتر باشه امیدی به آنتن هست
طبیعتا این بهتر از اون مدل قبلیه که داشتی باز هم بستگی به مودم داره که با این انتن متچ بشه یا خیر
alirezaveis
27-08-2017, 21:05
دوستان این آنتن چه طوره؟
در استفاده داخلی شاید سیگنال دریافتی از خود آنتن های داخلی مودم هم کمتر باشه. کلا سعی کن آنتن رو در فضای آزاد استفاده کنی. اکثر آنتنایی که توی سایتای ایرانی مفروشن جنس آشغال چینی هستن. شما قیمت اصل این آنتنا رو توی سایت 4gltemall با قیمتای سایتای ایرانی مقایسه کن همه چی دستت میاد.
آرین 0098
28-08-2017, 01:08
سلام
باید مودمتون رو ببرید روی پشت بام ببینید وضعیت سیگنال توی فضای باز چطوره ؟ .اگه اونجا بهتر باشه امیدی به آنتن هست
سلام.
پشت بوم مقدور نیست ... تراس هم نداریم ... نهایتش پشت پنجرست که تعریفی نداره سیگنال
طبیعتا این بهتر از اون مدل قبلیه که داشتی باز هم بستگی به مودم داره که با این انتن متچ بشه یا خیر
مگه مودم و آنتن باید مچ باشن؟ :n04:
در استفاده داخلی شاید سیگنال دریافتی از خود آنتن های داخلی مودم هم کمتر باشه. کلا سعی کن آنتن رو در فضای آزاد استفاده کنی. اکثر آنتنایی که توی سایتای ایرانی مفروشن جنس آشغال چینی هستن. شما قیمت اصل این آنتنا رو توی سایت 4gltemall با قیمتای سایتای ایرانی مقایسه کن همه چی دستت میاد.
فضای باز نیست که آنتن رو بذارم.
در مورد چینی بودن آنتن ها، تا جایی که می دونم، سایت های ایرانی از همین 4GLTEMall می خرن ... کامپوننت داخلیشون کاملاً مشابهه ...
قیمت های 4GLTEMall خیلی پرته ... همین آنتن نزدیک 150 دلاره!
پی نوشت:
مودم رو به روی این فضاست ... 3تا دکل ایرانسل دید مستقیم دارم ... اون وقت وضعیّت سیگنال فاجعه ...
فکر نمیکنم هر س تا دکل واسه ایرانسل باشه مگر اینکه بعضی روترهای روی دکلها بسمت خانه شما نباشند
بعضی از انتنها با هر مودمی سازگار نیست مخصوصا اگر مودم ورودی ضعیفی داشته باشه از تمام توان انتن نمیتونه استفاده کنه
alirezaveis
28-08-2017, 10:04
فضای باز نیست که آنتن رو بذارم.
در مورد چینی بودن آنتن ها، تا جایی که می دونم، سایت های ایرانی از همین 4GLTEMall می خرن ... کامپوننت داخلیشون کاملاً مشابهه ...
قیمت های 4GLTEMall خیلی پرته ... همین آنتن نزدیک 150 دلاره!
اگه مودم پشت پنجره هم سیگنال خوبی نمیگیره مطمئنا با خرید آنتن به نتیجه نمیرسید. من این آنتن رو دارم. توی استفاده داخلی از آنتنای داخلی مودم سیگنال کمتری میگیره. چند روزی رو وقت گذاشتم و بالاخره توی تراس یه جا رو پیدا کردم که سیگنال قابل قبولی میداد. در نهایت مجبور شدم سیم اضافه هم سفارش بدم که بتونم آنتن رو توی تراس بذارم.
سلام
دوستان من انتن روی پشت بوم نصب کردم و با تنظیم دقیق مشخصاتم شد این :
ولی سرعتم کمتر شد از زمانی که مودم پشت پنجره بود .. نکنه این مشخصات الکی هست ؟؟ .. دو ساعت رو پشت بوم بودم تا بهترین جا رو پیدا کردم
سلام
دوستان من انتن روی پشت بوم نصب کردم و با تنظیم دقیق مشخصاتم شد این :
ولی سرعتم کمتر شد از زمانی که مودم پشت پنجره بود .. نکنه این مشخصات الکی هست ؟؟ .. دو ساعت رو پشت بوم بودم تا بهترین جا رو پیدا کردم
مشخصات سیگنال و دکل قبل از نصب آنتن و بعد از نصب رو کامل بزارید..
عکس آنتن رو هم بزارید خوبه
آرین 0098
29-08-2017, 19:57
اگه مودم پشت پنجره هم سیگنال خوبی نمیگیره مطمئنا با خرید آنتن به نتیجه نمیرسید. من این آنتن رو دارم. توی استفاده داخلی از آنتنای داخلی مودم سیگنال کمتری میگیره. چند روزی رو وقت گذاشتم و بالاخره توی تراس یه جا رو پیدا کردم که سیگنال قابل قبولی میداد. در نهایت مجبور شدم سیم اضافه هم سفارش بدم که بتونم آنتن رو توی تراس بذارم.
مودم E3372 هست و آنتن خودش عملاً هیچه ... بعیده اون آنتن تأثیری نداشته باشه
ناچاراً سفارش میدم ببینم این وضعیّت اسفناک بهتر میشه یا نه ... ایرانسل این همه به ما ضرر زد، اینم روش
مشخصات سیگنال و دکل قبل از نصب آنتن و بعد از نصب رو کامل بزارید..
عکس آنتن رو هم بزارید خوبه
این قبل از نصب انتن
این بعد از نصب انتن
سرعت دانلودم در منجر بین 4 تا 5 بود اما الان شده بین 3 و 4
عکس انتن هم یادم رفت بگیرم الان هم شب هست و نور کافی نیست برای عکس
این قبل از نصب انتن
این بعد از نصب انتن
سرعت دانلودم در منجر بین 4 تا 5 بود اما الان شده بین 3 و 4
عکس انتن هم یادم رفت بگیرم الان هم شب هست و نور کافی نیست برای عکس
برنامه lte watch_h یه جورایی بهتره
شما مودم رو قفل کن یا روی باند سه یا باند 7 از حالت ادونس بردارید...ممکنه توی اتصالات و یا کیفیت سیم رابط مشکلی باشه...
بهتره بزارید روی دانلود و همزمان هم اس ان آر رو چک کنید هم سرعت
برای سرعت لحظه ای هم
netspeedmonitor خیلی خوبه
سلام
قبل از نصب انتن
این بعد از نصب انتن
سرعت دانلود بین 5 تا 6 در منجر.. دیگه هرکاری کردم بهتر از این نشد تنظیم کنی .. توی گوگل مپ سرچ کردم فاصله ما تا دکل 4 جی همراه اول زیاد هست و این میشد بهترین حالت تنظیم
اینم عکس از انتنم
sasan.69
30-08-2017, 21:09
ى انتن مناسب براى هواووى 8372 معرفى کنيد
vahidflower
10-09-2017, 21:27
ى انتن مناسب براى هواووى 8372 معرفى کنيد
آنتن موجود در لینک زیر بهترین آنتنه فعلا
vahidflower
10-09-2017, 21:30
سلام
قبل از نصب انتن
این بعد از نصب انتن
سرعت دانلود بین 5 تا 6 در منجر.. دیگه هرکاری کردم بهتر از این نشد تنظیم کنی .. توی گوگل مپ سرچ کردم فاصله ما تا دکل 4 جی همراه اول زیاد هست و این میشد بهترین حالت تنظیم
اینم عکس از انتنم
ین آنتن را منم از نوین فون خریدم.واقعا قدرت گیرندگی بسیار بالایی داره و حسابی برای من قدرت سیگنال را افزایش داده
ا
این آنتن رو خیلی وقته خریدم اما هنوز فرصت پیدا نشده برم پشتبام نصب کنم:n03:
sasan.69
11-09-2017, 01:15
آنتن موجود در لینک زیر بهترین آنتنه فعلا
ممنون که جوا ب دادی
این انتن طول سیمش چند متر هس؟
این عکسو از بالکن منزل که طبقه اول هست گرفتم ...این انتن رو بگیرم و همونجا نصب کنم جواب می ده؟
این مدل آنتنهای گرانقیمت فقط مناسب افرادیه که فاصله منزلشان با دکلهای مخابراتی بسیار زیاده
sasan.69
11-09-2017, 07:34
این مدل آنتنهای گرانقیمت فقط مناسب افرادیه که فاصله منزلشان با دکلهای مخابراتی بسیار زیاده
آنتن هايى با قيمت پايين تر هم مى تونه جوابگو باشه!؟
vahidflower
11-09-2017, 09:54
ممنون که جوا ب دادی
این عکسو از بالکن منزل که طبقه اول هست گرفتم ...این انتن رو بگیرم و همونجا نصب کنم جواب می ده؟
طول اورجینال کابل آنتن خودش چیزی کمتر از 20سانتی متره که خب باید کابل مخصوصشو از همون سایته به قیمت متری 2000تومن بخری و متصل کنی بهش
درخصوص قسمت دوم سوالتونم باید عرض کنم که باید آنتنتون در مسیر سیگنال BTS باشه.ولی خب حالا بصورت عملی با استفاده از مودم میتونی اونقدر پایین و بالا آنتنتو ببری تا در نهایت یکجایی بالاترین مقادیر را بهت بده ولی اگر در دید مستقیم با یکی از سکتورهای BTS مریوطه باشه بالاترین سیگنال را خواهد گرفت
vahidflower
11-09-2017, 09:55
خب اون آنتن مستطیلیه هم بدک نیست ولی این آنتن چیز بهتریست
بله اگر عکس واقعی باشه و خانه شما اینقدر به دکل نزدیک باشه شما اصلا نیازی به خرید آنتن 200 هزارتومانی ندارید
sasan.69
11-09-2017, 13:28
بله اگر عکس واقعی باشه و خانه شما اینقدر به دکل نزدیک باشه شما اصلا نیازی به خرید آنتن 200 هزارتومانی ندارید
بله دکل ى کوچه با ما فاصله داره و شما مدلى باقيمت پاينتر سراغ داريد معرفى کنيد... ى سر مدل ها تا100-120 تومن ديدم اما تنوع داره و نمى دونم کدام ب خوبى جواب مى ده
vahidflower
11-09-2017, 14:40
بله دکل ى کوچه با ما فاصله داره و شما مدلى باقيمت پاينتر سراغ داريد معرفى کنيد... ى سر مدل ها تا100-120 تومن ديدم اما تنوع داره و نمى دونم کدام ب خوبى جواب مى ده
sasan.69
11-09-2017, 14:46
ممنونم :n40:
جواب های دروغی که مودم مارت میده به کاربران
بعد که گندش در میاد ویرایش میکنه
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
sasan.69
21-09-2017, 14:10
ممنون که جوا ب دادی
از بین این دو انتن کدومو بگیرم...تست گرفتم تو اتاق فهمیدم که هرچی لپ تاپ رو بالا تر و نزدیک پنجره و بالکن قرار دادم انتن دهی بهتر شد و الانم ی انتن می خوام بگیرم زیر100 که بتونه کمک کنه بهم چون دهن همین جلو ماهست
sasan.69
24-09-2017, 16:38
مممنون می شم دوستان مطلع جواب بدن
سلام
انتن مشکی رو زده 4dbi ؟؟؟؟:n04: .. اگه 4 درسته که دوزار نمیرزه .. اون یکی 35 هست باز بهتره ..
من چون از دکل همراه اول خیلی دورم این مدل رو گرفتم که تقریبا سرعت دانلودم رو 3 مگ در منجر بالاتر برده .. انتن من گینش 60 هست
alirezaveis
24-09-2017, 17:57
مممنون می شم دوستان مطلع جواب بدن
اون آنتن لوزی شکل به درد نمیخوره. مفتشم گرونه. اگه پستای دوستانی که اون رو تهیه کردن بخونید متوجه خواهید شد. شما که میخوای 95 تومن بدی، یه مقدار دیگه بزار روش این مدل زیر رو بگیر و بزار توی بالکن که موقع بارندگی آب نره توش. کلا اگه آنتن رو داخل خونه استفاده کنید سیگنال دریافتیتون در بهترین حالت برابر سیگنال دریافتی مودم بدون آنتن هستش. سعی کنید بیرون از خونه و در فضای باز آنتن رو نصب کنید که بهترین نتیجه رو بگیرید.
SPIRIT PALST III
28-09-2017, 19:09
سلام
من این مودم رو دارم
مودم دانگل 3G/4G ایرانسل مدل Huawei E3372
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد این آنتن رو خریدم واسه این مودم
حالا نکته جالبی که هست اینه که بدون آنتن سرعتم 5 تا 10 مگ بیشتر هست تا موقعی که آنتن وصل می کنم!!!!!!!!
میشه لطفا راهنمایی کنید علت چی هست؟؟
مرسی/ ممنون
sasan.69
28-09-2017, 19:50
سلام
من این مودم رو دارم
مودم دانگل 3G/4G ایرانسل مدل Huawei E3372
بعد این آنتن رو خریدم واسه این مودم
حالا نکته جالبی که هست اینه که بدون آنتن سرعتم 5 تا 10 مگ بیشتر هست تا موقعی که آنتن وصل می کنم!!!!!!!!
میشه لطفا راهنمایی کنید علت چی هست؟؟
مرسی/ ممنون
من همین مودم و انتن رو داشتم و دوستان می گفتن خریدش اشتباهه اما من دلو زدم ب دریا تهیه کردم و واقعا راضی بودم و همچین مشکلی نداشتم فقط ی عیب بزرگ اینه طول سیم کوتاهه اما خونمون طبقه 4 بود و نزدیک پنجره می زاشتم کمه کم 2-3مگ سرعت دانلود با منیجر اضافه می کرد
منزل شما اپارتمانی هست؟ اگه طبقه پایین باشید و جلوی شما فضای بسته باشه ممکنه این ایراد پیش بیاد
h_kobari
03-10-2017, 19:54
سلام به همه دوستان
من به یه آنتن 4G نیاز دارم که قدرت گیرندگیش بالا باشه . میخوام زیر 130 -140 تومن هزینه کنم .
کانکتور مودمم (huawei E5785) از نوع TS-9 هست .
ممنون میشم که تجربیاتتون رو در اختیارم قرار بدین و منو راهنمایی کنین .
پیشاپیش ، ممنون
سلام
من سرعت دانلودم از شبکه ایرانسل 4G . تقریبا 4.5 مگابایت است و سرعت دانلودم از شبکه TD LTE تقریبا 3 تا 4مگابایت
با چه روشی میتونیم سیگنال رو به بالاترین حد برسونم که سرعتم حد اقل 2 برابر شود؟
با تشکر
.::Mohammad::.
14-10-2017, 23:52
سلام
فرق این دو تا انتن توی این دو تا سایت چی هست ؟ کسی دقیقا میدونه ؟
چرا مودم مارت نوشته 24dBi ولی نوین فون نوشته 60dBi
جالبه مودم مارت با 5 متر سیم میده 285 تومن و با 20 متر هم می فروشه 385 تومن
ولی نوین فون بدون سیم میده 249 تومن و 20 تومن هم پول پست میگیره
هیچ کدوم شون هم جعبه انتن رو نشون ندادن که بفهمیم واقعا فرق دارن یا ندارن ولی از نظر قیافه شبیه هم هستن انتن ها
از بس جنس قلابی زیاد شده ادم می ترسه از اینها خرید کنه
دوستان اگر کسی اشنایی داره راهنمایی کنه چون قصد خرید دارم ولی نمیدونم کدوم خوبه و یا اصلا به درد میخوره اینها یا نه ؟
اگر هم کسی هست که توانایی ساخت این انتن ها رو داره ممنون میشم توی پیام خصوصی بهم بگه . من هزینه ساختش رو حاضرم بدهم تا یکی از عزیزان برام بسازه
h_kobari
15-10-2017, 00:21
سلام
هیچ کدوم شون هم جعبه انتن رو نشون ندادن که بفهمیم واقعا فرق دارن یا ندارن ولی از نظر قیافه شبیه هم هستن انتن ها
دوستان اگر کسی اشنایی داره راهنمایی کنه چون قصد خرید دارم ولی نمیدونم کدوم خوبه و یا اصلا به درد میخوره اینها یا نه ؟
اگر هم کسی هست که توانایی ساخت این انتن ها رو داره ممنون میشم توی پیام خصوصی بهم بگه . من هزینه ساختش رو حاضرم بدهم تا یکی از عزیزان برام بسازه
اینجا کسی سر نمیزنه
درمورد آنتن فک میکنم 60 دسیبل درست تر باشه
vahidflower
15-10-2017, 09:41
سلام
بتده از نوین فون خریدمش و به احتمال خیلی زیاد ۶۰دسیبل درست تر باشه.به هر حال برای من بسیار بسیار عالی بود
اینجا کسی سر نمیزنه
درمورد آنتن فک میکنم 60 دسیبل درست تر باشه
پس شما چطور سر زدید؟:n01:
h_kobari
15-10-2017, 10:02
پس شما چطور سر زدید؟:n01:
:n06::n10::n25:
به نظر یکی هستن و فکر می کنم گین 60 دی بی آی یه چاخان نه یه دروغ .. 24 هم اگر درست باشه عالیه یعنی ار اس ار پی شما رو مثلا اگر 104 باشه به 80 میرسونه که عالیه
.::Mohammad::.
15-10-2017, 11:25
به نظر یکی هستن و فکر می کنم گین 60 دی بی آی یه چاخان نه یه دروغ .. 24 هم اگر درست باشه عالیه یعنی ار اس ار پی شما رو مثلا اگر 104 باشه به 80 میرسونه که عالیه
چرا توي بعضي انتن ها ميگن متراژ سيم زياد بشه افت كيفيت پيدا مي كنه ولي توي اين انتن كه من ادرس دادم حتي با ٢٠ متر هم باهاش سيم مي فروشن جالبه تو يه سايت خارجي ديدم حتي ٣٠ متر هم مي فروخت
به نظرتون اين انتن خيلي با انتن هاي ديگه فرق داره كه مي تونه اين متراژ رو جواب بده ؟
vahidflower
15-10-2017, 21:36
چرا توي بعضي انتن ها ميگن متراژ سيم زياد بشه افت كيفيت پيدا مي كنه ولي توي اين انتن كه من ادرس دادم حتي با ٢٠ متر هم باهاش سيم مي فروشن جالبه تو يه سايت خارجي ديدم حتي ٣٠ متر هم مي فروخت
به نظرتون اين انتن خيلي با انتن هاي ديگه فرق داره كه مي تونه اين متراژ رو جواب بده ؟
بیشتر از ۱۵ متر جواب نمیده ولی هر کسی برای فروش کابلش میتونه با هر متراژی که خواستن بفروشن.به نظر من هم همون ۲۴ دسیبل صحیحتره و ۱۶متر بالاتر از گین اصلیش تضعیف خواهد شد
ببینید باید نسبت به فرکانس مورد استفاده کابل مخصوص مخابراتی خودش را تهیه کنید و همیشه در انواع رنج فرکانس چندین نوع کابل با کیفیت و قیمت متفاوت وجود دارد
مثلا در رنج فرکانس 2700 از کابل RG178 استفاده میشود که نوع ارزان تر است و همچنین کابل RG316 که نوع مرغوب است و در بازار ممکنه بسته به نوع شرکت و کشور سازنده کابل بهتر و گرانتری هم در این رنج بشود پیدا کرد
که تا 50 متر با افت بسیار کم سیگنال براحتی کار میکنند
در کنار آنتنهای وایرلس و فرکانسهای بالاتر و مخصوصا 5HZ برای جلوگیری از افت سیگنال از کابلهای کواکسیکال مرغوب که تا متری 20000 هزار تومان هم قیمت دارند استفاده میکنند
مقدار گین آنتنها معمولا در تولیدات شرکتهای معتبر به واقعیت نزدیک است نه شرکتهای متفرقه !
استفاده از نهایت توان یک آنتن تنها بستگی به قدرت خروجی دیوایس دارد ! اینرا بارها خود بنده هم آزمایش کردم و کاملا مشخص است
معمولا این توان خروجی را شرکت سازنده در مشخصات سختافزاری دیوایس ذکر میکند که خریدار برای تهیه آنتن پول بیخودی خرج نکند و آنتن متناسب با خروجی دیوایس را تهیه کند
جای خرید آنتن
یه میکروتیک SXT LTE بخرین با گین ۹ دیبی واقعی
خیلی بهتر و قویتر از آنتن جواب میده
b0z0rgmehr
17-10-2017, 22:35
جای خرید آنتن
من در این مورد سوال دارم
این داخلش سیمکارت میخوره
بعد چطور آنتن هست؟ طرز کازش دقیقا چجوریه
- - - Updated - - -
جای خرید آنتن
من در این مورد سوال دارم
این داخلش سیمکارت میخوره
- - - Updated - - -
جای خرید آنتن
من در این مورد سوال دارم
این داخلش سیمکارت میخوره
من در این مورد سوال دارم
این داخلش سیمکارت میخوره
- - - Updated - - -
من در این مورد سوال دارم
این داخلش سیمکارت میخوره
بله سیم کارت میخوره
مودم هست اوت دور هست یعنی بیرون وصل میکنین
گیرندگی بالایی داره
باید به سمت دکل نشونه بره لازم نیست دید مستقیم داشته باشین اما باید به سمت دکل بزارین
تا ۱۰۰ مگ هم سرعت میده
b0z0rgmehr
17-10-2017, 22:36
بله سیم کارت میخوره
مودم هست اوت دور هست یعنی بیرون وصل میکنین
گیرندگی بالایی داره
باید به سمت دکل نشونه بره لازم نیست دید مستقیم داشته باشین اما باید به سمت دکل بزارین
تا ۱۰۰ مگ هم سرعت میده
پس خودش مودم هست
یعنی نیازی ب مودم نیست
ممنون
پس خودش مودم هست
یعنی نیازی ب مودم نیست
ممنون
نه نیست
البته وایفای نداره یه خروجی لن داره که هم میتونین مستقیم وصل کنید
هم به روتر وایفای داخل خونه وصل کنید
amir000098
18-10-2017, 21:37
سلام برای usb3372 ایرانسل چه انتنی رو پیشنهاد میدید؟
امین جان در تاپیک آنتن به بقیه پیشنهاد خرید روتر میکروتیک میدی... نکنه فروشگاه هی وبسایت چیزی داری :n02:
این بنده های خدا که خیلیهاشون نمیدونن سیستمعامل میکروتیک چی هست و چطور باهاش کار کنن و تاحالا هم استفاده نکردن
صرفا بخاطر LTE بودنش نباید به هر شخصی پیشنهادش داد مخصوصا اونهایی که یک مودم LTE ساده واسشون کافیه / واقعا این همه قابلیتی که این سیستمعامل بویژه روی این روتر داره به هیچ کار این بنده های خدا نمیاد
پس خودش مودم هست
یعنی نیازی ب مودم نیست
ممنون
واقعا مودم نیست :n02:
امین جان در تاپیک آنتن به بقیه پیشنهاد خرید روتر میکروتیک میدی... نکنه فروشگاه هی وبسایت چیزی داری :n02:
این بنده های خدا که خیلیهاشون نمیدونن سیستمعامل میکروتیک چی هست و چطور باهاش کار کنن و تاحالا هم استفاده نکردن
صرفا بخاطر LTE بودنش نباید به هر شخصی پیشنهادش داد مخصوصا اونهایی که یک مودم LTE ساده واسشون کافیه / واقعا این همه قابلیتی که این سیستمعامل بویژه روی این روتر داره به هیچ کار این بنده های خدا نمیاد
واقعا مودم نیست :n02:
دوست عزیز فک نکنم نه من نه حای دیگه به این راحتی پیدا بشه که بخوام بفروشم بعد هم شما جایی دیدی که من بگم میفروشم؟!
برای استفاده کردن از این دستگاه هم احتیاجی به کار با سیستم عامل میکروتیک نداره شما میزنی به برق یه لن وصل میکنی تمام! درسته امکانات بیشتری هم داره کسی بخواد استفاده میکنه کسی هم نخواد نمیکنه
بعد هم وقتی بیشتر از هر آنتن دیگه ایی میتونین سرویس بگیرین چرا پیشنهاد ندم!
این پیشنهاد هم واسه کسی که یه مودم lte ساده بخواد نیست
کشی که دنبال آنتن و این چیزاست و میخواد واسه مودم وانتن هزینه کنه بهتره این دستگاه رو بخره
kerminio
19-10-2017, 16:21
امین جان الان دوست عزیز لئوناردو با رادیو میکروتیک 170 مگ از ایرانسل گرفته ؟
اتفاقا باید بعد از بقول شما وصل کردن روتر به برق و اتصال کابل لن حتما به روتر ریموت زد و باید کانکشن لن LTE داخل سیستم عامل میکروتیک کانفیگ و متصل بشود و اینها یعنی نیاز به اشنایی و کار با محیط میکروتیک و اتفاقا نیاز به کانفیگ فایروال این روتر هم لازمه حالا این برای یک کاربر حرفه ای مسائل پیش پا افتاده ای است و حتی ندید هم میگیرید اما برای کاربر معمولی بهیچ وجه
برای اطلاع بعضی دیگر هم باید گفت این روتر LTE CAT3 است و سرعت 100 مگابیت بیشتر نمیدهد و نخواهد داد و در سایت خود میکروتیک هم سرعت نهایت در نموداری نشان داده شده و در تست واقعی هم بیشتر از این نمیدهد !
اگر قصد تعریف از آنتن چند لایه که مستقیم به برد اتصال داده شده بله نیاز به تعریف دارد:n02:
اما خب حداقل چند تا عکس و معرفی خوبی باید انجام بدی تا بقیه هم متوجه بشوند دقیقا همین کیفیت ساخت و مدل آنتن شما را شیفته این روتر برد کرده
چیپ ست هم روی این برد مدل دقیق atheros ar7241-ah1a بسیار عالی و ارتباطی پایدار برای کاربر فراهم میکند :n02:
همین کیفیت آنتن دهی و نوع آنتن و روش ارتباط با برد باید مورد توجه قرار بگیرد که شخصا هم بدردم خورد و استفاده کردم
و جالبه اینکه این برد محدود شده نیست و زیر برد جای خالی مازول mini pci sim card مشاهده میشود که خودم ندارم وگرنه حتما تستش میکردم :n05:
البته ببینید چقدر فشردگی روبرد وجود دارد بین قطعات و اتصالات که مشخصه شرکت سازنده بفکر این بوده که محصول در همین اندازه و مانند سری دیگر SXT باقی بماند و همین محدودیت منجر شده به LTE CAT3 و پورت لن 100 مگابیت و حیف که از LTE CAT4 و لن گیگابایتی استفاده نشد وگرنه حتی در صورت موجود نبودن در بازار هم خودم مشتریش بودم
یک بنده خدایی اومده بود میگفت همین سرعت هم روی CAT4 نمیشه گرفت که واقعا حرفش خنده دار بود :n02: حداقل برای خودم که سرعت 140 مگابیت از همراه اول تجربه میکنم بسمت این روتر نخواهم رفت
خب الان باز محصولات از شرکت میکروتیک با پشتیبانی از LTE CAT4 وجود دارد که در بازار هم موجوده مثل سریWAP LTE البته بعضی روتربردهایی هم هستند که امکان استفاده همزمان
از دو ماژول mini pci - simcad LTE CAT4 هم بشما میدهند که شاید با انها بشود سرعتهایی بالاتر بدست اورد
استفاده از این روترها به کاربران معمولی که فقط نیاز به یک مودم LTE دارند پیشنهاد نمیشود
امین جان الان دوست عزیز لئوناردو با رادیو میکروتیک 170 مگ از ایرانسل گرفته ؟
نه همینطور که دوستمون گفتند بالاترین سرعت۱۰۰ هست
بیشتر برای کسایی که آنتن مناسبی ندارند هست وگرنه جایی که کیفیت خوب هست مودمهای کت ۶ سرعت بهتری میدهند
دوست خوبمون هم توضیحات خوبی دادند فقط اینکه باز هم میگم برای استفاده ساده نیاز به کانفیگ نیست
بنده خودم دستگاه رو دارم و در ایولین استفاده بعد از انداختن سیم کارت وصل شد
البته برای تنظیم باند اینا میتونین به کانفیگ برید
و اینکه این دستگاه رو یک کاربر عادی خریداری نمیکنه
مسلما کسی که این دستگاه رو میخره و باید بیرون نصب بشه و سیم کشیده باشه اون کاربر حوصله کار با دستگاه رو داره
و اینکه خود شما هم تایید میکنید آنتن به کار رفته در این دستگاه از این آنتن های چینی که اکثرشون هم فقط به درد نخور و بی تاثیر هستند خیلی بهتر هست و برای خیلی از این آنتنها هزینه کردن بیخود هستند مثل ۲ تا آنتنی که خودم از چین خریدم و بعد از اینکه بازشون کرم با یه تیکه ورق مسی مواجه شدم که هیچ تاثیری رو فرکانس نداشت
bestgladiator
29-11-2017, 19:00
جای خرید آنتن
سلام دوست عزیز من به راهنمایی و کمک شما نیاز دارم . اگر اطلاعات تماس رو بصورت خصوصی ارسال کنید بسیار ممنون میشم از محبتتون.:n01:
roze.narengy
10-12-2017, 20:39
دوستان من قصد خرید این مودم میکروتیک رو دارم ک فقط برای کنسول بازی میخوامش ک بتونم تغییراتی رو nat اعمال و... سوالی ک دارم اینه ک سمت ما رایتل فقط رو باند 3g جواب میده. ایا این مودم جوابگو هست این سیمکارتو یا اینکه حتما باید سیمکارت همراه اول یا ایرانسل ک lte دارن استفاده کنیم. رایتل برای گیم خیلی بهتره برای اون میخوام
دسوتان برای مودمTP Link Archer mr200 باید آنتن تقویتی با چه نوع کانکتوری بخرم یکجا خوندم SMA درسته؟
vahidcorleone
16-01-2018, 17:44
با عرض سلام خدمت دوستان،
بنده مودم Huawei B525 خریدم که همونطور که می دونید CAT 6 هستش. مشکلی که دارم اینه که مودم رو که جابجا می کنم تو یه سمت از خونه مون سرعت 20-30 مگابیت بر ثانیه میده ولی تو سمت دیگه، 4-5 مگابیت بر ثانیه پس به فکر خرید آنتن افتادم. تاپیک رو هم دیروز از اول تا آخر کامل مطالعه کردم ( فقط حیف که قبل از خرید مودم این تاپیک رو ندیده بودم وگرنه الان صد در صد MikroTik SXT LTE رو خریده بودم ). خلاصه دیدم که ظاهرا آنتن هایی ساخته شده و یه سری هم معرفی شده واسه خرید. سوالام رو در زیر می پرسم:
1- با توجه به اینکه بنده بر خلاف برخی دوستان آدم فنی ای نیستم و خودم توانایی ساخت آنتن رو ندارم، البته اینم بگم چون تو آپارتمان هستم، امکان نصب آنتن رو پشت بوم ندارم و رومیزی یا کنار پنجره یا نهایتا تو بالکن می تونم نصب کنم. چه آنتنی واسه شرایط بنده پیشنهاد میشه؟ نظر خودم بیشتر به سمت یکی از دو آنتن زیر هست. اگر دوستان و اساتید تایید کنند؟
یا
2- به نظرتون آنتن های مشابه تو مودم مارت با نوین فون فرق دارن؟ منظورم اینه که دوستان تو پست های قبلی اشاره کرده بودن که این آنتن ها نمونه های مشابه و درجه دو آنتن های 4gltemall هستن، پس امکانش هست که مودم های مشابهی که تو سایت مودم مارت و نوین فون هستن هم با هم فرق داشته باشن؟ خلاصه اینکه خرید از کدوم سایت ارجحه؟
3- 20-30 متر کابل افزاینده طول تاثیر زیادی روی خروجی میذاره یا خیر؟ اگه تاثیرش زیاد باشه، کابل نخرم و یه باکس بگیرم و مودم رو بذارم جایی که آنتن خوب میده و کابل لن بکشم تا سیستم.
پیشاپیش ممنون.
با عرض سلام خدمت دوستان،
بنده مودم Huawei B525 خریدم که همونطور که می دونید CAT 6 هستش. مشکلی که دارم اینه که مودم رو که جابجا می کنم تو یه سمت از خونه مون سرعت 20-30 مگابیت بر ثانیه میده ولی تو سمت دیگه، 4-5 مگابیت بر ثانیه پس به فکر خرید آنتن افتادم. تاپیک رو هم دیروز از اول تا آخر کامل مطالعه کردم ( فقط حیف که قبل از خرید مودم این تاپیک رو ندیده بودم وگرنه الان صد در صد MikroTik SXT LTE رو خریده بودم ). خلاصه دیدم که ظاهرا آنتن هایی ساخته شده و یه سری هم معرفی شده واسه خرید. سوالام رو در زیر می پرسم:
1- با توجه به اینکه بنده بر خلاف برخی دوستان آدم فنی ای نیستم و خودم توانایی ساخت آنتن رو ندارم، البته اینم بگم چون تو آپارتمان هستم، امکان نصب آنتن رو پشت بوم ندارم و رومیزی یا کنار پنجره یا نهایتا تو بالکن می تونم نصب کنم. چه آنتنی واسه شرایط بنده پیشنهاد میشه؟ نظر خودم بیشتر به سمت یکی از دو آنتن زیر هست. اگر دوستان و اساتید تایید کنند؟
یا
2- به نظرتون آنتن های مشابه تو مودم مارت با نوین فون فرق دارن؟ منظورم اینه که دوستان تو پست های قبلی اشاره کرده بودن که این آنتن ها نمونه های مشابه و درجه دو آنتن های 4gltemall هستن، پس امکانش هست که مودم های مشابهی که تو سایت مودم مارت و نوین فون هستن هم با هم فرق داشته باشن؟ خلاصه اینکه خرید از کدوم سایت ارجحه؟
3- 20-30 متر کابل افزاینده طول تاثیر زیادی روی خروجی میذاره یا خیر؟ اگه تاثیرش زیاد باشه، کابل نخرم و یه باکس بگیرم و مودم رو بذارم جایی که آنتن خوب میده و کابل لن بکشم تا سیستم.
پیشاپیش ممنون.
سلام دوست عزیز
انتن هایی که قصد خریدشون رو داری رو، من با همین مودم Huawei B525 تست کردم و جواب نگرفتم ( لینک اول و دوم منظورمه ). یعنی چطوری بگم برات، این مودم یک جورایی با این انتن ها اصلا مچ نمیشه و توی دریافت سیگنال هیچ تغییری شما احساس نخواهید کرد. شاید این انتن ها گرون روی مودم های دیگه جواب بده ولی روی این مودم Huawei B525 اصلا جواب نمیدهد. پس گول قیمتش رو نخوره چون این ها هیچ کدوم کیفیت ندارن!
بهتره مودم رو نزدیک پنجره و جایی که سیگنال بهتره بگذاری و با یه کابل کت 6 اون رو به پی سی می تونی وصل کنی و درضمن وای فای خوبی هم داره راحت تا 100 الی 150 متر رو جواب میده. به هر حال نظر من اینه ، حالا هر جور خودت صلاح میدونی و اگر خواستی بخر، ولی من بعید میدونم برای شما هم جواب بده!
موفق باشید
alirezaveis
18-01-2018, 01:36
با عرض سلام خدمت دوستان،
یا
پیشاپیش ممنون.
دوست عزیز اگه با گذاشتن مودم توی یه مکان خاص سیگنال خوبی میگیری میتونی با گذاشتن آنتن تو اون نقطه هم سیگنال خوبی بگیری. ولی اینو بدون آنتنای خود مودم از هر آنتنی که بگیری قویتره. یعنی توی یه نقطه ی مشخص آنتنای داخلی مودم از آنتن بیرونی سیگنال بهتری میگیره. من خودم مودم رو توی تراس گذاشتم و سیگنالم عالی بود. واسه همین آنتن لینک اول رو گرفتم و همونجا گذاشتم. سیگنال نسبتا خوبیم میگیرم. ولی با توجه به اینکه باید سیم کشی انجام بدی و این آنتنام معلوم نیست توی کدوم حلبی آبادی توی چین تولید میشه انتظار نداشته باش سیگنال دریافتید به اندازه سیگنال خود مودم تو همون نقطه باشه.
farhoudr
10-02-2018, 17:28
آنتن مودم ADSLکه برای تقویت سیگنال وای فای است را بر روی مودم Huawei 525 نصب کردم.جالب اینکه نوع کانکشن یکی بود و راحت نصب شد ولی اصلا سیگنال تقویت نشد.البته این انتن برای ارسال وای فای است در حالی که من برای آنتن دریافت سیگنال4g نصب کردم.ایا این انتن مودم ADSL مثل انتن دریافت سیگنال عملکرد مناسبی دارد و میتوان به جای ان نصب کرد؟
آنتن مودم ADSLکه برای تقویت سیگنال وای فای است را بر روی مودم Huawei 525 نصب کردم.جالب اینکه نوع کانکسن یکی بود و راحت نصب شد ولی اصلا سیگنال تقویت نشد.البته این انت برای ارسال وای فای است در حالی که برای قسمکت آنتن دریافت سیگنا 4g نصب کردم.ایا این انتن مودم ADSL مثل انت دریافت سیگنال عملکرد مناسبی دارد و میتوان به جای ان نصب کرد؟
آنتن مودم ADSLکه برای تقویت سیگنال وای فای است را بر روی مودم Huawei 525 نصب کردم.جالب اینکه نوع کانکشن یکی بود و راحت نصب شد ولی اصلا سیگنال تقویت نشد.البته این انتن برای ارسال وای فای است در حالی که من برای آنتن دریافت سیگنال4g نصب کردم.ایا این انتن مودم ADSL مثل انتن دریافت سیگنال عملکرد مناسبی دارد و میتوان به جای ان نصب کرد؟
آنتن مودم ADSLکه برای تقویت سیگنال وای فای است را بر روی مودم Huawei 525 نصب کردم.جالب اینکه نوع کانکسن یکی بود و راحت نصب شد ولی اصلا سیگنال تقویت نشد.البته این انت برای ارسال وای فای است در حالی که برای قسمکت آنتن دریافت سیگنا 4g نصب کردم.ایا این انتن مودم ADSL مثل انت دریافت سیگنال عملکرد مناسبی دارد و میتوان به جای ان نصب کرد؟نه ربطی به هم ندارند چون هر کدوم فرکانس های متفاوتی دارد
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
vahidcorleone
10-02-2018, 17:41
آنتن مودم ADSLکه برای تقویت سیگنال وای فای است را بر روی مودم Huawei 525 نصب کردم.جالب اینکه نوع کانکسن یکی بود و راحت نصب شد ولی اصلا سیگنال تقویت نشد.البته این انت برای ارسال وای فای است در حالی که برای قسمکت آنتن دریافت سیگنا 4g نصب کردم.ایا این انتن مودم ADSL مثل انت دریافت سیگنال عملکرد مناسبی دارد و میتوان به جای ان نصب کرد؟
با سلام،
آنتن تقویت وای فای ADSL از نوع SMA Female یا همون ماده ست در حالی که واسه مودم Huawei B525 بایستی آنتن نوع SMA Male یا همون نر استفاده بشه، مثل نمونه هایی که تو سایت IDH هستش.
خوب فرصتی شد تا منم این آنتن های مورد بحث رو بسازم و نتیجه رو خلاصه وار میگم:
. هردو مدل (پست 5 ) و دبل بایکواد ( مربع 16x16) تقریبا یک اندازه بازده داشتن .
. اولی در حالت ایستاده گین بهتری میده .
. هردو مدل با کابل rg316 نیم متری داخل و rg58 نزدیک 5 متری فضای باز تقریبا یکجور آنتن میدادن.
. بحث ضخامت المنت ها برای 2600 واضح نبود . یجا گفته شد 1.3 م م یجا 1.78 و بنابراین دبل رو یکی شو 1.3
زدم و دیگری رو 1.8 و تک تک که وصل کردم المنت ضخیم تر خیلی بهتر گین میداد.
. نکته دیگه ای یادم اومد بعدا اضافه میکنم .در کل سرگرمی خوبی بود و نتیجه هم ازین چینی های حاضری خیلی
بهتره و ارزونتر !
اینم عکس های مربوطه :
انتنهای فرستنده سکتور روی دکلها شکلی عمودی دارند وزنشون هم حداقل 10 کیلو میشود بخاطر همین بهتره انتنهای گیرنده هم بصورت عمودی ساخته بشوند تا بازده بهتری داشته باشند
سلام دوستان
برای مودم i-60 ایرانسل روش ابتکاری به خرج دادین برای آنتن ؟
هرچند الان سرعت خوبی دارم
ولی احتمالا از تجربیات خوبی که اینجا گذاشتین یه آنتن دست ساز درست کنم DIY:n05:
فقط سوکتش رو بعید میدونم اینجا تو شهر پیدا کنم کسی پیشنهادی نداره ؟
Moayeri1372
25-03-2018, 14:30
دوستان کسی تا حالا این روشو امتحان کرده؟
فقط با ق*ن*د شکن برین که عکسا بیاد
خیلی تعریفشو میدن
مودم رو به جای ال ان بی استفاده میکنه
منضورشون این عکسهاست کافی بود لینک عکسهارا با گزینه insert image وارد میکردین
طرف خودش امده گفته که حتی با این ترفند هم کیفیت و لینک پایداری نتوانسته بدست بیاورد :n03:چیزی که دنبالش بوده:n41:
بهرحال این بنده خدا کلا نمیداند که برای داشتن یک لینک مستقیم و پایدار که در نتیجه سرعت ثابت , و پینگ بسیاری خوبی بهمراه دارد چکار باید انجام داد و امده با استفاده از دیش و روتری که دارد اینکارو انجام داده که نتیجه راضی کننده نبوده
Moayeri1372
25-03-2018, 15:51
یکی از کاربرا گفته به جای مودم از یه آنتن Biquad رفلکتور دار استفاده کرده و نتیجه عالی گرفته:n01:
یکی از کاربرا گفته به جای مودم از یه آنتن Biquad رفلکتور دار استفاده کرده و نتیجه عالی گرفته:n01:
انتن دستساز biquad با دیش ؟
Moayeri1372
01-04-2018, 11:40
انتن دستساز biquad با دیش ؟
آره همینطوره
Bobby Sands
04-04-2018, 18:06
دوستان چند سوال داشتم .
کسی میدونه بهترین کابلی که میشه برای آنتن گرفت چیه؟ قیمتش مهم نیست
این آنتن مدل kکه نوین فون گذاشته نوشته 60dbi بنظرتون با کابل با کیفیت حدود 20 متر جواب میده یا نه؟
alirezaveis
05-04-2018, 00:38
دوستان چند سوال داشتم .
کسی میدونه بهترین کابلی که میشه برای آنتن گرفت چیه؟ قیمتش مهم نیست
این آنتن مدل kکه نوین فون گذاشته نوشته 60dbi بنظرتون با کابل با کیفیت حدود 20 متر جواب میده یا نه؟
rg58 خوبه. rg316 هم خوبه. کابلی که نوین فون روی آنتناش میفروشه کابل rg59 هستش که من بیشتر دیدم واسه نصب دوربین مدار بسته ازش استفاده میشه. ولی با یکی از کاربرایی که از این کابل استفاده کرده بود صحبت کردم که 17 متر استفاده کرده بود و از عملکردش راضی بود.
Bobby Sands
05-04-2018, 10:51
rg58 خوبه. rg316 هم خوبه. کابلی که نوین فون روی آنتناش میفروشه کابل rg59 هستش که من بیشتر دیدم واسه نصب دوربین مدار بسته ازش استفاده میشه. ولی با یکی از کاربرایی که از این کابل استفاده کرده بود صحبت کردم که 17 متر استفاده کرده بود و از عملکردش راضی بود.
ممنون از پاسختون. دیجیک هم یک سری کابل افزایش طول داره اما مشخصاتی که گذاشته بنظرم اشتباه باشه. نوشته افتش 0.1dbهستش برای هر یک متر طول کابل که به نظر خیلی کمه و باید خیلی بیشتر از این حرفا باشه. اگر واقعا این چیزی باشه که نوشتن عالیه. اینم آدرسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کابل-افزایش-طول-سوکت-SMA
alirezaveis
05-04-2018, 10:57
ممنون از پاسختون. دیجیک هم یک سری کابل افزایش طول داره اما مشخصاتی که گذاشته بنظرم اشتباه باشه. نوشته افتش 0.1dbهستش برای هر یک متر طول کابل که به نظر خیلی کمه و باید خیلی بیشتر از این حرفا باشه. اگر واقعا این چیزی باشه که نوشتن عالیه. اینم آدرسش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کابل-افزایش-طول-سوکت-SMA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کابل-افزایش-طول-سوکت-SMA)
کابلی که digik گذاشته همون کابل rg316 هستش که داره با قیمت خیلی بالاتر نسبت به سایت مودم مارت میده دست مشتری. کابل 10 متری دو رشته ای رو مودم مارت داره میده 105 تومن. ولی دیجیک داره تک رشته ای رو میده 75 تومن. یه جورایی دیجیک داره میکنه تو پاچه مشتری
italodance
06-04-2018, 09:47
دوستان این آنتن چه طوره؟
من راضیم خواستی تصاویر و مستندات بدم ولی outdoor و تو بالکن ازش استفاده می کنم.
Bobby Sands
06-04-2018, 13:36
من راضیم خواستی تصاویر و مستندات بدم ولی outdoor و تو بالکن ازش استفاده می کنم.
اینا حتما باید دید مستقیم به دکل داشه باشن و رو به دکل نصب بشن یا همینکه بیرون باشن کافیه؟
italodance
06-04-2018, 14:46
اینا حتما باید دید مستقیم به دکل داشه باشن و رو به دکل نصب بشن یا همینکه بیرون باشن کافیه؟
همون بیرون کافیه و بهتره که رو به ساختمان باشه یعنی سمت چپ و راست و گوشه و... نباشه
Mohammad Aghaee
10-04-2018, 11:08
دوستان یه سوال داشتم . دیجی کالا یه آنتن یاگی مدل AW26 آورده با قیمت 130 تومن . من یه آنتن تقویتی برای یه منطقه روستایی میخواستم که شدت سیگنال 4G همراه اول ، با آنتن لوزی شکل که پشت پنجره نصب میشه و مودم رومیزی ، 40% هست و راضیم ولی میخواستم ببینم اگه به جای اون آنتن ، آنتن یاگی که دیجی کالا میده رو نصب کنم آیا سیگنال بهتر میشه یا نه؟؟ محل نصب مودم جوری هست که داخل خونه اصلا سیگنال 4G وجود نداره و مودم رو میبرم دم پنجره و چون اونجا دید مستقیم به دکل 4G داره ، با آنتن لوزی شکل ، اون مقدار سیگنال میده . لازمه اینم بگم که دکل 4G همراه اول تا اونجا حدود 10 کیلومتر فاصله هوایی داره ولی چون دید مستقیم داره و مانعی اون وسط نیست ، سیگنال ضعیفی میتونه دریافت کنه
سوال دیگه اینکه کلا این آنتن های تقویتی ، 3G هم ساپورت میکنن یا فقط 4G هستن؟
و سوال آخر که البته ربطی به تاپیک نداره و بحث فنی خود فروم هست اینکه چرا من هرچی تلاش میکنم لینک اینجا بزارم ، سانسور میشه و لینک رو نشون نمیده؟؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.