ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتونازي

روانپریش
09-09-2016, 14:32
سلام دوستان
ميخواستم نظرتون رو در مورد اتونازي بدونم كه باهاش موافق هستين يا نه؟
ممنون ميشم نظرتون رو بگين
يه توضيح كوچولو بدم كه اگه كسي نميدونه اتونازي چيه
اتونازي يعني حق پایان دادن داوطلبانه به زندگی برای بیماران لاعلاج

EhsanCPU
09-09-2016, 18:43
یعنی خود بیماران بخوان ؟

green-mind
09-09-2016, 19:44
تاپیک مرتبط تو انجمن علوم انسانی وجود داره
اتانازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روانپریش
09-09-2016, 21:17
یعنی خود بیماران بخوان ؟

بله يعني خود بيمار بخواد نه به اجبار كسي

M.R.S.
14-09-2016, 15:17
صددرصد مخالف

روانپریش
14-09-2016, 21:03
صددرصد مخالف

ميشه دليلتون رو بدونيم

M.R.S.
14-09-2016, 21:30
چون جان نزد انسان امانت هست و کسی حق تصمیم گیری درباره تسریع مرگ و یا اقدام به مرگ خود را ندارد؛
البته این نگاه دینی و فلسفی غالب در کشور هست؛من شخصا مذهبی نیستم اما این گفته رو که دلیل اصلی در اخلاق پزشکی هست قبول دارم؛
حتی کشور های محدودی هستند که قانونا حق کمک به خودکشی در بیماران صعب العلاج رو به بیمار و تیم پزشکی داده اند؛
برخی کشور ها اتونازی غیرفعال را قانونی میداند

اما بعوان کسی که با بیماران صعب العلاج سروکار داشتم ،بشما میگم حتی فکر کردن به گرفتن جان یک نفر عذاب اور هست چه برسد به اقدام؛و اینکه درخواست برای گرفتن جان را من اصلا ندیده ام؛بهترین کار کمک به از بین بردن درد جسمانی بیمار هست؛
خداروشکر میکنم قانون خیلی صریح تکلیف مارو در این مساله روشن کرده؛نه تنها منع هستیم بلکه در صورت اقدام مجرم هستیم پس حتی یک لحظه فکرش را هم نمیکنیم
این مورد در مساله سقط جنین هم وجود دارد و برای ما تعیین تکلیف شده

روانپریش
14-09-2016, 22:30
وقتي خود بيماري كه سالهاست داره زجر ميكشه و اميدي به خوب شدنش نيست و خودش راضي به مرگ هست چي؟

M.R.S.
15-09-2016, 09:06
خودکشی برای ما خط قرمز هست،البته نه اینکه جرم بدانیم یا با کسی که این اقدام رو کرده برخورد کنیم؛بلکه تا جایی که در توان هست نباید بگذاریم فردی که مثلا مبتلا به بیمای روانی هست یا مشکلات زندگی بهش فشار میاره جان خودش را بگیره؛
اما وقتی یک نفره تصمیمش رو دور از همه گرفته و برای خودکشی اقدام کرده رو کاریش نمیشه کرد؛
اما اتونازی مساله کمک در خودکشی یک فرد هست؛یک نفر خودش اسلحه رو بر روی سرش خودش میکشه؛هر چه شود مسئولیت با خودش هست؛
اما یکوقت شما اسلحه رو بر میدارین و ماشه را برایش میکشید؛اینجا شما مسئول هستین؛
قانون اینجا شما رو در حکم قاتل میداند؛بنابراین کمک به خودکشی پذیرفته نیست؛فکرش را هم نمیتوان کرد دارو برداشت و یکنفر ضعیف و بیمار رو "کشت"