ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال درمورد آموزش مکانیک و برق خودرو

Tom Clancy's
07-09-2016, 22:47
سلام دوستان
من علاقه بسیار زیادی به مکانیک و برق خودرو دارم و مدت زیادی هست که دنبال یک روندآموزش خوب میگردم ولی هنوز موفق نشدم!
اکثر مکانیک هایی که من دیدم تجربی کار رو یاد گرفتند و علمی دنبال نکردند این بحث رو که همین موضوع هم سبب شده تا وقتی ماشین رو میبری یک عیبشو درست کنی یک قسمت دیگه ماشین رو دچار مشکل میکنند!
چیزی که من دنبالشم یک آموزش علمی جامع به همراه آموزش عملی هست. میخواستم از دوستانی که تجربه دارند این سوال رو بپرسم که با توجه به شرایط موجود، چطور میتونم به این سطح از آموزش دست پیدا کنم؟
ممنون

ali_mohandes
08-09-2016, 06:31
سلام
علمی هم دنبال کنی تجربه یه چیز دیگس ...شک نکن

Tom Clancy's
08-09-2016, 08:25
سلام
علمی هم دنبال کنی تجربه یه چیز دیگس ...شک نکن
بله دوست عزیز من هم منکر این قضیه نمیشم اما خب علم وقتی با تجربه توام بشه قطعا نتایج بهتری بدنبال داره!

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-09-2016, 12:23
سلام دوستان
من علاقه بسیار زیادی به مکانیک و برق خودرو دارم و مدت زیادی هست که دنبال یک روندآموزش خوب میگردم ولی هنوز موفق نشدم!
اکثر مکانیک هایی که من دیدم تجربی کار رو یاد گرفتند و علمی دنبال نکردند این بحث رو که همین موضوع هم سبب شده تا وقتی ماشین رو میبری یک عیبشو درست کنی یک قسمت دیگه ماشین رو دچار مشکل میکنند!
چیزی که من دنبالشم یک آموزش علمی جامع به همراه آموزش عملی هست.
میخواستم از دوستانی که تجربه دارند این سوال رو بپرسم که با توجه به شرایط موجود، چطور میتونم به این سطح از آموزش دست پیدا کنم؟ ممنونسلام
در نت تمام اطلاعاتی که دنبالش هستین وجود داره
اگر انگلیسیتون هم قابل قبول باشه دیگه نور علی نور هست
سایت یوتیو ب گنجینه ی علم و دانش هست و هر چیزی بخواین یاد بگیرین هزاران کلیپ آموزشی ازش پیدا میکنین از مبتدی گرفته تا حرفه ای و تخصصی
سایتهای ایرانی هم زیاده
شما باید اطلاعات مورد نیازتون رو دسته بندی کنین و در سایتهای مختلف اون رو یاد بگیرین
مثال:
برق خودرو شامل این قسمتهای عمده هست
دینام , یکسو کننده ی دینام , رگولاتور ولتاژ دینام , رله و انواعش , فیوز , انواع کلیدها , سیم ها ,
خودِ برق هم رفتارش در سیم و قطعات برقی و الکترونیکی خیلی شبیه حرکت آب در لوله و قطعات لوله کشی هست
در این تاپیک بیشتر توضیح داده ام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=====================================
در مورد مکانیک خودرو هم همینطوره
باید همه چیز رو دسته بندی کنین
موتور,گیبرکس,جلوبندی, فنربندی,فرمان,سیستم خنک کننده موتور,سیستم کولر و بخاری,سیستم شیشه بالابر,داشبورد , نشان دهنده ها , چراغها و غیره
در نت همه ی اینها هست (شرح , تصویر , فیلم )
گوگل کمکتون میکنه تا اونها رو پیدا کنید
مثال:
در گوگل بنویسید
گیربکس دستی چگونه کار میکنه
یا
HOW WORK MANUAL TRANSMISSION

Tom Clancy's
08-09-2016, 14:36
من در رشته تخصصی خودم که کامپیوتر هست میتونم بگم 95% سرچ هایی که انجام میدم به زبان انگلیسی هست. یادم میاد این بحث مکانیک رو هم که دنبالش بودم یکی از مشکلاتم عدم تطابق اصطلاحات رایج در مکانیک خودرو با زبان فارسی بود که البته تعدادیش مشخص هست مثل gear box و clutch و تعدادیش خیر مثلا همین سگدست خودمون!:n02:

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-09-2016, 18:52
من در رشته تخصصی خودم که کامپیوتر هست میتونم بگم 95% سرچ هایی که انجام میدم به زبان انگلیسی هست. یادم میاد این بحث مکانیک رو هم که دنبالش بودم یکی از مشکلاتم عدم تطابق اصطلاحات رایج در مکانیک خودرو با زبان فارسی بود که البته تعدادیش مشخص هست مثل gear box و clutch و تعدادیش خیر مثلا همین سگدست خودمون!:n02:سلام این فایلها رو دانلود کنین . عکسهای بیش از 90% از قطعات ماشین رو داره با اسم قطعات که به زبان انگلیسی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOHAMMAD_ASEMOONI
11-10-2016, 10:18
سلام
روش دیگه برای فراگیری نام قطعات خودرو به زبان انگلیسی:
در google image بنویسید car patrs names
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]