مشاهده نسخه کامل
: هاردم فرمت شده و فیلمام همش پریده ای که دستت میرسد کاری بکن
رضا توکلی
07-09-2016, 21:58
سلام
هاردم رو دادم دسته یکی زده فرمت کرده ...
الان هم کلی فیلم داشتم پاک شده هاردم وسترن دیجیتال مای بوک 3 ترا هستش اصلا امکان برگشت داره؟ کجا ببرم اوکی کنن برام
ویندوز 8 دارم در حالت عادی هم 5 دقیقه پیش فایلی رو پاک کرده باشم هیچ نرم افزاری برنمیگردونه ... کمکم کن ای توانگر
محمد7966
07-09-2016, 22:12
سلام
هاردم رو دادم دسته یکی زده فرمت کرده ...
الان هم کلی فیلم داشتم پاک شده هاردم وسترن دیجیتال مای بوک 3 ترا هستش اصلا امکان برگشت داره؟ کجا ببرم اوکی کنن برام
ویندوز 8 دارم در حالت عادی هم 5 دقیقه پیش فایلی رو پاک کرده باشم هیچ نرم افزاری برنمیگردونه ... کمکم کن ای توانگر
سلام
من از ریکاور مای فایل آخرین نسخه اش استفاده کردم
فیلمایی که مدت زیادی در هاردت باشنو خوب میاره مثلا فیلمی که 2 هفته تو هارد باشه احتمال آوردنش زیاد میشه البته نه همه شون ،گلچین میکنه ولی فیلمی که مثلا 2 روز تو هارد بوده احتمالش صفره تقریبا
اگر هم براتون مهمه همه رو برگردونید ظاهرا باید بدید بیرون
حالا میخاین یه تستی با این ریکاور مای فایل بکنید
رضا توکلی
07-09-2016, 22:19
سلام
من از ریکاور مای فایل آخرین نسخه اش استفاده کردم
فیلمایی که مدت زیادی در هاردت باشنو خوب میاره مثلا فیلمی که 2 هفته تو هارد باشه احتمال آوردنش زیاد میشه البته نه همه شون ،گلچین میکنه ولی فیلمی که مثلا 2 روز تو هارد بوده احتمالش صفره تقریبا
اگر هم براتون مهمه همه رو برگردونید ظاهرا باید بدید بیرون
حالا میخاین یه تستی با این ریکاور مای فایل بکنید
سلام حجمشون زیاده تقریبا 2 ترا هستن و همشون هم ماله چندین ماه قبل هستش مهم اینه که data reovery center-wondershare-dig..... و خیلی برنامه دیگه رو تست کردم هیچ موقع برام برنگردونن هیچ فایلی رو بهم گفتن اگر بعده فرمت چیزی توش نریخته باشی برمیگرده
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.