مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید لپ تاب با قیمت 3.5 تا 4 میلیون
ehsan-inventor
06-09-2016, 16:24
سلام دوستان.
من قصد خرید لپتاب با بودجه حدود 4 میلیون دارم.
این 4 مدل رو مد نظر دارم:
Lenovo Y7070
Lenovo IdeaPad Y700
Acer Aspire V15 Nitro VN7-591G-729V
ASUS N501VW - A
آیا لمسی بودن لپتاپ که باعث بالا رفتن قیمتش میشه ارزش و کاربرد مفید داره؟ به صرفه هست؟
دوست دارم صفحه نمایشش 4K باشه. که دو مدل از این لپ تاب ها 4K هستند ولی نمیدونم کدوم از لحاظ سخت افزاری بهتره.
در ضمن من از یکی از دوستانم شنیدم که میگه تو تعمیرگاه لپتاب Acer خیلی کم پیدا میشه که یعنی کمتر خراب میشن. آیا درسته ؟ یا نمیشه اینطور قضاوت کرد؟
:n36:
لطفا راهنمایی کنید دوستان
amir_t6262
06-09-2016, 17:49
اینکه ایسر در تعمیرگاه کمتر پیدا میشود، مسلما به خاطر فروش کمترش است نسبت به سایر برندها.
بنظر من در این قیمت انتخاب اولت Asus باشد و بعد Lenovo.
در خصوص لمسی بودن، من شخصا پیشنهاد نمیکنم. باید ببینی اصلا از چنین قابلیتی آن هم در لپ تاپ استفاده میکنی یا نه. بعد تصمیم بگیر.
البته بودجه شما به N501 نمیخوره.
پس همان Lenovo Y700 از بین گزینه هایی که گفتی را توصیه میکنم.
ehsan-inventor
06-09-2016, 19:42
اینکه ایسر در تعمیرگاه کمتر پیدا میشود، مسلما به خاطر فروش کمترش است نسبت به سایر برندها.
بنظر من در این قیمت انتخاب اولت Asus باشد و بعد Lenovo.
در خصوص لمسی بودن، من شخصا پیشنهاد نمیکنم. باید ببینی اصلا از چنین قابلیتی آن هم در لپ تاپ استفاده میکنی یا نه. بعد تصمیم بگیر.
البته بودجه شما به N501 نمیخوره.
پس همان Lenovo Y700 از بین گزینه هایی که گفتی را توصیه میکنم.
ممنون امیر جان. بودجه ای که گفتم دقیق نیست می تونم تا 4.2 یا 4.3 هم ببرم بالا
می خوام یه چیز خوبی بخرم
کار من اکثرا کار مهندسی هستو با نرم افزار solidworks و autocad کار می کنم. با سالیدورکز ک گفتم رندر هم میگیرم...
می خوام اذیتم نکنه.
نیاز به سی پی یو بالا هم هست که core i7 باید باشه دیگه.
در کنارش فیلم تماشا می کنم برام مهمه کیفیت صفحه خوب باشه. سبک هم باشه هرچند خیلی قرار نیست جا به جا شه. نظرتون راجع به asus N552VW چیه؟ تاچ نیست ولی سخت افزار قوی تری داره.
ممنون
amir_t6262
06-09-2016, 19:46
ممنون امیر جان. بودجه ای که گفتم دقیق نیست می تونم تا 4.2 یا 4.3 هم ببرم بالا
می خوام یه چیز خوبی بخرم
کار من اکثرا کار مهندسی هستو با نرم افزار solidworks و autocad کار می کنم. با سالیدورکز ک گفتم رندر هم میگیرم...
می خوام اذیتم نکنه.
نیاز به سی پی یو بالا هم هست که core i7 باید باشه دیگه.
در کنارش فیلم تماشا می کنم برام مهمه کیفیت صفحه خوب باشه. سبک هم باشه هرچند خیلی قرار نیست جا به جا شه. نظرتون راجع به asus N552VW چیه؟ تاچ نیست ولی سخت افزار قوی تری داره.
ممنون
من سال قبل N552VW مدل غیر تاچ 4K را برای یکی از دوستان خریدم.
اگر از موضوع باتری که دوام کمی دارد و همینطور در صورت عدم استفاده، مقدار کمی شارژ کم میکند، بگذریم، لپ تاپ فوق العاده ای است.
ehsan-inventor
07-09-2016, 07:29
من سال قبل N552VW مدل غیر تاچ 4K را برای یکی از دوستان خریدم.
اگر از موضوع باتری که دوام کمی دارد و همینطور در صورت عدم استفاده، مقدار کمی شارژ کم میکند، بگذریم، لپ تاپ فوق العاده ای است.
ممنون.
دواک کم منظورتون چیه؟ چقدر مثلا برای وبگردی کامل دووم میاره؟
سیتی هست رتبهداده باشه به لپ تاپ ها؟ من تقریبا تصمیم گرفتم همینو بخرم ولی بحث باتری رو پی کشیدین و ...
amir_t6262
07-09-2016, 09:20
ممنون.
دواک کم منظورتون چیه؟ چقدر مثلا برای وبگردی کامل دووم میاره؟
سیتی هست رتبهداده باشه به لپ تاپ ها؟ من تقریبا تصمیم گرفتم همینو بخرم ولی بحث باتری رو پی کشیدین و ...
باتری لپ تاپ در حالت استفاده عادی حدود 4 ساعت کار میکند.
ولی در هر صورت انتظار دوستم از باتری بیشتر بود. انتظار من هم بیشتر بود.
بهرحال برای دوستم که همیشه لپ تاپ را با برق استفاده میکند، مشکلی نیست. شما هم ببین که آیا خیلی از باتری استفاده میکنی با بیشتر جاهایی هستی که به برق دسترسی داری؟
در مورد سایت هم یکی از بهترین سایتهایی که دیدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.