ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم پخش کدک جدید x265 در تلویزیون سامسونگ

shasosa
01-09-2016, 18:35
سلام به اساتید
تلویزیونم 7770 46 اینچ هست
اینم لینک اپدیت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ورود کدک جدید که از لحاظ حجم و کیفیت نسبت به کدک x264 برتری داره اما تلویزیون پخش نمی کنه و فقط صدا.
اخرین ورژن فریمور هم نصبیدم اما تاثیر نداشت.
با پشتیبانی سامسونگ مکاتبه کردم که اینچنین جواب دادن.
لینک آپدیت دادن و یه سری توضیحات دیگه که متوجه نشدم!!

Counselor answer

Hi,

Pleasant day to you.

-------------------------------------------------------------

Dear Sir / Madam,

Thank you for your e-mail.

With regards of your query, did you buy the TV from Malaysia? If you do, please do visit our website [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , you can download the firmware you requested here. Use an USB driver to download it, then plugin the USB driver to the TV to upload the driver for it. If you need further assistance you can refer to the Samsung Careline in Iran to inquire how to do it by calling them.

Thank you for writing to us and we look forward to be of service to you soon. Should you need any help or have further queries, please do contact us, Samsung Malaysia Careline at 1800-88-9999 (24 hours).

Alternatively, you can choose to connect with us on your mobile device via mySamsung.

mySamsung helps you to easily set up, manage and optimize your Samsung smart phone. It offers a wealth of tips, tricks and carefully selected content for you.

It also provides easy access to Samsung customer service when you need help and be the first to be updated about promotions or special privileges.

In an effort to understand our customers’ needs, we are conducting short surveys at the bottom section of our email to rate the promptness and quality in terms of correspondence.

We would be most appreciative if you would select the appropriate radio button to rate the level of satisfaction you have received from this very email and any preceding call pertaining to this email only.

Thank you & best regards,
Samsung (M) Electronics Customer Service
Samsung Careline #1-800-88-9999

amir_t6262
01-09-2016, 20:55
توضیحات خاصی ندادند.
گفتند با نمایندگی ایران تماس بگیرید
بعدش تبلیغ کرده که با اپلیکشن mySamsung باهاشون در تماس باشی و ...
------------
من هم چنین مشکل را با دو تا تلویزیون سامسونگ دارم که این کدک را پخش نمیکنند. راه حلی هم برایش پیدا نکردم.
ناچار در این مواقع، فیلم را روی لپ تاپ پخش میکنم و با HDMI به تلویزیون وصل میکنم و میبینم.

matinpour
01-09-2016, 21:07
سلام به اساتید
تلویزیونم 7770 46 اینچ هست
اینم لینک اپدیت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با ورود کدک جدید که از لحاظ حجم و کیفیت نسبت به کدک x264 برتری داره اما تلویزیون پخش نمی کنه و فقط صدا.
اخرین ورژن فریمور هم نصبیدم اما تاثیر نداشت.
با پشتیبانی سامسونگ مکاتبه کردم که اینچنین جواب دادن.
لینک آپدیت دادن و یه سری توضیحات دیگه که متوجه نشدم!!

Counselor answer

Hi,

Pleasant day to you.

Dear Sir / Madam,

Thank you for your e-mail.

With regards of your query, did you buy the TV from Malaysia? If you do, please do visit our website [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , you can download the firmware you requested here. Use an USB driver to download it, then plugin the USB driver to the TV to upload the driver for it. If you need further assistance you can refer to the Samsung Careline in Iran to inquire how to do it by calling them.

Thank you for writing to us and we look forward to be of service to you soon. Should you need any help or have further queries, please do contact us, Samsung Malaysia Careline at 1800-88-9999 (24 hours).

Alternatively, you can choose to connect with us on your mobile device via mySamsung.

mySamsung helps you to easily set up, manage and optimize your Samsung smart phone. It offers a wealth of tips, tricks and carefully selected content for you.

It also provides easy access to Samsung customer service when you need help and be the first to be updated about promotions or special privileges.

In an effort to understand our customers’ needs, we are conducting short surveys at the bottom section of our email to rate the promptness and quality in terms of correspondence.

We would be most appreciative if you would select the appropriate radio button to rate the level of satisfaction you have received from this very email and any preceding call pertaining to this email only.

Thank you & best regards,
Samsung (M) Electronics Customer Service
Samsung Careline #1-800-88-9999

دوست عزیز
از سری های h با ورژن 6 به بالا با آبدیت جدید این مشگل برطرف می شود و سریهای ا به پایین این قابلیت را ندارد.

mojtaba2321
02-09-2016, 23:30
میشه یه فایل کم حجم از این نمونه فرمت بزارید من تست کنم؟

shasosa
03-09-2016, 19:20
دوست عزیز
از سری های h با ورژن 6 به بالا با آبدیت جدید این مشگل برطرف می شود و سریهای ا به پایین این قابلیت را ندارد.
سری 7 بنظرتون اپدیت می اد؟
البته این حرف لاتین رو تلویزیونم نمی دونم دقیقا چیه C یا D یا F با توضیحی که شما دادین یه کم گیج شدم:n27:

amir_t6262
03-09-2016, 19:49
سری 7 بنظرتون اپدیت می اد؟
البته این حرف لاتین رو تلویزیونم نمی دونم دقیقا چیه C یا D یا F با توضیحی که شما دادین یه کم گیج شدم:n27:

این حروف لاتین، در تلویزیون های سامسونگ، سال ساخت دستگاه را نشان میدهد.

KS = 2016 SUHD
KU =2016 UHD
L = 2015
JS = 2015 SUHD
JU = 2015 UHD
H = 2014
HU = 2014 UHD
F = 2013
E = 2012
D = 2011
C = 2010
B = 2009
A = 2008

amir_t6262
03-09-2016, 19:52
و با توجه به قدیمی بودن تلویزیون شما و براساس گفته های matinpour عزیز، چنین آپدیتی برای تلویزیون شما نخواهد آمد.

سعید سیستم
03-09-2016, 21:31
منم تلوزیونم قدیمیه 164 تومن دادم یه مدیا پلیر خریدم x265 هم میخونه راحت شدم.شما هم یه مدیا پلیر بخر وصل کن به تلوزیون راحت شو.

k1ozil
03-09-2016, 21:43
منم تلوزیونم قدیمیه 164 تومن دادم یه مدیا پلیر خریدم x265 هم میخونه راحت شدم.شما هم یه مدیا پلیر بخر وصل کن به تلوزیون راحت شو.

مدل مدیا پلیرتون لطف میکنید

mojtaba2321
04-09-2016, 13:19
دوستان میشه یه تیکه فیلم ازین فرمت بزارید

amir_t6262
04-09-2016, 13:36

نمونه کم حجمش را من جایی ندیدم. ولی در سایتها بگردید، لینک دانلود فیلم و سریال با این فرمت را پیدا خواهید کرد. با حجمی حدود 200-300 مگ.

CafeNet999
04-09-2016, 13:51

Sample HEVC Video Files

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای فایل های بیشتر سرچ بزنید hevc x265 sample

alex_pk
21-09-2019, 07:43
سلام دوستان وقت بخیر

UA48H6400AR

این تلوزیون منه
قبلا که تست کردم x265 رو پخش نمیکرد
الان خوندم دوستان در تاپیک گفتن که پخش میکنه
اپدیتی چیزی نیاز داره؟
الان بیشتر از یه ساله که دیگه اپدیتی براش نیومده اخریش 2180 بود.

مرسی مرسی.

mehdi_shahini
29-12-2020, 12:31
با سلام
مدل تلویزیون من UA48JU6980 و یا UA48JU6000 است. برای دریافت شبکه‌های HD وارد منوی مخفی شدم و گزینه Local Set‌را تغییر دادم اما متأسفانه تلویزیون دیگر بالا نمیاد. هرچند USB و WIFI را می‌شناسد و فیلم‌های آن را پخش می‌کند اما دیگر شبکه‌های تلویزیونی و حتی منوی آن را نشان نمی‌دهد. وارد منوی مخفی هم نمی‌شود که بتوان تغییرات را برگرداند. می‌خواستم بدونم کسی از دوستان این مدل تلویزون را دارد تا از کلیه صفحات منوی مخفی آن برای من عکس بفرستد. هم‌چنین آیا کسی نحوه پاک کردن EEPROM این مدل را بلد است؟
تلویزیون را به تنها نمایندگی استان بردم اما متأسفانه دستگاهی برای راه‌اندازی مجدد EEPROM نداشتند. ضمن اینکه تنظیمات این مدل را نیز نمی‌دانستند.
ممنون