ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : sleep

MagicPC
30-08-2016, 17:32
سلام دوستان
من یه مشکل جالبی برام پیش اومده که تا حالا ندیده بودم!
به دلایلی مجبور به عوض کردن ویندوز شدم و همه چیز هم خوبه خدارو شکر اما وقتی میخوام sleep کنم کامپیوتر رو در حال sleep شدن یهو خاموش میشه کامپیوتر !!! نه اینه shut down ها ، مثل وقتی یهو پریز برق رو بکشی کامپیوتر یهو خاموش میشه ... به نظرتون مشکل از ویندوزه جدیده یا مشکل از تنظیماته ؟:n35:
(قدیما این مشکل نبود فقط بعضی وقتها رو sleep میخواستم برم طول میکشید و blue death sreen میومد ، لبته بعضی وقتها ... برای همین من فکر میکنم شاید مشکل از چیز دیگه ای باشه)

MagicPC
30-08-2016, 20:06
دوستان ، اساتید کسی نیست یه جوابی بده به ما یه راهنمایی کنه؟

siava5h
30-08-2016, 20:17
بعد از روشن شدن اسکن دیسک میکنه؟
پنجره های که قبل اسلیپ باز بودن بعد از روشن شدن دوباره باز نمیشن؟

MagicPC
30-08-2016, 20:39
بعد از روشن شدن اسکن دیسک میکنه؟
پنجره های که قبل اسلیپ باز بودن بعد از روشن شدن دوباره باز نمیشن؟
سلام
نه اصلا اسکن دیسک نمیکنه فقط همون چند گزینه معروف که ( & ... Safe Mod & Wondows normaly ) میاد
پنجره ها که سایتها اگه باز بوده باشن با دوباره باز کردن مرورگر گیغام میده که سایتها رو restore کنه یا نه

MagicPC
30-08-2016, 20:40
من میخوام حالا ویندوز 64 بیتی که قبل بود رو بریزم (چون الان 32 ریختم) ببینم مشکل داره یا نه ... اما از اونجایی که قدیم هم بعضی اوقات صفحه آبی مرگ بعد از رفتن رو sleep میامد ظاهرا مشکل جای دیگه ای است

siava5h
31-08-2016, 00:24
من میخوام حالا ویندوز 64 بیتی که قبل بود رو بریزم (چون الان 32 ریختم) ببینم مشکل داره یا نه ... اما از اونجایی که قدیم هم بعضی اوقات صفحه آبی مرگ بعد از رفتن رو sleep میامد ظاهرا مشکل جای دیگه ای است

اگ امکان 64 بیت داری همین کارو کن ولی ربطی به 32 یا 64 نداره.
وقتی safe mode و normaly... میاد نشون از اسلیپ نشده.
اگه اسلیپ شدن واست اهمیت داره همینکارو کن. ولی فکر کنم با فعال کردن گزینه hibernate مشکلت حل شه.

™ Hadi
31-08-2016, 10:28
وقتی میخوام sleep کنم کامپیوتر رو در حال sleep شدن یهو خاموش میشه کامپیوتر !!!
سلام. احتمالا يه نرم افزار خاصي باعث اين مشکل ميشه.

يه راه حل اوّليه: همه آيتم‌هاي استارت آپ رو غير فعّال کنيد ببينيد رفع ميشه يا نه.

MagicPC
02-09-2016, 12:42

يه راه حل اوّليه: همه آيتم‌هاي استارت آپ رو غير فعّال کنيد ببينيد رفع ميشه يا نه.

فکر نکنم ... شاید سخت افزاری باشه آخه گفتم قبل از عوض کردن ویندوز هم بعضی وقتها با زدن Sleep بعد مدتی معطلی صفحه آبی مرگ میومد و مجبور به ریستارت بودم.
راستی خلی جالبه بنده Sleep رو به Hibernat تغییر دادم بلکه درست شه اما تو حالت Hibernate هم همین مشکل رو داره

MagicPC
02-09-2016, 12:43

دوست عزیز غیر فعال کردن همه آیتم های استارت آپ از Msconfig منظورتونه؟ آخه همشو که نمیشه بعضیا لازمه

™ Hadi
03-09-2016, 12:40
دوست عزیز غیر فعال کردن همه آیتم های استارت آپ از Msconfig منظورتونه؟ آخه همشو که نمیشه بعضیا لازمه
آره منظورم همون.

فقط به عنوان تست اوّليه که مشخص بشه آيا مشکل نرم افزاري هست يا سخت افزاري،

علاوه بر اون، سرويسهاي غير سيستمي رو هم غير فعّال کنيد با اين روش:

وارد msconfig که شديد از برگه Services ، تيک گزينه Hide all Microsoft services رو بزنيد بعدش توي اون پنجره هرچي برنامه باشه تيکش رو برداريد،

بعد اوکي رو بزنيد و سيستم رو ريستارت کنيد و ببينيد آيا مشکل باقي هست يا نه.

البته اگه مطمئنيد که مشکللش سخت افزاريه ، اون يه مسأله ديگه هست.

siava5h
03-09-2016, 13:15

میتونی همه رو از لیست استار آپ غیر فعال کنی و مشکلی پیش نمید و مجددا میتونی بعدا فعالش کنی.
البته لیست استارت آپ در ویندوزهای 8 به بعد از تسک منجر امکان پذیره. دیگه ام اس کانفیگ اینکارو نمیکه.

ardeshir n
03-09-2016, 13:30
سلام.
بایوزتون آپدیت هست؟

Sent from my K00E