مشاهده نسخه کامل
: دلفی یا ویژوال بیسیک ؟
siyasiya
23-09-2006, 19:55
عزیزان...
من میخوام یک برنامه در حد متوسط بنویسم.
یک برنامه محاسبات مهندسی هستش که خیلی هم پیچیده نیست و
البته در اون تا حدودی هم بحث بانک اطلاعاتی مطرح هست.
نیازی هم به برنامه نویسی شی گرا نداره.
خودم تا حدودی با VB آشنایی دارم و البته خیلی کم با دلفی.
بعضی ها خیلی با تعصب میگن که دلفی بهترینه و ویژوال بیسیک اسباب بازی.
من اصلاً این حرف رو قبول ندارم، چون برنامه های زیادی دیدم که با VB نوشته شده
و واقعاً عالی بوده.
حالا به نظر شما از VB استفاده کنم یا Delphi ؟؟؟
hamedvahedi
05-10-2007, 20:30
من مي گم دلفي.
سلام
به نظر من هم اگر بتونی با دلفی این برنامه رو بنویسی خیلی بهتره
من وی بی ، سی شارپ و دلفی و C و پاسکال هم کار کردم و این طوری نیست که چون خودم دلفی رو بیشتر
بلدم ، بگم با دلفی بهتره
اگر بخوای یه برنامه واقعا عالی بشه #c بهترینه ، ولی چون تو ایران فعلا خوب جا نیفتاده اونو پیشنهاد نمی کنم
ولی چندان سخت هم نیست میشه راحت یاد گرفتش البته اگه قبلا C کار کرده باشی که می شه آب خوردن
موفق باشی
خسته نباشید
با هر چیزی که بلدی بنویس ولی سعی کن برنامت بی نقص باشه!!
چون میگی تا حدودی با وی بی آشنایی داری منم بهت همون وی بی رو پیشنهاد میکنم
am_merman01
07-10-2007, 03:51
دوست عزیز برای برنامه نویسی اگه از مجموعه زبان های تحت دات نت یکی رو انتخاب کنی و اونو یاد بگیری هیچ فرقی با سایر زبان ها نداره و از نظر قدرت کاملا براره.
حالا بستگی داره قبلا با چی بیشتر کار کرده باشی
سلام
من هم با نظر کاربر smh.ir موافقم.
یعنی نه میگویم VB قوی تر است و نه Delphi در مورد ان اسباب بازی بودن هم فقط شاید برای زیر VB7 صادق باشد و گرنه با قدرت VB8 نمیتوان شوخی کرد و ختشه دارش کرد ولی نمیگویم Delphi هم بد است (گرچه شخصاً بدم می آید!) تازه Delphi.Net هم داریم!
ولی در کل انجام پروژه در دو زبان با شرایط یکسان، انکه تسلط بیشتری دارید به نظر بهتر است، مگر آنکه اصلاً بخواهید یک شاخه را انتخاب کنید و تا اخرش بروید و در اصل بحث این پروژه نیست و میخواهید زبان آینده تان را انتخاب کنید که در ان صورت اگر برنامه نویسی تحت ویندوز را میخواهید من هم پیشنهاد کاربر am_merman01 را میگویم، VC++.Net - VB.Net - C#.Net - Delphi.Net و ....
m.abooei
16-10-2007, 12:18
هیچ چیز مثل vb نمیشه از هر لحاظ که فکر کنی
1- ارتباط با بانک
2- دستورات ساده و کار آمد تر
و مخصوصا که شما به این زبان آشنایی بیشتری نسبت به delphi دارید
hamedvahedi
24-10-2007, 09:40
من هم با دلفي و هم با وي بي به صورت تجاري و حرفه اي برنامه مي نويسم. با اطمينان مي گم دلفي چون منابع آن به اندازه منابع دات نت ، فراوان نيست ، باعث ميشه كه به خودت و علمت بيشتر تكيه كني. من كه در دلفي نويسي اعتماد به نفس بيشتري پيدا مي كنم
vb یه زبان خیلی مسخره ولی ساده است به نظرمن اگر رشته تخصصی شما کامپیوتر نیست همین vb عالیه هم جواب می ده هم آسونه. دوست عزیزم Dr xox گفته سی شارپ تو ایران راه نیفتاده اما برعکس سی شارپ خیلی طرف داره داره البته بعضیا هم برای کلاس گذاشتن پروژه رو با سی شارپ می نویسن .اما...تا دلت بخواهد java و مشتقات آن عالیه من که بلد نیستم ولی تو کل دنیا با جاوا کار می شه تازه به راحتی برای لینوکس هم جواب مده...
sin2x=2sinxcosx
31-12-2007, 21:33
به نظر من برای چنین کاری Vb بهتر از دلفی است .
آقا من اول این پست رو زدم بعد به تاریخ ارسال بقیه پستها یگاه کردم, شرمنده!
از دید میزان محبوبیت و درصد استفاده:
کاش بچه ها آمار نامربوط نمیدادن, یکی میگه vb آشغاله و تو دنیا استفاده نمیشه, یکی دیگه میگه کل دنیا از جاوا استفاده مکنن و....
درسته که جاوا محبوبترین زبون برنامه نویسی بین نرم افزاریاست ولی خوب طبق آماری که تو لینک آخر پست اومده آمار طرفداراش 20 درصد کل برنامه نویسهاست. vb سومه(یک از پارسال بالاتر) و دلفی یازدهم(دو تا از پارسال پایینتر). این لینک زیر که میدم رو یکی چند روز پیش تو همین فروم گذاشته بود. بازم ببینین بد نیست!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.