مشاهده نسخه کامل
: کلاه برداری سایت LAPBUY (آنلاین پیشرو)
raman008
28-08-2016, 17:27
سلام.من از سایت به نام آنلاین پیشرو (lapbuy ) خرید کردم و مثل بقیه اینا کلاه سرم گذاشتن.و هر موقع زنگ میزنم تفره میرن از برگردوندن پول.کسیمیتونه در راجع بهم کنه . واقعا اعصابم خورده دارن حرف زور میگن به معنی واقعی کلمه.یه تاپیک مخصوص این کارهست ولی من نمیتونم واردش بشم.کسی اگه میتونه در این باره بهم کمک کنه خواهشا این کارو انجام بده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من از سایت به نام آنلاین پیشرو (lapbuy ) خرید کردم و مثل بقیه اینا کلاه سرم گذاشتن.و هر موقع زنگ میزنم تفره میرن از برگردوندن پول.کسیمیتونه در راجع بهم کنه . واقعا اعصابم خورده دارن حرف زور میگن به معنی واقعی کلمه.یه تاپیک مخصوص این کارهست ولی من نمیتونم واردش بشم.کسی اگه میتونه در این باره بهم کمک کنه خواهشا این کارو انجام بده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باید از سایتهایی خرید کرد که نماد اعتماد الکترونیکی دارن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته به اونا هم نمیشه صد در صد اعتماد کرد
حالا هم برو پلیس فتا شکایت کن
تو برخورد رودرو هم میخوان سر آدم کلاه بزارن چی برسه به فضای مجازی
با این اوضاع ترجیح خرید حضوری هس اونم با حواس خیلی جمع و پرسیدن از افراد مطلع
این کانال در آپارات هم برو که با خرید اینترنتی بیشتر آشنا بشی
raman008
28-08-2016, 19:03
میگم حالا که من این غلطو کردم و اینا دارن از بازپس دادن پول تفره میرن راهی هست که بشه به زور پس گرفت ازشون.یه تاپیک تو انجمن هست چون من هنوز کاربر فعال نیستم نمیتونم ببینمش که اونجا ظاهرا بدون هزینه پولتو برمیگردونن.شماره تلفن کسی رو که این کارو میکنه یا یه راه ارتباطی باهاش رو اگه بتونین در اختیار بذارین خیلی ممنون میشم. اسم یوزرنیمشون nimasp هست
biseda_f
28-08-2016, 19:10
دوست عزیزی اینا کلاه بردارن شمارشو برات فرستادم فقط میتونی شکایت کنی یا تهدید کن
اینم شمارشه
09123854467
09199119112
مرتضی عبیری فرزند محمدعلی
شکایت کردی بگو تا برات بفرستم
میگم حالا که من این غلطو کردم و اینا دارن از بازپس دادن پول تفره میرن راهی هست که بشه به زور پس گرفت ازشون.یه تاپیک تو انجمن هست چون من هنوز کاربر فعال نیستم نمیتونم ببینمش که اونجا ظاهرا بدون هزینه پولتو برمیگردونن.شماره تلفن کسی رو که این کارو میکنه یا یه راه ارتباطی باهاش رو اگه بتونین در اختیار بذارین خیلی ممنون میشم. اسم یوزرنیمشون nimasp هست
در این مورد هم بهتره به مدیر این قسمت یا مدیر پی سی ورلد مراجعه کنید
raman008
28-08-2016, 19:49
به این شماره ها زنگ بزنم تهدیدش کنم ، واقعا ممنون بخاطر کمک کردنتون.ببینم چی میشه.پولمو پس بگیرم از اینا منولش نمیکنم طرفو که دارم براش
raman008
28-08-2016, 21:00
دوست عزیزی اینا کلاه بردارن شمارشو برات فرستادم فقط میتونی شکایت کنی یا تهدید کن
اینم شمارشه
09123854467
09199119112
ببخشید .شکایت کردم بگم چی رو برام بفرستی؟
raman008
29-08-2016, 21:11
آقا یه سوال اگه کالا رو فرستاد این سایت به هر طریقی حالا به نظرتون نگه دارم یا ممکنه تقلبی باشه به اسم اصل بندازن بهم.این سایت این همه دروغ موقع ارسال بهم گفت بنظرتون جنس هاشم خراب میشه
محصول یک هارد SILICON POWER ARMOR A65 یک ترابایت هست
SNOW PATROL
30-08-2016, 05:44
اگر گارانتی معتبر داشته باشه نباید مشکلی باشه
alimoradis
30-08-2016, 11:31
سلام آقا پیگیری موضوع چی شد؟ تونستی پولتو پس بگیری؟
raman008
03-09-2016, 22:31
سلام آقا پیگیری موضوع چی شد؟ تونستی پولتو پس بگیری؟
اول که اصلا کنسل نمیکردن.حالا با هزار دنگ و فنگ تونستم کنسل کنم بعد شماره کارت گرفتن گفتن پول رو میریزیم به حسابتون ولی هنوز خبری نشده. البته شمم هم آب نمیخوره ولی ولشون نمیکنم هستم باهاشون فعلا
این شرکت کلا کارش همینه
منم ازشون خرید کردم ولی پولمو خوردن حالا هم تفره میرن
شکایت هم فایده نداره
یارو اینکارس
مطمئن باشین هزاران نفر دیگه رو هم سرشون رو کلاه گذاشته
نماد اعتماد یه چیز الکیه و اصطلاحن کشکه اگر پولتون رو بخورن دستتون بهیجا بند نیست مثلا سایت lapbuy تا حالا پول خیلیها رو گرفته جنس هم تحویل نداده که تاپیکشونم هست در سایتهای دیگه. بخوای هم شکایت کنی اینقدر اذیت میشی و انقدر باید بدویی و هزینه کنی آخر هم قید پولت رو میزنی ! خلاصه اینکه سعی کنید ازنت اجناس گرون قیمت خرید نکنید اگر خیلی مجبورید از فروشگاههای آنلاین خیلی معروف مثل دیجیکالا بخرید هرچند که اونم بعضی اوقات داستان داشته و خیلیها ازش شاکی بودن .
gilakman
13-03-2017, 18:37
سر من هم کلاه گذاشتن . من هم چند وقته یه کیس ازشون خریدم و 195 هزارتومن نقدا واریز کردم ولی نه کیس رو فرستادن و نه جوابگو هستن به شماره موبایل مدیر سایت تماس گرفتم و گفتم تا فردا پول رو اگه واریز نکنی قطعا شکایت میکنم . تا فردا هم منتظر میمونم اگه واریز نکردن میرم دادسرا و ازشون شکایت میکنم .
gilakman
13-03-2017, 18:39
دوست عزیز نتیجه چی شد تونستید پولتون رو بگیرید ؟؟؟
gilakman
15-03-2017, 20:11
داداش دمت گرم من به شماره دومی زنگ زدم خودش گوشی رو ورداشت . تهدیدش کردم اگه تا 24 ساعت پولم رو پس ندن میرم دادسرا شکایت میکنم . شماره حساب رو براش فرستادم وقتی دید کاملا جدی ام و شکایت میکنم پول رو به حسابم واریز کرد . لازمه ازت بخاطر اینکه شماره این شیاد رو گذاشتی تشکر کنم . خدا خیرت بده داداش . دعات کردم به مولا .
gilakman
15-03-2017, 20:14
اینم شمارشه
09123854467
09199119112
داداش دمت گرم من به شماره دومی زنگ زدم خودش گوشی رو ورداشت . تهدیدش کردم اگه تا 24 ساعت پولم رو پس ندن میرم دادسرا شکایت میکنم . شماره حساب رو براش فرستادم وقتی دید کاملا جدی ام و شکایت میکنم پول رو به حسابم واریز کرد . لازمه ازت بخاطر اینکه شماره این شیاد رو گذاشتی تشکر کنم . خدا خیرت بده داداش . دعات کردم به مولا .
اینا کلاهبردان تا جا داره چانه زنی میکنند پول رو نگه میدارن منو دوهفته معطل کردن با درگیری لفظی پول رو پس داد دوهفته روزی 4 ساعت اعصابمو خورد کردن یکی نیست یک افسار به اینا بزنه من واسه اش پرونده درست می کنم ببندن در این خانه رو . این منشی تلفنی های مسخره رو جمع کنن .
samanshayeste
30-10-2017, 14:47
سلام دوستان
من از این سایت کلاهبردار خرید کردم
اما یه هفته هست هر چی زنگ میزنم جواب نمیدن
بیاید اسم این سایت رو برای فیلترینگ بفرستیم فبلتر بشه ظاهرا سر خیلیا رو کلاه گذاشته
الان من باید چطوری پولمو پس بگیرم؟ نمیخوام ولشون کنم حتما ازشون پس میگیرم
سلام دوستان
من از این سایت کلاهبردار خرید کردم
اما یه هفته هست هر چی زنگ میزنم جواب نمیدن
بیاید اسم این سایت رو برای فیلترینگ بفرستیم فبلتر بشه ظاهرا سر خیلیا رو کلاه گذاشته
الان من باید چطوری پولمو پس بگیرم؟ نمیخوام ولشون کنم حتما ازشون پس میگیرم
فقط شکایت کن ازشون . منم دوماه علاف شدم تا پولمو پس بگیرم . دوسال پیش بود . ۲۶۰۰ پول ریختم واسه یه گوشی . با شکایت و سر وصدا تونستم پولمو پس بگیرم
samanshayeste
30-10-2017, 15:27
از چه طریقی باید شکایت کنم؟
شما هم با شکایت پولتون رو پس گرفتین؟
فقط شکایت کن ازشون . منم دوماه علاف شدم تا پولمو پس بگیرم . دوسال پیش بود . ۲۶۰۰ پول ریختم واسه یه گوشی . با شکایت و سر وصدا تونستم پولمو پس بگیرم
samanshayeste
31-10-2017, 14:01
باید چیکار کنم؟
samanshayeste
31-10-2017, 15:41
سلام دوستان. پیگیری کردم
قرار شد فردا برم دادسرا ازشون شکایت کنم
redyrose17
05-02-2018, 16:19
من 4 سال پیش 1 هارد اکسترنال خریدم از این سایت. پول را که واریز کردم دیدم چند ساعت طول کشید و هنوز تأیید نشده. از اونجایی که سابقه خرید اینترنتی زیاد داشتم شک کردم ریگی به کفششون باشه و شروع کردم تماس گرفتن باهاشون از طرق مختلف و خلاصه در عرض 1 ساعت کچلشون کردم تا تأیید کردن و هارد رو ارسال کردن. این اولین و آخرین خرید من از این سایت بود و به هیچ عنوان ازشون خرید نکنید.
MohsenStar
04-03-2018, 10:56
درود
بنده در تاریخ 12/02 یک عد باتری لپ تاپ از سایتشون خریداری کردم
قبل از خرید هم تماس گرفتم و گفتن موجوده و قیمت روی سایت اوکی هست
بنده پرداخت رو زدم بعد از یکساعت مشتریم زنگ زد باتری رو نمیخوام و منم مجبور شدم دوباره باهاشون تماس بگیرم و بگم باتری رو نمیخوام و سفارس رو کنسل کنید.
طرف هم پشت تلفن بهم گفت فردا تماس بگیرید که حسابداری پولتون رو برگشت بزنه
از اون تاریخ تا بحال هر چی تماس میگیرم تلفن هاشون اشغال هست
جالب اینجاس فرم تماس با مای سایتشون دکمه ارسال نداره !
درود
بنده در تاریخ 12/02 یک عد باتری لپ تاپ از سایتشون خریداری کردم
قبل از خرید هم تماس گرفتم و گفتن موجوده و قیمت روی سایت اوکی هست
بنده پرداخت رو زدم بعد از یکساعت مشتریم زنگ زد باتری رو نمیخوام و منم مجبور شدم دوباره باهاشون تماس بگیرم و بگم باتری رو نمیخوام و سفارس رو کنسل کنید.
طرف هم پشت تلفن بهم گفت فردا تماس بگیرید که حسابداری پولتون رو برگشت بزنه
از اون تاریخ تا بحال هر چی تماس میگیرم تلفن هاشون اشغال هست
جالب اینجاس فرم تماس با مای سایتشون دکمه ارسال نداره !
تقصیر خودتون از نظر خرید انلاین که چرا حسابی پول واریز کردید
خرید انلاین هایی که میکنید حتما حضوری درب خونه وپرداخت باشه الان اداره پست ناچیزترین پول ... خیلی راحت پول رو وصول میکنه ارسال میکنه وپیگیری میکنه
تنها راه انلاین فقط خرید شارژ قابل اعتماد هست....شما حتما پیگیری کن درسته پولی نیست ولی براش زحمت کشیده شده با این همه گرونی بنگاه خیریه کمک نکردید که:n03:
تقصیر خودتون از نظر خرید انلاین که چرا حسابی پول واریز کردید
خرید انلاین هایی که میکنید حتما حضوری درب خونه وپرداخت باشه الان اداره پست ناچیزترین پول ... خیلی راحت پول رو وصول میکنه ارسال میکنه وپیگیری میکنه
تنها راه انلاین فقط خرید شارژ قابل اعتماد هست....شما حتما پیگیری کن درسته پولی نیست ولی براش زحمت کشیده شده با این همه گرونی بنگاه خیریه کمک نکردید که:n03:
اصحاب کهف شمایی؟:n02:
samsalim
18-04-2018, 13:11
جالبه با منم همین کارو کرد تا درگیری لفظی پیدا کردیم
saeed1351
07-05-2018, 08:12
اما سفارش من جالب تره
در تاریخ 15 اردیبهشت خرید و پرداخت کردم همان روز غروب شماره پیگیری پستی بهم داد که مال یه نفر دیگه بود که سه روز قبل کالا ارسال کرده بودن
اما اینا یعنی نشستن 100 تومن 100 تومن جیب مردم رو خالی کنن به هر حال هرکی هم باشن پول رو باید پس بدن آخه 100 تومن هم پوله با ابروی خودشون بچه شون و غیره بازی میکنن
شما فرض کن با مدرک بری ...
بعد جواب تلفن رو نمیدن یعنی نگاه میکنن کیه نمیدونم به هر حال اینکه جنس منو فرستادن یا نه همین جا اعلام میکنم
مام تازه گرفتار این سایت شدیم الانم که زده لپ بوی . نت جالبه که به خود سامانه شاپرکم به صورت قانونی وصله یعنی زیرو روش که کردم ماله خود سامانه شاپرک بودش زنگم زدم پشتیبانی جوابم میده که با این که خودش ماله پگیری سقارش شما در حال پیگیری هستش جواب داد که داد نداد مجبورم برم دادسرا یا پلیس فتا جالبه این همه گزارش میشن ولی سایتشون هنوز پا بزجاست
chessmathter
08-09-2018, 09:37
دوستان بنده هم پل یک لپ تاپ رو پرداخت کردم و جوابی ازشون نگرفتم کسی میتونه کمک کنه چطور شکایت کنم و نتیجه پیگریشو بگه.
Bardiya2055
27-04-2019, 14:32
سلام من خرید اینترنتی ار سایت لپبای کردم ۵ ماه گذشت اینقدر زنگ زدم جواب ندادن ولی اخر سر پولم رو گرفتم .شما به صورت اینترنتی شکایت کنید از طریق سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی و اتحادیه صنفی کسب و کارهای مجازی و سایت اینماد و پلیس فتا.من به اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی ایمیل زدم و جریان کلاهبردارشون رو گفتم فرداییش به من زنگ زدن از اتحادیه گفتن شمارتونو دادیم به صاحب لپبای که ازتون رضایت بگیره ،در نهایت زنگ زد و پول رو به حسابم واریز کرد
من از طریق سایت اینماد و سایت اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی شکایت کردم و پولمو پس گرفتتم
البته در شرف شکایت حضوری در دادسرا هم بودم ولی چون پولم رو پس دادن شکایت نکردم.:grrr:
shazan66
17-08-2020, 16:53
سلام
دوستانیکه این شخص ازشون کلاهبرداری کرده خیلی راحت میتونید پیگیری کنید
کافیه به لینک زیر سایت اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی مراجعه کنید و فرم شکایت رو پر کنید و صد درصد رسیدگی میکنن با مدیریت خوبی که دارن و حتما ذکر کنید شخص صاحب فروشگاه و کلاهبرداری گسترده ای که انجام میده !
نتونستم لینک بذارم سرچ کنید توی گوگل "اتحادیه کسب و کارهای اینترنتی سایتش میاد"
بنده ازین طریق براحتی پولمو ازشون گرفتم
تو این فروم هم الان ثبت نام کردم فقط برای اینکه این مورد رو اطلاع بدم
متاسفانه نمی دونم این ادما چطور انقدر راحت سر مردم کلاه میزارن و هیچکس هم نظارت نمیکنه.
من یه صفحه نمایش لپتاپ از سایت پیشرو (lapbuy.com) سفارش دادم . سایت دیگشون هم پارت بای partbuy.com هست مواظب باشید. قیمتشون از همه جا بهتر بود . بعد از سفارش و پرداخت پول، چند روز منتظر شدم خبری نبود تماس گرفتم گفتند منتظر بمونید. متاسفانه در هربار تماس حداقل 10 دقیقه باید منتظر موند. در نهایت گفتند موجود نیست. و با کلی صحبت و پیگیری در دو هفته قرار شد مبلغو برگردونن. واریز پول ( 3 میلیون و پانصد ) یک ماه ونیم طول کشید و در سه قسط 1 میلیون و 200 پرداخت شد!!![025][025]
واقعا خجالت نمیکشن...
الان هم توسایتشون همه چی دارن و موجوده و قیمت پایین در صورتی که هیچی ندارن! راستی سایت دیگشون هم پارت بای partbuy.com هست مواظب باشید.[010]
یه بار یه باتری لپتاپ تلفنی سفارش دادم گفت 400 منم واریز کردم. خداروشکر طی یه هفته رسید!!! ولی وقتی بسته رسید دیدم از شرکت کامپیوتر افق اومده تعجب کردم . رفتم تو سایت افق دیدم همون باتری را 300 زدن!
نگو از من پولو گرفته و رفته تو سایت افق سفارش داده و ادرس منم داده!
هردوسایت لپ بای و پارت بای متعلق به اعظم شفیعیان هست و واریزی های به حساب مرتضی عبیری واریز میشه
اقای عبیری هم که مشخصه .... مال زرنجان شهرستان گلپایگان استان اصفهان هست که همه توی این شهر میشناسنش!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.