مشاهده نسخه کامل
: پردازنده core i3 یا core i5؟
سلام به همه ی عزیزان من قصد خرید لپ تاپ دارم برای کارهای دانشجویی (مطالعه ، تحقیق ، مشاهده فیلم ، کار با فوتوشاپ البته نه به صورت حرفه ای ، شایدم انجام یه بازی که سه بعدی هست ولی قدیمیه و سخت افزار خیلی خوبی نمیخواد ) اما نمیدونم لپ تاپی که میخوام انتخاب کنم پردازندش core i5 باشه یا core i3؟ میخوام در حدی باشه که ویندوز 10 رو راحت بشه روش نصب کرد و متناسب با کارهای خودم باشه نه بیشتر. و کلا کارهای من رو روان اجرا کنه لطفا راهنماییم کنید. مرسی.
سلام
قطعا وقتی میخواید سرعت و قدرت بالا باشه باید از پردازنده نسل جدیدتر استفاده کنید ...
البته فقط پردازنده توی سرعت نقش داره رم هم مهمه ...
کلا ویندوز 10 به خاطر قدرت بسیار بالاترش نسبت به ویندوز های دیگه نیاز به پردازنده و رم بالاتری برای روان بودن نیاز داره ...
corei5 ها توربو بوت دارند که باعث میشه کامپیوتر افت سرعت پیدا نکنه ، اکثرا 4 هسته ای هستند برای فتوشاپ اینجور چیزها که به صورت single-thread عملیات انجام میدند هم مناسب ترند .
در مقابل گرونتر و پر مصرف تر از corei3 ها هستند .
البته اگه کاری زیاد حرفه ای با لپ تاپ ندارید ( مثلا نصب چند سیستم عامل یا عملیات برنامه نویسی و ...) پیشنهاد میکنم از corei3 استفاده کنید .
سلام
قطعا وقتی میخواید سرعت و قدرت بالا باشه باید از پردازنده نسل جدیدتر استفاده کنید ...
البته فقط پردازنده توی سرعت نقش داره رم هم مهمه ...
کلا ویندوز 10 به خاطر قدرت بسیار بالاترش نسبت به ویندوز های دیگه نیاز به پردازنده و رم بالاتری برای روان بودن نیاز داره ...
corei5 ها توربو بوت دارند که باعث میشه کامپیوتر افت سرعت پیدا نکنه ، اکثرا 4 هسته ای هستند برای فتوشاپ اینجور چیزها که به صورت single-thread عملیات انجام میدند هم مناسب ترند .
در مقابل گرونتر و پر مصرف تر از corei3 ها هستند .
البته اگه کاری زیاد حرفه ای با لپ تاپ ندارید ( مثلا نصب چند سیستم عامل یا عملیات برنامه نویسی و ...) پیشنهاد میکنم از corei3 استفاده کنید .
نه برنامه نویسی و نصب چند سیستم عامل که اصلا انجام نمیدم و کلا کارهای سنگین انجام نمیدم فقط برام مهمه که کارهای من رو سریع و روون اجرا کنه پس به نظر شما core i3 برای من کافیه؟
Deadmau5
19-08-2016, 15:51
نه برنامه نویسی و نصب چند سیستم عامل که اصلا انجام نمیدم و کلا کارهای سنگین انجام نمیدم فقط برام مهمه که کارهای من رو سریع و روون اجرا کنه پس به نظر شما core i3 برای من کافیه؟
با توجه به کاربرد شما core i3 کافیه
البته اینم بگم که به فرکانس i3 دقت کنید
با توجه به کاربرد شما core i3 کافیه
البته اینم بگم که به فرکانس i3 دقت کنید
بله ، خیلی ممنون از راهنماییتون
mostafa.zeus
19-08-2016, 20:10
پردازنده های i3 و i5 زیاد باهم تفاوت ندارن توی بازیها و کارای گرافیکی. تنها چیزی که باید بهش توجه کنی اینه که هر کدوم فرکانسش بالاتره رو انتخاب کنی. به نظر من i3 رو انتخاب کن. همون طور که گفتم فقط به فرکانسش توجه کن. طبق بنچمارکهای سایتای خارجی و داخلی این دوتا توی سری های هم نسل تفاوت خاصی ندارن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
پردازنده های i3 و i5 زیاد باهم تفاوت ندارن توی بازیها و کارای گرافیکی. تنها چیزی که باید بهش توجه کنی اینه که هر کدوم فرکانسش بالاتره رو انتخاب کنی. به نظر من i3 رو انتخاب کن. همون طور که گفتم فقط به فرکانسش توجه کن. طبق بنچمارکهای سایتای خارجی و داخلی این دوتا توی سری های هم نسل تفاوت خاصی ندارن.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنون از راهنمایی خوبتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.