مشاهده نسخه کامل
: مشکل با فن بلبرینگیه دیپ کولgf120
ارمین800
19-08-2016, 11:24
درود بهمه دوستان. یه کولر ترانسفور مر 3 دارم که فنش یکم صدا میداد. یه فن دیپ کول جی اف120 براش خریدم. وقتی که وصل کردم دیدم نویزش با اینکه زده 32 دسی بل ولی از فن قبلیم که نویزش 35 دسی بل بود بیشتره.یعنی فن تقلبی برام فرستادن؟یعنی قشنک کولرو به لرزش میندازه. مشکلش چیه؟ ممنون.
تو مشخصات فن زده حداکثر دور 1800. اما الان میبینم تا 2300 دور بر دقیقه هم میره.
مشکل با یکم روغن کاری حل شد.
علاوه بر روغن کاری میتونید دور فن رو با نرم افزار speed fan تنظیم کنید اگر خود فن چهار سیمه نیست و سیم pwm نداره
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
ارمین800
21-08-2016, 12:58
علاوه بر روغن کاری میتونید دور فن رو با نرم افزار speed fan تنظیم کنید اگر خود فن چهار سیمه نیست و سیم pwm نداره
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
ممنون از راهنمایی شما. اقا یکم روغن زدم بهتر شد یدو روز نشده باز به لرزش افتاده. خداوکیلی دو سه روزه اعصابمو بهم ریخته کاش اصلا نمیگرفتم. 41 هزار تومن پولشو دادم هزینه پست نه هزار کلا شد پنجاه هزار انگار پولو اعصابمو ریختم تو جوب. با نرم افزار هم دورشو کمو زیاد میکنم باز تغییری نمیکنه لرزش داره وحشتناک. اخرین بارمه از لیون کامپیوتر چیزی میخرم بجای داخل جعبه رفتن تو نایلون فرستادن هیچ بعیدم نیست تقلبی باشه که اینطوریه.
الان میخوام یه فن گرین با شونزده هزار تومن سفارش بدم اعصابمو بهم ریخت از بس این مادر بردو وا کردم بستم پیچاشم هرز شدن . خداوکیلی دستم تاول زده از بس پیچارو سفت کردم که شاید لرزش نکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.