ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ لمسی حدود 2500

r_liaghat
19-08-2016, 06:08
سلام
دوستان،من یه لپ تاپ لمسی میخوام که قابلیت هاش مثل گوشی و تبلت های سری نوت سامسونگ باشه
یعنی هم قلم داشته باشه و هم اینکه بشه باهاش نوشت و از قسمتی از صفحه با قلم اسکرین شات و بعد ویرایش کرد و غیره
کاربری من هم فیلم و وبگردی و طراحی سایت و pdf خوانی هست
ممنون میشم راهنمایی کنین

NOR-1
19-08-2016, 07:52
سلام دوست عزیز لپ تاپ لمسی داریم ولی با این قابلیت ها نداریم
شما باید از تبلت های سرفیس استفاده کنی ولی اون هم همه قابلیت نوت نداره
جدید ترین کانفیگ خوبش که همراه قلمه 3 تومانه ولی باید کیبرد جداگانه تهییه کنی microsoft surface pro 4

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

AY$AN
19-08-2016, 13:39
سلام دوست عزیز به نظر من با این بودجه نمیتونی چیزی که میخوای رو بخری ، یه مدل هست
Surface pro 3
که برای خریدش حداقل باید بودجه خودت رو تا 5 میلیون افزایش بدی ولی یه مدل میشناسم بدون قلم
TOSHIBA Satellite S50-B-11J
از همه لحاظ هم خوبه. قیمتش هم دو و خورده ایه ولی فکر نمیکنم چیزی با ویژگی های سامسونگ سری نوت پیدا کنی

r_liaghat
19-08-2016, 17:37
سلام دوست عزیز لپ تاپ لمسی داریم ولی با این قابلیت ها نداریم
شما باید از تبلت های سرفیس استفاده کنی ولی اون هم همه قابلیت نوت نداره
جدید ترین کانفیگ خوبش که همراه قلمه 3 تومانه ولی باید کیبرد جداگانه تهییه کنی microsoft surface pro 4

سلام دوست عزیز به نظر من با این بودجه نمیتونی چیزی که میخوای رو بخری ، یه مدل هست
Surface pro 3
که برای خریدش حداقل باید بودجه خودت رو تا 5 میلیون افزایش بدی ولی یه مدل میشناسم بدون قلم
TOSHIBA Satellite S50-B-11J
از همه لحاظ هم خوبه. قیمتش هم دو و خورده ایه ولی فکر نمیکنم چیزی با ویژگی های سامسونگ سری نوت پیدا کنی

امروز توی نت که سرچ میکردم توی نقد و بررسی دیجی کالا این رو دیدم:sony vaio duo 11 که قلم داره و عملکردش مثل سری نوت سامسونگه ولی دو تا مشکل داره یکی اینکه قدیمیه و دیگه تولید نمیشه و دیگه اینکه درایو نوری نداره
سورفیس مایکروسافت هم که هم خیلی گرونه و هم اینکه درایو نوری نداره
توشیبا ستلایت هم که اصلا لمسی نـیست درایو نوری هم نداره

میخواستم ببینم لپ تاپی سراغ ندارین که هم درایو نوری و هم یه قلم مثل سونی وایو دو 11 داشته باشه و هم قیمتش به ؟؟