PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نور ان دی ای (تجربه نزدیک به مرگ

danielo
14-08-2016, 20:23
مصاحبه با رنه جرگنسن از دانمارک ، بنیانگذار "نور ان دی ای" ، سازمانی غیر انتفاعی که به ارائه اطلاعات و تحقیقات در مورد تجربیات نزدیک به مرگ (ان دی ای) با مردم می پردازد .
در سال 2000 آقای جرگنسن بدن خود را ترک کرد و به بعد دیگر گام نهاد که این رویداد تجربه عمیقی برای او بود . او در آنجا با نوری درخشان دیدار کرد که کل وجود او را سرشار از عشقی بیکران و لایتناهی نمود .

آقای جرگنسن :

من یک تاجر معمولی و البته کمی خودخواه ، و خودشیفته و البته نمونه ای از فرهنگ مدرن بودم ، تا اینکه به هندوستان سفر کردم ، و در آنجا از نظر معنوی به بیداری رسیدم . من تجربه بسیار عمیقی داشتم که زندگی ام و دیدگاهم نسبت به زندگی را تغییر داد . از آن پس ، جهت زندگی من تغییر کرد ، و در مسیر معنوی گام نهادم . و پس از تجربه آن ، تجربه نزدیک به مرگ ، دریافتم که در واقع به تجربه عرفانی خودم بسیار شبیه بوده است .

پس از آن رنه جرگنسن الهام گرفت که در مورد علم ، دین ، فلسفه و پدیده تجربیات نزدیک به مرگ به تحقیقات بیشتری دست بزند .
او بر اساس تحقیقات خود سه کتاب در مورد ان دی ای ها نوشته که عبارتند از : "بیداری پس از زندگی " ، "پس از 90 دقیقه در بهشت" و "نور خداوند" .
او همچنین پیوسته به انجام سخنرانی های عمومی ، و مصاحبه می پردازد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

دوستان در مورد دلایل علمی این پدیده که به شدت گزارش شده توضیح بدید