مشاهده نسخه کامل
: خرید قطعات کیس برای برنامه نویسی و کامپایل و طراحی
mohpooria
14-08-2016, 12:04
من یه کیس قدیمی با پاور 450 وات دارم (یک هسته و 2 گیگ رم) باش بیشتر کار برنامه نویسی و کامپایل می کنم و طراحی برد و PCB
خیلی صدا میده (حرارتش به راحتی دفع نمیشه) و الان بعد 8 9 سال کنده خیلی (با لبتاب کار می کنم الان و این دور افتاده)
با بودجه یک تا دو میلیون بهینه ترین قطعات رو می خواهم
لازمه خود کیس رو عوض کنم ؟ (یکم قدیمی شده ، الگانس هست) و پاور هم تعویش کنم ؟
قطعات با هم مچ باشند و با کیس بازی نمی کنم (PS3 دارم)
مانیتور 1080 22 IPS از ایسوس بش متصله الان
نظرتون در مورد کیس های اسمبل شد و یا کامپیوتر های بدون فن و رومیزی چیه ؟
mohpooria
14-08-2016, 12:11
نکته دیگر استفاده از لینوکس در سیستم است در کنار ویندوز و قدرت خوبی سیستم در کار با ماشین های مجازی داشته باشه
برای هارد SSD پیشنهاد می شود ؟ (عمر محدودی دارد ؟)
1376MAXIMUM
15-08-2016, 10:56
نکته دیگر استفاده از لینوکس در سیستم است در کنار ویندوز و قدرت خوبی سیستم در کار با ماشین های مجازی داشته باشه
برای هارد SSD پیشنهاد می شود ؟ (عمر محدودی دارد ؟)
اس اس دی ها از نظر زمانی عمرشون بیشتر از هارد دیسک های مکانیکی هست ولی از نظر حجم خواندن و نوشتن اطلاعات عمر محدود تری دارن
در کل اگر کاری که نیاز به خواندن و نوشتن روی هارد داره با سیستم میکنید خوبن
در مورد کیس های اسمبل شده هم تفاوتی ندارن فقط شما محدودیت ارتقای قطعات و ... رو دارید در کل توصیه نمیشه و کامپیوتر های رو میزی گزینه های جالبی هستن از نظر من اما اطلاعاتی در موردشون ندارم که چه مشکلاتی دارن اما خوب 100% قدرت پی سی رو ندارن و قیمت بالا تری دارن اما مصرف برقشون کمه با توجه به این که قطعات فشرده هم هستن بنظرم تحویه خیلی قوی نداشته باشن و تقریبا مثل لپ تاپ ها هستن
در مورد سیستم خانگی کیس رو کامل بزارید کنار چون حتی پوسته های کیس ها هم الان معماری متفاوتی دارن نسبت به 8-9 سال پیش
سیستم پیشنهادی:
ASUS H110M-C LGA1151 H110 Mainboard
Intel® Core™ i5-6400 Skylake Processor
WD Blue 1TB 64MB Buffer HDD
Gskill AEGIS Series 8GB 2133Mhz CL15 Single DDR4
Samsung 750 EVO 250GB SATA3 SSD
Green Magnum Pro Case
GREEN GP450A-UK 80Plus Gold PSU
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++
ALL = 1795
در صورتی که میتونید تا 2 ملیون هزینه کنید رم ها رو به جای یکی دو تا بگیرید که بشه 16 گیگ رم یا اگر که سرعت باز شدن برنامه ها برتون مهم هست و رم زیادی مصرف نمیکنید اس اس دی رو با همین برند و ضرفیت با مدل 850 عوض کنید( 750 هست عوض کنید 850 بگیرید و کنترلر رو روی AHCI توی بایوس عوض کنید و بعد ویندوز نصب کنید) (الیته من باشم همون رم رو برمیدام)
گرافیک برتون نزاشتم چون توی کار هایی که گفتید از گرافیک استفاده نمیشد بنابراین به نظر همون گرافیک همراه با سی پی یو جوابگو هست
اگر هزینه زیاد هست میتونید اس اس دی رو حذف کنید
دقت کنید که مین بورد رم های DDR4 رو ساپورت که چون دو مدل دارن و مدل دیگه یه مقدار ارزون تر هست و DDR3هست که مدل قدیمی تر هست رم هایی که نوشتم DDR4هستن
پاور خودتون رو به دلیل عمر بالا و افت کیفیتی که داره و راندمان پایین استفاده نکردم و احتمال میدم که کانکتور های مورد نیاز رو هم نداشته باشه اگر از برند معتبری هم نیست خوب خطر سوزاندن همه قطعات رو داره و زیاد اتفاق میوفته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.