ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عمر مفید قطعات کامپیوتری

Deadmau5
13-08-2016, 20:00
سلام
میشه یکی بهم بگه هر قطعه کامپیوتر چقدر عمر میکنه؟
من سیستمم 24 ساعت روشنه شبا دانلود میکنه روزا هم بازی میکنم (کلا پدر سیستم رو در میارم ولی حواسم هست که دماش از حد مجاز بالاتر نره)
اگه ممکنه طول عمر همه ی موارد زیر رو بگید

مانیتور
cpu
کارت گرافیک
هارد دیسک
مادربرد
رم
پاور
فن کیس

هر چند وقت یکبار هم گردگیری میکنم
خیلی ممنون

mhda69
13-08-2016, 21:32
تا اونجا ک من میدونم هیچکدوم از قطعات کامپیوتر رو نمیشه براشون عمر خاصی مشخص کرد...تا موقعی ک سیستم نوسان برق و اتصالی نداشته باشه...دماش کنترل شده باشه...حتی رطوبت...تکون و ضربه نخوره...مشکلی پیش نمیاد...ممکنه یه قطعه 6 ماه کارکنه ممکنه 10 سال!!!
من خودم یکیو میشناسم یه کیس سال 82 جمع کرده بود هنوزم ک هنوزه بعد 13 سال دقیقا همون قطعات سالمه و دایم روشنه و اتفاقا واس دانلود استفاده میشه...
ضمنا موقع گردگیری هم مراقب باشین ضربه ای وارد نشه و مخصوصا مادربرد روش خراشی نیفته...

EhsanCPU
13-08-2016, 21:36
سلام
بستگی به کیفیت ساخت و شرایط نگهداری قطعه داره
من هارد دیسک دیدم 15 ساله که داره صحیح و سالم و بدون هیچگونه مشکلی کار میکنه ...

Stream
13-08-2016, 23:15
سلام
میشه یکی بهم بگه هر قطعه کامپیوتر چقدر عمر میکنه؟
من سیستمم 24 ساعت روشنه شبا دانلود میکنه روزا هم بازی میکنم (کلا پدر سیستم رو در میارم ولی حواسم هست که دماش از حد مجاز بالاتر نره)
اگه ممکنه طول عمر همه ی موارد زیر رو بگید

مانیتور
cpu
کارت گرافیک
هارد دیسک
مادربرد
رم
پاور
فن کیس

هر چند وقت یکبار هم گردگیری میکنم
خیلی ممنون

بستگی به خود قطعه داره. محصولات مختلف عمر متفاوت دارند. بطور کلی قطعات مکانیکی (فن و هارد) ریسک بالاتری برای خرابی دارند، پاور هم ریسکش بالاست و به مرور زمان کارایی و بازدهیش پایین میاد. مانیتور به مرور زمان روشناییش پایین میاد. بقیه قطعات ریسک اونچنانی ندارند.

Deadmau5
15-08-2016, 21:23
بستگی به خود قطعه داره. محصولات مختلف عمر متفاوت دارند. بطور کلی قطعات مکانیکی (فن و هارد) ریسک بالاتری برای خرابی دارند، پاور هم ریسکش بالاست و به مرور زمان کارایی و بازدهیش پایین میاد. مانیتور به مرور زمان روشناییش پایین میاد. بقیه قطعات ریسک اونچنانی ندارند.

ممنون
دوتا سوال دیگه هم دارم
-یعنی یه مانیتور هیچ وقت کاملا خراب نمیشه و فقط کیفییتش رو از دست میده؟
-درسته که میگن رم هیچ وقت خراب نمیشه؟ (اگه از محافظ استفاده کنیم که نوسانات روش اثر نزاره)

Stream
16-08-2016, 14:56
ممنون
دوتا سوال دیگه هم دارم
-یعنی یه مانیتور هیچ وقت کاملا خراب نمیشه و فقط کیفییتش رو از دست میده؟
-درسته که میگن رم هیچ وقت خراب نمیشه؟ (اگه از محافظ استفاده کنیم که نوسانات روش اثر نزاره)

هر چیزی ممکنه خراب بشه، مهم اینه که به دلیل استفاده کدوم قسمت از مانیتور مشکل پیدا می کنه. پیکسل های مانیتور خیلی دیرتر از نور پس زمینه خراب میشن. اینها بر اساس متوسط زمان خرابی هاست و همیشه این زمان می تونه کمتر یا بیشتر باشه.

رم هم در اثر استفاده خراب نمیشه. ولی ممکنه خراب بشه به دلایل دیگه (معمولا اشکال در تولید که میتونه مدتی بعد از استفاده خودش رو نشون بده).