مشاهده نسخه کامل
: مشکل داشتن در فعال سازی بلوتوث لپ تاپ
milad haerian
13-08-2016, 11:54
سلام
لپ تاپ دارم سامسونگ e300 از بلوتوثش استفاده ای نداشتم تا الان که لازمم شد الان هر کاری کردم نتونستم ازش استفاده کنم هر چی درایورش بود نصب کردم بازم نشد بیخیالش شدم گفتم شاید ماژولش خرابه رفتم یه دانگل usb خریدم ولی اونم کار نمیکنه راهنمایی کنید لازم دارم>>
سلام
لپ تاپ دارم سامسونگ e300 از بلوتوثش استفاده ای نداشتم تا الان که لازمم شد الان هر کاری کردم نتونستم ازش استفاده کنم هر چی درایورش بود نصب کردم بازم نشد بیخیالش شدم گفتم شاید ماژولش خرابه رفتم یه دانگل usb خریدم ولی اونم کار نمیکنه راهنمایی کنید لازم دارم>>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
milad haerian
14-08-2016, 01:07
خوب من لازم دارم:n34:
amir_t6262
14-08-2016, 18:53
الان بلوتوث شما فعال است؟ آیکنش در کنار ساعت میاد؟
اگر نمیاد در ویندوز 8.1
Win+C را بزنید، بعد Settings بعد Change PC settings و بعد در PC and devices گزینه Bluetooth را فعال کنید.
حالا اگر درایورها درست نصب شده باشند، باید آیکن بلوتوث را در کنار ساعت ببینی.
milad haerian
16-08-2016, 00:38
ویندوزم هفته ایکن بلوتوث هم میاد ولی وقتی جستجو میکنم هیچ نمیاد نرم افزار مدیریت بلوتوث هم نصب کردم میگه لطفا بلوتوث روشن کن
amir_t6262
16-08-2016, 08:41
ویندوزم هفته ایکن بلوتوث هم میاد ولی وقتی جستجو میکنم هیچ نمیاد نرم افزار مدیریت بلوتوث هم نصب کردم میگه لطفا بلوتوث روشن کن
درایور بلوتوث جداگانه داره لپ تاپت یا همراه با وایرلس است؟
یک بار کامل درایورش را کامل پاک کن و با برنامه Driver Pack Solution درایورش را نصب کن.
اگر امکانش را داری، با ویندوز دیگری هم تست کن و ببین اصلا بلوتوثت درست است یا نه؟ مثلا ویندوز 10 یا 8.1 نصب کن و تست کن.
milad haerian
18-08-2016, 00:18
اره امکانش هست میشه رو لپ تاپ ویندوز xp نصب کرد؟؟ یا حتما بایذ 8.1 یا 10 باشه ویندوز ایکس پی از بلوتوث پشتیبانی میکنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.