ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی در مورد یادگیری وردپرس

kaveh1589
12-08-2016, 19:57
درود دوستان
خسته نباشید
یک سایت فروشگاهی توی وردپرس راه اندازی کردم
با توجه به اینکه ممکن کار نگیره نخواستم زیاد هزینه کنم
با کمک یکی از دوستام که یک کم اطلاعاتش از من بیشتره موفق به نصب وردپرس و قالب فروشگاهی شدم
یه سری محصول هم وارد کرد البته با ویرایش محصولاتی که از قبل توی قالب بود
از اینجا به بعدش دیگه گیر کردم
آموزش های زیادی توی نت به صورت مدیا دانلود و نگاه کردم که متأسفانه همگی گنگ و نامفهوم هست
شاید هم من یادگیری م ضعیف شده
با چند تا از این شرکت های طراح وب تماس گرفتم که اگه بشه چند جلسه آموزش برام بزارن
یا قیمت هاشون بالا بود یا می گفتن با وردپرس کار نکردن

یه سری چیزهاش هم خواستم با سعی و خطا درست کنم که کلا سایت ریخت بهم و مجبور شدم دوباره از اول قالب نصب کنم

به نظر شما بهترین و سریعترین راه برای یادگیری و مسلط شدن به وردپرس چی هست ؟

ممنون میشم راهنمایی کامل بفرمایید

ho3in2012
12-08-2016, 20:05
میتونین از وبسایت همیار وردپرس استفاده کنین

سری آموزشات ووکامرس

به زبان ساده و قابل فهم نصب و راه اندازی و محصول گذاشتن و ... توضیح داده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

kian98
12-08-2016, 21:41
سلام
سایت سون لرن دوره های آموزشی برای وردپرس گذاشته ...

7learn.com

irani2020
09-09-2016, 13:27
باید صبر و پشتکار داشته باشینه

mahdi.askari
18-01-2017, 16:43
باید اینقدر سایتا خراب کنی تا درست از آب در بیاد
البته یادت نره بک آپ بگیری:n02:

mehdi-jahani
08-02-2017, 11:02
سلام دوست عزیز , من یه سایتی میشناسم که مثل اینکه تازه راه اندازی شده و 30% تخفیف هم برای هر خرید میده , تخصص این سایت تو ارائه قالب ها و پلاگین های وردپرس هست.
هرکی قالب یا پلاگین وردپرس خواست بهتره از این سایت بخره که هم کیفیت اش خوبه و هم پشتیبانیش.
آدرس سایت اینه: webzim.ir
کد تخفیف برای خرید محصولات : 548254125
منم فقط خواستم که چون از این سایت چنتا پلاگین و قالب خریدم و از کیفیت خدماتش خوشم اومد، به شما هم پیشنها کنم که اگه خریدید برنده اید...

rsn
09-02-2017, 10:47
من از همیار وردپرس شروع کردم برای یادگیری. بعد رفتم دنبال موضوعات خاص توی سایتای دیگه.

ebiz1395
24-02-2017, 10:45
مشکلات اصلی وردپرس، انتخاب قالب و همچنین استفاده از پلاگین های مناسب است. سایت های زیادی در این زمینه آموزش می دهند. اولا بهتون پیشنهاد می کنم پیکیج های آنلاین رو با تحقیق خرید کنید. چون بسیاری از اون ها کاملا غیر کاربردی هستند. دوره وبمستران هوشمند همیار وردپرس رو بهتون پیشنهاد می کنم که مدرسش خود آقای علی حاجی محمدی هستند. در کنار اون اگر خواستید زیاد خرج نکنید و آموزش کاملی ببینید، می تونید از آموزش های سایت kalaateh.com استفاده کنید. این سایت هم واقعا عالی و کامل آموزش داده. مخصوصا آموزش راه اندازی فروشگاه اینترنتی که شما در اون مشکل داشتید، آموزش کاملی داره.

shahinfarasystem
20-06-2017, 23:12
طراحی سایت با وردپرس رو اگه میخواید شروع کنید پیشنهاد میکنم حتما با همیار وردپرس استارت بزنید - اموز هاش رایگانش هم کلی چیز برای یادگرفتن داره