مشاهده نسخه کامل
: مشکل پر شدن رم
shayanboy1
10-08-2016, 15:47
سلام
آقا چند روزه رم کامپیوترم به محض روشن شدن سیستم تو چند لحظه صد درصد پر میشه بدون باز بودن هیچ برنامه ای ویندوز رو چند بار عوض کردم درست نشد رم دراوردم جا زدم نشد باتری مادربرد رو دراوردم جا زدم نشد انواع نرم افزارای کلینر زدم نشد ترو خدا کمک کنین ببینم چشه قبلا 30 درصد پر میکرد خود ویندوز رمم 2 گیگ نسل3
ali_mohandes
10-08-2016, 15:55
سلام
وقتی رم پر شد توی تسک منیجر ببینید چی رم رو پر کرده...اگه شد یه عکس هم بزارین ازش
موفق باشی
shayanboy1
10-08-2016, 16:33
سلام
وقتی رم پر شد توی تسک منیجر ببینید چی رم رو پر کرده...اگه شد یه عکس هم بزارین ازش
موفق باشی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
والا هیچی باز نیست تا روشن میکنم بعد یک دقیقه پر میشه راستی یه بارم اون صفحه آبی معروف اومد ریستارت شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
والا هیچی باز نیست تا روشن میکنم بعد یک دقیقه پر میشه راستی یه بارم اون صفحه آبی معروف اومد ریستارت شد
سلام
ابتدا بر Show processes from all users کلیک کنید ؛ سپس بر قسمت Memory چند بار کلیک کنید تا پروسس ها بر اساس بیشترین رم مصرفی مرتب شوند ؛ سپس یک عکس بگذارید.
msm43njn
10-08-2016, 21:43
سلام
آقا چند روزه رم کامپیوترم به محض روشن شدن سیستم تو چند لحظه صد درصد پر میشه بدون باز بودن هیچ برنامه ای ویندوز رو چند بار عوض کردم درست نشد رم دراوردم جا زدم نشد باتری مادربرد رو دراوردم جا زدم نشد انواع نرم افزارای کلینر زدم نشد ترو خدا کمک کنین ببینم چشه قبلا 30 درصد پر میکرد خود ویندوز رمم 2 گیگ نسل3
۱. task manager رو باز کنید
۲. به سرگ processes برید
۳. show processes for all users رو بزنید.
۴. پروسس ها رو بر حسب بیشترین مقدار مصرف CPU یا RAM مرتب کنید. svchost.exe رو باید همون اول لیست ببینید.
۵. روی svchost.exe راست کلیک کنید و go to services رو بزنید.
۶. حالا از لیست سرویسهای های لایت شده ببینید wuauserv هم های لایت هست یا نه. اگر های لایت بود که فایل آپدیت به آدرس زیر رو متناسب با نسخه ویندوز خودتون دانلود و نصب کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
shayanboy1
10-08-2016, 22:21
سلام
ابتدا بر Show processes from all users کلیک کنید ؛ سپس بر قسمت Memory چند بار کلیک کنید تا پروسس ها بر اساس بیشترین رم مصرفی مرتب شوند ؛ سپس یک عکس بگذارید.
[URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL
shayanboy1
10-08-2016, 22:25
بله ها لایت هست دارم دانلود میکنم ببینم چی میشه ممنون از پاسخ گوییتون خیلی باحالین:n40:
shayanboy1
10-08-2016, 22:57
نصب کردم الان تا 80 درصد رم پر میشه باز بهتره سیستم هنگ نمیکنه ولی خب مثل قبل نیست wuauserv هنوزم های لایته
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.