ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : حجم مصرفی دستگاه های متصل به یک مودم

MOHAMMAD__REZA
08-08-2016, 10:11
من نرم افزار NetWorx رو برای این که بفهمم هر ماه تقریبا چقدر مصرف می کنیم نصب کردم ولی به روتر نیاز داره.از بین SNMP و UPnP مودمم اولی رو داره دومی رو نمی دونم.ولی بلد نیستم چطور باید گزینه هاش رو بنویسم و توی نرم افزار باید کدوم یکی رو بزنم(رو حالت پیش فرض SNMP رو فعال کردم یه سری چرت و پرت تو نرم افزار به عنوان گزینه میاره).گزینه هایی که مودم می خواد Read Community،
Set Community، System Name، System Description، System Location، System Contact و Trap Manager IP هستن.اگه کسی می تونه لطفا کمک کنه

shabnam1986
08-08-2016, 23:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOHAMMAD__REZA
09-08-2016, 14:12
این آدرسی که دادین چنین آموزشی نداره

shabnam1986
05-09-2016, 12:08
من نرم افزار NetWorx رو برای این که بفهمم هر ماه تقریبا چقدر مصرف می کنیم نصب کردم ولی به روتر نیاز داره.از بین SNMP و UPnP مودمم اولی رو داره دومی رو نمی دونم.ولی بلد نیستم چطور باید گزینه هاش رو بنویسم و توی نرم افزار باید کدوم یکی رو بزنم(رو حالت پیش فرض SNMP رو فعال کردم یه سری چرت و پرت تو نرم افزار به عنوان گزینه میاره).گزینه هایی که مودم می خواد Read Community،
Set Community، System Name، System Description، System Location، System Contact و Trap Manager IP هستن.اگه کسی می تونه لطفا کمک کنه

دایل آپ داری؟

MOHAMMAD__REZA
05-09-2016, 17:09
دایل آپ داری؟
نه ADSL 128KB.مگه کسی هم هست که الان دایل آپ داشته باشه؟

shabnam1986
05-09-2016, 19:51
این فارسیه ببین ب کارت میاد

- - - Updated - - -

MOHAMMAD__REZA
06-09-2016, 19:47

- - - Updated - - -

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشکلم حل شد رفتم مخابرات رمزمو عوض کرد الان می تونم وارد بشم مصرفم رو ببینم.منظورم مصرف همه دستگاه های متصل به مودم بود نه فقط PC.اینی هم که شما گفتین فقط مال PC رو نشون میده.بابت کمکتون هم ممنون