ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نصب فونت ایران شارپ و ایران سنس برای شما فقط 5 هزار تومان - قانونی

hiweb
07-08-2016, 14:22
سلام
من فونتت های ذکر شده رو خریدم و واقا فونت های خوبی برای سایت و وبلاگ هستن ، اگر میخواید برای سایت یا وبلاگتون نصب شه با هزینه ذکر شده امکانپذیره
ولی چند نکته رو در نظر بگیرین کاری که من میکنم فقط نصب فونته (هر فونت دیگه ای بخواید با قیمت 2 هزارتومان نصب میشه)
خودم این دو فونت رو خریدم پس از شما نمیخوام فونت رو برام ارسال کنین
نصب انجام میشه روی هر سیستمی شما فقط کافیه کد لایسنستون رو درفایلی که میگم وارد کنید تا مشکل حقوقی پیش نیاد
مرسی

webina
02-09-2016, 18:21
ببخشید، خود فونت ایران سنس 4 چنده؟
از کجا میشه دانلود کرد؟

من میخوام روی سایت ردیاب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این فونت رو نصب کنم

طراح وب
18-10-2016, 13:15
فونت را بصورت قانونی و کامل از fontiran.com بخر. برای نصبش هم نمیخواد پول بدی راهنما داره کار راحتیه.
پلاگین هم داره برای نصب.

طراح وب
18-10-2016, 13:18
سلام
من فونتت های ذکر شده رو خریدم و واقا فونت های خوبی برای سایت و وبلاگ هستن ، اگر میخواید برای سایت یا وبلاگتون نصب شه با هزینه ذکر شده امکانپذیره
ولی چند نکته رو در نظر بگیرین کاری که من میکنم فقط نصب فونته (هر فونت دیگه ای بخواید با قیمت 2 هزارتومان نصب میشه)
خودم این دو فونت رو خریدم پس از شما نمیخوام فونت رو برام ارسال کنین
نصب انجام میشه روی هر سیستمی شما فقط کافیه کد لایسنستون رو درفایلی که میگم وارد کنید تا مشکل حقوقی پیش نیاد
مرسی
داداش اولین قانون استفاده این فونت اینه که اجازه نداری فایل فونت را در اختیار کسی بزاری. هرکی باید خودش بخره. پس کارت اشتباهه. :n24: