مشاهده نسخه کامل
: 206 تیپ ۵ یا ۲۰۶ تیپ ۶
kingroid
06-08-2016, 23:52
سلام خدمت تمامی دوستان من به تازگی میخوام یه ۲۰۶ بخریم از ایران خودرو
رفتم شرایطش را پرسیدم ۱۸ میلیون نقد هر ۶ ماهی ۵ میلیون ۷۰۰ تحویل ۳۰ روزه
الان از هر میپرسیم میگه ۲۰۶ از سال ۹۲ به بعد افتضاح تمام شده چون یه جورایی ایرانیزه شده
ممنون میشم منو راهنمایی کنید اگر خوب نیست خودم را مقروض نکنم برم سمتش بخرم
از طرفی یکی از آشنا های ما یه ۲۰۶ تیپ ۶ داره برای ۸۴ سال هست هنوز بعد از این همه وقت لاستیک میشلن فابریکی که روش بوده را عوض نکرده ماشین بیشتر اوقات بدون مصرف گوشه پارکینگ بوده فقط سقف ماشین رنگش رفته به خاطر آفتاب شدید با صاحبش صحبت کردم گفت تا الان یعنی ۱۱ سال فقط یه بار باتری عوض کرده همین
من یه ماشینی میخوام که تا عید داشته باشم چون عید میخوام یه ماشین بهتر بخرم
هر کدام از ۲۰۶ ها را بخرم تا عید بیشتر ندارم و میفروشمش
کدامش را بخرم که هم خوب باشه هم اینکه برای فروشش اذیت نشم
لطفا در این زمینه منو راهنمایی کنید
با تشکر
سلام خدمت تمامی دوستان من به تازگی میخوام یه ۲۰۶ بخریم از ایران خودرو
رفتم شرایطش را پرسیدم ۱۸ میلیون نقد هر ۶ ماهی ۵ میلیون ۷۰۰ تحویل ۳۰ روزه
الان از هر میپرسیم میگه ۲۰۶ از سال ۹۲ به بعد افتضاح تمام شده چون یه جورایی ایرانیزه شده
ممنون میشم منو راهنمایی کنید اگر خوب نیست خودم را مقروض نکنم برم سمتش بخرم
از طرفی یکی از آشنا های ما یه ۲۰۶ تیپ ۶ داره برای ۸۴ سال هست هنوز بعد از این همه وقت لاستیک میشلن فابریکی که روش بوده را عوض نکرده ماشین بیشتر اوقات بدون مصرف گوشه پارکینگ بوده فقط سقف ماشین رنگش رفته به خاطر آفتاب شدید با صاحبش صحبت کردم گفت تا الان یعنی ۱۱ سال فقط یه بار باتری عوض کرده همین
من یه ماشینی میخوام که تا عید داشته باشم چون عید میخوام یه ماشین بهتر بخرم
هر کدام از ۲۰۶ ها را بخرم تا عید بیشتر ندارم و میفروشمش
کدامش را بخرم که هم خوب باشه هم اینکه برای فروشش اذیت نشم
لطفا در این زمینه منو راهنمایی کنید
با تشکر
راجع ب 206 آشناتون نمیشه نظر قطعی داد چون ماشین تا کامل بررسی نشه نمیشه تصمیم گرفت...
اما یه چیزو مطمین باش 206 صفر یا 92 ببعد بخری اشکتو در میاره هم کلی وقتتو میگیره هم پولتو حروم میکنه...
kingroid
07-08-2016, 09:17
سلام دوسع عزیز
ممنون بابت راهنماییت
میشه کلی تر مشکلات ۲۰۶ های جدید را بگی
الان بخوام یه ۲۰۶ بخرم که اگر پول لازم شدم بتونم سریع ابش کنم باید چی بخرم
Pourya-pc
07-08-2016, 13:50
تیپ ۶ و کلا اتومات ۲۰۶ ماشینی جز سرطان و بدبختی نیست . صفر مشکلاتش هرچی هم که باشه خیلی بهتر هست .
مدل ۹۱ و ۹۵ و غیره هم از نظر کیفیتی تفاوتی ندارن اما جدیدها برق کشی ارتقا یافته ایی دارند و گیرباکسشون مشکل دار هست ولی میشه باهاش رانندگی کرد .
اگر وقت دارید مدل ۹۰ پیدا کنید تمیز و مرتب باشه و اگر نه صفر بخرید خیال خودتون رو راحت کنید . ماشین ایرانی رو باید باهاش مدارا کرد وگرنه پاتون رو به راحتی به تعمیرگاه باز خواهد کرد .
kingroid
08-08-2016, 13:12
تیپ ۶ و کلا اتومات ۲۰۶ ماشینی جز سرطان و بدبختی نیست . صفر مشکلاتش هرچی هم که باشه خیلی بهتر هست .
مدل ۹۱ و ۹۵ و غیره هم از نظر کیفیتی تفاوتی ندارن اما جدیدها برق کشی ارتقا یافته ایی دارند و گیرباکسشون مشکل دار هست ولی میشه باهاش رانندگی کرد .
اگر وقت دارید مدل ۹۰ پیدا کنید تمیز و مرتب باشه و اگر نه صفر بخرید خیال خودتون رو راحت کنید . ماشین ایرانی رو باید باهاش مدارا کرد وگرنه پاتون رو به راحتی به تعمیرگاه باز خواهد کرد .
سلام دوست عزیز ممنون بابت راهنماییت
پس گفتی از ۹۰ به پایین ماشین بخرم تا اذیت نکنه و بشه باهاش رانندگی کرد
از طرفی من یه طلبی دارم تا ۶ ماه دیگه که اگر وصول بشه میخوام تویوتا کمری / مزدا ۳ جدید بخرم
به خاطر همین یه ماشین خوب میخوام تا ۶ ماه کارمو راه بندازه و سریع هم بشه بفروشمش تا برای خرید ماشین جدید اذیت نشم
به نظرتون یه ۲۰۶ صفر تیپ ۲ بخرم خوب هست یا نه ۴ الی ۵ ماهی دستم باشه بعد سریع بفروشمش
Amin-Nasim
08-08-2016, 21:55
سلام دوست عزیز ممنون بابت راهنماییت
پس گفتی از ۹۰ به پایین ماشین بخرم تا اذیت نکنه و بشه باهاش رانندگی کرد
از طرفی من یه طلبی دارم تا ۶ ماه دیگه که اگر وصول بشه میخوام تویوتا کمری / مزدا ۳ جدید بخرم
به خاطر همین یه ماشین خوب میخوام تا ۶ ماه کارمو راه بندازه و سریع هم بشه بفروشمش تا برای خرید ماشین جدید اذیت نشم
به نظرتون یه ۲۰۶ صفر تیپ ۲ بخرم خوب هست یا نه ۴ الی ۵ ماهی دستم باشه بعد سریع بفروشمش
سلام دوست عزیز
اگه قراره شش ماه نگهدارین ، تیپ 5 مدل 94-5 کم کار بگیرین رنگش هم بهتره سفید باشه که هم افتش رو قبلا کرده و هم سریع تر فروش میره
206های تمیز قبل از 90 رو با قیمت های نجومی میفروشن... ماشین خوش قیمت زود به زود پیدا نمیشه و برای مدت کم هم بنظرم ارزش گشتن نداره ولی بازم هرجور خودتون صلاح میدونین
kingroid
09-08-2016, 10:40
سلام دوست عزیز
اگه قراره شش ماه نگهدارین ، تیپ 5 مدل 94-5 کم کار بگیرین رنگش هم بهتره سفید باشه که هم افتش رو قبلا کرده و هم سریع تر فروش میره
206های تمیز قبل از 90 رو با قیمت های نجومی میفروشن... ماشین خوش قیمت زود به زود پیدا نمیشه و برای مدت کم هم بنظرم ارزش گشتن نداره ولی بازم هرجور خودتون صلاح میدونین
سلام ممنون عزیز
تیپ ۵ دست دوم تمیز خیلی سخت گیرم میاد یه دونه تیپ ۲ با ۸۵ هزار کار کرد مدل ۹۰ هست خیلی گران میگه
میگه ۲۷ الی ۲۸ میلیون که اصلا به نظرم نمیصرفه
kingroid
11-08-2016, 20:57
سلام
الان من هر چی گشتم ۲۰۶ تمیز خوب پیدا نکردم
به نظرتون ارزش داره برم یه دونه صفر بخرم تیپ ۵ و چند ماه دیگه بفروشم یا نه کلا بیخیال بشم طلبم وصول بشه یک ضرب برم کمری بخرم
بد جوری گیر کردم نمیدونم باید چی کار کنم
Pourya-pc
12-08-2016, 03:24
سلام
الان من هر چی گشتم ۲۰۶ تمیز خوب پیدا نکردم
به نظرتون ارزش داره برم یه دونه صفر بخرم تیپ ۵ و چند ماه دیگه بفروشم یا نه کلا بیخیال بشم طلبم وصول بشه یک ضرب برم کمری بخرم
بد جوری گیر کردم نمیدونم باید چی کار کنم
صفر افت قیمت زیادی داره . پا به صفر زیاد پیدا میشه . پیشنهاد میکنم کمی بیشتر وقت بزارید .
kingroid
01-09-2016, 12:19
سلام خوبید ؟
اقا یه مدل تیپ ۲ مدل ۹۰ هست با ۹۰ هزار تا کارکرد میگه ۲۷ تومن ارزش خرید داره یا نه
به جز ۲۰۶ ماشین دیگه چی میشه خرید سمند سورن elx خوب هست یا نه
شرایط خوبی برای خرید داره
یا ۴۰۵ slx موتور tu5
kingroid
05-09-2016, 23:39
ممنون میشم در این زمینه منو راهنمایی کنید به خصوص سورن elx
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.