مشاهده نسخه کامل
: مشاوه خرید لپ تاپ یا کامپیوتر
saeed712
06-08-2016, 20:03
سلام دوستان من بین کامپیوتر (کیس اسمبل شده) و لپ تاپ گیر کردم نمیدونم کدوم رو بگیرم یه سیستم میخواستم برای بازی با این مشخصات
کاربری
Motherboard Intel -H97
CPU Core i7-4790
Ram 16GB-DDR3
HDD 2 ترابایت
تو بعضی سایت ها نوشته بخوایی کامپیوتر و لپ تاپ با یه مشخصات بخری اگه بخوایی لپ تاپ بگیری قیمتش خیلی بالاتر هست نا نسبت به کامپیوتر ولی من توی سایت های فروش کامپیوتر و لپ تاپ با این مشخصات دیدم لپ تاپ اتفاقا اروزن تر در میاد به نظرتون اگه بخوام یه کیس با این مشخصات بگیرم حدودا چه قیمتش چقدر میشه و اینکه برای بازی لپ تاپ بگیرم یا کیس؟
Deadmau5
06-08-2016, 21:24
کامپیوتر بگیر
کامپیوتر هم قویتر از لپتاپه هم ارزونتر در میاد
همینطور بازی با کامپیوتر راحت تره
| SoRoush 8K |
06-08-2016, 23:17
لپ تاپ با این مشخصات بخوای بگیری حدود 3.500 اینا در میاد . ولی بستگی به مارکش و نوع کارت گرافیش که ذکر نکردی 200 تومن اینا بالا پایین داره .
پی سی رو خبر ندارم .
ولی اگه استفاده اصلیت گیمه پی سی بهتره به چند دلیل :
کلا بازدهی سخت افزارای یکسان در لپتاپ و پی سی ، پی سی بیشتره و قوی تر .
لپتاپ مشکل داغ کردن داره ولی پی سی اینجوری نیست و هر تعداد فن بخوای میتونی اضافه کنی به کیست .
علاوه بر تایید حرفای این 2 دوستمون
اون کیسی ک نوشتی از 2 نسل قبل هستش و اگر قصد pc بستن کردی سعی کن حتما از جدیدترین سوکت 1151 و نسل 6 و رم ddr4 و باشه...
jahangir1400
07-08-2016, 09:27
ولی من توی سایت های فروش کامپیوتر و لپ تاپ با این مشخصات دیدم لپ تاپ اتفاقا اروزن تر در میاد
سلام
گول تشابه اسمی بین مدلهای CPU یا گرافیک بین لپ تاپ و PC رو نخورید، یه i3 پی سی با i5 در لپ تاپ برابری میکنه، یا مثلا یه گرافیک 950 در PC با گرافیک 970m در لپتاپ برابری میکنه یا حتی سر تره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای گیم فقط PC
Exlord27
09-08-2016, 07:50
دوستان همه موارد رو اشاره کردم تقریبا.
برای گیمینگ لبتاب اصلا توصیه نمیشه.
cpu حتما skylake بگیر سوکت 1151
ram حتما ddr4
برای گیمینگ هم VGA از cpu مهمتره که شما اصلا اشاره نکردی بهش و بودجتون رو هم مشخص نکردین...
بیخودی هم برای مادربورد های گرون پول ندین. تنها فرق مادر برد گرون با ارزون توی تعداد پورت ها و ساکت ها و قابلیت CrossFire و SLI داشتنش هستش... من برای خودم میخواستم سیستم ببندم با core i5 انتخابم Gigabyte GA-B150M-DS3H بود
این لینک هم ببین رنج قیمت ها و قطعات مناسب میاد دستت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.