PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره در انتخاب لپتاپ حول و حوش 4 تومن (ASUS Zenbook pro یا Apple Macbook pro)

omn1990
06-08-2016, 14:44
سلام. من قصد یادگیری برنامه نویسی iOS با Swift رو دارم و حالا واسه خرید لپتاپ نیاز به همفکری شما اساتید عزیز دارم.انتظارات من:
-وزن کمتر از 2کیلو(1.5 باشه خیلی خوبه)
-باتری با ظرفیت بالا (ترجیحا قابل تعویض)
- صفحه نمایش 13 تا 15 اینچ (کیفیت بیشتر از FHD نباشه بهتره)
-رم 12 به بالا
-پردازنده Intel Core i7 نسل ششم Skylake
-حافظه SSD حداقل 128 (256 ترجیحا)
-گرافیک کافی درحد اجرای فیفا16

خودم به دوتا گزینه برخوردم :
Asus Zenbook pro N501VW
Apple MacBook Pro MF839
ممکنه بگید ایسوس که ویندوزه کلا ، ولی من روی Asus N56jr که HDD داره با CPU:4700 و RAM:8gb-DDR3 شبیه ساز مک رو با VMware اجرا کردم که سرعت نسبتا معقولی داشت. حالا مطمئنم روی CPU:6700HQ و RAM:12gb-DDR4 و SSD روون اجرا خواهد شد.هرچند باتری خیلی زودتر خالی خواهد شد.
از طرف دیگه مک بوک با قیمت یکسان خیلی کانفیگ پایینتری داره(رم کمتر و نسل قبلتر،پردازنده ضعیفتر و نسل قبلتر، هارد کم ظرفیت) حتی کارت گرافیک مجزا نداره که حداقل فیفا 16 رو بشه روش اجرا کرد.

با توجه به مجموع این شرایط چه پیشنهادی برای من دارید؟
-خرید مک بوک کارکرده درحد3 تومن و یک کنسول بازی مثلا PS4
-خرید زنبوک و برنامه نویسی تو محیط شبیه ساز و بازی با لپتاپ(کنسول پرتابل)

-اگه کسی تجربه برنامه نویسی اپل با شبیه ساز مک روی ویندوز با حافظه SSD رو داره ممنون میشم تجربشو به اشتراک بگذاره.

amir_t6262
06-08-2016, 17:51
اگر خیلی اهل بازی هستی، همان بهتر است که کنسول بگیری.
لپ تاپ ها، خصوصا انواع سبک وزنش اصلا مناسب بازی نیستند. چون نازک هستند و سیستم خنک کننده شان، در حدی نیست که بخواهی بازی های سنگین را به مدت طولانی بازی کنی.

omn1990
06-08-2016, 17:55
اگر خیلی اهل بازی هستی، همان بهتر است که کنسول بگیری.
لپ تاپ ها، خصوصا انواع سبک وزنش اصلا مناسب بازی نیستند. چون نازک هستند و سیستم خنک کننده شان، در حدی نیست که بخواهی بازی های سنگین را به مدت طولانی بازی کنی.

خيلي اهل بازي نيستم، فقط فيفا بازي ميكنم.مدلهاي متوسط ١٣ اينچي مكبوك پرو فيفا١٧ رو ران ميكنن؟ چه مدلي از مكبوكا روون اجرا ميكنه فيفا رو؟

Sent from my iPad using Tapatalk

mona_y
08-08-2016, 13:38
من هم مثل شما نمی دانم کدامیک از سه گزینه زیر را انتخاب کنم ( کاربرد محاسبات سنگین):

1- macbook pro MJLQ2 : سخت افزار ( پردازنده و رم) قدیمی و هزینه حدود دو میلیون و نیم بیشتر

2- ASUS N501VW : مشکل صفحه لمسی و براق و آیینه ای و رم کمتر و فقط با ویندوز 10 سازگاره

3- ASUS N552VW : مشکل وزن بیشتر

لطفا کسانی که تجربه کار با این لپتاپ ها رو دارند راهنمایی کنید

amir_t6262
08-08-2016, 18:13
من هم مثل شما نمی دانم کدامیک از سه گزینه زیر را انتخاب کنم ( کاربرد محاسبات سنگین):

1- macbook pro MJLQ2 : سخت افزار ( پردازنده و رم) قدیمی و هزینه حدود دو میلیون و نیم بیشتر

2- ASUS N501VW : مشکل صفحه لمسی و براق و آیینه ای و رم کمتر و فقط با ویندوز 10 سازگاره

من تجربه ای از مک بوک ندارم ولی دو مدل ایسوس که گفتی، مشکلی با کارکرد محاسباتی ندارند.
باید ببینی دیگر انتظاراتت از یک لپ تاپ چیه تا بتوانی انتخاب درستی داشته باشی.

HOJ-JAT
08-08-2016, 23:37

کمی بیشتر راجع به کارت توضیح بده
محاسبات سنگین یعنی چی؟ چ نرم افزاری؟

mona_y
10-08-2016, 19:01
matlab و برنامه نویسی

omn1990
11-08-2016, 20:15
matlab و برنامه نویسی

من اگه مجبور به استفاده از مك او اس نبودم بدون ترديد asus zenbook pro ux501vw رو انتخاب ميكردم.شك نكنين قدرت پردازشي فوق العاده اي رو تجربه ميكنيد، صفحه براق رو جفتشون هست با اين تفاوت كه ايسوس لمسيه.

HOJ-JAT
12-08-2016, 01:14
matlab و برنامه نویسی
متلب رو مک داره
برنامه نویسی جاوا اندروید php و html هم همینطور
پس مک بوک بهتره برای شما مگر اینکه شما بخوای در قالب .net برنامه بنویسی

ardeshir n
12-08-2016, 11:40
سلام.
بنده بهتون ایسوس رو پیشنهاد میدم.
بنده ۵-۶ ساله دارم بازی هایی نظیر shogun 2,cnc 4,rome 2,dota2 و... را رپی نوت بوک n43sl خودم باز میکنم.ویندوز ۱۰ هم ریختم خیلی سریعه مشخصات فنیش:
دیسک:۷۵۰ Western digital که الآن یک ترای توشیبا.
رم:۴ گیگابایتddr3
سی پی یو:2.2-2.4
گرافیک intel 3000 2gb & nvidia 540m 2 gb
فکر کنم صفحش هم ۱۳۶۶ در یه عددی بود.۱۴ اینچ.
کلا برای تبلت موبایل و لپ تاپ پر عمر که بخوای باهاش کار سنگین کنی و مخصوص پروگرمینگ و کد نویسی و بازی باشه بهتون ایسوس رو پیشنهاد میکنم.

Sent from my K00E

omn1990
12-08-2016, 12:35
سلام.
بنده بهتون ایسوس رو پیشنهاد میدم.
بنده ۵-۶ ساله دارم بازی هایی نظیر shogun 2,cnc 4,rome 2,dota2 و... را رپی نوت بوک n43sl خودم باز میکنم.ویندوز ۱۰ هم ریختم خیلی سریعه مشخصات فنیش:
دیسک:۷۵۰ Western digital که الآن یک ترای توشیبا.
رم:۴ گیگابایتddr3
سی پی یو:2.2-2.4
گرافیک intel 3000 2gb & nvidia 540m 2 gb
فکر کنم صفحش هم ۱۳۶۶ در یه عددی بود.۱۴ اینچ.
کلا برای تبلت موبایل و لپ تاپ پر عمر که بخوای باهاش کار سنگین کنی و مخصوص پروگرمینگ و کد نویسی و بازی باشه بهتون ایسوس رو پیشنهاد میکنم.

Sent from my K00E

در خوب بودن ايسوس شكي نيس ولي مشكل اساسي من كدنويسي براي اي او اس ه كه حتما مك رو ميطلبه،حالا اگه كسي تو xCode و روي مك شبيه ساز كدزني كرده ممنون ميشم تجربشو بامن به اشتراك بگذاره.

mona_y
13-08-2016, 13:53
من اگه مجبور به استفاده از مك او اس نبودم بدون ترديد asus zenbook pro ux501vw رو انتخاب ميكردم.شك نكنين قدرت پردازشي فوق العاده اي رو تجربه ميكنيد، صفحه براق رو جفتشون هست با اين تفاوت كه ايسوس لمسيه.

ممنون. با شما موافقم ولی مشکل اینجاست که ظاهرا ux501vw در ایزان موجود نیست و به جای اون n501vw موجوده که از نظر هارد و میزان رم خیلی متفاوته

omn1990
13-08-2016, 14:06
ممنون. با شما موافقم ولی مشکل اینجاست که ظاهرا ux501vw در ایزان موجود نیست و به جای اون n501vw موجوده که از نظر هارد و میزان رم خیلی متفاوته

اينطوري نيست،خيلي متفاوت نيستن،١٢٨ گيگ براي ويندوز و اپها كافيه بقيه فضا هم واسه ذخيره سازي خوبه. مدل ux
رو تو يه سايتي واسه فروش ديدم كه نزديك به ١تومن گرونتره و ارزش خريد تداره. سايت
rojsa.comبود اگه اشتباه نكنم

omn1990
15-08-2016, 15:55
سلام من یه سوال داشتم
در مورد این که از لپ تابایی که صفحه نمایش لمسی دارن میشه به عنوان قلم نوری استفاده کرد با خریدن یک قلم مخصوص کار با موبایل های دارای صفحه ی لمسی؟

دوست عزيز اينجا جاي طرح سوال نيست،ولي بله ميشه،قلم خازني باشه مشكلي نداره و تو فوتوشاپ و.. ميشه استفاده كرد

omn1990
10-09-2016, 19:37
والا نطری ندارم
اسپم ممنوع. ريپورت شد.

ardeshir n
15-09-2016, 19:31
اسپم ممنوع. ريپورت شد.

سلام.
لابد ایشون اطلاعات زیادی دارن که میگن نظری ندارم.
همونجوری زرشکی هم که نباید‌کاربرارو ریپورت کرد!!

Sent from my K00E

omn1990
02-11-2016, 18:03
اعلام اینکه نظری ندارن چه فایده ای برای کسی داره؟ حالا بیل گیتس باشن ایشون. کی میشه ما یاد بگیریم فقط به متن بپردازیم و تو حاشیه نریم...
دوستان من پول اومد دستم و مدل macbook pro mgxc2 کارکرده رو به قیمت 5650 خریدم. شدیدا هم راضیم. هم گرافیکش خوبه، ویندوز هم ریختم واسه گیم. هم تعادل خوبی تو وزن و وسعت صفحه نمایش و مشخصات گرافیکی داره.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk