مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید لپ تاپ حدود قیمت 4 میلیون
saeed712
05-08-2016, 20:35
سلام دوستان یه لپ تاپ میخوام بگیرم میخوام همه چی تموم باشه هم برای بازی میخوام هم مالتی مدیا قیمتش هم حدود قیمت 4 میلیون باشه چی پیشنهاد میدین؟
amir_t6262
05-08-2016, 20:57
سلام
اگر میتوانی بیشتر از 4 میلیون هزینه کنی، مدل ASUS ROG GL552VW را توصیه میکنم.
سلام دوستان یه لپ تاپ میخوام بگیرم میخوام همه چی تموم باشه هم برای بازی میخوام هم مالتی مدیا قیمتش هم حدود قیمت 4 میلیون باشه چی پیشنهاد میدین؟
ASUS N552VW - A
به نظرم برو سراغ سری n ایسوز .. واقعا برندهای دیگه تو سطح مالتی مدیای همه فن حریف به پای ایسوز نمیرسند و در حال حاضر با توجه به قیمت و کارایی رقیب خاصی برای این سری پیدا نمیشه .
Meisam.apk
07-08-2016, 21:56
بنده asus n552 vx رو تهیه کردم.فوق العادس
سلام
اگه هدفت بیشتر بازی کردنه من بهت توصیه میکنم صبر کنی لپ تاپ های جدید معرفی شن با گرافیک پاسکال سری 1000 , الان لپ تاپ گیمینگ خریدن اشتباهه.
mehrabooni
19-08-2016, 16:47
سلام
اگه هدفت بیشتر بازی کردنه من بهت توصیه میکنم صبر کنی لپ تاپ های جدید معرفی شن با گرافیک پاسکال سری 1000 , الان لپ تاپ گیمینگ خریدن اشتباهه.
سری پاسکال ؟
کی میاد ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سری پاسکال ؟
کی میاد ؟
همین الانشم اومده , لپ تاپ های خیلی قوی ای اومدن با گرافیک های 1060-1070-1080 و مدل های SLI هم دارن تازه , صبر کنید تا وارد بازار ایران شن , خود من هم منتظر همین لپ تاپ های جدید هستم.
mehrabooni
20-08-2016, 20:59
همین الانشم اومده , لپ تاپ های خیلی قوی ای اومدن با گرافیک های 1060-1070-1080 و مدل های SLI هم دارن تازه , صبر کنید تا وارد بازار ایران شن , خود من هم منتظر همین لپ تاپ های جدید هستم.
فرق این یری با قبلی چیه
ایم سری قبلو میدونی
فرق این یری با قبلی چیه
ایم سری قبلو میدونی
فرق این سری گرافیک اینه که کوچیک تر و کم مصرف تر هستن و در عین حال بسیار قدرتمند تر هم هستن , به طوری که قدرت نسخه لپ تاپ این کارت گرافیک با نسخه کامپیوتر تقریبا برابر هست (یک مقدار کمی ضعیف تر هست) و همه گرافیک های این نسل از 4K و Virtual Reality (واقعیت مجازی) پشتیبانی میکنن , اسم نسل قبل Maxwell نام داشت و واقعا خیلی تفاوت دارن با هم از لحاظ.
mehrabooni
21-08-2016, 14:54
فرق این سری گرافیک اینه که کوچیک تر و کم مصرف تر هستن و در عین حال بسیار قدرتمند تر هم هستن , به طوری که قدرت نسخه لپ تاپ این کارت گرافیک با نسخه کامپیوتر تقریبا برابر هست (یک مقدار کمی ضعیف تر هست) و همه گرافیک های این نسل از 4K و Virtual Reality (واقعیت مجازی) پشتیبانی میکنن , اسم نسل قبل Maxwell نام داشت و واقعا خیلی تفاوت دارن با هم از لحاظ.
سری قبل تر از مکسول , hasswell بوده درسته
سری قبل تر از مکسول , hasswell بوده درسته
سری قبل تر Kepler نام داشتن , Haswell اسم یک نسل از CPU ها هستش
در تصریح حرف های قبلم بگم که حتی نسل جدید گرافیک مدل لپ تاپش واقعا هیچ فرقی نداره با مدل کامپیوتر که هیچ , حتی در بعضی موارد قوی تر هم هستن.
sang_e_sabor
29-08-2016, 10:16
من خودم بیشتر از 50 لپ تاپ رو تحقیق و ریز به ریز زیرو رو کردم بهتر از n552vw کانفیک 4k رم 12 هارد 2 ترا و128 اس اس دی پیدا نکردم
خود من از این سفارش دادم و تا دو سه روز دیگه دستم میرسه
قیمت 4 تومن گرفتم من
موفق باشید
با سلام . من میخوام لب تاپ حدود 4 میلیون بگیرم. بین لنوو سری y700 و ایسوس سری rog کدوم بهتره. قیافه لنوو خیلی باحاله و خفنه. لطفا بدون تعصب راهنمایی بفرمایین. ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.