مشاهده نسخه کامل
: کاهش میل جنسی
سلام
دوستان من حدود 27 سالم هست مذکر .
کنترل میل جنسیمو ندارم . میل جنسی من خیلی زیاد هست .
آیا قرصی یا کپسولی هست که میل جنسی رو کم کنه ؟ حتی گیاه دارویی باشه مشکلی نیست .
(فقط درخواستی دارم که راه و روش ها کاهش میل جنسی رو بلدم و تو اینترنت هم زیاد هست خواهشا از بیانش خودداری کنید. اما دنبال قرصی یا دارویی هستم)
با تشکر
Captain_America
05-08-2016, 20:21
میل جنسی حتی در حد نیاز به رابطه جنسی هر روز یا یک روز درمیان نرمال و طبیعی هست. ورزش سنگین فکر کنم موثر باشه یا کلا مشغول شدن به یه هدفی چیزی ، نظر من رو میخوای اگه واقعا مشکل ساز هست به پزشک مراجعه کن چون تجارب شخصی ممکنه واسه همه یکسان نباشه ولی من واسه جلوگیری از ریزش مو قرص فیناستراید مصرف میکردم تاثیر داشت در کاهش میل جنسی.
Alireza SM
05-08-2016, 21:38
راه های کاهش میل جنسی و ... همگی بیهوده جات هستن تنها راه درمان دارویی هست ولی مستلزم معاینه توسط روانپزشک هست.
معمولا از برخی داروهای اعصاب استفاده میشه و عوارضشون هم کم هست.
کاهش میل جنسی با اعصاب و روان در ارتباطه قرصهای سیتالوپرام .. سرترالین .. مخصوصا دومی بیشترین تاثیر رو در این زمینه دارن . البته در نظر داشته باشید که باید تحت نظر متخصص مصرف بشه . چون هدف اصلی این قرصها ضد افسردگیه. و اما از نظر شخصی خودم میل جنسی با دارو موقتی کم میشه اما مهمرین راه مشغول بودن ذهنه .
سلام
آیا قرصی یا کپسولی هست که میل جنسی رو کم کنه ؟ حتی گیاه دارویی باشه مشکلی نیست .
(فقط درخواستی دارم که راه و روش ها کاهش میل جنسی رو بلدم و تو اینترنت هم زیاد هست خواهشا از بیانش خودداری کنید. اما دنبال قرصی یا دارویی هستم)
با تشکر
۱-این که روی میل جنسی کنترل ندارید رو بیشتر توضبح بدین؛
یعنی مثلا شما خودارضایی در امکان عمومی دارید؟آزار جنسی برای دیگران بوجود میارین؟تمایل جنسی مثل کودک آزاری دارین؟
یا صرفا یک نیاز جنسی معمول دارین که در پاسخ به اون دچار مشکل هستین؟
اگر موارد اول هست که باید به روانپزشک مراجعه کنید،اگر مورد دوم هست بدانید شما یک فرد سالم هستین
۲-افزایش بیمارگونه میل جنسی،درمان دارویی نداره،بلکه درمان این بیماری با مساوره روانپزشکی هست؛فقط در یک موارد بیمازی های انحراف جنسی(پارافیلی) مثل کودک ازاری و موارد مشابه،برخی به درمان دارویی هم معتقد هستند که داروی پر عارضه ای هم هست؛
۳-متاسفانه به غلط از عارضه برخی دارهایی ضدافسردگی که کاهش میل جنسی هست،برای افرادی که از افزایش میل جنسی شاکی هستند استفاده میشه،که اولا این کار از نظر علمی غلط هست،ثانیا خیلی از این افراد،کاملا طبیعی هستند و نیاز به درمان ندارند،ثالثا بعد از مدتی از استفاده این عارضه برطرف میشه و میل جنسی به حالت اولیه بر میگرده؛
از شما میخوام برای راهنمایی بهتر،مشکلتون رو بیشتر شرح بدین
Sent from my E5823 using Tapatalk
۱-این که روی میل جنسی کنترل ندارید رو بیشتر توضبح بدین؛
یعنی مثلا شما خودارضایی در امکان عمومی دارید؟آزار جنسی برای دیگران بوجود میارین؟تمایل جنسی مثل کودک آزاری دارین؟
یا صرفا یک نیاز جنسی معمول دارین که در پاسخ به اون دچار مشکل هستین؟
اگر موارد اول هست که باید به روانپزشک مراجعه کنید،اگر مورد دوم هست بدانید شما یک فرد سالم هستین
۲-افزایش بیمارگونه میل جنسی،درمان دارویی نداره،بلکه درمان این بیماری با مساوره روانپزشکی هست؛فقط در یک موارد بیمازی های انحراف جنسی(پارافیلی) مثل کودک ازاری و موارد مشابه،برخی به درمان دارویی هم معتقد هستند که داروی پر عارضه ای هم هست؛
۳-متاسفانه به غلط از عارضه برخی دارهایی ضدافسردگی که کاهش میل جنسی هست،برای افرادی که از افزایش میل جنسی شاکی هستند استفاده میشه،که اولا این کار از نظر علمی غلط هست،ثانیا خیلی از این افراد،کاملا طبیعی هستند و نیاز به درمان ندارند،ثالثا بعد از مدتی از استفاده این عارضه برطرف میشه و میل جنسی به حالت اولیه بر میگرده؛
از شما میخوام برای راهنمایی بهتر،مشکلتون رو بیشتر شرح بدین
Sent from my E5823 using Tapatalk
هیچ گونه از مورد ها نیست . کمی در سن بلوغ هستم . 16 سال
مثل دیگر نوجوان ها .
پس طبیعی هستین و مشکلی ندارین؛از زندگی لذت ببر؛عذاب وجدان نداشته باش؛
meysam2578
08-08-2016, 08:24
سلام
با تشکر
دوست عزیز منم 27 سالمه . بر عکس شما اصلا میل جنسی ندارم . الان حدود یکساله که حتی از فکر کردن به خود ارضایی و رابطه جنسی حالم به هم میخوره . تمام میلم رو به جنس مخالف از دست دادم . شب ها تو خواب هم اصلا محتلم نمیشم . شما کلاهتو بنداز هوا که سالم هستی .
moojdehh
04-09-2016, 12:39
بهتره که خودسرانه خودتون رو درمان نکنید. به نظر من یه تماس با دکتر سلطانی بگیرید و با ایشون مشاوره ای داشته باشید.
تهران - تقاطع بزرگراه آیت الله حکیم و بلوار اباذر
نبش کوچه مینا - ساختمان مینا - واحد 8
02144035436
02144035448
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.