ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : لپ تاپ تا سقف 3 میلیون

MCSE MAN
01-08-2016, 12:25
سلام

یه لپ تاپ تا سقف 3 تومن برای یه خانم میخواستم. کارش هم بیشتر آفیس و اکسل و فتوشاپه. باهاش بازی های روز و برنامه های مهندسی انجام نمیده.
فقط میخوام جوری باشه که چند سال دووم بیاره (چه کانفیگ و چه از نظر جنسش) و زیاد داغ هم نکنه.
از لحاظ ظاهری و وزن هم قابل قبول باشه هرچند زیاد جا به جاش نمیکنه.

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

amir_t6262
01-08-2016, 13:11
اگر خیلی سبک میخواهید

Lenovo IdeaPad 500s
که 13 اینچ است و حدود 2700 قیمت دارد

اگر سایز 15 سبک میخواهید هم
ASUS V502UX

MCSE MAN
01-08-2016, 22:48
اگر خیلی سبک میخواهید

Lenovo IdeaPad 500s
که 13 اینچ است و حدود 2700 قیمت دارد

اگر سایز 15 سبک میخواهید هم
ASUS V502UX
خیلی ممنون

حالا اگه وزنش و ظاهرش زیاد مهم نباشه چی رو پیشنهاد میدید؟

نظرتون راجع به ین مدل ها چیه؟

Lenovo Ideapad Z5170 - J
HP ENVY 15-k211ne
ASUS ASUSPRO P2530UJ - F
Acer Aspire V3-575G-780j

amir_t6262
02-08-2016, 09:20
دلیل خاصی داشت که این مدلها را گفتی؟ یعنی دنبال نکته ی خاصی در لپ تاپ هستی؟

چون بین مدلهایی که گفتی هم هیچکدام را توصیه نمیکنم.
اگر میخواهی Lenovo بخری هم مدلهای ideapad 500 را تهیه کن. z5170 قدیمی شده است. بخاطر داشتن ویندوز 8.1 اریجینال، قیمتش کمی بالاست. ضمن اینکه هاردش فقط ssd است.

HP و asus هم چون صفحه نمایش full HD ندارد، توصیه نکردم.

MCSE MAN
02-08-2016, 10:52
دلیل خاصی داشت که این مدلها را گفتی؟ یعنی دنبال نکته ی خاصی در لپ تاپ هستی؟

چون بین مدلهایی که گفتی هم هیچکدام را توصیه نمیکنم.
اگر میخواهی Lenovo بخری هم مدلهای ideapad 500 را تهیه کن. z5170 قدیمی شده است. بخاطر داشتن ویندوز 8.1 اریجینال، قیمتش کمی بالاست. ضمن اینکه هاردش فقط ssd است.

HP و asus هم چون صفحه نمایش full HD ندارد، توصیه نکردم.
یه جستجوی سریع کرده بودم و این مدل ها رو دیده بودم. خیلی دقیق نبود
ولی مثلا این لپ تاپ هایی گه گفتم همشون رمشون یا 8g DDR4 بود یا 16g DDR3 ولی مدل هایی که شما گفتید، رمشون 8g DDR3 هست و DVD RW هم ندارند (البته DVD RW زیاد مهم نیست).
بعضی از مدل هایی که گفتم حتی گرافیکشونم بالاتره.

amir_t6262
02-08-2016, 14:05
با توجه به استفاده شما، خصوصا اینکه گفتید فیلم، خب صفحه fullHD مات بنظرم بهترین انتخاب است. البته بغیر از 4K که هزینه اش هم بیشتر میشود.

حذف DVDRw هم برای سبک تر شدن لپ تاپ گفتم.

رم چیزی است که قابل ارتقا است. اگر نیاز شد ارتقا میدهید.
ولی کیفیت کلی دستگاه چیزی نیست که بعدا شما بخواهید ارتقا دهید.

MCSE MAN
02-08-2016, 21:11
با توجه به استفاده شما، خصوصا اینکه گفتید فیلم، خب صفحه fullHD مات بنظرم بهترین انتخاب است. البته بغیر از 4K که هزینه اش هم بیشتر میشود.

حذف DVDRw هم برای سبک تر شدن لپ تاپ گفتم.

رم چیزی است که قابل ارتقا است. اگر نیاز شد ارتقا میدهید.
ولی کیفیت کلی دستگاه چیزی نیست که بعدا شما بخواهید ارتقا دهید.
من جایی تو پستام درباره فیلم دیدن و استفاده این گونه ای صحبت نکردم ولی با این حال به نکته خوبی درباره صفحه نمایش اشاره کردید. خودم حواسم به کیفیت صفحه نمایش نبود!

با در نظر گرفتن اینکه کارش جوری نیست که در فضای باز و زیر نور خوشید بخواد از لپ تاپ استفاده بکنه، بازمصفحه نمایش مات باشه بهتره و مهمه؟
به نظرتون SSD بودن هارد چقدر اهمیت داره؟

amir_t6262
03-08-2016, 11:02
من جایی تو پستام درباره فیلم دیدن و استفاده این گونه ای صحبت نکردم ولی با این حال به نکته خوبی درباره صفحه نمایش اشاره کردید. خودم حواسم به کیفیت صفحه نمایش نبود!

با در نظر گرفتن اینکه کارش جوری نیست که در فضای باز و زیر نور خوشید بخواد از لپ تاپ استفاده بکنه، بازمصفحه نمایش مات باشه بهتره و مهمه؟
به نظرتون SSD بودن هارد چقدر اهمیت داره؟
اشتباه از من بود. بحث فیلم مطرح نبود.

در مورد صفحه نمایش، بهرحال، بهتر است با این هزینه ای که میکنید، صفحه نمایش fullHD تهیه کنید.
در مورد مات و یا براق بودن هم من شخصا صفحه نمایش مات را ترجیح میدهم. حتی در خانه و فضای بسته هم بهرحال انعکاس نور چراغ و ... ممکنه ناراحت کننده باشد.
توصیه میکنم شما و یا فردی که میخواهد از لپ تاپ استفاده کند، حتما شخصا مدل مد نظرش را در مغازه ببیند و بعد انتخاب کند.

در مورد SSD هم، اگر باشد مزیت بزرگی است. البته خودتان بهتر میدانید که هارد لپ تاپ هم قابل تعویض است و شما میتوانی در صورت نیاز هارد معمولی را با ssd عوض کنی.
البته اگر مدلی تهیه کنی که هم هارد ssd و هم هارد HDD داشته باشد، بسیار مناسب تر خواهد بود.
دقت کن که منظورم هاردهای هیبریدی نیست. بلکه آنهایی است که مثلا 1 ترابایت هارد HDD و 128 مگ هم هارد SSD دارند.

amuhammad
04-08-2016, 11:46
سلام
لپ تاپ ایسوس Asus V502UX واقعا عالیه
خودمم دیدمش کیفیت صفحه اش هم خوبه
تا چند سال خیلی راحت کار میکنه تازه 16 گیگ SSD هم داره
که با سرعت بالا ویندوز رو بیاره
لپ تاپ ایسوس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Daniel-Fire
04-08-2016, 11:56
سلام بین دو مدل ایسوس K456UR i7 - B و ASUSPRO P2530UJ i7
که تقربا تو یه رنج قیمت هستن کدوم بهتره ؟ برای کارهای عادی روزانه و گاهی هم بازی کردن بازیها ی جدید و اجرای بعضی از نرم افزار های عمران