مشاهده نسخه کامل
: پارتیشن مورد نظر
masoud6188
29-07-2016, 23:00
با سلام خدمت همه اساتید
برای نصب ویندوز سون بر روی پارتیشن مورد نظر مشکل دارم خواستم بدونم پارتیش مورد نظر از هارد که محل نصب ویندوز هست باید از کجا بفهم (چه نشانه ای دارد) محل نصب ویندورمه تا فرمتش کنم البته پارتیشن های هارد بشتر از اینه ( این یه عکسه ) و قسمت TYPE همه نوشته شده LOCAL و فقط یکی از انها درقسمت type نوشته SYSTEM
طبق این عکس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
در My computer بر پارتیشن ها راست کلیک و Rename را بزنید. برای هر پارتیشن یک نام مشخص بنویسید و اینتر را بزنید.
هنگام نصب ویندوز ؛ پارتیشن ها با همین نام ها (Label) قابل تشخیص هستند.
یا در نرم افزارهای پارتیشن بندی هارد بر پارتیشن ها راست کلیک و change volume label را انتخاب و برای پارتیشن ها یک نام قابل تشخیص بنویسید.
masoud6188
30-07-2016, 19:11
دوست گرامی مشکل اینجاست ویندوز قبلی خرابه نمشه وارد شد چه به رسه به تغییر ناممممم:n33:
دوست گرامی مشکل اینجاست ویندوز قبلی خرابه نمشه وارد شد چه به رسه به تغییر ناممممم:n33:
راه حل اول : با DVD یا فلش مموری ویندوز 7 بوت شوید و نصب ویندوز را آغاز کنید ؛ پس از رسیدن به پنجره Install Now ؛ کلید Shift و F10 را بزنید (Shift+F10) تا پنجره cmd ظاهر شود. در cmd بنویسید explorer و اینتر را بزنید. یک پنجره باز می شود که سمت چپ آن پارتیشن ها و سمت راست آن نام فایل های موجود در پارتیشنها قابل مشاهده است ؛ سمت چپ با راست کلیک بر پارتیشن ها و انتخاب Rename می توانید نام آنها را تغییر دهید.
راه حل دوم : استفاده از نسخه بوت (Boot Disk) نرم افزارهای پارتیشن بندی مانند Acronis Disk Director ؛ AOMEI Partition Assistant؛MiniTool Partition Wizard و ... است که باید فایل ISO را به صورت Image (و نه به صورت Data) بر CD یا DVD رایت کنید. یا با نرم افزار Rufus ایمیج را به فلش مموری منتقل کنید (با انجام چند تغییر جزئی در تنظیمات Rufus جهت بوتیبل شدن صحیح فلش مموری) سپس با فلش مموری یا CD بوت شوید و پس از لود برنامه ؛ Label پارتیشن ها را تغییر دهید.معمولا پس از راست کلیک بر پارتیشن ها و انتخاب گزینه Explore (یا نام های مشابه دیگر) می توانید نام فایل های موجود در پارتیشن ها را جهت اطمینان از انتخاب صحیح پارتیشن ببینید.
البته چون ویندوز فعلی بوت نمی شود در سیستم دیگری فلش مموری یا CD را آماده کنید.
از ویندوزهای پرتابل و یا دیسک های بوت مانند Tenorshare Windows Boot Genius هم می توان استفاده کرد.
talash123
19-09-2016, 10:46
سلام دوست عزیز
موقع نصب ویندوز install رو نزن برو قسمت ریکاوری هارد
قسمت cmd یا همون دستور فرمان
دستورASSOC.txt=textfile رو بزنید
یه فایل با فرمت تکست باز میشه
داخلش کلمه ای همانند boot manager پیدا کنین
بعد زیر مجموعه ی همون متن رو بررسی کنین تا بدونین ویندوز رو کدوم قسمت یا پارتشین نصب شده
البته قابل ذکر هستش بگم درایوی که ویندوز روش هست رو نشون میده
بعد ظرفیت همون پارتشین رو نشون میده
شما میتونین بر اساس همون مشخصات درایوی که ویندوز روش نصب هست رو شناسایی کنی
webnagroup
19-09-2016, 11:10
یکبار فکر کردم همه چیز به ترتیب نمایشد اده می شو.د... فرمت کردم و .... از این به بعد به وسیله نامگذاری درایوها خودم را راحت کردم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.