ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی جهت اسمبل 5 سیستم تا یک میلیون و یک سیستم تا 2.5 م

netmoon
29-07-2016, 15:06
سلام. بنده قرار هست در زمینه وب و برنامه نویسی Php تدریس کنم. اما با توجه به مکانی که در اختیار دارم مدرس در زمینه های اتوکد,راینو,3dmax و فتوشاپ رو هم در اختیار گرفتم. اما قرار هست سیستم رو بنده برای این عزیزان جمع کنم و اونها فقط درس بدن. من در زمینه برنامه نویسی کانفیگهای مناسب با قیمت پایین رو در اختیار دارم. ام برای کارهای 3d و گرافیک شناخت سخت افزاری ندارم :) من میخوام که 5 سیستم (هر کدام) ترجیحا تا سقف یک تومن و یک سیستم تا سقف 2.5 م تومن داشته باشم. میخواستم این موضوع هم در نظر گرفته بشه که این سیستم ها در آینده قابل ارتقا هم باشه. و این رو هم در نظر بگیرید که اگر با قیمت پایین تر هم میشه که چه بهتر. مهم این هست که دانشجو ها بتونن روون کار کنن. در حد آموزش. وگرنه قرار نیست کسی مثلا یه رندر بذاره که یه هفته دیگه نتیجش رو ببینه و یه ابر کامپیوتر بخواد. و نکته آخر اینکه مانیتورها کمتر از 15 اینچ نباشن و موس و کیبورد ساده هم باشه. ممنون :)

mhda69
29-07-2016, 18:45
سلام. بنده قرار هست در زمینه وب و برنامه نویسی Php تدریس کنم. اما با توجه به مکانی که در اختیار دارم مدرس در زمینه های اتوکد,راینو,3dmax و فتوشاپ رو هم در اختیار گرفتم. اما قرار هست سیستم رو بنده برای این عزیزان جمع کنم و اونها فقط درس بدن. من در زمینه برنامه نویسی کانفیگهای مناسب با قیمت پایین رو در اختیار دارم. ام برای کارهای 3d و گرافیک شناخت سخت افزاری ندارم :) من میخوام که 5 سیستم (هر کدام) ترجیحا تا سقف یک تومن و یک سیستم تا سقف 2.5 م تومن داشته باشم. میخواستم این موضوع هم در نظر گرفته بشه که این سیستم ها در آینده قابل ارتقا هم باشه. و این رو هم در نظر بگیرید که اگر با قیمت پایین تر هم میشه که چه بهتر. مهم این هست که دانشجو ها بتونن روون کار کنن. در حد آموزش. وگرنه قرار نیست کسی مثلا یه رندر بذاره که یه هفته دیگه نتیجش رو ببینه و یه ابر کامپیوتر بخواد. و نکته آخر اینکه مانیتورها کمتر از 15 اینچ نباشن و موس و کیبورد ساده هم باشه. ممنون :)

با محدودیت بودجه 1 تومن عملا قدرت مانور خاصی وجود نداره مخصوصا شما ک ظاهرا یه سیستم کامل(با مانیتور و موس و کیبرد و...)میخواین...
اما بهرحال پیشنهاد من واس سیستم 1 میلیونی :
Intel Haswell Pentium G3250 حدود 175
ASUS H81M-K حدود 165
Apacer Black Panther DDR3 1600MHz CL11 4GB حدود 70
Seagate Barracuda - 1TB - 7200 یا ADATA Premier SP550 Internal SSD - 120GB هر دو حدود 170
Cooler Master Elite Power 460W حدود 140
ASUS DRW-24D5MT Internal DVD Drive حدود 60
یه کیس ارزون و متفرقه حدود 50
موس + کیبرد ( ارزون و سلیقه ای) حدود 50
X.Vision XL1610S LED Monitor حدود 265
جمع کل حدود 1.150 (قیمتارو از روی دیجیکالا زدم)
کمتر ازین کانفیگ هرچی ببندین ب مشکل جدی میخورین (هرچند همینم اصلا کیس قوی مخصوصا واس کارای 3d و گرافیکی نیس)
در مورد هاردشم اگر ظرفیت مهمه هارد معمولی seagate یک ترابایت رو بردارین و اگر سرعته خیلی بالاتر مهمه هارد ssd adata 120گیگ رو بردارین ک قطعا واس سیستم آموزشی ظرفیت مهم نیس و سرعت بیشتر ب دردتون میخوره و همون 120گیگ کافیه (هارد ssd حدود 3تا5 برابر هارد معمولی سرعت واقعی و عملی داره!)

واس سیستم 2.5 میلیونی بهتره کسایی ک کار گرافیکی کردن و تجربه سخت افزاریشو دارن نظر بدن راجع ب کانفیگ دقیقش...