ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کنکور سراسری؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

Alireza SM
28-07-2016, 16:43
با آرزوی موفقیت برای شما

توجه مهم!!

هر بحثی در مورد کنکور سراسری (ثبت نام و مطالعه و ... ) داشتین اینجا مطرح کنین

1- لطفا هر گونه سوال و تست رو با توجه به رشته ی تحصیلی در زیرشاخه ی مربوطه و در تاپیکی که در اون زیرشاخه برای این کار در نظر گرفته شده مطرح بفرمایید. (تست ریاضی در بخش ریاضیات و ...)

2- پرسش و پاسخ های شخصی رو فقط در پیغام خصوصی پیگیری بفرمایید.

3- پستهای پشت سر هم رو حتما در یک پست ارسال بفرمایید. در صورت مشاهده به دلیل بالا بودن تعداد پستها پستهای بعدی حذف خواهند شد.

4- برای معرفی و درخواست نمونه سوالات آزمون ها هم از تاپیک معرفی و درخواست سوالات امتحانی ← سوالات موجود به پست اول اضافه شد!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که به همین منظور در همین زیرشاخه قرار داره استفاده بفرمایید و این قبیل موارد رو در این تاپیک ارسال نکنید.

5- برای معرفی و درخواست منابع آزمون ها هم از تاپیک درخواست منابــع آزمونــها در مقاطــع مخـتلف ← منابع موجود به پست اول اضافه شد !! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که به همین منظور در همین زیرشاخه قرار داره استفاده بفرمایید و این قبیل موارد رو در این تاپیک ارسال نکنید.

6- برای راهنمایی در مورد کتایها و جزوات کمک آموزشی هم از تاپیک ◄◄ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی ►► ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که به همین منظور در همین زیرشاخه قرار داره استفاده بفرمایید و این قبیل موارد رو در این تاپیک ارسال نکنید.

7- برای بحث هاي فني در مورد درس هاي مختلف ، براي هر درس تاپيك جداگانه وجود دارد:

✔ رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی درس زیست(کلیه مقاطع دبیرستان) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

✔ رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی درس زبان و ادبیات فارسی(کلیه مقاطع دبیرستان) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

✔ رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی درس فیزیک (کلیه مقاطع دبیرستان) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

✔رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی درس ریاضی (کلیه مقاطع دبیرستان ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

✔رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی درس عربی (کلیه مقاطع دبیرستان ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

✔رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی درس شیمی (کلیه مقاطع دبیرستان) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی مربوط به رشته انسانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی درس زمین شناسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

✔رفع اشکال، سوالات و راهنمای جامع کتب و جزوات کمک آموزشی دروس عمومی(کلیه مقاطع دبیرستان ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با آرزوی موفیت برای شما کنکوری های عزیز

با تشکر
گروه مدیریت انجمن آموزش عالی

غول مرحله اخر
22-08-2016, 18:29
سلام
کسی که دیپلم ریاضی سال 87 داره
آیا میتونه کنکور تجربی بده؟ تکلیف درس هایی مثه زیست و ... که پاس نکرده چی میشه؟؟؟

goldokh
24-08-2016, 12:32
بله میتونه کنکور بده
این روزا همه کنکور تجربی میدن شما هم یکی مث اونا

goldokh
24-08-2016, 12:34
ولی زیستشو باید عالی بخونین
خیلی مفهومی شده
اصلا حفظی نیس

رقابت هم شدیده

goldokh
24-08-2016, 12:36
ریاضی فیزیک هم باید عالی بخونین
اینجوری نیس مث قدیما ک زیست فقط بالا باشه

برای قبولی بابد زیست ریاضی فیزیک و شیمی درصدها بالا باشه

زمین شناسی هم برای داروسازی تاثیر داره

Alireza SM
11-09-2016, 20:40
سلام
کسی که دیپلم ریاضی سال 87 داره
آیا میتونه کنکور تجربی بده؟ تکلیف درس هایی مثه زیست و ... که پاس نکرده چی میشه؟؟؟

بله میتونه بده و در زیر گروه پزشکی برای درس های غیز از زیست و زمین، تاثیر سوابق حدود 18.8 درصد هست. زیست شناسی و زمین تماما ترازشون از نمره کنکور به دست میاد. شما اگه معدل رشته ریاضیتون خوب باشه از تجربی ها خیلی جلوترین (در صورتی که تاثیر سوابق مستقیم باشه نه مثبت)

amirb95
25-12-2016, 02:06
سلام ، کسی که دیپلم کاردانش داره و پیش دانشگاهی انسانی میتونه کنکور سراسری بده؟

اگه امسال دانشگاه آزاد دانشجو بشه باید واسه کنکور 96 انصراف بده از دانشگاه؟

Ghaioom
09-02-2017, 10:48
سلام
ببخشید شماره سریال ثبت نام برای کنکور زبان رو از کجا باید خرید تو سایت سنجش نیس چرا ؟!!! یا من بلد نیستم؟!!

تیک اینو :

39 - علاقمند به شرکت در گروه آزمایشی زبان های خارجی می باشم.

میزنم بعد شماره سریال میخواد که بین کارتهای اعتباری نیست خریدش چرا؟!!

ویرایش:
دوستان حل شد . با خرید یه کارت اعتباری کنکور سراسری دیگه:n16:

SA3EDLORD
03-07-2017, 13:33
سلام.
دوستان قسمت ویرایش اطلاعات کارت سازمان سنجش چرا اینطوریه.
من همه ی اطلاعات رو وارد میکنم اما ایراد میگیره.
میگه نام خانوادگی رو وارد کنید و کد ملی وارد کنید و .....
در حالی که هیچ جایی واسه وارد کردن این اطلاعات نیست.
با هر مرورگری هم امتحان کردم نشد... با دو تا سیستم هم امتحان کردم.
باید چکار کنم؟

Alireza SM
02-09-2017, 22:06
قبلا تاپیک کنکورهای سراسری88 و 89 و ... هرماه چند صد صفحه میرفت جلو ولی الان در بیش از یک سالی که از این تاپیک میگذره فقط 7 تا پست توش ارسال شده!
بنابرین ازین به بعد همین تاپیک میشه برای کنکور سراسری و هر بحثی بود ( که بعیده باشه ) اینجا مطرح کنین

KINGHMA
10-02-2018, 14:06
با سلام.بنده با مدرك كارشناسي روزانه (فارغ التحصیل 94)مي توانم با شركت در ازمون سال 97 و قبولي در آن رشته پرستاري روزانه(بدون پرداخت هزينه) انتخاب و تحصيل مجدد كنم؟
یکی میگه میشه یه مشاور میگه نمیشه :n35:

Alireza SM
12-02-2018, 03:29
با سلام.بنده با مدرك كارشناسي روزانه (فارغ التحصیل 94)مي توانم با شركت در ازمون سال 97 و قبولي در آن رشته پرستاري روزانه(بدون پرداخت هزينه) انتخاب و تحصيل مجدد كنم؟
یکی میگه میشه یه مشاور میگه نمیشه :n35:

خیر هزینه شبانه اخذ میشه. دیوان عدالت اداری حکم داده که وزارت بهداشت نباید شهریه بگیره ولی دانشگاه ها فقط برای رشته های پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی دارن اعمالش میکنن. متاسفانه علاوه بر اینکه یکی میگه میگیرن و یکی میگنه نه، یه دانشگاه هم ممکنه بگیره و یه دانشگاه نه !

KINGHMA
19-02-2018, 21:06
خیر هزینه شبانه اخذ میشه. دیوان عدالت اداری حکم داده که وزارت بهداشت نباید شهریه بگیره ولی دانشگاه ها فقط برای رشته های پزشکی و دندانپزشکی و داروسازی دارن اعمالش میکنن. متاسفانه علاوه بر اینکه یکی میگه میگیرن و یکی میگنه نه، یه دانشگاه هم ممکنه بگیره و یه دانشگاه نه !

خیلی ممنون...برای رفع شکم رفتم سازمان سنجش و پرسیدم اونجا گفتن میتونم و شهریه اخذ نمیشه از دانشگاه خودمون هم که غیر پزشکی هست پرسیدم گفتن اخذ نمیشه سازمان سنجش پزشکی هم گفت اخذ نمیشه (در حال حاضر)...یه دانشگاه پزشکی رفتم پرسیدم گفتن اگه ارشد باشی فقط میتونی مازاد یا پردیس انتخاب کنی.
واقعا چه وعضشه یه قانونه و همه باید اجرا کنن در دفترچه ثبت نام هم چیزی واضح در مورد فارغ التحصیل گارشناسی ننوشته!

m.barati137
17-07-2018, 12:45
سلام

من تازه عضو این فروم شدم می خواستم اگه کسی اطلاعات داره کمکم کنه. امسال کنکور شرکت کردم ولی زیاد خوب ندادم. خیلی استرس دارم و می ترسم :n03:

برای انتخاب رشته می خوام از مشاوره کمک بگیرم کسی اینجا موسسه خوب سراغ داره برای انتخاب رشته کمکم کنه؟ شنیدم نرم افزار انتخاب رشته سنجش خیلی اذیت می کنه اصلا خوب نیست
این نرم افزارا خوبن اصلا یا همشون الکیه :n28: کسی اینجا قبلا از نرم افزار انتخاب رشته استفاده کرده منو راهنمایی کنه :n13:

AEZ_Best
22-05-2020, 01:24
خیلی قدیمی بود ریپلای زدم

Hossein1992
07-07-2020, 17:54
سلام من 10 سال پیش کنکور 89 تو این تاپیکا ول بودم
شبانه روز کارم این تاپیکا و خوندن پست هاش بود
یه سری اینجا بودن خیلی مخ بودن خیلی بهشون غبطه میخوردم رتبه های سه رقمی و زیر دو هزار اوردن
دانشگاه های دولنی شهر تهران قبول شدن
خیلی دلم میخواد بعد از 10 سال ببینم اوضاع زندگیشون چطور شده و آیا راضی هستن از مسیری که رفتن یا نه؟
امیدوارم همیشه موفق باشن

منم رفتم دانشگاه آزاد و بعدشم رفتم سربازی و یه کار مرتبط با رشتم پیدا کردم رفتم سرکار
ولی هنوزم که هنوزه توی دلم هست که چرا اون موقع بیشتر درس نخوندم پزشکی قبول بشم و توی این 28 سال عمرم تنها حسرت زندگیم پزشک نشدنه
نمیدونم چرا دارم اینا رو اینجا مینویسم ولی بدم نیومد بعد از 10 سال بیام اینجا (10 ساااال) اوووففف چه اتفاقاتی که تو این 10 سال نیفتاد!!!

شاد باشید. برای اهدافتون تلاش کنید ولی حرص نخورید :)

mehrizad
12-11-2020, 13:30
سلام
به خاطر این هست که دیگه کسی برا درس و دانشگاه ارزش نمیده.;)