ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FC Bayern München | باواریایی |فصل 2017-2016

hossein blak
27-07-2016, 22:44
FC Bayern München | FC Hollywood | 2016-2017[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باشگاه فوتبال_بایرن_مونیخ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84_%D8%A8%D8%A7%DB%8C%D8%B1%D 9%86_%D9%85%D9%88%D9%86%DB%8C%D8%AE)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نام کامل باشگاه
باشگاه فوتبال بایرن‌مونیخ

تاریخ تأسیس
۲۷ فوریه ۱۹۰۰ (۸ اسفند ۱۲۷۸)

نام ورزشگاه
آلیانتس آرنا

سرمربی
کارلو آنجلوتی

مدیرعامل
کارل هوپفنر

مالک
اعضای رسمی باشگاه و مردم

کاپیتان
فلیپ لام

بهترین گلزن
گرد مولر (525)

بیشترین بازی
سپ مایر (623)

لیگ
بوندس لیگا

2017_2016
بوندس لیگا،1

بهترین برد
بایرن مونیخ 11-1 بوروسیا دورتموند (27 نوامبر 1971)

بدترین باخت
بایرن مونیخ 0-7 شالکه 04 (9 اکتبر 1976)

رتبه جهانی
3

رتبه اروپا
3

ورزشگاه آلیانز آره‌نا

پیراهن تیم برای فصل 2017_2016
افتخارات

بوندسلیگا آلمان: 26
1931/32 - 1968/69 - 1971/72 - 1972/73 - 1973/74 - 1979/80 - 1980/81 - 1984/85 - 1985/86 - 1986/87 - 1988/89 - 1989/90 - 1993/94 - 1996/97 - 1998/99 - 1999/2000 - 2000/01 - 2002/03 - 2004/05 - 2005/06 - 2007/08 - 2009/10 - 2012/13 - 2013/14 - 2014/15 - 2015/16

جام حذفی آلمان: 18
1956/57 - 1965/66 - 1966/67 - 1968/69 - 1970/71 - 1981/82 - 1983/84 - 1985/86 - 1997/98 - 1999/2000 - 2002/03 - 2004/05 - 2005/06 - 2007/08 - 2009/10 - 2012/13 - 2013/14 - 2015/16
لیگا پوکال :
6 بار قهرمانی در سال های : 1997 -، 1998 - 1999 - 2000 - 2004 - 2007
1 بار نایب قهرمانی درسال : 2006

سوپر جام آلمان :
5 بار قهرمانی در سال های : 1982 (غیر رسمی) - 1987 - 1990 - 2010 - 2012
3 بار نایب قهرمانی درسال های : 1989 - 19994 - 2008

لیگ قهرمانان اروپا :
5 بار قهرمانی در سال های : 1974 - 1975 - 1976 - 2001 - 2013
5 بار نایب قهرمانی درسال های : 1982 - 1987 - 1999 - 2010 - 2012

لیگ اروپا / جام یوفا (سابق) :
1 بار قهرمانی در سال : 1996

جام در جام اروپا :
1 بار قهرمانی در سال : 1967

جام بین قاره‌ای (اروپا-آمریکای جنوبی):
2 بار قهرمانی در سال های : 1976 - 2001

به امید فصلی پر از پیروزی
:n12::n12::n12:

hossein blak
27-07-2016, 23:24
درحالی که سایر مربیان در باشگاه های بزرگ اروپایی به دنبال تقویت تیمشان در این تابستان هستند، کارلو آنچلوتی سرمربی جدید بایرن مونیخ می گوید که تیمش تکمیل شده است.

آنچلوتی در مصاحبه با خبرنگاران گفت:

من فکر می کنم در تمامی نقاط کامل هستیم و لازم نیست تا بازیکن دیگری را جذب کنیم. من واقعا از ترکیب تیمم راضی هستم. ما بازیکن دیگری را خریداری نخواهیم کرد، چرا که من فکر می کنم ما یک تیم خوب هستیم.

بایرن مونیخ تا کنون رناتو سانچز و ماتس هوملس را خریداری کرده است. سانچز پیش از شروع فصل نقل و انتقالات و رقابت های یورو 2016 از بنفیکا راهی مونیخ شد، و این بازیکن 18 ساله عملکرد قابل توجهی در یورو داشت و موفق شد با تیم ملی پرتغال به قهرمانی هم برسد.

آنچلوتی در ادامه به تمجید از رابرت لواندوفسکی پرداخت و گفت:

من بازی های او را دوست دارم و دیده ام که چقدر گلزن خوبی است. او یک مهاجم فوق العاده است. ما به این بازیکن نیاز داریم و من واقعا خوشحال هستم که او را در اینجا دارم. او واقعا برای ما بازیکن مهمی است و خوشبختانه او تنها نیست. من فکر می کنم که ما یک تیم فوق العاده هستیم.

kasra_khan2003
15-08-2016, 11:42
کارلو آنچلوتی: در حال پیاده‌سازی تفکراتم هستم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])بایرن مونیخ ۲ - ۰ دورتموند

جامی که جناب پپ گواردیولا سه سال موفق به کسبش نشده بود رو کارلتو تو اولین فصل حضورش کسب کرد. لعنت به این پرز که کارلتو رو اخراج کرد.

Masoud King
02-09-2016, 18:12
جامی که جناب پپ گواردیولا سه سال موفق به کسبش نشده بود رو کارلتو تو اولین فصل حضورش کسب کرد. لعنت به این پرز که کارلتو رو اخراج کرد.

کارلتو تیم رو از طناب هایی که پپ بهش بسته آزاد کرده
بازی مستقیم تر و استفاده بیشتر از طول زمین

امیدوارم موفق بشه این فصل

nw_nk
18-09-2016, 21:12
جوشا کیمیچ: تاثیر گواردیولا در سیتی فوق العاده بوده است

جوشا کیمیچ، هافبک جوان بایرن به تمجید از عملکرد پپ گواردیولا در لیگ برتر و روی نیمکت منچستر سیتی پرداخت.

به گزارش "ورزرش سه"، از زمان حضور سرمربی اسپانیایی روی نیمکت سیتیزن ها، این تیم در تمامی دیدارها پیروز شده است.

کیمیچ گفت: "بازی منچستر سیتی در برابر مونشن گلادباخ که با نمایش دیدنی شاگردان گواردیولا و قرار گرفتن این تیم در صدر جدول گروه همراه بود را دیدم. گواردیولا به سرعت موفق به پیاده کردن فلسفه خود در تیم جدید شده است که این موضوع بسیار جالب است".

کیمیچ همچنین به دفاع از عملکرد پپ در بایرن پرداخت و گفت: "در آلمان، بعضی از مردم معتقدند به علت عدم قهرمانی در لیگ قهرمانان، گواردیولا دوران ناکامی را در بایرن گذرانده است. اما من معتقدم با سه قهرمانی متوالی، ما تبدیل به قدرت اول فوتبال آلمان شده بودیم. به نظر من او تا حدودی در بایرن انقلاب ایجاد کرد و تاثیرات ویرانگر او در فوتبال انگلیس را نیز خواهیم دید".

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C-%D9%81%D9%88%D9%82-%D8%A7%D9%84%D8%B9%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A8%D9%88%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

nw_nk
10-10-2016, 19:55
آنچلوتی: ادامه مسیر گواردیولا کار ساده ای است

کار من تا به اینجا ساده بوده زیرا دانش تیم بسیار بالاست و کیفیت بالایی نیز دارد. فکر می‌کنم کلید این کیفیت بالا گواردیولا است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%B3%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA

kasra_khan2003
24-10-2016, 13:35
رناتو سانچز، موفق شد با کنار زدن کسانی چون کینگزلی کومان، مارکوس رشفورد و دله آلی جایزه پسر طلایی اروپای سال 2016 را به خود اختصاص دهد.

به گزارش بلیچر ریپورت، این جایزه که با رای خبرنگاران به بهترین بازیکن اروپایی زیر 21 سال دنیا تعلق می گیرد، امروز با اعلام سازمان دهندگان این جایزه، نشریه توتواسپورت، به رناتو سانچز 19 ساله رسید.

پیش از این کسانی چون آنتونی مارسیال(2015)، پل پوگبا(2013)، سرخیو آگوئرو(2007) و لیونل مسی(2005) این جایزه را از آن خود کرده بودند.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/577489/فوری؛-رناتو-سانچز-برنده-جایزه-پسر-طلایی-2016-شد)

Masoud King
27-10-2016, 22:54
رناتو سانچز، موفق شد با کنار زدن کسانی چون کینگزلی کومان، مارکوس رشفورد و دله آلی جایزه پسر طلایی اروپای سال 2016 را به خود اختصاص دهد.
خدا بیامورزه پدر رشکه رو که امثال کاستا و کومان و کیمیچ و .. رو برای بایرن گرفت وگرنه با ایده های نقل و انتقالات پپ می رفتیم جلو الان 11 تا استاد برنات رو داشتیم، تو سی تی هم که رفته اون گلر استثنایی رو آورده. خدا رو شکر که این سه سال کذایی تموم شد و رفت..

kasra_khan2003
29-10-2016, 19:57
خدا بیامورزه پدر رشکه رو که امثال کاستا و کومان و کیمیچ و .. رو برای بایرن گرفت وگرنه با ایده های نقل و انتقالات پپ می رفتیم جلو الان 11 تا استاد برنات رو داشتیم، تو سی تی هم که رفته اون گلر استثنایی رو آورده. خدا رو شکر که این سه سال کذایی تموم شد و رفت..

عجب بازی بشه منچستر سیتی و بایرن مونیخ (البته اگر تو لیگ قهرمانان به هم بخورن) : دی

Masoud King
30-10-2016, 14:27
عجب بازی بشه منچستر سیتی و بایرن مونیخ (البته اگر تو لیگ قهرمانان به هم بخورن) : دی
پپ نشون داده که ارادت خاصی به تیمای سابق داره :n09: :n09:

nw_nk
04-11-2016, 12:44
کیمیچ: ژاوی، الگوی نوجوانی من بود

جاشوا کیمیچ، پدیده باشگاه بایرن مونیخ، در مصاحبه جدید خود به تمجید از ژاوی هرناندز، کاپیتان و اسطوره سابق بارسلونا، پرداخت.

کیمیچ فصل گذشته بود که با ارائه بازی های درخشان زیر نظر گواردیولا، برای خود نامی دست و پا کرد.

او امسال با آنچلوتی پا را فراتر گذاشته و گل های حساسی نیز برای بایرن به ثمر رسانده است. کیمیچ که 21 سال بیشتر ندارد، در مصاحبه با وبسایت یوفا به تمجید از ژاوی پرداخت و او را الگوی خود معرفی کرد.

کیمیچ در مورد ژاوی گفت: «الگوی دوران نوجوانی من ژاوی بود و از سبک بازی او الهام گرفته ام.

ژاوی یک بازیکن بسیار بسیار خوب بود؛ از نظر فنی کیفیت بالایی داشت و یک رهبر به تمام معنا درون زمین بود. ژاوی می دانست چگونه تیم را رهبری کند. او همیشه یک بازیکن در خدمت تیم بود و به هم تیمی هایش کمک می کرد تا بهترین بازی خودشان را ارائه دهند.»

Kimmich draws inspiration from Xavi

nw_nk
22-11-2016, 21:04
لمان: گواردیولا خیلی بهتر از آنچلوتی بود

ینس لمان، دروازه بان سابق تیم ملی آلمان و باشگاه های شالکه، میلان، دورتموند و آرسنال، پس از شکست بایرن برابر دورتموند به انتقاد از آنچلوتی پرداخت.

بایرن مونیخ ابتدای هفته در زمین دورتموند با نتیجه 1-0 مغلوب شد تا صدر جدول را از دست بدهد. مونیخی ها 24 امتیازی هستند و پشت سر لایپزیک قرار دارند. آنها را دورتموند 21 امتیازی تعقیب می کند.

پس از اینکه آنچلوتی جانشین گواردیولا در بایرن شد، بسیاری اعتقاد داشتند که روند بردهای متوالی و تسلط بی چون و چرای این تیم در بوندسلیگا ادامه خواهد داشت؛ اما پس از گذشت 11 هفته، بایرن 7 برد، 3 تساوی و 1 شکست کسب کرده و آماری ضعیف تر نسبت به فصول گذشته دارد.

ینس لمان، پس از شکست بایرن در در کلاسیکر به بیلد گفت: «در دقایقی از بازی، برخی بازیکنان بایرن در زمین قدم می زدند که در دوران گواردیولا امکان نداشت چنین چیزی را شاهد باشیم. معتقدم گواردیولا خیلی بهتر از آنچلوتی بود؛ هرچند هنوز در ابتدای فصل به سر می بریم.»

همچنین در نظرسنجی صورت گرفته در بیلد، تنها 46 درصد هواداران بایرن به قهرمانی این تیم اعتقاد دارند. در 4 فصل گذشته غیرممکن بود در این مقطع از سال، شاهد چنین یاسی میان بایرنی ها باشیم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7-%D8%AE%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1-%D8%A7%D8%B2-%D8%A2%D9%86%DA%86%D9%84%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D9%88%D8%AF

Turok-71
24-11-2016, 06:43
الان بنظرم دیگ قدر پپ رو میدونن،اون تیم یکدست و ویرانگر کجا این تیم بی برنامه و بی جون کجا :)
واقعا سال آخری ک پپ بود قدرت عجیبی داشت بایرن،فقط توی CL بدشانسی محض آوردن و در عین شایستگی حذف شدن!

Captain_America
24-11-2016, 07:23
الان بنظرم دیگ قدر پپ رو میدونن،اون تیم یکدست و ویرانگر کجا این تیم بی برنامه و بی جون کجا :)
واقعا سال آخری ک پپ بود قدرت عجیبی داشت بایرن،فقط توی CL بدشانسی محض آوردن و در عین شایستگی حذف شدن!
پپ برای طرفداران بایرن مثل ازدواج تحمیلی بود تو این شرایط معمولا طرفی که با اکراه پذیرفته هیچ جورهه اون آدم توی دلش نمیره ، تمام بایرن فن هایی که می‌شناسم اصلا نتیجه و غیره براشون ملاک مبود فقط از پپ چندش میشدن.

kasra_khan2003
24-11-2016, 11:08
دیگه دیشب جناب بواتنگ یک تنه بایرن رو به فنا داد، اون گل سوم هم که خیلی خنده بود... باز جلو مسی سر خورد گفتیم مسی بود، آخه جلو سردار آزمون هم سر میخوری؟ :n02:

nw_nk
24-11-2016, 17:03
آنچلوتی سومین شکستش رو خورد. زمانی که گواردیولا به سومین شکست رسید بایرن بوندسلیگا رو برده بود!

nw_nk
29-11-2016, 17:34
در مصاحبه با بیلد: انتقاد بی رحمانه اولیور کان از آنچلوتی

کاپیتان سابق بایرن مونیخ به انتقاد شدید از سرمربی ایتالیایی این تیم پرداخت و او را یک مربی بی‌دانش توصیف کرد.

بایرن مونیخ این فصل با هدایت کارلو آنچلوتی نتایج خوبی نمی‌گیرد. بعد از اینکه مشخص شد این تیم به عنوان تیم دوم از گروهش در لیگ قهرمانان صعود می‌کند، در بوندسلیگا نیز باواریایی‌ها نتایج خوبی کسب نکردند و بعد از لایپزیک در رده دوم جدول قرار دارند.

اولیور کان، دروازه‌بان و کاپیتان سابق بایرن مونیخ با انتقاد از کارلو آنچلوتی گفت: «آنچلوتی فقط یک سیستم ۳-۳-۴ می‌داند و دیگر هیچ چیز از سیستم و تاکتیک سرش نمی‌شود. او اصلا نمی‌داند باید چطور تیم تغییر آرایش بدهد و با شرایط بازی تغییر کند و در تمام بازی‌ها با یک سیستم بازی کرده است.

زمان گواردیولا بایرن مونیخ شرایط بهتری داشت و در طول یک مسابقه به راحتی تغییر سیستم می‌داد و بازیکنان انعطاف بیشتری در تیم او داشتند. اما الان می‌بینید که آنچلوتی نتوانسته چنین کارهایی بکند و بایرن مونیخ را به ۱۵ سال پیش، برده است. من فکر نمی‌کردم آنچلوتی درکی پایین از تاکتیک و سیستم در بایرن مونیخ داشته باشد؛ ولی او متاسفانه در ساده‌ترین مسائل نیز نمی‌تواند موفق شود.»

بایرن مونیخ این هفته توانست به سختی بایرلورکوزن را در رقابت‌های بوندسلیگا شکست دهد تا همچنان با ۳ امتیاز کمتر از لایپزیک در رده دوم جدول بوندسلیگا قرار داشته باشد.
آن‌ها باید در هفته سیزدهم شنبه در زمین ماینتس به میدان بروند.

Masoud King
13-12-2016, 18:52
پپ برای طرفداران بایرن مثل ازدواج تحمیلی بود تو این شرایط معمولا طرفی که با اکراه پذیرفته هیچ جورهه اون آدم توی دلش نمیره ، تمام بایرن فن هایی که می‌شناسم اصلا نتیجه و غیره براشون ملاک مبود فقط از پپ چندش میشدن.
آره انگار هر فصل برامون سه گانه میاورد و هیشکی توجه نمی کرد بهش.

آنچلوتی سومین شکستش رو خورد. زمانی که گواردیولا به سومین شکست رسید بایرن بوندسلیگا رو برده بود!

دوتا بازی آخر بایرن خیلی امیدوار کننده بود و نشون میده کارلتو داره سیستم مورد نظرش تو بایرن و اون چیزی که تیم بیشتر راحت هست رو پیدا میکنه.
ولی الان پپ کجا هست تو لیگ برتر؟! سیتی نسبت به فصل قبل تا هفته 15 فقط یک امتیاز بیشتر گرفته.
سه سال بهترین تیم بایرن رو در اختیار داشت ولی آخرش هیچی .. مطمئنا برای لیگ سالی اون همه دستمزد بهش نمی دادن و قرار بود اهداف بزرگتری رو تیم دنبال کنه.
سه سال رو یک روش باختن و حذف شدن اوج انعطاف پذیری و نبوغ یک مربی رو نشون میده.

mohamad skystar
16-02-2017, 00:11
داور چرا اینجوری قضاوت کرد نیمه اول رو ؟

خطای هند رو پنالتی نگرفت

احساس کردم داور کمی به نفع آرسنال سوت زد

mohamad skystar
16-02-2017, 11:36
خدا رو شکر نتیجه خوبی رقم زدن بچه های بایرن
کارشون در بازی برگشت خیلی راحت شد
واقعا تراکتور گلزنی روشن کرده بودن
اما بازم رو فوتبال نمیشه حساب کرد

nw_nk
05-03-2017, 22:39
در مصاحبه با اکیپ مطرح کرد: تفاوت اصلی پپ و آنچلوتی از دیدگاه فیلیپ لام

هر دو از بهترین‌های جهان هستند اما سبک آنها متفاوت است. البته یک شباهت هم دارند و آن موفقیت هر دوی آنهاست. گواردیولا به بازی هجومی علاقه بسیار زیادی داشت.

او به ما می‌گفت‌ باید در زمین حریف آنها را تحت فشار قرار بدهیم و توپ و میدان را در اختیار داشته باشیم ولی آنچلوتی روش دیگری دارد. او این حق را را به حریف می‌دهد که توپ را در اختیار داشته باشد. این کار به ما فرصت می‌دهد که بهتر فضاسازی کنیم. این تفاوت اصلی دو مربی است.

nw_nk
16-03-2017, 19:19
ماتئوس: تیاگو من را به یاد مارادونا می اندازد

لوتار ماتئوس، اسطوره باشگاه بایرن مونیخ در مصاحبه جدید خود به تمجید از تیاگو آلکانتارا پرداخت.

تیاگو سال 2013 از بارسلونا به بایرن پیوست. در واقع مونیخی ها با استفاده از بندی در قرارداد تیاگو موفق به جذب وی شدند؛ در غیر این صورت بارسا قصد واگذاری این ستاره برزیلی-اسپانیایی را نداشت.

او که در ابتدا با دو مصدومیت شدید مواجه شد، در یک سال گذشته به دور از مصدومیت ها توانسته بازی های درخشانی برای بایرن ارائه دهد.

ماتئوس در تمجید از تیاگو، در ستون خود در نشریه بیلد نوشت:« او من را به یاد مارادونا می اندازد. جوری که در زمین حرکت می کند و حرکات فریبنده بدنش، مثل مارادونا هستند. تیاگو یک شماره 10 کلاسیک و با تکنیکی شگفت انگیز است که همیشه آرامش خود را در زمین حفظ می کند.

کاملا واضح است که تیاگو فرزند یک فوتبالیست بزرگ مثل مازینیو است. تماشای بازی او لذتبخش است و تکنیکش در کمتر بازیکن دیگری دیده می شود. او به قلب بایرن در فصل جاری بدل شده است.

فکر می کنم حضور ستاره هایی مثل ژاوی و اینیستا باعث شد تا بارسا تیاگو را از دست بدهد؛ در غیر این صورت جذب وی برای بایرن ممکن نمی شد.»

Turok-71
27-03-2017, 20:37
تولد 31 سالگی نویر مبارک : ))

kasra_khan2003
28-03-2017, 06:22

منم با تاخیر تبریک میگم :دی
.

Masoud King
28-03-2017, 10:48
طبق منطق بارسایی اثرات شکست تو فنیال جام جهانی هست یا هفتایی شدن؟ :n09:
من از طرف نویر ازت تشکر میکنم بابت تبریک :دی
+
ولی خب همین پست رو من اونجا (تاپیک بارسا) داده بودم، با کمربند انتحاری میپریدن زیر پستم:n09:
از آزادی ای که تو این تاپیک وجود داره لذت ببرید :n09:

nw_nk
30-03-2017, 21:57
خبر بد برای بایرن مونیخ؛ پس از نویر، اولرایش هم مصدوم شد

بایرن مونیخ مجبور است تا در برابر آگزبورگ از دروازه بان سوم خود استفاده کند.

صبح امروز بود که خبر رسید مانوئل نویر به دلیل مصدومیت در تمرینات، پای خود را به تیغ جراحان سپرده و نمی تواند در دو بازی آینده بایرن مونیخ در بوندس لیگا به میدان رود. اگرچه انتظار می رود تا نویر در بازی برابر رئال مادرید و دورتموند حاضر باشد.

به گزارش WAZ بایرن مونیخ حالا در درون دروازه خود دچار بحران شده است زیرا پس از نویر، اسون اولرایش دروازه بان دوم باواریایی ها نیز در تمرینات امروز مصدوم شده و انتظار می رود تا تام اشتارکه، دروازه بان سوم بایرن مونیخ در بازی برابر آگزبورگ به میدان برود.

nw_nk
04-04-2017, 19:49
ویدال در مصاحبه با آ.اس: می خواهیم کار رئال را در بازی رفت تمام کنیم

Abdolreza2012
16-04-2017, 17:26
منم با تاخیر تبریک میگم :دی
.

:n04::n04: کی 31 ساله شد
آخرین باری که من شنیدم 26 27 بود
چقدر زووود گذشت :n27:

دروازبان به شدت خوبیه

nw_nk
19-04-2017, 07:16
پلیس در واکنش به اعتراض بر علیه داور بازی رئال مادرید و بایرن مونیخ وارد عمل شد

پس از آنکه رئال مادرید با پیروزی مقابل بایرن مونیخ، صعودش را به مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا قطعی کرد، اعتراض های بازیکنان بایرن مونیخ ادامه داشت.

به گزارش آ اس، آرتورو ویدال، تیاگو آلکانتارا و روبرت لواندوفسکی در رختکن به سمت داور هجوم برده و با داد و فریاد به ویکتور کاسای مجارستانی توهین کرده اند. پلیس وارد عمل شده تا جو را آرام کند.

nw_nk
19-04-2017, 11:28
اینستاگرام ریبری: یک سال کار سخت، مرسی داور، براوو!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%88%D8%B1-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%B1-%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84(%D8%B9%DA%A9%D8%B3)

nw_nk
19-04-2017, 11:31
کارلو آنچلوتی: عملکرد داور از ما هم بدتر بود. می‌دانم که فوتبال است و چنین چیزهایی رخ می‌دهد ولی نه این گونه اشتباهات. ما فکر همه چیز را برای این بازی کرده بودیم به جز داور.

مصاحبه کامل

nw_nk
21-04-2017, 18:51
پیج آرتورو ویدال

nw_nk
21-04-2017, 22:23
یادداشت: پسرفت آنچلوتی نسبت به گواردیولا

بایرن مونیخ گامی به جلو برنداشته و یک قدم هم عقب رفته. پپ گواردیولا در سه فصل مربیگری در آلیانتس آره نا سه قهرمانی بوندس لیگا و سه حضور در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان را به دست آورد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7

nw_nk
27-04-2017, 10:27
بایرن مونیخ ۲ - ۳ دورتموند؛ ناکامی دیگری برای آنچلوتی و از دست رفتن جام حذفی

از مرحله نیمه نهایی رقابت های جام حذفی آلمان بایرن مونیخ در آلیانتس آرنا میزبان دورتموند بود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] r.jpg

بایرن مونیخ با شکست مقابل دورتموند نتوانست دوباره به فینال رقابت های جام حذفی آلمان راه پیدا کند. در دومین بازی از مرحله نیمه نهایی جام حذفی آلمان دورتموند موفق شد بایرن مونیخ را ۳-۲ شکست دهد و حریف فرانکفورت در دیدار پایانی رقابت ها شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%9B-%D9%86%D8%A7%DA%A9%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%86%DA%86%D9%84%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%88-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%B3%D8%AA-%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D8%AC%D8%A7%D9%85-%D8%AD%D8%B0%D9%81%DB%8C

آنچلوتی: نتایج اخیر را فقط بدشانسی ها رقم زده اند

بایرن مونیخ نتوانست به فینال جام حذفی آلمان راه یابد و اکنون کسب قهرمانی در بوندس لیگا می تواند تبدیل به تنها دستاورد آنچلوتی در اولین فصل حضورش در این تیم شود.

بایرن مونیخ در حالی که نیمه اول را با برتری ۲-۱ به رختکن رفت در نیمه دوم دو گل پیاپی دریافت کرد و با قبول شکست ۳-۲ با جام حذفی آلمان وداع کرد.

ما بسیار نا امید هستیم. ماه آوریل را با حس خوبی شروع کردیم. ما مقابل رئال مادرید مستحق شکست نبودیم و به خاطر همین خود را سرزنش می کنیم. ناراحتی من به این خاطر است که موقعیت های زیادی را از دست دادیم. اکنون باید هر چه زودتر قهرمانی در بوندس لیگا را قطعی کنیم.

nw_nk
27-04-2017, 10:50
نکته آماری؛ ناکامی بایرن مونیخ در کسب پیروزی برای 5 دیدار متوالی پس از 17 سال!

nw_nk
27-04-2017, 11:11
فیلیپ لام: می خواستم فوتبالم را با یک فینال تمام کنم

کاپیتان بایرن مونیخ با چهره ای ناراحت در تلویزیون آلمان حاضر شد.

تیم های بایرن مونیخ و بروسیا دورتموند در آلیانتس آرنا به مصاف هم رفتند که در پایان بروسیا دورتموند با برتری 3-2 مقابل بایرن مونیخ توانست به فینال جام حذفی آلمان راه پیدا کند. این بازی آخرین حضور فیلیپ لام در رقابت های دی اف بی پوکال بود.

به گزارش اشپورت اینس، فیلیپ لام پس از پایان بازی در استودیو شبکه ARD حاضر شد. کاپیتان بایرن مونیخ گفت:

من می خواستم دوران بازیگری ام را با یک فینال تمام کنم، اما این فوتبال است، شما همیشه آنچه را که می خواهید به دست نمی آورید. روی گل مقصر بودم. اشتباه واضح من بود. هنوز سه هفته و نیم با تیم دارم و بعد از آن تمام خواهد شد.

مهمت شول، بازیکن سابق بایرن مونیخ، سعی کرد با صحبت هایی از ناراحتی لام بکاهد: تو یک دوران فوق العاده داشتی فیلیپ. یک یا دو اشتباه چیزی را در این مورد تغییر نمی دهد. 75 درصد دوران فوتبالی تو فوق العاده بوده است، 25 درصد باقی مانده در کلاس جهانی بودی.

nw_nk
04-05-2017, 11:49
لام: شکست 4-0 ما به رئال مادرید اصلا به خاطر تاکتیک‌های گواردیولا نبود

پپ گواردیولا، یکی از پر افتخارترین مربیان حال حاضر دنیا محسوب می‌شود. او در بارسلونا 14 عنوان قهرمانی کسب کرد و زمانی هم که هدایت بایرن مونیخ را بر عهده گرفت، همه انتظار عملکردی مشابه را از او داشتند. پپ فارغ از سه قهرمانی پیاپی در بوندس لیگا و کسب جام‌های حذفی، در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل سه نماینده از اسپانیا ناکام ماند تا کارنامه‌اش در مونیخ بدون تجربه فینال اروپایی به پایان برسد.

از جمله بازی‌هایی که انتقادهای شدیدی را برای گواردیولا در آن سه فصل به همراه داشت، شکست خانگی 4-0 به رئال مادرید تحت هدایت کارلو آنچلوتی بود. سنگین‌ترین شکست خانگی تاریخ بایرن مونیخ در رقابت‌های اروپایی. پس از این بازی مطبوعات و رسانه‌ها به شدت از تاکتیک‌های گواردیولا در این بازی انتقاد کردند اما لام حالا فاش کرد که تاکتیک‌های این بازی را نه پپ که خود بازیکنان تعیین کرده بودند:

او شش نفر از ما را صدا کرد و پرسید که دوست داریم چگونه بازی کنیم. آن زمان پپ معتقد بود بازیکنان باید در زمین احساس راحتی داشته باشند. بنابراین، با سبکی که تیم دوست داشت بازی کند، موافقت کرد. پس از آن بازی، این گونه تفسیر کردند که سیستم پپ جواب نداده است. در حالی که واقعیت چیز دیگری بود. سیستم و تاکتیک تیم در آن بازی اصلا سیستم و تاکتیک پپ نبود. از تماشای همان بازی همه باید پی می‌بردند که چنین سبکی نمی‌تواند متعلق به پپ باشد. گواردیولا احتمالا دیگر چنین کاری نخواهد کرد!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%D9%88%D8%A7%D8%B1%D8%AF%DB%8C%D9%88%D9%84%D 8%A7-%D9%86%D8%A8%D9%88%D8%AF

yuseph
09-05-2017, 17:37
و شش نفر از ما را صدا کرد و پرسید که دوست داریم چگونه بازی کنیم. آن زمان پپ معتقد بود بازیکنان باید در زمین احساس راحتی داشته باشند.

به نازم به علی پروین!
حداقل یه علی اصغر بازیی چیزی بلد بود بده بچه ها تو زمین آبروداری کنن :دی

nw_nk
12-05-2017, 12:37
شواین اشتایگر: دوست دارم نیمار را با پیراهن بایرن ببینم

باستین شواین اشتایگر، ستاره سابق بایرن مونیخ، اعلام کرد اگر مدیر ورزشی این باشگاه بود، نیمار را برای این تیم به خدمت می گرفت.​​​​​​​

yuseph
13-05-2017, 23:16
شواین اشتایگر: دوست دارم نیمار را با پیراهن بایرن ببینم

باستین شواین اشتایگر، ستاره سابق بایرن مونیخ، اعلام کرد اگر مدیر ورزشی این باشگاه بود، نیمار را برای این تیم به خدمت می گرفت.​​​​​​​

بعیده بایرن بخواد دار و ندارش بده یه همچین بازیکنی رو بگیره :دی
ولی جدای از شوخی نیمار بارسا رو ترک نمیکنه یا بهتر بگم بارسا نیمار رو نمیفروشه.حالا به هر قیمت و پیشنهادی.

nw_nk
27-05-2017, 20:48
بواتنگ: مهار کردن مسی دشوارتر از رونالدو است

ژروم بواتنگ، مدافع بایرن مونیخ، لیونل مسی را خطرناک تر از رونالدو می داند.

ژروم بواتنگ در دوران حضور خود در فوتبال به عنوان مدافع بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان، تقریبا با تمام ستارگان فوتبال جهان روبرو شده است.

این مدافع در پاسخ به این سوال که قرار گرفتن برابر لیونل مسی سخت‌تر است یا کریستیانو رونالدو گفت:« روبروی هر دو بازی کرده ام و باید بگویم که توانایی های فوق العاده ای دارند. رونالدو اخیرا خطرناک تر از گذشته شده است؛ چرا که پست بازی او تغییر کرده و بیشتر به عنوان مهاجم مرکزی بازی می کند.

او حالا کمتر دریبل می زند و با یک ضربه سعی در تمام کردن کار حریفان دارد. قدرت و دید بازی خوانی او بالاست و در بهترین نقاط نیز جاگیری می کند که این مهار او را دشوارتر از گذشته کرده است.

در مقابل، مسی سرعت و تکنیک بالایی دارد و در یک لحظه می تواند کاری غیرقابل پیش بینی انجام دهد و به اعتقاد من همین باعث می شود تا مهار او کمی دشوارتر از رونالدو باشد.

البته من بازیکنانی مثل کریم بنزما، ادن هازارد و نیمار را هم در سطح بالا می‌دانم که مهارت بالایی دارند. برای مدافعان خیلی سخت است که بتوانند این بازیکنان را کنترل کنند.»

hossein blak
07-06-2017, 23:03
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پیراهن فصل آینده بایرن توسط آدیداس طراحی شده و طرح آن برگرفته از لباس دهه 70 این تیم است . زمانی که بکن بائر و گرد مولر در بایرن توپ می زدند .

nw_nk
15-06-2017, 19:07
Happy Birthday Oliver Kahn

vahidreza2007
31-07-2017, 22:59
ستاره بایرن و تمجید ویژه از کاپیتان رئال مادرید توماس مولر، گلزن آلمانی بایرن در مورد مقتدرترین مدافع پیش رو و امکان نیمکت نشینی با حضور ستارگان جدید صحبت کرد.

به گزارش "ورزش سه"، با اضافه شدن خامس و تولیسو، ممکن است مولر در فصل جاری جایگاه ثابت خود را از دست بدهد اما او معتقد است رقابتی میان آنها وجود ندارد. مقتدرترین مدافع روبرو: "من یک بار یاپ استام را در مراسم خداحافظی فان بومل دیدم اما خوش شانس بودم که بازی دوستانه بود و استام نیز هم تیمی من بود. البته با توجه به 3 قهرمانی رئال مادرید در لیگ قهرمانان، من سرخیو راموس را یکی از بهترین ها می دانم. البته باید از هوملس، بواتنگ و خاوی مارتینز هم نام برم که من همیشه در جلسات تمرینی مقابل آنها کار دشواری داشته ام. "
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان غلبه بر کلوزه در جام های جهانی: "من تا به حال 10 گل زده ام و فکر کنم کلوزه می ترسد من از او جلو بزنم. باید ببینیم چه اتفاقاتی در روسیه رخ خواهد داد اما من تلاشم را خواهم کرد." امکان نیمکت نشینی با حضور تولیسو و خامس: "هر دو بازیکنان بسیار باکیفیتی هستند که می توانند در زمین نقش مهمی برای بایرن ایفا کنند و احتمالا به جای رقابت ما بیشتر کنار یکدیگر بازی خواهیم کرد."

vahidreza2007
31-07-2017, 23:01
مدیر ورزشی جدید بایرن مونیخ معرفی شد (عکس)

حسن صالح حمیدزیچ، ستاره سابق بایرن به عنوان مدیر ورزشی جدید این باشگاه انتخاب شد.

به گزارش "ورزش سه"، ساعتی پیش باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرد که از این به بعد از حمیدزیچ در کادر مدیریتی خود استفاده خواهد کرد. این ستاره اهل بوسنی در سال 1998 و بعد از 3 فصل حضور در هامبورگ راهی بایرن شد و تا سال 2007 مجموعا 234 بار برای باواریایی ها به میدان رفته و 34 گل نیز برای آنها به ثمر رساند. حمیدزیچ 40 ساله در سال 2012 از دنیای فوتبال خداحافظی کرد و حالا از این به بعد در کادر مدیریتی بایرن حضور خواهد داشت.

Click here to view the original image of 938x938px.

- - - Updated - - -

تصمیم آنچلوتی برای حفظ رناتو سانچس کارلو آنچلوتی، سرمربی بایرن مونیخ، تاکید کرد که رناتو سانچس، ستاره پرتغالی تیمش، در این تابستان از باواریایی ها جدا نخواهد شد.
به گزارش "ورزش سه"، سانچس که فصل گذشته چندان در ترکیب اصلی بایرن قرار نگرفت، مایل بود که در این تابستان به باشگاه دیگری برود و باشگاه هایی مانند منچستریونایتد و میلان برای خرید او ابراز تمایل کرده بودند و حتی چلسی هم به تازگی برای خرید او وارد عمل شده بود اما آنچلوتی که از عملکرد این ملی پوش پرتغالی در دیدارهای پیش فصل راضی است، قصد دارد او را در تیمش نگه دارد.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] او به خبرنگاران گفت:" در مورد رناتو هیچ خبر جدیدی وجود ندارد. او فصل را با ما آغاز می کند و تا پایان بازار نقل و انتقالات در روز 31 آگوست با ما خواهد ماند. او در آخرین دیدار ما خوب بازی کرد."

nw_nk
02-08-2017, 06:21
شاهکاریه آنجلوتی

Bayern 0 - 3 Liverpool
Bayern 0 - 2 Internazionale
Bayern 0 - 4 Milan

تقصیر مدیریت بایرنه که مربی اخراجی آوردن

Retired User
02-08-2017, 07:50
شاهکاریه آنجلوتی

Bayern 0 - 3 Liverpool
Bayern 0 - 2 Internazionale
Bayern 0 - 4 Milan

تقصیر مدیریت بایرنه که مربی اخراجی آوردن

از رو پیش فصل قضاوت کردن شاهکاری از طرف شماس قطعا :)))
(اونم مربی پرافتخاری چون آنجلوتی)
(پیش فصل رئال که دوگانه برد چطور بود؟)
همه بایرن فصل پیش رو دیدن که چقدر به سختی رئال تونست بره بالا
این فصل رو هم خواهیم دید

nw_nk
02-08-2017, 10:15

منظورتون داوریه؟ چون دبل شد و با اختلاف 3 گل حذف شد

albertxx
02-08-2017, 12:01
وقتی یه بارسایی در مورد داوری حرف میزنه دلم میخواد با کله برم تو دیوار...

شاهکار psg رو ول میکنن میچسبن به بایرن :-D

nw_nk
28-09-2017, 11:01
رومینیگه: تیمی که در زمین دیدیم بایرن مونیخ نبود!

کارل هاینز رومینیگه، مدیر بایرن مونیخ پس از شکست شب گذشته تیمش مقابل شاگردان اونای امری، مدعی شد که انتظار چنین عملکردی را از تیمش نداشته است.

شب گذشته دو تیم بایرن مونیخ و پاری سن ژرمن به مصاف یکدیگر رفتند که در نهایت پاریسی ها موفق شدند 3-0 حریف را در هم بکوبند و صدرنشین گروه شوند. کارلو آنچلوتی شدیدا در بایرن تحت فشار است و این شکست کار او را دشوارتر خواهد کرد.

رومینیگه در این رابطه گفت:" شکست خیلی تلخی بود. شکستی که باید راجع به آن صحبت کنیم، آنالیزش کنیم و از نظر من باید عواقب آن را بررسی کنیم. فکر می‌کنم تیمی که در زمین دیدیم بایرن مونیخ نبود. فکر می‌کنم همگی روی این موضوع توافق داریم. هیچ چیزی نیست که بخواهد اشتباه فرض شود. فکر می‌کنم خیلی مهم است که پس از این شکست اوضاع را برگردانیم. اینکه نشان دهیم بایرن مونیخ هستیم و یک تیم متحدیم، تیمی که فصل گذشته هم در اروپا و هم در آلمان خوب کار کرد."

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!

nw_nk
28-09-2017, 17:14
از رو پیش فصل قضاوت کردن شاهکاری از طرف شماس قطعا :)))
(اونم مربی پرافتخاری چون آنجلوتی)
(پیش فصل رئال که دوگانه برد چطور بود؟)
این فصل رو هم خواهیم دید

همین فصل؟ :)

بایرن مونیخ، کارلو آنچلوتی را اخراج کرد

Bayern Fires Ancelotti

nw_nk
29-09-2017, 14:31
ضعیف ترین عملکرد دفاعی بایرن طی 9 سال اخیر با آنچلوتی

کارلو آنچلوتی امروز (پنج‌شنبه) توسط مدیران بایرن مونیخ اخراج شد. شکست 3-0 شب گذشته (چهارشنبه) مقابل پاری سن ژرمن، آمار فاجعه بار دیگری را برای این مربی و بایرن مونیخ به ثبت رساند.

چگونه سایه پپ باعث اخراج آنچلوتی شد؟

شکست 3-0 مقابل پاری سن ژرمن و ضعیف ترین شروع در بوندس لیگا پس از فصل 11-2010 با تنها 13 امتیاز از 8 بازی باعث شد تا آنچلوتی در نهایت از هدایت باواریایی ها کنار گذاشته شود. آنچلوتی اولین مربی است که پس از دسامبر سال 1991 و اخراج هاینکس، از هدایت بایرن اخراج می‌شود.

kasra_khan2003
30-09-2017, 06:17
حالا بعضی ها میگن بایرن این فصل پیشرفت نکرد و توقع بیشتر بود و ازین صحبت ها...

اما به نظرم تصمیم باشگاه خیلی عجولانه بود. آنلجوتی دوتا سوپرکاپ و یه لیگ رو برد، این فصل هم که سه-چهار امتیاز از صدر فاصله داشت. کجای دنیا مربی رو اینجوری اخراج میکنن؟ (رئال رو بیخیال :دی)

چطور پپ هر فصل تو نیمه نهایی ۳-۴ تا میخورد و حذف میشد مشکلی نداشت؟ چون مثلا آنجلوتی چندتا گل تو بازی های اول فصل لیگ بیشتر از ۹ سال اخیر خورده و یه بازی به PSG باخته باید اخراج بشه؟ همین PSG بدون نیمار و امباپه بارسا رو چهارتایی کرد، بارسا گرفت مربی اخراج کنه؟

شاید مشکل باشگاه این باشه که الان همه تیم رو با دوران طلایی خودشون (یوپ هاینکس) مقایسه میکنن و مدام میخوان که بوندسلیگا و لیگ قهرمانان رو ببرن...

به نظرم بیشتر از نتیجه، دلیل اخراجش همانطور که مسولان بایرن هم کم و بیش تو مصاحبه هاشون گفتن، اختلاف بین کارلتو و بازیکنا بوده (مثل نیمکت نشین کردن مولر و نارضایتی ریبری از سیستم چرخشی) و باشگاه در نهایت پشت بازیکنا ایستاد.

.

nw_nk
30-09-2017, 12:11
زمان پپ "بردن بوندسلیگا با رکورد" کسر شان و "رسیدن به نیمه نهایی چمپیونز لیگ" هیچی نبود. حالا لیگ شد افتخار؟ دیدی که آنجلوتی تو همونم موند!

جالبه میگی مشکل مقایسه تیم با دوران هاینکس هست ولی برای گواردیولا که دقیقا بعد هاینکس اومد و قطعا بیشتر مقایسه میشد از این حرفا نمیزدی و عیب روی باشگاه نمیزاشتی.

طرف تیمو به نیمه نهایی چمپیونز لیگ هم نتونسته برسونه نشستی بیرون میگی باهاش بسازین؟ البته یه پول قلمبه بهش رسید شاید بدش نیاد اخراج شده. اگه وجهه براش مهم بود استعفا میداد.

بارسای انریکه باخت با 4 گل به پاریس رو با 6 گل جبران کرد. به نظرت از بایرن آنجلوتی همچین کاری برمیومد؟!

nw_nk
30-09-2017, 22:42
تماس تلفنی رومنیگه با گواردیولا برای انتخاب جانشین آنچلوتی

رومنیگه برای انتخاب سرمربی آینده تیمش با پپ گواردیولا تماس گرفته است.

باشگاه بایرن مونیخ، سرمربی خود کارلو آنچلوتی را بعد از شکست برابر پاری سن ژرمن در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا اخراج کرد. به نظر می رسد مدیران این تیم توماس توخل، سرمربی سابق بروسیا دورتموند را زیر نظر دارند. کارل هاینتس رومنیگه برای انتخاب سرمربی جدید با پپ گواردیولا، سرمربی سابق تیم بایرن مونیخ تلفنی صحبت کرده است. شواهد حاکی از این هستند که گواردیولا، توخل را بهترین گزینه برای بایرن مونیخ می داند. او می خواهد توخل سبک وی را در بایرن مونیخ ادامه دهد و دوباره این تیم را به تیمی مدعی و قدرتمند تبدیل کند.

kasra_khan2003
01-10-2017, 07:30
زمان پپ "بردن بوندسلیگا با رکورد" کسر شان و "رسیدن به نیمه نهایی چمپیونز لیگ" هیچی نبود. حالا لیگ شد افتخار؟ دیدی که آنجلوتی تو همونم موند!

جالبه میگی مشکل مقایسه تیم با دوران هاینکس هست ولی برای گواردیولا که دقیقا بعد هاینکس اومد و قطعا بیشتر مقایسه میشد از این حرفا نمیزدی و عیب روی باشگاه نمیزاشتی.

طرف تیمو به نیمه نهایی چمپیونز لیگ هم نتونسته برسونه نشستی بیرون میگی باهاش بسازین؟ البته یه پول قلمبه بهش رسید شاید بدش نیاد اخراج شده. اگه وجهه براش مهم بود استعفا میداد.

بارسای انریکه باخت با 4 گل به پاریس رو با 6 گل جبران کرد. به نظرت از بایرن آنجلوتی همچین کاری برمیومد؟!

سینا جان، شما تعصب کورکورانه رو یه لحظه غیرفعال کن، بعد بخون من چی گفتم.

از کسی پنهان نیست علاقه ی شدیدت به پپ، و اگه حتی فردا بره مربی تیم ذرت کاران پارس آباد دشت مغان هم بشه تو برای اون تیم تاپیک میزنی و طرفداری پپ رو میکنی.

ولی من یه چی گفتم، تو انگار اصلا یه چی دیگه خوندی.

nw_nk
01-10-2017, 11:39
سینا جان، شما تعصب کورکورانه رو یه لحظه غیرفعال کن، بعد بخون من چی گفتم.

از کسی پنهان نیست علاقه ی شدیدت به پپ، و اگه حتی فردا بره مربی تیم ذرت کاران پارس آباد دشت مغان هم بشه تو برای اون تیم تاپیک میزنی و طرفداری پپ رو میکنی.

ولی من یه چی گفتم، تو انگار اصلا یه چی دیگه خوندی.

کسری علاقت به جواهر اخراجی بایرن و مشکلت با پپ بخاطر بلایی که سر رئال آورده قابل درکه.

کارنامه آنچلوتی نه از نظر نتیجه قابل دفاعه و نه زیبایی بازی. بیخود نیست رومینیگه دیگه تیمش رو نمیشناسه.

فصل اول

دومی در گروه چمپیونز لیگ بعد از 7 سال
حذف در یک چهارم نهایی بعد از 6 سال

فصل دوم

با باخت سنگین در مرحله گروهی معلوم نبود چه شاهکاری میخواست بکنه
مشئولای بایرن حق داشتن بترسن

nw_nk
01-10-2017, 12:23
ریبری و آلابا در اتوبوس بایرن مونیخ

kasra_khan2003
01-10-2017, 14:53
کسری علاقت به جواهر اخراجی بایرن و مشکلت با پپ بخاطر بلایی که سر رئال آورده قابل درکه.

چقدر بد که واقعاً اینطور فکر میکنی، من پدرکشتگی با پپ ندارم، مخصوصاً چون دوره ای مربی بارسلونا بوده یا نتایج خوبی با بارسلونا گرفته. کاش عینک تعصب و بدبینی رو برداری.

nw_nk
03-10-2017, 12:47
آنچلوتی: در این فصل دیگر سرمربی هیچ تیمی نمی شوم

کارلو آنچلوتی اکنون دیگر بخشی از تاریخ باشگاه بایرن مونیخ محسوب می شود و از همون صحبت ها و شایعاتی پیرامون بازگشت سریع او به دنیای مربیگری پخش شده است. از میلان به عنوان جدی ترین مقصد آنچلوتی در روزهای اخیر نام برده شده و بسیاری او را جانشین ویچنزو مونتلا می دانند.

آنچلوتی که برای شرکت در یک رویداد خیریه به اورشلیم سفر کرده بود در حاشیه این مراسم گفت:

من در قصد دارم 10 ماه آینده را به استراحت بپردازم و بنابراین هدایت هیچ تیمی را نمی پذیرم.

nw_nk
03-10-2017, 12:50
روبن: تمرینات تیم خردسالان سطحش از تمرینات آنچلوتی بالاتر بود

روبن به شدت به سرمربی سابق بایرن مونیخ تاخته است.

آرین روبن که بعد از مسابقه مقابل پاریسن ژرمن، از حمایت از آنچلوتی خودداری کرد، در گفتگو با کیکر به شدت سبک کاری آنچلوتی را زیر سوال برده است، او مدعی شده است تمرینات پسرش در تیم آکادمی، سطح بالاتری به نسبت تمرینات آنچلوتی دارد.

گفته می شود برخی بازیکنان بایرن مونیخ که از شرایط تمرینات تحت نظر آنچلوتی ناراضی بودند، به طور فردی تمریناتی را به جز تمرینات گروهی تیم، انجام می داده اند.

nw_nk
03-10-2017, 16:57
تماس اولیه بایرن مونیخ با لوئیز انریکه؛ شانس فاوره بسیار اندک است

لوئیز انریکه هم وارد لیست سرمربی احتمالی بعدی بایرن مونیخ شد.

آیا بایرن مونیخ دوباره دنبال جذب یک سرمربی غیرآلمانی می رود؟ با توجه به اتفاقات ماه های گذشته و تاکید چندباره سران باشگاه مبنی بر جذب مربی آلمانی یا مسلط به زبان آلمانی در آینده بعید است که اولی هونس به جذب سرمربی غیر آلمانی رضایت دهد. لوئیز انریکه که پس از جدایی از بارسلونا در پایان فصل گذشته بدون تیم مانده به عنوان یکی از گزینه های نشستن روی نیمکت بایرن مونیخ مطرح شده است.

چندین رسانه و چند خبرنگار مطرح از تماس های اولیه بایرن مونیخ با انریکه خبر داده اند ولی عدم تسلط انریکه به زبان آلمانی می تواند یک مانع بزرگ بر سر راه پیوستن او به بایرن مونیخ باشد. از دیگر گزینه های مطرح شده برای جانشینی آنچلوتی از لوسین فاوره سرمربی نیس فرانسه نام برده شده ولی یکی از خبرنگاران نزدیک به این باشگاه فرانسوی عنوان کرده که هنوز هیچ تماسی بین این دو طرف (بایرن مونیخ و فاوره) برقرار نشده است.

این ادعاها در حالی مطرح شده اند که بیشتر کارشناسان و رسانه های آلمان توماس توخل را مربی بعدی بایرن مونیخ می دانند. در هر صورت سرمربی بایرن مونیخ طی روزهای آینده و قبل از شروع هفته جدید معرفی می شود.

kasra_khan2003
05-10-2017, 06:34
شاگرد سابق آریگو ساکی یعنی کارلو آنچلوتی اخیرا از بایرن مونیخ اخراج شد. وی در این مورد گفت:

این مساله واقعا مرا نا امید کرد. نه فقط به خاطر یک مرد بزرگ و دوست خوب مثل کارلو که من همیشه او را تحسین می کنم، حقیقت این است که من از بایرن مونیخ نا امید شدم. آنها مثل یک باشگاه قدیمی رفتار نکردند. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خبر/814539/آریگو-ساکی-میلان-زمانی-دوباره-بزرگ-می-شود-که-هواداران-فوتبال-زیبا-بخواهند؛-از-رفتار-بایرن)