مشاهده نسخه کامل
: فهمیدن میزان کارکرد تلویزیون سه بعدی ال جی(نیاز به پاسخ سریع)
morteza1380
26-07-2016, 14:40
لطفا کامل بخونید
سلام.راستش من قصد خرید تلویزیون سه بعدی ال جی مدل 42lf6500 رو دارم.به فروشندگی شهرمون مراجعه کردم و قرار شد ازشون بخرم اما گفتم نو میخوام یعنی اون یکی ویترین رو نمیخوام(چون یکی گفته بود یه تلویزیونشون مشکل دار بوده برگشت داده بودن)وقتی بهشون گفتم آکبند میخوام اول که گفتن همین یکی هست اما بعد گفتن سفارش میدن بیاد.حالا گفتن آکبندش اومده اما دیروز که رد شدم دیدم از جای ویترین برداشته بودنش.میترسم همونو بسته بندی کرده باشن.الان راهی هست که من بفهمم این تلویزیون آکبند هست یا همون یکی تو ویترینه؟لطفا کمک کنید خیلی مهمه برام
kourosh_sos
26-07-2016, 16:02
با نمایندگی ال جی تماس بگیرید تا یک سرویس کار براتون بفرستن میان براتون قسمت سرویس رو که فقط خودشون دسترسی دارن بار میکنن و تمام اطلاعات دستگاه از جمله چندساعت کارکرد رو بهتون میگن.
morteza1380
26-07-2016, 17:44
با نمایندگی ال جی تماس بگیرید تا یک سرویس کار براتون بفرستن میان براتون قسمت سرویس رو که فقط خودشون دسترسی دارن بار میکنن و تمام اطلاعات دستگاه از جمله چندساعت کارکرد رو بهتون میگن.
این کار که خیلی طول میکشه میخوام بدونم روشی هست مثلا رو منوی خود تلویزیون که ساعت کارشو نشون بده؟یا هر راه دیگه ای که بشه فهمید تلویزیون نو هست و ویتریینی نیست
inceptro
26-07-2016, 18:12
سلام.
کنترل رو از فروشنده بگیر یا اینکه روی گوشی که مادون قرمز داره peel smart remote یا نرم افزار های مشابه رو نصب کن.
بعد کلید منو رو بزن و بعد دکمه قرمز روی کنترل رو انتخاب کن یا هر دکمه ای که با عنوان customer service مشخص شده باشه،در این مرحله از بین لیست گزینه مدت زمان کارکرد محصول رو بزن دقیقا نشون میده بهتون،البته از طریق تنظیمات منو مخفی هم میشه ولی این راحتترین کاره.
morteza1380
26-07-2016, 19:01
سلام.
کنترل رو از فروشنده بگیر یا اینکه روی گوشی که مادون قرمز داره peel smart remote یا نرم افزار های مشابه رو نصب کن.
بعد کلید منو رو بزن و بعد دکمه قرمز روی کنترل رو انتخاب کن یا هر دکمه ای که با عنوان customer service مشخص شده باشه،در این مرحله از بین لیست گزینه مدت زمان کارکرد محصول رو بزن دقیقا نشون میده بهتون،البته از طریق تنظیمات منو مخفی هم میشه ولی این راحتترین کاره.
طمعنید در تلویزیون های lg سه بعدی اجرا میشه این کار؟ضمنا اون زمان تستی که تو خود نمایندگی اصلی انجام میشه چقدره؟چون شاید یه زمان تست خاصی هم داشته باشه و سو تفاهم به وجود بیاد
inceptro
26-07-2016, 20:27
طمعنید در تلویزیون های lg سه بعدی اجرا میشه این کار؟ضمنا اون زمان تستی که تو خود نمایندگی اصلی انجام میشه چقدره؟چون شاید یه زمان تست خاصی هم داشته باشه و سو تفاهم به وجود بیاد
با اکثر مدل های LG کار کردم ثابت بود ولی تجربه کار با 3D رو نداشتم،پس نمیتونم قطعی بگم ولی اینکه شمارنده مدت زمان استفاده داره رو شک ندارم،فقط شاید مسیر دسترسیش کمی فرق بکنه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.