مشاهده نسخه کامل
: برای هنگام پیاده روی چه آهنگ هایی رو پیشنهاد میکنید ؟
چه آهنگ هایی رو بریزم رو موبایلم که موقعی میرم قدم بزنم گوش بدم , من از آهنگ هایی که به نحوی گیتار و گیتار برقی داشته باشن خیلی خوشم میاد مثلا یه آلبوم از گروه jezables دانلود کردم به اسم synthia که یه آهنگ داشت به اسم come alive خیلی قشنگ بود به خصوص آخرش که با گیتار تموم میشد ؛ اهل مرتضی پاشایی و اینها هم نیستم , به نظر شما چی دانلود کنم ؟
چه آهنگ هایی رو بریزم رو موبایلم که موقعی میرم قدم بزنم گوش بدم , من از آهنگ هایی که به نحوی گیتار و گیتار برقی داشته باشن خیلی خوشم میاد مثلا یه آلبوم از گروه jezables دانلود کردم به اسم synthia که یه آهنگ داشت به اسم come alive خیلی قشنگ بود به خصوص آخرش که با گیتار تموم میشد ؛ اهل مرتضی پاشایی و اینها هم نیستم , به نظر شما چی دانلود کنم ؟
مجموعه آهنگ های امید جهان و حامد پهلان
اهنگ های جدید ایرانی مثل همین امید جهان و حامد پهلان فقط دمبلی دیمبو هستن و اعصاب ادم رو خورد میکنن دریغ از یک ذره موسیقی زیبا
بنظرم فقط برو تو خط اهنگ های میکس خارجی که مخصوص دیسکو ها و باشگاه های بدنسازی هست چون موقع راه رفتن بهت کلی انرژی و شور و نشاط میدن انگار که میخوای پرواز کنی
سلام
من آهنگای گروه era رو پیشنهاد میکنم البته اوناییش که ریتم تند داره میبره آدمو به فضا
gispy king , kenny g هم خوبن
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
mike oldfield هم خوبه
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
سعید سیستم
08-08-2016, 16:03
آخه این چه سوالیه آهنگ سلیقه ای.یه نفر حامد پهلان دوست داره 1 نفر آهنگ خارجی.
تو در اصل داری سلیقه مردم رو میپرسی.
اهنگ های جدید ایرانی مثل همین امید جهان و حامد پهلان فقط دمبلی دیمبو هستن و اعصاب ادم رو خورد میکنن دریغ از یک ذره موسیقی زیبا
خیلیها با همین آهنگها حال میکنن به سلیقه شما نمیخوره.قرار نیست بد بگی از آهنگی که به سلیقت نمیخوره.
همونطور که دیگران به سلیقت احترام میزارن تو هم به سلیقه دیگران احترام بگزار
بنظرم فقط برو تو خط اهنگ های میکس خارجی که مخصوص دیسکو ها و باشگاه های بدنسازی هست چون موقع راه رفتن بهت کلی انرژی و شور و نشاط میدن انگار که میخوای پرواز کنی
داداش یک سر به باشگاه های آبودان بزن ببین صدای نوای امید جهان محیط رو آغشته کرده :n19::n20:
پس به سلیغه احترام بزار :n02:
rezayiiia
11-10-2016, 08:17
Nujabes، Modal Soul رو امتحان کنید. واقعا عالی هستن برای پیاده روی پاییزی.
hosseinf722
11-10-2016, 12:06
از چه سبکی خوشتون میاد؟
معمولا چی گوش میدین؟
تو پیاده روی هم همونو گوش کنین
تو خیلی سبک ها گیتار وجود داره، از پاپ تا دث متال
ببین با چی حال میکنی همونو گوش کن
hamid3369
15-10-2016, 10:36
با من قدم بزن مهران اتش
atonline
19-05-2017, 00:14
هنگام پیاده روی و یا دوچرخه سواری به هیچ وجه گوش دادن به موسیقی رو توصیه نمیکنم :n17:
هنگام پیاده روی و یا دوچرخه سواری به هیچ وجه گوش دادن به موسیقی رو توصیه نمیکنم :n17:
چرا؟
وقتی حتی تو خیابون میریم یه جایی پیاده؟
saeed.bp
07-08-2017, 09:35
آهنگ هایی که باعث تحرک میشند رو خیلی دوست دارم به آدم انگیزه فعالیت میده در ورزش مثل ترنس و ببیس
kerminio
06-09-2017, 02:41
01 We Still Kill the Old Way.flac - 34.2 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] We Still Kill the Old Way.flac.html)
02 To Hell We Ride.flac - 29.1 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] To Hell We Ride.flac.html)
03 Last Train Home.flac - 34.0 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Last Train Home.flac.html)
04 Make a Move.flac - 30.5 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Make a Move.flac.html)
05 Burn, Burn.flac - 27.0 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Burn, Burn.flac.html)
06 I Don_t Know.flac - 29.6 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] I Don_t Know.flac.html)
07 Hello Again.flac - 35.7 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Hello Again.flac.html)
08 Goodbye Tonight.flac - 29.5 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Goodbye Tonight.flac.html)
09 Start Something.flac - 25.3 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Start Something.flac.html)
10 A Million Miles.flac - 32.7 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A Million Miles.flac.html)
11 Last Summer.flac - 29.5 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Last Summer.flac.html)
12 Sway.flac - 63.4 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sway.flac.html)
hamid3369
06-09-2017, 09:26
من به شخصه maher zain گوش میدم البوم for giveme خیلی ارام بخشه و هم معنی میده و انرژی
alireza hasdam
09-09-2018, 00:56
سلام به نظرمن موسیقی های بیکلام و توسبک ترنس رو گوش کن چون هم بهت انگیزه میده و هم انرژی ذهنی و جسمی و با ریتمش میتونی راحت قدم بزنیو سرحال شی ;-)
Hamed Pahlan – Cheshm Meshki - 3.5mb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n19::n20::n19::n19::n20::n19::n19::n20::n19:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 51b43655d1b35479672-270p__45925.jpg
cyruskingsolomon
16-12-2020, 13:06
میتونین آهنگ های imagine dragons رو گوش بدین عالیییین!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.