ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چه قرص یا کپسولی در حد 70/80 تومن برای تقویت مو موثرتره؟ (ارثی)

Alcatel.
23-07-2016, 00:50
سلام :n01:
برای ریزش مو ارثی چه قرص و کپسولی در حد 70/80 تومن تاثیر بیشتری نسبت به داروهای هم رده ی خودش داره؟
لطفا در مورد ماینوکسیدیل و فیناستارید مطلب نذارید . هدفم از ایجاد تاپیک قرص های مکملی هست که معمولا همراه با اون 2 موردی که اشاره شد مصرف میشه.
ممنون :n16:

Alireza SM
23-07-2016, 11:29
وقتی ریزش مو ارثی هست فقط دارو و مکملی میتونه موثر باشه که ژن های تک تک سلول های پوست شما رو تغیر بده طوری که کروموزوم های حاوی ژن های عامل ریزش مو رو حذف کنه و ژن های سالم رو به جاش قرار بده. که چنین چیزی وجود نداره هرگز هم وجود نخواهد داشت.
هر تبلیغاتی هم برای جلوگیری از ریزش مو (ارثی) شنیدین نادیده بگیرین با این کار حداقل پول توی جیب سودجوها نمیریزین

cenam
23-07-2016, 13:14
از زینک و ویتامینe استفاده کن

amir hamzeh
24-07-2016, 22:12
وقتی ریزش مو ارثی هست فقط دارو و مکملی میتونه موثر باشه که ژن های تک تک سلول های پوست شما رو تغیر بده طوری که کروموزوم های حاوی ژن های عامل ریزش مو رو حذف کنه و ژن های سالم رو به جاش قرار بده. که چنین چیزی وجود نداره هرگز هم وجود نخواهد داشت.
هر تبلیغاتی هم برای جلوگیری از ریزش مو (ارثی) شنیدین نادیده بگیرین با این کار حداقل پول توی جیب سودجوها نمیریزین

اگر غیر ارثی باشه به خصوص ریزش مو در اثر استرس و ناراحتی عصبی چی؟ قابل درمان هست؟

Alcatel.
25-07-2016, 01:08
فیناستراید و ماینوکسیدیل تاثیرش اثبات شدس . تاییدیه FDA امریکا رو هم داره . چطور میگین هیچ دارویی نیست؟ درستش اینه که بگیم درمان قطعی وجود نداره . اما درمان نگه دارنده در دسترسه . قرص و کپسول های مکمل هم برخیش واقعا به سرعت رشد و ضخیم شدن مو کمک میکنه . اما اگه فقط به تنهایی مصرف بشه روی موهای حساس به هرمون تاثیری نداره . منظوره من فقط اون قرص و کپسول های مکمل هست . ایا تو اون حدود قیمت مکمل بهتری هم هست یا نه . دوستان لطفا به این موضوع بپردازن.

عزیزان توجه داشته باشن نوشتم تقویت نه (درمان).

Alcatel.
25-07-2016, 01:09
اگر غیر ارثی باشه به خصوص ریزش مو در اثر استرس و ناراحتی عصبی چی؟ قابل درمان هست؟

100%
عامل استرس برطرف بشه طبیعتا ریزش هم متوقف میشه اگه واقعا دلیل ریزش همینی باشه که شما میگین.

amir hamzeh
25-07-2016, 13:43
100%
عامل استرس برطرف بشه طبیعتا ریزش هم متوقف میشه اگه واقعا دلیل ریزش همینی باشه که شما میگین.

البته من سوال را در مورد مامانم پرسیدم به خاطر استرس ریزش مو پیدا کرده بود حالا که مشکلش حل شده همش غصه موهاش رو میخوره دکتر الوپکسی 2% قرص اکوفن و شامپو اکوفن داده ولی مصرف نمیکنه میگه عوارض داره همش دور بر خرگوشک و الوئه ورا و دارو های عطاری میچرخه اونها هم فایده نداره
ولی در کل فکر کنم ریزش موی زنانه با مردانه فرق داره

Alireza SM
25-07-2016, 22:55
فیناستراید و ماینوکسیدیل تاثیرش اثبات شدس . تاییدیه FDA امریکا رو هم داره . چطور میگین هیچ دارویی نیست؟ درستش اینه که بگیم درمان قطعی وجود نداره . اما درمان نگه دارنده در دسترسه . قرص و کپسول های مکمل هم برخیش واقعا به سرعت رشد و ضخیم شدن مو کمک میکنه . اما اگه فقط به تنهایی مصرف بشه روی موهای حساس به هرمون تاثیری نداره . منظوره من فقط اون قرص و کپسول های مکمل هست . ایا تو اون حدود قیمت مکمل بهتری هم هست یا نه . دوستان لطفا به این موضوع بپردازن.

عزیزان توجه داشته باشن نوشتم تقویت نه (درمان).

FDA رو همه داروهای معروف دارن تقریبا نصف داروهای پوست هم در درمان ریزش مو کاربرد دارن دلیل نمیشه که در این مورد درمان وجود داشته باشه.

ببین دوست عزیز شما ممکنه کنار موهای درشتی که داری کمی هم موهای نازک و خیلی کوتاه داشته باشی که معمولا به چشم نمیان؛ ماینوکسیدیل و سایر مشابهاتش خونرسانی و تغذیه پیاز مو رو در مناظق مختلف به صورت موضعی افزایش میدن و باعث میشن این موهای نازک بیشتر رشد کنن و به چشم بیان ولی تاثیری روی ریزش موی ارثی شما ندارن. اگه شما ژن های ریزش موی مردانه رو داشته باشین موهاتون به وقتش خواهند ریخت. ممکنه بخشی از علت ریزش موی شما هم کاهش خونرسانی به مویرگ های خونی پوست باشه که ماینوکسیدیل با گشادگردن ااونها خونرسانی ور هم افزایش میده و میتونه در روند رشد موها تاثیر مثبت داشته باشه . در کل ماینوکسیدیل میتونه باعث بشه فکر کنین که سرعت ریزش مو کاهش پیدا کرده ولی اینطور نیست و در وقت مقرر موهای شما خواهد ریخت.

Alireza SM
25-07-2016, 23:00
البته من سوال را در مورد مامانم پرسیدم به خاطر استرس ریزش مو پیدا کرده بود حالا که مشکلش حل شده همش غصه موهاش رو میخوره دکتر الوپکسی 2% قرص اکوفن و شامپو اکوفن داده ولی مصرف نمیکنه میگه عوارض داره همش دور بر خرگوشک و الوئه ورا و دارو های عطاری میچرخه اونها هم فایده نداره
ولی در کل فکر کنم ریزش موی زنانه با مردانه فرق داره

اگه مطمعنین که ریزش موش استرس هست چرا نمیبرینش روانپزشک؟
در صورتی که ریزش مو همراه با تیک (مخصوصا صوتی)،عصبانیت،تغیر اشتها، دندان قروچه و مشکلات گوارشی باشه یا سیستم ایمنی بدن ضعیف شده باشه و مسمومیت و بیماری های معمولی زیاد طولانی شده باشن احتمال عصبی بودن ریزش مو هم خیلی زیادتره.
داروهایی که برای اینجور بیماران استفاده میشن عوارضون خیلی کمه و داروهای ضعیفی هستن و از عطاری هایی که کارشون فروش ترامادول و متادون هست مطمعن تره.

M.R.S.
26-07-2016, 06:59
سلام :n01:
برای ریزش مو ارثی چه قرص و کپسولی در حد 70/80 تومن تاثیر بیشتری نسبت به داروهای هم رده ی خودش داره؟
لطفا در مورد ماینوکسیدیل و فیناستارید مطلب نذارید . هدفم از ایجاد تاپیک قرص های مکملی هست که معمولا همراه با اون 2 موردی که اشاره شد مصرف میشه.
ممنون :n16:
هیچ مکملی بر ریزش موی وابسته به اندروژن(ارثی-مردانه) اثر نداره؛
قبلا در مورد زینک صحبت میشد که امروز حتی از منابع هم حذف شده؛
پس بجز ص داروی اثبات شده،دنبال مکملی نباشین که هدر دادن پول هست

Sent from my E5823 using Tapatalk

Alcatel.
07-08-2016, 15:02
FDA رو همه داروهای معروف دارن تقریبا نصف داروهای پوست هم در درمان ریزش مو کاربرد دارن دلیل نمیشه که در این مورد درمان وجود داشته باشه.

ببین دوست عزیز شما ممکنه کنار موهای درشتی که داری کمی هم موهای نازک و خیلی کوتاه داشته باشی که معمولا به چشم نمیان؛ ماینوکسیدیل و سایر مشابهاتش خونرسانی و تغذیه پیاز مو رو در مناظق مختلف به صورت موضعی افزایش میدن و باعث میشن این موهای نازک بیشتر رشد کنن و به چشم بیان ولی تاثیری روی ریزش موی ارثی شما ندارن. اگه شما ژن های ریزش موی مردانه رو داشته باشین موهاتون به وقتش خواهند ریخت. ممکنه بخشی از علت ریزش موی شما هم کاهش خونرسانی به مویرگ های خونی پوست باشه که ماینوکسیدیل با گشادگردن ااونها خونرسانی ور هم افزایش میده و میتونه در روند رشد موها تاثیر مثبت داشته باشه . در کل ماینوکسیدیل میتونه باعث بشه فکر کنین که سرعت ریزش مو کاهش پیدا کرده ولی اینطور نیست و در وقت مقرر موهای شما خواهد ریخت.

من نگفتم درمان قطعی وجود داره . گفتم درمان نگه دارنده وجود داره
قبلا هم گفتم در مورد ماینوکسیدیل و فیناستراید مطلب نذارین چون به اندازه کافی تاثیرش شناخته شدس . هنوز مشخص نیس ماینوکسیدیل با موها چیکار میکنه که باعث رشدشون میشه . اینکه گفته میشه رگ ها رو گشاد میکنه یه فرضیه بیشتر نیس . چون هنوز تحقیق دقیق / کامل و جامعی دربارش انجام نشده . وقتی سرعت ریزش مو رو کم کنه ینی اثر داره معلوم نیس تعریف شما از اثر چیه که به این نمیگین تاثیر . من با همین ماینو بدون استفاده از فیناستراید موهارو برگردونم و مقدار ریزش رو به حد طبیعی رسوندم و هر روز داشت تراکم و قطر موها بیشتر میشد اما متاسفانه مشکلی برام پیش اومد که نتونسم ادامه بدم . استفاده از ویتامین ها و مکمل های تقویت مو هم خیلی کمک کرد و به وضوح اثرش مشخص بود . من شرکت داروسازی ندارم که بخوام تبلیغشو بکنم . اما چیزی که خودم تجربه کردم رو شما نمیتونید نفی کنید و بگید تاثیر نداره. اینکه وقتش برسه موها میریزه و هیچ دارو یا محلولی نمیتونه جلوشو بگیره دور از واقعیته . ینی من وقتی موهای سرم زیاد شد و داشت سیر سعودی رو طی میکرد مثلا چند سال دیگش در حالی که داره داروها منظم مصرف میشه میریزه؟!!! یه نفر بیاد بگه همچین اتفاقی براش افتاده . توجه داشته باشید بنده سالهاس با این موضوع سروکار دارم . این حرفایی که شما میزنید حرفای کلیشه ای هست که بین مردم در رابطه با ریزش مو ارثی رایجه سالهاس اشتباه بودنش مشخص شده . حداقل واسه کسی مثه من که خودم مستقیما با موضوع درگیر بودم . برخی فقط از دور دستی بر اتش دارن.

Alcatel.
07-08-2016, 15:04
هیچ مکملی بر ریزش موی وابسته به اندروژن(ارثی-مردانه) اثر نداره؛
قبلا در مورد زینک صحبت میشد که امروز حتی از منابع هم حذف شده؛
پس بجز ص داروی اثبات شده،دنبال مکملی نباشین که هدر دادن پول هست

والا منکه استفاده کردم تاثیر داشت (البته بعضیاشون)

M.R.S.
07-08-2016, 17:40
والا منکه استفاده کردم تاثیر داشت (البته بعضیاشون)

در علم پزشکی چیزی به اسم تجربه شخصی نداریم؛درمان ها همگی در مطالعات وسیع و اصولی،سنجیده میشن و چیزی که من گفتم با توجه به منابع علم پزشکی هست؛
تجربه شخصی قابل تعمیم نیست چون عوامل زیادی در تاثیر مشاهده شده در یک نفر دخیل هستند که فقط در یک مطالعه وسیع میشه اونها رو یکسان سازی کرد و اثر دارو یا مکمل رو سنجید

Alcatel.
07-08-2016, 17:47
در علم پزشکی چیزی به اسم تجربه شخصی نداریم؛درمان ها همگی در مطالعات وسیع و اصولی،سنجیده میشن و چیزی که من گفتم با توجه به منابع علم پزشکی هست؛
تجربه شخصی قابل تعمیم نیست چون عوامل زیادی در تاثیر مشاهده شده در یک نفر دخیل هستند که فقط در یک مطالعه وسیع میشه اونها رو یکسان سازی کرد و اثر دارو یا مکمل رو سنجید
بله مثلا همین پروپشیا با اینکه تایید شده به دست شما پزشکان محترم و به قوله شما در سطح وسیع امتحانشو پس داده اما به صورت نادر بعضیا رو در رابطه با مسائل ج.ن.سی اونقدر ضعیف کرده که اگر بگیم عقیم شدن زیاد دور از واقعیت نیست . چیزی که واسه من کارایی داشته باشه ازش استفاده میکنم چه شما پزشکا بگین بده یا خوبه . منم برای خودم گفتم نه شما یا فلانی یا یه عده ی محدود . سوال من در رابطه با خودمه . واسه من تاثیر داشته میخواسم ببینم کسی مکمل های دیگه ای میشناسه یا نه.
ضمنا همین کتابای مرجع پزشکی هم مثه همین یکی که خودتون مثال زدین خیلی چیزارو بعدا میفهمن اشتباه کردن و حذفش میکنن . پس به این کتابا هم زیاد اعتمادی نیس . به نظره من تجربه مهمتره .

M.R.S.
07-08-2016, 18:23
در زمینه پزشکی و تشخیص و درمان نظر عامه مردم مهم نیست هرچند که فکر کنند نظراتشون درست هست؛
شما میتونین فکر کنین مکمل موثر هست اما تا زمانی که اثر از طرق علمی و استاندارد اثبات نشه،ارزشی نداره؛

Alireza SM
07-08-2016, 19:21
پزشکی بر پایه نظرات بیماران ایجاد نشده. کاربرد هر دارویی از طریق روش علمی اثبات میشه نه حدس و گمان و تجربه یه نفر (که در این مورد بیشتر شبیه توهم هست)

Alcatel.
07-08-2016, 20:59
در زمینه پزشکی و تشخیص و درمان نظر عامه مردم مهم نیست هرچند که فکر کنند نظراتشون درست هست؛
شما میتونین فکر کنین مکمل موثر هست اما تا زمانی که اثر از طرق علمی و استاندارد اثبات نشه،ارزشی نداره؛

من عامه نیسم یک نفرم همونطور که تعداد نادری بعد از استفاده پروپشیا خصوصیات مردانه خودشون رو از دست دادن حتی بعد از ماه ها قطع دارو . همون دارویی که شماها میگید بی خطره خوب واسه عامه مردم بیخطره اما مورد های نادر هم وجود داره . چیزی رو که خودم به شخصه دیدم و تجربه کردم رو که قابل انکار نیس مگه اینکه طرف از مغز کوچیکی برخوردار باشه و حرف حساب تو کلش نره . شما فک کن ما نتیجه نگرفیم

Alcatel.
07-08-2016, 21:00
پزشکی بر پایه نظرات بیماران ایجاد نشده. کاربرد هر دارویی از طریق روش علمی اثبات میشه نه حدس و گمان و تجربه یه نفر (که در این مورد بیشتر شبیه توهم هست)

همون علم شما تاحالا تعداد محدودی رو هم مشکلشون رو بدتر کرده و بقوله همین بنده خدا بعد از یه مدت میفهمن اشتباه کردن از کتابای مثلا مرجعشون حذفش میکنن . والا دلیلی واسه دروغ گفتن ندارم . شما از حرفات مشخصه اطالاعات یه بچه دبستانی رو هم درباره این موضوع نداری . (منم مجبور نیسم بعضی مسائل رو به برخی موجودات شیرین عقل ثابت کنم)

M.R.S.
07-08-2016, 21:07
من عامه نیسم یک نفرم همونطور که تعداد نادری بعد از استفاده پروپشیا خصوصیات مردانه خودشون رو از دست دادن حتی بعد از ماه ها قطع دارو . همون دارویی که شماها میگید بی خطره خوب واسه عامه مردم بیخطره اما مورد های نادر هم وجود داره . چیزی رو که خودم به شخصه دیدم و تجربه کردم رو که قابل انکار نیس مگه اینکه طرف از مغز کوچیکی برخوردار باشه و حرف حساب تو کلش نره . شما فک کن ما نتیجه نگرفیم
اولا هرگز نگفتبم پروپشیا کاملا بی خطر هست؛عارضه جنسی مهم ترین عارضه این درمان هست که تذکر داده میشه و مزالعه ای که ناتوانی جنسی بدون بازگشت رو در موارد نادر نشون داده،در منابع ما موجود هست؛

دوما اگر در شما اثری دیده شده باید در جامعه عمومی هم مشاهده بشه تا بشه ازش استفاده کرد؛وگرنه هیچ ارزشی از نظر علمی نداره؛

سوما عامه در برابر جامعه پزشکی قرار میگیره؛

Alcatel.
07-08-2016, 21:21
اولا هرگز نگفتبم پروپشیا کاملا بی خطر هست؛عارضه جنسی مهم ترین عارضه این درمان هست که تذکر داده میشه و مزالعه ای که ناتوانی جنسی بدون بازگشت رو در موارد نادر نشون داده،در منابع ما موجود هست؛

دوما اگر در شما اثری دیده شده باید در جامعه عمومی هم مشاهده بشه تا بشه ازش استفاده کرد؛وگرنه هیچ ارزشی از نظر علمی نداره؛
چ
سوما عامه در برابر جامعه پزشکی قرار میگیره؛

پس خودتونم قبول دارین که موارد نادر هم هست
یه دکتری میگفت قبلا این تو کتابهای مرجع پزشکی نبوده که ممکنه باعث عقیم شدن هم بشه . اگر الان تو کتاباتون هست پس تازه واردش کردن . پس معلومه این علم هم همون اول همه چیزو نمیتونه پیش بینی کنه . حالا همونطور که واسه پروپشیا موارد نادر هم هست شاید واسه این موضوع هم باشه .

من عمومی رو چیکار دارم خودمو که هر روز تو ایینه دیدم .گفتم تاپیک در مورد خودمه و من تاثیرشو تجربه کردم و قبلا استفاده کردم بازم میخوام استفاده کنم بنظرتون این به کسی مربوطه؟ . اینکه حتما واسه همه تاثیر داره یا نه بحث این تاپیک نیس . من فقط سوال کردم مکمل تو این رنج قیمت میشناسین معرفی کنین نمیشناسین حرف خارج از موضوع نزنین . شما فک کن من با این کار پولمو میریزم تو جوب . پول خودمه اختیارشو دارم . شمام اگه پست نذارین نمیگن قدرت تکلم ندارین. قبول ندارین باشه فهمیدیم . ممنون

M.R.S.
07-08-2016, 22:27
پس خودتونم قبول دارین که موارد نادر هم هست
یه دکتری میگفت قبلا این تو کتابهای مرجع پزشکی نبوده که ممکنه باعث عقیم شدن هم بشه . اگر الان تو کتاباتون هست پس تازه واردش کردن . پس معلومه این علم هم همون اول همه چیزو نمیتونه پیش بینی کنه . حالا همونطور که واسه پروپشیا موارد نادر هم هست شاید واسه این موضوع هم باشه .

من عمومی رو چیکار دارم خودمو که هر روز تو ایینه دیدم .گفتم تاپیک در مورد خودمه و من تاثیرشو تجربه کردم و قبلا استفاده کردم بازم میخوام استفاده کنم بنظرتون این به کسی مربوطه؟ . اینکه حتما واسه همه تاثیر داره یا نه بحث این تاپیک نیس . من فقط سوال کردم مکمل تو این رنج قیمت میشناسین معرفی کنین نمیشناسین حرف خارج از موضوع نزنین . شما فک کن من با این کار پولمو میریزم تو جوب . پول خودمه اختیارشو دارم . شمام اگه پست نذارین نمیگن قدرت تکلم ندارین. قبول ندارین باشه فهمیدیم . ممنون

۱-موارد نادر هم از طریق علمی اول ثابت میشه و بعد در مقالات منتشر میشه و در ژورنال های پزشکی یا کتب مرجع وارد میشه؛
نه اینکه یک نفر هر روز خودش رو در اینه ببینه و با نظر مثبتی که به دارو دارو،اثر مثبت رو در ذهنش متصور بشه؛
۲- این عارضه فینستراید در سال ۲۰۱۱و ۲۰۰۱۲ در ۲ مقاله چاپ شده و چیزی خیلی جدیدی نیست؛
چیزی که شما نمیدونین و فکر میکنین میدونین این هست که یک پزشک فقط به کتاب نگاه نمیکنه و همیشه باید از تغییرات روز علم از طریق منابع متنوع آگاه باشه

۳- این که علم پزشکی علمی در حال تغییر هست دلیل نمیشه که شما فکر کنید تصورات شما در آینده اثبات میشه پس حقیقت داره؛این یک کوته نظری هست؛هروقت اثبات شد حرف شما مورد قبول هست؛تا اون زمان مطالب روز رو ما مد نظر قرار میدیم نه آینده ای که هنوز نیامده!!!

۴-در پاسخ به سوال تاپیک شما،که پرسیده:" چه قرص یا کپسولی برای تقویت مو موثر تره(ارثی)" پاسخ این هست:"هیچ قرص یا کپسولی!"

۵-اینجا یک انجمن عمومی هست و من بعنوان یک عضو،این حق رو دارم که در تاپیک ها نظر بدم و اصلا به شما ارتباطی نداره؛اگر دوست ندارید بشنوید از ادامه بحث خودداری کنید