ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در آپگرید فریمور مودم TP-LINK

roohroba
22-07-2016, 00:58
سلام. برای آپدیت فریمور مودم TD-W8901G اقدام کردم ولی هیچ آپدیتی صورت نگرفت! ورژن سخت افزاری مودم هم 3 هست ( اون چیزی که زیر دستگاه زده شده). بر این اساس من فریمورهای TD-W8901G_V3_100901 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و TD-W8901G(UK)_V3_140512 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را از سایت رسمی تی پی لینک دانلود و امتحان کردم ولی هیچ آپگریدی صورت نگرفت. بار اول این ارور را میداد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دفعه بعدی که اقدام کردم اصلا همین ارور را هم نداد. فقط بعد از کلیک روی دکمه آپگرید مودم یکبار خاموش و روشن شد و هیچ اتفاقی هم نیفتاد.
باید موقع آپگرید کردن اینترنت وصل باشه یا نه؟ من در هر دو حالت امتحان کردم. یکبار هم وایرلس را خاموش گذاشتم بازم نشد.
لطفا اگر کار خاص دیگه ای باید بکنم یا فریمور دیگه ای را باید استفاده کنم، راهنمایی کنید. ممنون میشم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
22-07-2016, 01:37
سلام

شما فایل داخلشون از زیپ در بیارید و بعد امتحان کنید ببینید چی میشه

خودش هم گفته تو حین آپدیت ،مودم ریستارت میشه

roohroba
23-07-2016, 23:16
بله دوست عزیز. اینو که میدونم باید فایل دانلودی را از حالت فشرده خارج کنم و ازش استفاده کنم! نوع فایل از نوع ras هست.

اینم که مودم باید ری استارت بشه میدونم! ولی مشکل اینکه که بعد از آپلود فایل مورد نظر و زدن آپگرید روند ری استارت انجام میشه ولی هیچ ارتقایی در ورژن فریمور صورت نمیگیره

محمد7966
23-07-2016, 23:36
بله دوست عزیز. اینو که میدونم باید فایل دانلودی را از حالت فشرده خارج کنم و ازش استفاده کنم! نوع فایل از نوع ras هست.

اینم که مودم باید ری استارت بشه میدونم! ولی مشکل اینکه که بعد از آپلود فایل مورد نظر و زدن آپگرید روند ری استارت انجام میشه ولی هیچ ارتقایی در ورژن فریمور صورت نمیگیره

خود مودم میگه باید نوع فایل چی باشه؟

چون مودم من تا جایی که یادمه نوع فایل رو همون زیپ در نظر میگیره،مودم به مودم پس فرق داره،مودم من دی لینک و نوع فایل رو هم فشرده در نظر گرفته

اگر فایل زیپ شده باشه چی؟قبول میکنه یا نه؟