ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قطع ارتباط Wifi بعد از اعمال MAC Filtering

hamed_yazdani
19-07-2016, 16:45
سلام. داستان از اونجایی شروع شد که یک دزد به مودم من وصل شده بود :n34:و مثل مور ملخ حجم من رو تموم کرد :n38:تا من مجبور شدم جدا از رمز گذاری مک فیلتر رو هم فعال کنم.
حالا مشکل اینه که بعد از اعمال مک فیلترینگ من نمیتونم با کارت وای فای PC به مودم وصل بشم.
از مدل TP-LINK TL-WN727N استفاده میکنم و تمام درست بودن اطلاعات وارده در قسمت فیلتر کردن مک رو هم 100 بار چک کردم و کاملا درسته!

hamed_yazdani
19-07-2016, 17:43
Wireless LAN adapter Wi-Fi:

Media State . . . . . . . . . . . : Media disconnected
Connection-specific DNS Suffix . :
Description . . . . . . . . . . . : TP-LINK Wireless USB Adapter
Physical Address. . . . . . . . . : EC-08-6B-08-19-05
DHCP Enabled. . . . . . . . . . . : Yes
Autoconfiguration Enabled . . . . : Yes

محمد7966
19-07-2016, 17:52
سلام. داستان از اونجایی شروع شد که یک دزد به مودم من وصل شده بود :n34:و مثل مور ملخ حجم من رو تموم کرد :n38:تا من مجبور شدم جدا از رمز گذاری مک فیلتر رو هم فعال کنم.
حالا مشکل اینه که بعد از اعمال مک فیلترینگ من نمیتونم با کارت وای فای PC به مودم وصل بشم.
از مدل TP-LINK TL-WN727N استفاده میکنم و تمام درست بودن اطلاعات وارده در قسمت فیلتر کردن مک رو هم 100 بار چک کردم و کاملا درسته!

سلام

نمیدونم مودم شما چطوریه ولی شاید دونوع مک فیلتر داشته باشه یه نوع که میگه این مک آدرس فیلتر بشه یه نوع دیگه که بگه فقط این مک آدرس به مودم وصل بشه

حالا شما ببینید شاید مک آدرس کارت وای فای pc رو وارد اونی کردید که اجازه درسترسی به مودم رو نمیده

اگر دیدید درسنت نشد با سوزن مودم رو ریست فکتوری کنید و از اول کانفیگش کنید

برای اینکه کسی مودم شما رو هک نکنه امنیت رو بذارید روی wpa2 ترکیبی

یه رمز قوی متشکل از حروف انگلسی و عدد بذارید و این تاییپیک زیر رو بخونید

چندتا راهکار داده

مگر اینکه اون کسی که شما رو هک کرده خیلی حرفه ای باشه دیگه

راهکارهایی برای امنیت مودم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamed_yazdani
19-07-2016, 18:18
مودم من tp link 8901 هست و توی تنظیمات فقط دستگاه های خودمون رو وارد کردم که اجازه دسترسی داشته باشن.
رمز مساله نیست طرف رمز جدید رو هم بدست میاره(امتحان شده) هم رو wpa 1 و 2. دستگاه های دیگه که حدود 6 7 تا هستن با این مک فیلتر شدن مشکلی نداشتن فقط همین pc به مشکل خورده.
مک اونی که به مودم وصل میشد رو هم دارم ایا راهی هست که پیداش کنم؟

محمد7966
19-07-2016, 19:23
مودم من tp link 8901 هست و توی تنظیمات فقط دستگاه های خودمون رو وارد کردم که اجازه دسترسی داشته باشن.
رمز مساله نیست طرف رمز جدید رو هم بدست میاره(امتحان شده) هم رو wpa 1 و 2. دستگاه های دیگه که حدود 6 7 تا هستن با این مک فیلتر شدن مشکلی نداشتن فقط همین pc به مشکل خورده.
مک اونی که به مودم وصل میشد رو هم دارم ایا راهی هست که پیداش کنم؟

راستش بعید میدونم بشه پیداش کرد

فقط من از نرم افزار wifi guard استفاده میکنم که دیدم مدل دستگاه ها رو بیشتر مواقع میزنه

مثلا اگر ازموبایل سامسونگ وصل بشن اسم سامسونگ رو میزنه اگر از موبایل سونی وصل بشن میزنه

البته مک آدرس رو هم میزنه که خب شما مک آدرس رو دارید

hrkhl
19-07-2016, 20:34
سلام عزیز این مشکلی نیست برای تعریف مک فیلتر حتما باید با کابل به مودم وصل شد

hamed_yazdani
19-07-2016, 23:03
سلام عزیز این مشکلی نیست برای تعریف مک فیلتر حتما باید با کابل به مودم وصل شد
من با موبایل 7 تا دستگاه( لپتاپ و موبایل) رو توی لیست گذاشتم و همه به درستی کار میکنن!

hamed_yazdani
20-07-2016, 23:28
چند تا کار رو با هم انجام دادم . نمیدونم کدوم یکی باعث درست شدن شد. مودم رو کلا ریست کردم و دوباره کانفیگ کردم و درایور کارت وای فای رو هم دوباره نصب کردم. نرم افزار وای فای گارد رو نصب کردم( بعید میدونم این باشه)
حدس میزنم همون ریست کردن مودم کار رو درست کرد.
تشکر از دوستانی که وقت گذاشتن.