ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل اتصال بلوتوث pc به هدست بیسیم

soroushy97
18-07-2016, 22:50
سلام دوستان خسته نباشید
من یک هدست a4tech مدل bh500 گرفتم . ویتی جعبشو باز کردم دیدم بلوتوثی باهاش نیست که به کامپیوتر وصل شه . رفتم یه بلوتوث خریدم و به pc وصل کردم بعدش با هزار دردسر و نرم افزار bluesoleil تونستم با هدست pair کنم
الان مشکلم اینه که کیفیت صدا خیلی بده . همین هدستو به گوشیم وصل میکنم صداش خوبه و آهنگارو خوب پخش میکنه اما نمیدونم مشکلش با pc چیه . حدس خودم اینه که بلوتوثی که واسه pc خریدم ورژنش 2 هس ولی مال هدست ورژن 3 هستش
تو رو خدا کمک کنید چیکار کنم کلی پول این هدستو دادم.ممنون

NaughtyCat
19-07-2016, 18:27
من خودم یکی از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانگل ها دارم. روی ویندوز 7 و 10 خودش بدون مشکل شناسایی میشه و با تنظیمات خود ویندوز pair ـش میکنم. کیفیت صدا هم خیلی خوبه و فرقی با گوشی نداره. تنها اشکالش اینه که یه کم بردش کمه.

soroushy97
19-07-2016, 23:00
من خودم یکی از این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دانگل ها دارم. روی ویندوز 7 و 10 خودش بدون مشکل شناسایی میشه و با تنظیمات خود ویندوز pair ـش میکنم. کیفیت صدا هم خیلی خوبه و فرقی با گوشی نداره. تنها اشکالش اینه که یه کم بردش کمه.
مال منم تقریبا چیزی مث اینه ولی کیفیت خرااااااب . واقعا نمیدونم چیکار کنم

dione
18-01-2019, 15:47
عزیز بلوتوث باید ورژن 4 بگیری

dione
18-01-2019, 15:49
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])