مشاهده نسخه کامل
: شناسايي رمها توسط مادربرد با مشكل مواجه شده
سلام دوستان عزيز
امروز در حين كار كردن با كامپيوتر متوجه شدم كه سيستمم كند شده . توي Propertise ويندوز 7 ديدم از 4 گيگ رم
( چهار تا 1 گيگ DDR2 ) فقط 1 رم رو شناسايي كرده . كيس رو باز كردم از تو بايوس هم 1 گيگ شناسايي ميشد ،
تك تك رمها رو روي يك اسلات تست كردم ديدم رمها مشكلي ندارند بعد اسلاتها رو تست كردم متوجه شدم دوتا از
اسلات ها وقتي رم رو داخلش ميزارم مونيتور روشن نميشه و بوق ناپيوسته ميزنه . اون دوتا اسلات سالم هم فقط
با 1 عدد رم كار ميكنه يعني اگه رم دوم رو بزارم باز مونيتور روشن نميشه . الآن فقط با يكي از رمها ويندوز رو بالا آوردم
تا اين سوال رو مطرح كنم . دوستان محترم اگه تجربه يا اطلاعي از اين مشكل دارند ممنون ميشم راهنمايي كنند .
با تشكر
احتمالا پین های CPU یا مادربرد که مربوط به رم هستن یا شکستن یا کج شدن، باز کنید و تست کنید نتیجه رو بگین
احتمالا پین های CPU یا مادربرد که مربوط به رم هستن یا شکستن یا کج شدن، باز کنید و تست کنید نتیجه رو بگین
در حال حاضر دارم با يك گيگ رم كار ميكنم . با اينحال تا آخرشب منتظر ميمونم تا هم طبق گفته شما عمل كنم
و هم دوستان ديگه اگه راهنمايي كردن ، همه موارد رو با هم چك كنم . ممنون
محمد7966
17-07-2016, 19:46
از این مشکلات زیاد دیدم
معمولا توصیه میکنند وقتی قراره چندتا رم مختلف بگیرید،سعی کنید همش از یه برند باشه و فرکانس کاری هم یکی باشه
شما تازه این مشکل براتون پیش اومده یا قبلا که 4تا رم رو خریدید هم این مشکل بوده؟
ممکنه اسلات ها کثیف شده باشن،تمیزشون کنید
از این مشکلات زیاد دیدم
معمولا توصیه میکنند وقتی قراره چندتا رم مختلف بگیرید،سعی کنید همش از یه برند باشه و فرکانس کاری هم یکی باشه
شما تازه این مشکل براتون پیش اومده یا قبلا که 4تا رم رو خریدید هم این مشکل بوده؟
ممکنه اسلات ها کثیف شده باشن،تمیزشون کنید
ممنون ، من حدودا" 1 ساله كه اين رمها رو دارم . هر چهارتا كينگ مكسه . باس 800 و تايمينگ CL5 .
براي پاك كردن اسلات فرچه مخصوص اين كار رو هم دارم . البته وقتي سيستم رو بازكردم . مرسي
سلام دوستان عزيز
امروز در حين كار كردن با كامپيوتر متوجه شدم كه سيستمم كند شده . توي Propertise ويندوز 7 ديدم از 4 گيگ رم
( چهار تا 1 گيگ DDR2 ) فقط 1 رم رو شناسايي كرده . كيس رو باز كردم از تو بايوس هم 1 گيگ شناسايي ميشد ،
تك تك رمها رو روي يك اسلات تست كردم ديدم رمها مشكلي ندارند بعد اسلاتها رو تست كردم متوجه شدم دوتا از
اسلات ها وقتي رم رو داخلش ميزارم مونيتور روشن نميشه و بوق ناپيوسته ميزنه . اون دوتا اسلات سالم هم فقط
با 1 عدد رم كار ميكنه يعني اگه رم دوم رو بزارم باز مونيتور روشن نميشه . الآن فقط با يكي از رمها ويندوز رو بالا آوردم
تا اين سوال رو مطرح كنم . دوستان محترم اگه تجربه يا اطلاعي از اين مشكل دارند ممنون ميشم راهنمايي كنند .
با تشكر
اسلات رم رو تمیز کنید و بایوس مین رو هم آپدیت کنید
رم ها از نطر فرکانس و تایمینگ یکی هستند؟
اسلات رم رو تمیز کنید و بایوس مین رو هم آپدیت کنید
رم ها از نطر فرکانس و تایمینگ یکی هستند؟
انشاءالله ، حتما" تميز ميكنم دوست عزيز . آخرين آپديت بايوس رو قبلا" بروز كرده بودم .
در مورد فركانس و تايمينگ كه فرموديد ، تمام رمها Kingmax ، DDR2 باس 800 و تايمينگش هم CL5 هست . ممنون
سلام تشکر میکنم از دوستان عزیز ، مشکلم حل شد .
امروز کیس رو باز کردم ، CPU رو در آوردم ، پایه ها مشکلی نداشتن . CPU رو پاک کردم و دوباره خمیر سیلکون زدم و بستم .
اسلاتها رو هم با فرچه پاک کردم و رمها رو سر جاشون گذاشتم . کامپیوتر و روشن کردم که دیدم مشکل شناسایی نکردن
رمها برطرف شده . با سپاس
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.