ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال در مورد جنس Western Digital My Book External Hard Drive - 4TB

personal_68
17-07-2016, 00:19
اقا من میخوام یه 4 ترا بخرم ، موندم چی بخرم ، رفیقم میگه با این مدل وسترن رو بخر

من فقط فیلم دارم ، میخوام همه فیلم هامو بریزم توی هارد 4 ترا و یه جا نگهداری کنم

حالا فقط مواقعی وصل کنم و فیلم های جدید که دانلود کردم بریزم توش

کارم در همین حده

حالا دوستان چی پیشنهاد می دید؟

من 4 تا هارد 1 ترا دارم قدیمی هستن و از این مدل 4 ترا هست ولی سری قدیمی essentials اصل تایلند ، توشون هارد گرین وسترن فکر کنم هست

آیا این هارد جدیدهای وسترن همون کیفیت رو حفظ کردن؟

ata.royalfalcon
17-07-2016, 10:49
اقا من میخوام یه 4 ترا بخرم ، موندم چی بخرم ، رفیقم میگه با این مدل وسترن رو بخر

من فقط فیلم دارم ، میخوام همه فیلم هامو بریزم توی هارد 4 ترا و یه جا نگهداری کنم

حالا فقط مواقعی وصل کنم و فیلم های جدید که دانلود کردم بریزم توش

کارم در همین حده

حالا دوستان چی پیشنهاد می دید؟

من 4 تا هارد 1 ترا دارم قدیمی هستن و از این مدل 4 ترا هست ولی سری قدیمی essentials اصل تایلند ، توشون هارد گرین وسترن فکر کنم هست

بعضی از مدلهای wd my book یه مرض خاصی دارند که نسبتاً شایع هم هست و دو عدد از هاردهای اکسترنال من هم چنین مشکلی رو دارند و در همین انجمن هم چند کاربر دچار همین مشکل شدند به اینصورت که عملیات write خیلی خوب انجام میشه و مشکلی نیست ولی نمیتونید همون اطلاعات رو دوباره بخونید (read) و به همین خاطر خطای current pending sector یا week sector میگیرید . هیچ راه حلی هم نداره به جزء ارسال به گارانتی (اگر قبول کنن) یا کلینیکهای تخصصی . البته اگر تعدادش کم باشه میتونید اون قسمت رو پارتیشن بندی نکنید (کاری که من انجام دادم) .
پس بعد از خرید توصیه میکنم با برنامه هایی مثل hard disk sentinel یکبار تست write و Read بگیرید و اگر خوش شانس باشید و مشکلی نداشته باشه میتونید شروع به ذخیره اطلاعات کنید .
اصولاً پیشنهاد میشه بعد از خرید هر هارد دیسکی (از هر برند و مدلی) اولین کاری که انجام میدید تست کامل write و Read هست تا اگر مشکلی داشت در چند روز اول بعد از خرید مشخص بشه که تعویضش کار راحتتری هست ، نه اینکه بعد از چند سال مشکلش مشخص بشه و شاید گارانتی قبول نکنه .

توشون هارد گرین وسترن فکر کنم هست

قبلاً که اینطور بوده ؛ ولی الان با توجه به اینکه سری Green کنار گذاشته شده دقیقاً معلوم نیست و اطلاع ندارم از سری جدید Blue استفاده شده یا همچنان از سری قدیمی Green استفاده میشه . اگر کسی هست که جدیداً هارد اکسترنال WD my book خریده به سیستم متصل کنه و یه عکس از برنامه CrystalDiskInfo اینجا بذاره تا دقیقاً مشخص بشه .

personal_68
17-07-2016, 14:25
خوب با کدوم برنامه بهتر میشه read و write رو انجام داد؟

من اول کاری چندتا فیلم بریزم تو هارد بهتر نیست؟ ببینم Play کنم ارور میده یا نه؟ یا فقط با برنامه هارد تست کنم؟

یه سوال اول کار میشه هارد رو خودمون کلیک راست تو my computer فرمت کنیم دوباره؟ یا قاط می زنه؟

amir_t6262
17-07-2016, 15:34
خوب با کدوم برنامه بهتر میشه read و write رو انجام داد؟

من اول کاری چندتا فیلم بریزم تو هارد بهتر نیست؟ ببینم Play کنم ارور میده یا نه؟ یا فقط با برنامه هارد تست کنم؟

یه سوال اول کار میشه هارد رو خودمون کلیک راست تو my computer فرمت کنیم دوباره؟ یا قاط می زنه؟

همانطور که آقا عطا گفتند، شما با برنامه hard disk sentinel اول یک تست کامل بگیر و بعد.

نکته اینجاست که اگر هارد ایرادی داشت همان اول مشخص شود، نه اینکه شروع کنی و فیلم کپی کنی و بعد از مثلا چند روز ببینی که هاردت مشکل داره!

شما میتوانی دوباره فرمت کنی، البته معمولا نیازی نیست و خود هارد به صورت NTFS فرمت شده است.

-----------

بعضی از مدلهای جدید wd my book یه مرض خاصی دارند که نسبتاً شایع هم هست و دو عدد از هاردهای اکسترنال من هم چنین مشکلی رو دارند و در همین انجمن هم چند کاربر دچار همین مشکل شدند
اینکه خیلی بد شد. الان دیگه اطمینان نیست به WD؟
در مدلهای خاصی این مشکل دیده شده؟ در حجم های مختلف؟

ata.royalfalcon
17-07-2016, 16:10
اینکه خیلی بد شد. الان دیگه اطمینان نیست به WD؟
در مدلهای خاصی این مشکل دیده شده؟ در حجم های مختلف؟

این مشکل فکر میکنم بیشتر مربوط به سریهای جدید WD Green باشه (بدون در نظر گرفتن حجم) و در واقع یه جور باگ نرم افزاری هست . یعنی هیچ مشکل سخت افزاری نداره ولی به خاطر وجود اشکال در Firmware به مشکل بر میخوره و گاهی اوقات اینقدر پیشرفت میکنه تا کلاً غیر قابل استفاده بشه .
الان که WD Green کنار گذاشته شده و به جاش WD Blue اومده . شاید اشکالات نرم افزاری در این سری برطرف شده باشه ولی اطلاعی ندارم در WD my book از کدام سری استفاده میشه WD Blue یا همچنان WD Green . همانطوریکه گفتم اگر کسی جدیداً WD my book خریده یه عکس از CrystalDiskInfo اینجا بذاره تا دقیقاً مشخص بشه . اگر همچنان از سری Green استفاده شده باشه شخصاً خرید my book رو پیشنهاد نمیکنم .

amir_t6262
17-07-2016, 17:40
قبلاً که اینطور بوده ؛ ولی الان با توجه به اینکه سری Green کنار گذاشته شده دقیقاً معلوم نیست و اطلاع ندارم از سری جدید Blue استفاده شده یا همچنان از سری قدیمی Green استفاده میشه . اگر کسی هست که جدیداً هارد اکسترنال WD my book خریده به سیستم متصل کنه و یه عکس از برنامه CrystalDiskInfo اینجا بذاره تا دقیقاً مشخص بشه .

در هارد WD My Book 4TB که اخیرا یکی از دوستان که خریده بود، از هارد wd40ezrz استفاده شده بود که ظاهرا WD Blue هست.

personal_68
17-07-2016, 17:54
مخلص امیر اقا مترجم والا مقام

این هارد wd40ezrz مطمئنی Blue می باشد؟

همین کارتن جدیدا که آبی رنگ کارتنش؟

amir_t6262
17-07-2016, 17:59
مخلص امیر اقا مترجم والا مقام

این هارد wd40ezrz مطمئنی Blue می باشد؟

همین کارتن جدیدا که آبی رنگ کارتنش؟
سلام. قربانت.

کارتن تمام هاردهای WD My Book آبی است. منظورم از Blue هم هاردی بود که در داخل این هارد استفاده شده.

مهم هم هاردی است که برای این هاردها استفاده شده است.
حتما میدانی که داخل این هاردها، از همان هارد دیسک های اینترنال کامپیوتر استفاده میشود. هاردهای اینترنال WD هم مدلهای مختلف دارند Green و Blue و Red و Black
هاردهای Black بهترین عملکرد را دارند.
هاردهای Blue کابردشان بیشتر برای استفاده های طولانی مدت و مداوم است.
هاردهای Green کم مصرف هستند و بیشتر برای آرشیو و ... استفاده میشوند.

البته لزوما در همه ی هاردهای WD My Book جدید از هارد Blue استفاده نشده و نمیشه از روی یک هارد نتیجه ی قطعی گرفت.
اما در هاردی که دوستم اخیرا گرفته بود، از هارد Blue استفاده شده بود

personal_68
17-07-2016, 18:02
اقا عطا و امیر یه سوال من یه هارد وسترن mybook usb3 داشتم خراب شد ، یعنی هارد بالا نمی یومد ولی هارد سالم بود ، هارد رو در اوردم و فرمت کردم و فروختم
بعد دل و رودشو ریختم بیرون
و اون تبدیلی که به هارد وصل میشه و هارد اینترنالو تبدیل میکنه به اکسترنال و کابل رو بهش می زنیم از توش برداشتم و چند ساله نگه داشتم

الان اون سوکت تبدیل چه جوری بدرد من می خوره؟

آیا من یه هارد اینترنال بخرم و وصل کنم اونو به سرش هارد تبدیل میشه به اکسترنال و usb 3 میشه؟

عکس هاشم گذاشتم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ata.royalfalcon
17-07-2016, 20:28
اقا عطا و امیر یه سوال من یه هارد وسترن mybook usb3 داشتم خراب شد ، یعنی هارد بالا نمی یومد ولی هارد سالم بود ، هارد رو در اوردم و فرمت کردم و فروختم
بعد دل و رودشو ریختم بیرون
و اون تبدیلی که به هارد وصل میشه و هارد اینترنالو تبدیل میکنه به اکسترنال و کابل رو بهش می زنیم از توش برداشتم و چند ساله نگه داشتم

الان اون سوکت تبدیل چه جوری بدرد من می خوره؟

آیا من یه هارد اینترنال بخرم و وصل کنم اونو به سرش هارد تبدیل میشه به اکسترنال و usb 3 میشه؟

عکس هاشم گذاشتم

مطمئنید این قسمت SATA to USB سالم هست ؟ چون با توجه به جمله ای که گفتید (نقل و قول زیر) به نظر میرسه این تبدیل مشکل داره که باعث میشد هارد اکسترنال بالا نیاد . کابل USB آداپتور رو قبلاً چک کرده بودید ؟

یعنی هارد بالا نمی یومد ولی هارد سالم بود ، هارد رو در اوردم و فرمت کردم و فروختم

میشه این کار و انجام داد ولی توصیه میکنم اینکار رو نکنید و یه هارد اکسترنال کامل بخرید .

ضمناً این رو هم بدونید اگر با استفاده از این تبدیل ، اطلاعات رو روی هارد ذخیره کنید ، بدون استفاده از این تبدیل به هیچ عنوان نمیتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید ، مثلاً زمانیکه بخواهید بطور مستقیم به مادربرد متصل کنید . چون اطلاعات توسط این قسمت کد (رمزگذاری) میشه و برای اینکه بتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید باید حتماً این تبدیل بهش متصل باشه تا اطلاعات دیکد بشه .

personal_68
18-07-2016, 02:44
مطمئنید این قسمت SATA to USB سالم هست ؟ چون با توجه به جمله ای که گفتید (نقل و قول زیر) به نظر میرسه این تبدیل مشکل داره که باعث میشد هارد اکسترنال بالا نیاد . کابل USB آداپتور رو قبلاً چک کرده بودید ؟
فکر کنم خراب باشه چون رو این خازن و کناره هاش بعضی جاهاش سیاه شده بود ، احتمالا سوخته باشه اداپتور و سیم سالمه

ممنون از راهنمایی.

اخرین سوال یه هارد 5ترا سیگیت خریدم برای مشتری به انتخاب خودش بود ، ایا با این وضع هارد 4 ترا وسترن که بگیر نگیر داره تو ارور اولیه

این مدل رو پیشنهاد می کنید خودم بخرم حالا 4 یا 5 تراشو ؟ داخل هارد هیچ برنامه ای از سیگت نبود مثلا قفل بزاریم و دما نشون بده و ... فقط برنامه رجیستر هارد بود

دماشم تو موقع کپی رو 47 هست تو بازه زمانی 10 ساعت کپی یه سره ، اون وسترن مای بوک هم 47 بود

Seagate Expansion Desktop STEB5000200 External Hard Drive - 5TB

ata.royalfalcon
18-07-2016, 08:09
فکر کنم خراب باشه چون رو این خازن و کناره هاش بعضی جاهاش سیاه شده بود ، احتمالا سوخته باشه اداپتور و سیم سالمه

ممنون از راهنمایی.

اخرین سوال یه هارد 5ترا سیگیت خریدم برای مشتری به انتخاب خودش بود ، ایا با این وضع هارد 4 ترا وسترن که بگیر نگیر داره تو ارور اولیه

این مدل رو پیشنهاد می کنید خودم بخرم حالا 4 یا 5 تراشو ؟ داخل هارد هیچ برنامه ای از سیگت نبود مثلا قفل بزاریم و دما نشون بده و ... فقط برنامه رجیستر هارد بود

دماشم تو موقع کپی رو 47 هست تو بازه زمانی 10 ساعت کپی یه سره ، اون وسترن مای بوک هم 47 بود

Seagate Expansion Desktop STEB5000200 External Hard Drive - 5TB

این مدل رو پیشنهاد می کنید خودم بخرم حالا 4 یا 5 تراشو ؟

به جای این مدل ترجیحاً Seagate Backup Plus Desk رو انتخاب کنید . هم زیباتر هست و هم اینکه چون بصورت خوابیده روی میز قرار میگیره احتمال اینکه از حالت عمودی سقوط کنه کمتر هست .

Afshin.Aslani63
18-07-2016, 08:12
منم Seagate رو بیشتر دوست دارم. توشیبا و سیگیت عالین!

personal_68
18-07-2016, 08:12
به جای این مدل ترجیحاً Seagate Backup Plus Desk رو انتخاب کنید . هم زیباتر هست و هم اینکه چون بصورت خوابیده روی میز قرار میگیره احتمال اینکه از حالت عمودی سقوط کنه کمتر هست .
اره الان دارم میبینم تو سایت ها هم ایرانی و هم خارجی
جز سه تای اولی تو سرعت کپی هست
میگن داغ هم نمیشه ، بعضی ها میگن داغ میشه
میگن بی صداس هاردش
فکر کنم خیلی بهتر از 4ترا وسترن باشه و 50 تومان هم از وسترن گرون تره

همینو بخرم؟
فقط نگرانیم رو دماس ، فکر نکنم از 47 بالاتر بره

بعضی ها میگن واسش کول پد خریدیم

ata.royalfalcon
18-07-2016, 14:34
میگن بی صداس هاردش

همینو بخرم؟

بله ، همین مدل رو انتخاب کنید .
روی کولپد هم میتونید بزارید با توجه به اینکه زیر هارد دیسک منافذی جهت تهویه داره ولی بیشتر کولپدها کج هستند و بهتر هست با استفاده از پایه هایی تراز کنید .

Thor God
18-07-2016, 16:47
میگن بی صداس هاردش

همینو بخرم؟

درود.
من این مدل هارد رو دارم ( 3 ترابایت ).
کاملا بی صداست و تست دما :

personal_68
18-07-2016, 17:48
درود.
من این مدل هارد رو دارم ( 3 ترابایت ).
کاملا بی صداست و تست دما :
عزیز موقع چند ساعت کپی رو 44 هست؟ یا حالت عادی که روشنه رو 44 هست

اگه رو 44 حالت عادی باشه به نظرم نگران کننده هست ، چون وقتی کپی شه مطمئنا دما بالاتر میره و اگه از 48 دما بالاتر بره برنامه های کنترل هارد علامت زرد می زنن و اخطار میدن

حالا من نمیدونم هاردها تا چه دمایی مجاز هستند کار کنند؟

Thor God
18-07-2016, 18:04
عزیز موقع چند ساعت کپی رو 44 هست؟ یا حالت عادی که روشنه رو 44 هست

اگه رو 44 حالت عادی باشه به نظرم نگران کننده هست ، چون وقتی کپی شه مطمئنا دما بالاتر میره و اگه از 48 دما بالاتر بره برنامه های کنترل هارد علامت زرد می زنن و اخطار میدن

حالا من نمیدونم هاردها تا چه دمایی مجاز هستند کار کنند؟

من کلا کم از هارد استفاده میکنم نهایتا روزی 1 یا 2 ساعت برای کپی کردن فایل های دانلود شده.
این دما هم برای حدود 2 ساعت روشن بودنه. ( در این 2 ساعت فایل کپی نمیشد ).

personal_68
18-07-2016, 18:16
من کلا کم از هارد استفاده میکنم نهایتا روزی 1 یا 2 ساعت برای کپی کردن فایل های دانلود شده.
این دما هم برای حدود 2 ساعت روشن بودنه. ( در این 2 ساعت فایل کپی نمیشد ).
ممنونم

بله ، همین مدل رو انتخاب کنید .

آقا من تو دیجی کالا هستم ، میخواستم 4ترا بخرم یهو 5 ترا این مدل رو که عطا جان گفتن بخریم دیدم

یهو قیمت هاشون رو دیدم

Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 5TB

512 هزار تومان

Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 4TB

505 هزار تومان تازه 535 بود که 30هزار تخفیف خورده شده 505
-----------------------------------------------------------------------------

مگه میشه فرق 1 ترا اضافی فقط 7هزار تومان باشه؟

مگه میشه 4تراش گرون تر از 5 ترا باشه یعنی 4ترا 535 بوده با تخفیف شده 505 و 5 ترا 512 باشه؟

بچه ها می تونید بفهمید دلیل این کار چیه؟

خوب ادم مگه دیوانس 4 ترا بخره میره 5 ترا می خره؟

نکنه 5 ترا خرابی داره دارن ارزون میدن؟ یا از قدیم مونده تو انبارشون.
----------------------------------------------------------------------------------------
من امازون دیدم مدل 4ترا رو ، مدل STDT4000100 و STDT4000200 که قیمت متفاوت دارن مدل 200 گرون تر از 100 هست
خوده سایت سیگیت مدل هاشو بر حسب 200 نشون میده

2 مدل 4ترا STDT4000200
STDT4000100

2 مدل 5ترا STDT5000200
STDT5000100

لینک آمازون:

لینک اون 100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک اون 200

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من فکر کنم دیجی واسه مدل 4ترا مدل 200 رو داره که مدل جدیده که گرونه ولی برای مدل 5 ترا مدل 100 که احتمال میدم که سری قدیمی مونده باشه قرار داده که قیمتش کمتر از مدل 200 اونه و سر این با قیمت 4 ترا 200 برابری می کنه.

شما این احتمال رو نمی دیدید؟

حالا ادم میگه از هارد داخلیشون یکی و سرعتشون یکیه ادم بره همون 5 ترا رو بخره

نظرتون چیه ؟

بحث حرفه ای شد

ata.royalfalcon
18-07-2016, 21:51
ممنونم

آقا من تو دیجی کالا هستم ، میخواستم 4ترا بخرم یهو 5 ترا این مدل رو که عطا جان گفتن بخریم دیدم

یهو قیمت هاشون رو دیدم

Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 5TB

512 هزار تومان

Seagate Backup Plus Desktop External Hard Drive - 4TB

505 هزار تومان تازه 535 بود که 30هزار تخفیف خورده شده 505
-----------------------------------------------------------------------------

مگه میشه فرق 1 ترا اضافی فقط 7هزار تومان باشه؟

مگه میشه 4تراش گرون تر از 5 ترا باشه یعنی 4ترا 535 بوده با تخفیف شده 505 و 5 ترا 512 باشه؟

بچه ها می تونید بفهمید دلیل این کار چیه؟

خوب ادم مگه دیوانس 4 ترا بخره میره 5 ترا می خره؟

نکنه 5 ترا خرابی داره دارن ارزون میدن؟ یا از قدیم مونده تو انبارشون.
----------------------------------------------------------------------------------------
من امازون دیدم مدل 4ترا رو ، مدل STDT4000100 و STDT4000200 که قیمت متفاوت دارن مدل 200 گرون تر از 100 هست
خوده سایت سیگیت مدل هاشو بر حسب 200 نشون میده

2 مدل 4ترا STDT4000200
STDT4000100

2 مدل 5ترا STDT5000200
STDT5000100

لینک آمازون:

لینک اون 100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لینک اون 200

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من فکر کنم دیجی واسه مدل 4ترا مدل 200 رو داره که مدل جدیده که گرونه ولی برای مدل 5 ترا مدل 100 که احتمال میدم که سری قدیمی مونده باشه قرار داده که قیمتش کمتر از مدل 200 اونه و سر این با قیمت 4 ترا 200 برابری می کنه.

شما این احتمال رو نمی دیدید؟

حالا ادم میگه از هارد داخلیشون یکی و سرعتشون یکیه ادم بره همون 5 ترا رو بخره

نظرتون چیه ؟

بحث حرفه ای شد

مدل نامبر براي region/country هاي مختلف متفاوت هست و شما باید مدلی رو انتخاب کنید که برای رجیون EMEA هست . چون اگر مدلی رو بخرید که فرضاً برای UK هست پریز برق از نوع سه شاخه هست و باید تبدیل بخرید . ضمناً خرید هارد اکسترنال که مربوط به رجیون EMEA نیست توصیه نمیشه چون ممکن هست refurbished باشه .

دیتاشیت برای رجیون EMEA که اگر به انتهای صفحه برید مدل نامبرها به 200 ختم میشه .

و دیتاشیت زیر هم مربوط به رجیون AMER که به عدد 100 ختم میشه .

در لینک زیر هم region هرکدام از کشورها مشخص شده و شما باید مدلهای EMEA رو انتخاب کنید .

اختلاف قیمت هم در سایر حجمها دیده میشه بطوریکه من هیچوقت هارد دیسک 500 گیگابایتی به کسی پیشنهاد نمیدم چون اختلاف قیمت با یک ترابایت ناچیز هست .

personal_68
18-07-2016, 22:41
مدل نامبر براي region/country هاي مختلف متفاوت هست و شما باید مدلی رو انتخاب کنید که برای رجیون EMEA هست
الان پس از دیجی کالا نگیرم ، چون شانسیه چی بیاد دم در ، برم خودم پاساژ کامپیوتر تهران حالا یا پاساژ ایران یا رضا

بگم کارتونشو بده ببینم بقلش زده این سریال نامبر EMEA یا همون 200 رو
درسته؟
اگه بود بگیرم

personal_68
19-07-2016, 13:28
مدل نامبر براي region/country هاي مختلف متفاوت هست و شما باید مدلی رو انتخاب کنید که برای رجیون EMEA هست .
با تشکر از عطا جان

مدل 4 ترا خریدم همون EMEA و قیمت 439 تومان از پاساژ ایران - چهار راه ولیعصر
دیجی کالا نگو قیمت اشتباهی زده
گارانتی شم تا 5/2018 داره

فقط الان با کدوم برنامه تست کنم هارد رو که ارور یا سکتوری نداشته باشه؟ hard tune pro 5.60 دارم ، بعد CrystalDiskInfo دارم و Hard Disk Sentinel 4.71 هم دارم

کدومش خوبه و اینکه داخل برنامه ش کدوم گزینه رو بزنم واسه تست ارور؟

منتظر جواب شمام تا تست رو شروع کنم

ata.royalfalcon
19-07-2016, 15:04
با تشکر از عطا جان

مدل 4 ترا خریدم همون EMEA و قیمت 439 تومان از پاساژ ایران - چهار راه ولیعصر
دیجی کالا نگو قیمت اشتباهی زده
گارانتی شم تا 5/2018 داره

فقط الان با کدوم برنامه تست کنم هارد رو که ارور یا سکتوری نداشته باشه؟ hard tune pro 5.60 دارم ، بعد CrystalDiskInfo دارم و Hard Disk Sentinel 4.71 هم دارم

کدومش خوبه و اینکه داخل برنامه ش کدوم گزینه رو بزنم واسه تست ارور؟

منتظر جواب شمام تا تست رو شروع کنم

در برنامه Hard Disk Sentinel از منوی Disk گزینه Surface test رو انتخاب کنید و بعد از انتخاب هارد دیسک مورد نظر تست read یا write رو اجرا کنید .
دو نکته :
1. تستها زمانبر هست و توصیه میکنم دمای هارد دیسک رو کنترل کنید .
2. در تست Write کلیه اطلاعات از بین میرن پس دقت کنید که هارد دیسک اشتباهی رو انتخاب نکنید . پس از اتمام تست Write باید دوباره پارتیشن بندی و فرمت بشه .

personal_68
19-07-2016, 16:16
در برنامه Hard Disk Sentinel از منوی Disk گزینه Surface test رو انتخاب کنید و بعد از انتخاب هارد دیسک مورد نظر تست read یا write رو اجرا کنید .
دو نکته :
1. تستها زمانبر هست و توصیه میکنم دمای هارد دیسک رو کنترل کنید .
2. در تست Write کلیه اطلاعات از بین میرن پس دقت کنید که هارد دیسک اشتباهی رو انتخاب نکنید . پس از اتمام تست Write باید دوباره پارتیشن بندی و فرمت بشه .

ممنون هاردش چطوره عطا جان؟
Seagate Desktop HDD ST4000DM000 4TB 64MB Cache SATA 6.0Gb 5400rpm

ولی نمیدونم چرا من هر چی هارد میزنم سیستم خونه یا لپ تاپ سرعت کپی رو 60mb تا 65mb می چرخه؟ مثلا یه فیلم 5 گیگی از pc به هارد می ریزم یا بالعکس ، ولی تو خوده هارد 4ترا از یه پوشه به یه پوشه کپی می زنم رو 72mb این حدوداس

این همه دوستان میگن ما تا 90mb هم رسیدیم . اونا مگه سیستم خونگیشون غوله؟

چطوری میشه سرعت کپی رو برد بالا؟

سیستم خونه م کم نیست corei5 هارد 32mb 7200rpm 500gb wd black caviar مدل wd500aalx رم 4 گیگ

نمیدونم چرا سرعت پایینه؟

من چندتا احتمال میدم
1- هارد وسترن بلک رو سیستمم رو کابل sata 3gb وصل کردم در صورتی که مادربوردم sata 6gb هم ساپورت می کنه و هارد وسترن بلک هم sata 6gb هست ولی قبلا چند سال پیش کابل رو sata 6gb میزنم فکر کنم ویندوز بالا نمیومد که سر این قضیه واسه همیشه به sata 3gb زدم کابل رو.
2 - شاید دور هارد4ترا این چون 7200 نیست و 5400 هست سرعت کپی کمه

اینا می تونه باشه؟

ata.royalfalcon
19-07-2016, 21:22
هاردش چطوره
Seagate Desktop HDD ST4000DM000 4TB 64MB Cache SATA 6.0Gb 5400rpm

خوبه . ولی این مدل 5900rpm هست نه 5400rpm .

هارد وسترن بلک رو سیستمم رو کابل sata 3gb وصل کردم در صورتی که مادربوردم sata 6gb هم ساپورت می کنه و هارد وسترن بلک هم sata 6gb هست ولی قبلا چند سال پیش کابل رو sata 6gb میزنم فکر کنم ویندوز بالا نمیومد که سر این قضیه واسه همیشه به sata 3gb زدم کابل رو.

پهنای باند 3Gb/s یا 300MB/s از نظر تئوری در حدی هست که حتی پرسرعت ترین هارد دیسکها نمیتونند بطور کامل پر کنند پس فرقی نمیکنه به SATAIII متصل کنید یا به SATAII .
اگر مادربردتان علاوه بر چیپست اصلی دارای کنترلرهای اضافی برای افزایش تعداد کانکتورهای SATA هست پس هارد دیسک رو وصل کنید به پورت SATAـیکه مربوط به چیپست اصلی هست یا اگر قبلاً متصل بوده وصل کنید به کنترلر ثانویه و سرعت رو تست کنید .
در مورد اینکه هارد دیسک رو به SATAIII میزنید ولی ویندوز بالا نمیاد ، بررسی کنید هارد دیسک در بایوس بدرستی شناسایی میشه یا خیر . اگر شناسایی نشده مطمئن بشید کانکتورهای SATA سالم هستند و همچنین با یه کابل SATA دیگه تست کنید .

2 - شاید دور هارد4ترا این چون 7200 نیست و 5400 هست سرعت کپی کمه

اتفاقاً برعکس ، سرعت سرعت خواندن و نوشتن بطور متوالی (Sequential Transfer rate) این سیگیت بهتر از WD Black هست با وجودیکه 5900rpm هست و باعث افزایش در سرعت Copy/Paste فایلهای پرحجم که زیاد فرگمنت نشدند میشه .
البته 5900rpm روی Access Time تاثیر منفی میذاره و اگر تعداد فایلهایی که Copy/Paste میکنید زیاد و کم حجم باشه سرعت کاهش پیدا میکنه در مقایسه با هارد دیسکی که 7200rpm هست .

و نکته آخر ؛ مطمئن بشید جدیدترین ورژن درایور USB3 نصب شده و برای Copy/Paste از نرم افزار TeraCopy استفاده کنید .

personal_68
19-07-2016, 21:39
و نکته آخر ؛ مطمئن بشید جدیدترین ورژن درایور USB3 نصب شده و برای Copy/Paste از نرم افزار TeraCopy استفاده کنید .
مرسی بابت اطلاعات ، راستی به ذهنم رسید من که یهو 10ساعت کپی میزارم فیلم پشت سر هم ، بیام یه کولپد بگیرم که دما بیاد پایین

که الان که خونه نداشتم و یه کاری کردم دما بیاد پایین طبق عکس :n33:

قبلا سیگیت رو 47 بود الان رو 39 هست ، اتاق کولر آبی هم روشنه ، کپی هم 6 ساعت گذشته ازش و 6ساعت مونده
وسترن هم رو 43 درجه هست اونم دمش گرم ، خوب دما رو میده بیرون

personal_68
19-07-2016, 22:30
تایپک دیگه بسته شه عطا جان ، زیاد پیام دادیم از بحث خارج نشه دیگه

ممنون از کمکتون :n16:

ata.royalfalcon
19-07-2016, 22:36
مرسی بابت اطلاعات ، راستی به ذهنم رسید من که یهو 10ساعت کپی میزارم فیلم پشت سر هم ، بیام یه کولپد بگیرم که دما بیاد پایین

که الان که خونه نداشتم و یه کاری کردم دما بیاد پایین طبق عکس :n33:

قبلا سیگیت رو 47 بود الان رو 39 هست ، اتاق کولر آبی هم روشنه ، کپی هم 6 ساعت گذشته ازش و 6ساعت مونده
وسترن هم رو 43 درجه هست اونم دمش گرم ، خوب دما رو میده بیرون

این حالتی که گذاشتید ممکنه باثبات (Stable) نباشه و بیافته . تا زمانیکه روشن هست خیلی احتیاط کنید !