مشاهده نسخه کامل
: ارتفاع اکسل عقب ریو در مقایسه با بقیه ی ماشینها؟
سلام دوستان وقتتون بخیر
تو اینترنت خیلی در مورد مزایا و معایب ریو حرف زدن ولی هیچکی دقیقاٌ نمیگه که ارتفاع اکسل عقبش مثلا در مقایسه با پراید و سمند مثلاٌ ...چجوریه
لطفاٌ راهنمایی کنید
یا اصلاٌ این ارتفاع پایین آزار دهنده س؟مثلاٌ تو جاده خاکی باید خیلی احتیاط به خرج بدی؟یا نه میتونی با خیال راحت رانندگیتو بکنی؟
amir_t6262
16-07-2016, 20:48
نه. ارتفاع اکسل ریو آنقدرها هم پایین نیست و در جاده های نه چندان ناهموار حتی با سرنشین کامل هم مشکلی نخواهی داشت.
البته اگر گل پخش کن نصب کنی، ممکن است در برخی مواقع به جایی گیر کند.
مشکلی که الان ریو دارد، قطعات یدکی اش است که کمی سخت گیر می آید.
ضمن اینکه از سال 90 تا الان هم دیگه ریو تولید نمیشود و در نتیجه حداقل ماشینی که میتوانی گیر بیاری، حدود 5 سال کار کرده است.
نه. ارتفاع اکسل ریو آنقدرها هم پایین نیست و در جاده های نه چندان ناهموار حتی با سرنشین کامل هم مشکلی نخواهی داشت.
البته اگر گل پخش کن نصب کنی، ممکن است در برخی مواقع به جایی گیر کند.
مشکلی که الان ریو دارد، قطعات یدکی اش است که کمی سخت گیر می آید.
ضمن اینکه از سال 90 تا الان هم دیگه ریو تولید نمیشود و در نتیجه حداقل ماشینی که میتوانی گیر بیاری، حدود 5 سال کار کرده است.
فکر کنم تو شهر ما قطعاتش خیلی هم کم نیست
با پول من اگه نخوام ایران فرغون سوار شم باید همین ماشینای 5 سال کار رو بگیرم
ارتفاعش از پراید کمتره؟
amir_t6262
17-07-2016, 16:27
فکر کنم تو شهر ما قطعاتش خیلی هم کم نیست
با پول من اگه نخوام ایران فرغون سوار شم باید همین ماشینای 5 سال کار رو بگیرم
ارتفاعش از پراید کمتره؟
شما مگه کجایی؟ من تهران را دارم میگم. کلا قطعات اصلیش نسبت به سایر خودروهای وطنی سخت تر گیر میاد با قیمتهای بالا.
الان شما مثلا فیلتر اتاق اصلیش را گیر نمیاری.
این سری دنبال شمع بودم، چند تا نمایندگی هم سر زدم، شمع NGK اصلی اش را نداشتند.
در خصوص ارتفاع هم، ارتفاع پراید از زمین چقدره؟
یک نکته هم همانطور که میدانی سایپا آمده و به جای رینگ 14، رینگ 13 روی این ماشین گذاشته. البته بغیر از مدل اتوماتیکش.
این تاپیک هم در انجمن دیگر در همین خصوص پیدا کردم که میتوانی مطالعه کنی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سنندجم
ارتفاع دقیق پراید رو نمیدونم،از این لحاظ میگم که مثلا پراید تو جاده خاکی اذیت میکنه،اگه ریو از پراید پایین تر باشه که دیگه واویلا
amir_t6262
17-07-2016, 20:41
ارتفاع ریو از زمین حدود 14 سانتیمتر است.
این هم ارتفاع برخی دیگر از خودروها
سمند حدود 18 سانتیمتر
تندر 90 حدود 16 سانتیمتر
ممنون از عکسای خوبتون
پس با این حساب ارتفاعش آنچنان کم نیست،2 سانتیمتر کمتر از ال 90 خیلی هم اختلاف ندارن
پس اگه اینجوری باشه قاعدتاٌ نباید تو هیچ نوع جاده ای اذیت کنه،نه؟
amir_t6262
18-07-2016, 13:56
من جاده های سنندج را نمیدانم ولی تهران و کرج و جاده های خاکی اطرافش مشکلی با ارتفاع اکسل نداشتیم.
همانطور که گفتم بیشتر مشکل ما با این گل پخش کن های عقبش بوده که بعضی وقت ها میگیره به جایی. آن هم خودمان گل پخش کن نصب کردیم وگرنه ماشین فابریک، گل پخش کن نداره.
بعد چون سپر عقب ریو بالا است، اون اکسل عقب زیاد در چشم است وگرنه بخواهی حساب کنی، نسبت به بقیه ماشین ها آنچنان هم پایین تر نیست. بیشتر مشکل ظاهره یا واقعیت.
البته توصیه میکنم باز از همشهری های خودتان که ریو دارند و بیشتر جاده های آن منطقه را میشناسند هم بپرس. هم برای قطعات یدکی اش و هم برای ارتفاعش
یک نکته ای که خیلی حواست باشد، تسمه تایم ریو است. چون ماشین 16 سوپاپ است، باید حواست باشه و هر چند مدت چکش کنی که اگر خدای نکرده پاره بشه، کلی ماشین به خرج میفته.
ماشین تر و تمیز گیر بیاری که صاحبش هم خوب مراقبت کرده باشه، خرج اضافی ای نداره.
خیلی ممنون از راهنماییهاتون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.