PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با پرینتر اچ پی 1102 لیزری

Переклад не
14-07-2016, 22:08
سلام
من بعده اینکه تونر این پرینتر تموم شد اومدم خودم شارژش کردم . از طریق آموزش ویدیویی دقیق
و به طور صحیح شارژش کردم . شنیده بودم که کیفیت پرینتش میاد پایین و کم رنگ خواهد شد . و همین هم شد
به نظرتون چیکار باید بکنم که این پرینتر پر رنگ پرینت کنه؟ اگه قراره سخت افزارشو تعویض کنم لطفا بگید . هیچ راه کار نرم افزاری نداره مثله اینکه
hp laserjet p1102

ممنون میشم

mannanpr
21-09-2016, 15:23
سلام
من بعده اینکه تونر این پرینتر تموم شد اومدم خودم شارژش کردم . از طریق آموزش ویدیویی دقیق
و به طور صحیح شارژش کردم . شنیده بودم که کیفیت پرینتش میاد پایین و کم رنگ خواهد شد . و همین هم شد
به نظرتون چیکار باید بکنم که این پرینتر پر رنگ پرینت کنه؟ اگه قراره سخت افزارشو تعویض کنم لطفا بگید . هیچ راه کار نرم افزاری نداره مثله اینکه
hp laserjet p1102

ممنون میشم

مشکلت با کیت شارژ منان پرینت حل میشه نیازی به تعوی چیزایی که گفتی نیست خواستی اینم کانال تلگرامش
tonerkit@

komeil_izad
23-01-2017, 21:27
لینک کانال رو ندارید؟

h_khozooei
27-02-2017, 18:00
سلام
hp laserjet p1102

ممنون میشم

تونر کرونا درب قرمز استفاده کن خیلی نزدیک تونر است هست.