PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید یک لپ تاپ حرفه ای برای مدت زمان طولانی

123546
11-07-2016, 11:09
سلام دوستان
من با بودجه ی تقریبا 5 تومنی میخوام یک لپ تاپی بخرم که عمر مفیدش حداقل تا 3 سال باشه و بتونه اکثر بازی ها رو با گرافیک و FPS عالی اجرا کنه , لپ تاپ مورد نظر خودم این لپ تاپ هست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , که قیمتش 5.500 تومن هست , هر چند الان با ورود نسل 1000 گرافیک انویدیا فکر میکنم الان خریدن لپ تاپ کار اشتباهی هست , به نظر شما همین لپ تاپ رو بخرم یا این که صبر کنم تا لپ تاپ های جدید با گرافیک سری 1000 وارد بازار بشن؟ لپ تاپ های جدید اصلا کی معرفی میشن با این سری گرافیکی و چقدر طول میکشه وارد بازار بشن؟ به فرض اگه گرافیک GeForce GTX 1080 رو داشته باشن به این معنی هست که از تکنولوژی واقعیت مجازی (VR) و کیفیت 4K پشتیبانی میکنن؟ آیا لپ تاپ هایی با گرافیک GeForce GTX 1080 قیمت خیلی زیادی خواهند داشت یا این که تا حدود 5 تومنم هم پایین میان؟ من از لحاظ مالی اگه بخوام این همه پول خرج کنم باید حداقل 3-4 سال از سیستم مورد نظر استفاده کنم پس برای من خیلی مهمه که لپ تاپی که میخرم بتونه بازی هارو با بهترین کیفیت اجرا کنه , هر چی باشه به هر حال 5.500 میلیون تومن کم پولی نیست.

Hessam_7800gtx
11-07-2016, 12:14
برای چیزی که شما میخواین 5.5 کمه حداقل 8 و ترجیحا حدود 14 که هر جور حساب کنی سیستم جمع کنی به صرفه تره

123546
11-07-2016, 12:23
برای چیزی که شما میخواین 5.5 کمه حداقل 8 و ترجیحا حدود 14 که هر جور حساب کنی سیستم جمع کنی به صرفه تره

:(
برای من این که بتونم سیستمم رو جا به جا کنم خیلی مهمه , پس با این حساب بهتره قید بهترین کیفیت رو بزنم چون 8 تومن یا 14 تومن به هیچ وجه به وضع مالی من نمیخوره , با این حساب پس گرافیک GTX 1080 قیمت خیلی بالایی داره , همین لپ تاپی که گفتم تا چند سال میتونه بازی هارو با گرافیک متوسط رو به بالا پشتیبانی کنه؟

Hessam_7800gtx
11-07-2016, 16:03
بله فکر کنم تا 3 سال دیگه پاسخگو باشه (بیشتر نشه کمتر نمیشه) چون gtx 970 کارت بسیار قوی هستش .

123546
11-07-2016, 17:27
پس از نظر شما تا این قیمت مناسب ترین لپ تاپ همینی که من گفتم هستش؟

3274
11-07-2016, 18:08
سلام دوستان
من با بودجه ی تقریبا 5 تومنی میخوام یک لپ تاپی بخرم که عمر مفیدش حداقل تا 3 سال باشه و بتونه اکثر بازی ها رو با گرافیک و FPS عالی اجرا کنه , لپ تاپ مورد نظر خودم این لپ تاپ هست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , که قیمتش 5.500 تومن هست , هر چند الان با ورود نسل 1000 گرافیک انویدیا فکر میکنم الان خریدن لپ تاپ کار اشتباهی هست , به نظر شما همین لپ تاپ رو بخرم یا این که صبر کنم تا لپ تاپ های جدید با گرافیک سری 1000 وارد بازار بشن؟ لپ تاپ های جدید اصلا کی معرفی میشن با این سری گرافیکی و چقدر طول میکشه وارد بازار بشن؟ به فرض اگه گرافیک GeForce GTX 1080 رو داشته باشن به این معنی هست که از تکنولوژی واقعیت مجازی (VR) و کیفیت 4K پشتیبانی میکنن؟ آیا لپ تاپ هایی با گرافیک GeForce GTX 1080 قیمت خیلی زیادی خواهند داشت یا این که تا حدود 5 تومنم هم پایین میان؟ من از لحاظ مالی اگه بخوام این همه پول خرج کنم باید حداقل 3-4 سال از سیستم مورد نظر استفاده کنم پس برای من خیلی مهمه که لپ تاپی که میخرم بتونه بازی هارو با بهترین کیفیت اجرا کنه , هر چی باشه به هر حال 5.500 میلیون تومن کم پولی نیست.
لپتاپ گیمینگ بهتره 17 اینچی باشه. شما در نمایشگر 15 اینچی نه تنها تفاوت چندانی بین وضوح FHD با 4K نمی بینی بلکه بخاطر ابعادش در هیچکاری راحت نخواهی بود مگر اینکه به نمایشگر دوم وصل کنی
بهترین انتخاب گیمینگ زیر 6 میلیون ASUS ROG G751JT هست که پیشنهادم بشما همینه مخصوصا که تفکر اقتصادی دارین و می خواین چندین سال باهاش سر کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*kala.com/Product/DKP-137706/ASUS-ROG-G751JT-A-17-inch-Laptop
ضمنا خودتون رو معطل سری 1000M انویدیا نکنین چون اولا ممکنه زیاد معطل بشین دوما در بدو ورود قیمتش بالاتر از مدلهای بازار خواهد بود و دوباره بازم باید صبر کنین تا افت کنه

123546
11-07-2016, 19:53
بعد از 11 سال کار با انواع و اقسام لپتاپ با اطمینان عرض می کنم لپتاپ گیمینگ بهتره 17 اینچی باشه. شما در نمایشگر 15 اینچی نه تنها تفاوت چندانی بین وضوح FHD با 4K نمی بینی بلکه بخاطر ابعادش در هیچکاری راحت نخواهی بود مگر اینکه به نمایشگر دوم وصل کنی
بهترین انتخاب گیمینگ زیر 6 میلیون ASUS ROG G751JT هست که پیشنهادم بشما همینه مخصوصا که تفکر اقتصادی دارین و می خواین چندین سال باهاش سر کنین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]*kala.com/Product/DKP-137706/ASUS-ROG-G751JT-A-17-inch-Laptop
ضمنا خودتون رو معطل سری 1000M انویدیا نکنین چون اولا ممکنه زیاد معطل بشین دوما در بدو ورود قیمتش بالاتر از مدلهای بازار خواهد بود و دوباره بازم باید صبر کنین تا افت کنه

سلام
حرفتون در مورد صفحه 4K درسته برای نسل الان , من منظورم برای لپ تاپ های آینده اس که مثلا با همین صفحه 17 اینچ و یه گرافیک GTX 1080 مطمئنن چیز لذت بخشی خواهد بود , در مورد این لپ تاپی که معرفی کردید حافظه گرافیکی این لپ تاپ 3G هست در حالی که : MSI GS72 6QE Stealth Pro - A - 17 inch Laptop مشخصاتش از همین لپ تاپی که گفتید بهتر هست و حافظه گرافیکیش 6G هست و از لحاظ وزنی هم لپ تاپ MSI از لپ تاپ ایسوس 2.20 کیلوگرم سبک تره! همینطور رم لپ تاپ MSI DDR4 هست , برتری لپ تاپ ایسوس داشتن درایو نوری هستش و داشتن ویندوز 8.1 به صورت پیش فرض , آیا دلیل خاصی داره این اختلاف قیمتشون؟ بخاطر سیستم کولینگ بهتر لپ تاپ ایسوس هست؟ (لپ تاپ ایسوس 500 هزار تومن گرون تر هست) , در مورد گرافیک سری 1000 واقعا ارزشش رو نداره؟ یعنی جوری نیست که با اومدنشون باعث پشیمونی بشه آدم که چرا نسل قبل رو خریده؟ در مورد صبر درست میفرمایید چون اگه به مشخصاتم سر زده باشید یه لپ تاپ قدیمی دارم و خوب حتی تو ویندوز 10 هم کلی کندی داره و باعث اذیت هست , این همه صبر کردن فقط برای وارد شدن یه سری مناسب به بازار و کلی صبر برای واقعی شدن قیمت خیلی سخت هستش.

3274
11-07-2016, 21:10
msi هم عالیه و با ابعاد 17 اینچی مناسب بازی خواهد بود گرچه نمایشگر TN با روشنایی نسبتا کمی که داره (161cd/m2) در محیطهای بیرون چنگی به دل نمیزنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون ایسوس از سری ROG و دارای پردازنده ی قویتری هست اما در مجموع بنظرم msi سخت افزار برتری داره

ضمنا اینکه بخواین بابت سخت افزاری که هنوز عرضه نشده دست نگهدارین تنها در زمانی توجیه منطقی داره که نیاز شما ضروری نباشه
معماری پاسکال انویدیا برای لپتاپ هنوز اصلا عرضه نشده که حتی بخوایم بنچمارکش و بهبود fps اون رو نگاه کنیم
زمانی هم که عرضه بشه باز زمزمه ی عرضه ی قریب الوقوع پردازنده های Kaby lake اینتل و شاخصهای اون باعث دودلی خواهد شد

123546
11-07-2016, 21:52
msi هم عالیه و با ابعاد 17 اینچی مناسب بازی خواهد بود گرچه نمایشگر TN با روشنایی نسبتا کمی که داره (161cd/m2) در محیطهای بیرون چنگی به دل نمیزنه
اون ایسوس از سری ROG و دارای پردازنده ی قویتری هست اما در مجموع بنظرم msi سخت افزار برتری داره

ضمنا اینکه بخواین بابت سخت افزاری که هنوز عرضه نشده دست نگهدارین تنها در زمانی توجیه منطقی داره که نیاز شما ضروری نباشه
معماری پاسکال انویدیا برای لپتاپ هنوز اصلا عرضه نشده که حتی بخوایم بنچمارکش و بهبود fps اون رو نگاه کنیم
زمانی هم که عرضه بشه باز زمزمه ی عرضه ی قریب الوقوع پردازنده های Kaby lake اینتل و شاخصهای اون باعث دودلی خواهد شد
خیلی ممنون از پاسخ گویی شما و Hesam_7800gtx
این مدلی که شما گفتید MSI GS"70" 6QE Stealth Pro هست اونی که من گفتم 72 که خیلی فرق دارن , برای مشخصات دقیق : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/tab-techspecs (یه a دیجی کالا رو خودتون بذارید), در مورد صبر کردن واقعا درست میگید , من لپ تاپم به شدت قدیمی هست و دیگه حتی نیاز روزانه رو هم به خوبی جواب نمیده ( استفاده از کروم , تلگرام , دیدن چند قسمت سریال و دانلود شبانه) مطمئنن حتی اگه نسل جدید لپ تاپ ها هم بیان خیلی گرون خواهند بود و کلی صبر برای اون لازم هست که این سیستم من تا اون موقع رسما از کار افتاده هست , منم مشخصا اونقدری پول ندارم که حتی با داشتن یه لپ تاپ قدرتمند بتونم هدست واقعیت مجازی بخرم , این همه قدرت GTX 1080 هم برای 4K و واقعیت مجازی هست که من به هیچکدومشون احتیاجی ندارم.

ehsn997
12-07-2016, 04:15
MSI GE62 6QF Apache Pro - B - 15 inch Laptopرفت پیشنهاد شگفت انگیز 400 تومن تخفیفی خورده برو بخر تا دیر نشده:n02:

3274
12-07-2016, 09:55
بله درسته لینک مربوط به GS70 بود . GS72 نمایشگر IPS با دو برابر روشنایی بیشتر داره
دیجیکالا در این لحظه موجود نداره اما اگر خریدش نکردین مستقیم از خود ماتریکس هم میشه تهیه کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همه-محصولات/نوت-بوک/ام-اس-آی-2/gaming

123546
13-07-2016, 20:31
دوستان من میخوام به یه جمع بندی برسم , آیا لپ تاپ MSI GS72 6QE Stealth Pro - A - 17 inch Laptop بهترین گزینه هستش یا اینکه صبر کنم برای لپ تاپ های جدید؟

123546
16-07-2016, 18:16
دوستان من میخوام به یه جمع بندی برسم , آیا لپ تاپ MSI GS72 6QE Stealth Pro - A - 17 inch Laptop بهترین گزینه هستش یا اینکه صبر کنم برای لپ تاپ های جدید؟

دوستان کسی نیست به این سوال آخرم پاسخ بده؟

3274
16-07-2016, 19:49
دستگاهی که انتخاب کردین بحثی نیست که در بازه ی قیمتی خودش فعلا بهترینه به ویژه که گارانتی خیلی خوبی داره
گرافیکهای سری 10 انویدیا از ماه آینده عرضه میشه
اگر خیلی عجله و فوریتی نیست و میتونین بازم صبر کنین طبعا جنس بهتری گیرتون میاد

3274
16-07-2016, 21:22
جشنواره ی آخر هفته هم شاید به کار بیاد
حداقل از نزدیک با کیفیت و کار لپتاپها آشنا میشین

123546
17-07-2016, 01:13
جشنواره ی آخر هفته هم شاید به کار بیاد
حداقل از نزدیک با کیفیت و کار لپتاپها آشنا میشین

این جشنواره تهران هست , منم امکانشو ندارم برم تهران , به هر حال ممنون بخاطر پاسخ گویی , به احتمال خیلی زیاد لپ تاپ های جدید قیمتشون خیلی بالاتر 5 میلیون تومن هست , همون لپ تاپ بهترین گزینه اس.