مشاهده نسخه کامل
: گوشی سونی بگیرم؟
amir hamzeh
10-07-2016, 21:07
دوستان و کاربران باتجربه ایا از گوشیهای سونی راضی هستید؟
نظرتون در این مورد چیه؟
Sony Xperia M4 Aqua Dual SIM-E2333 Mobile Phoneایا واقعا باتری ضعیفی داره؟
amir hamzeh
11-07-2016, 17:38
بگیرم یا نه؟
سونی متاسفانه نه گارانتی خوبی داره و نه این اواخر کیفیت مطلوبی
brick شدن و از کار افتادن چیپ وایرلس این برند اخیرا دامنگیر برخی شده که رویهم حدود 400 خرجشه
اختیار با شماست ولی هیچوقت از گوشیهای این برند خوشم نیامده
با این بودجه دامنه ی انتخاب خوبی داری ولی اگر من جای شما بودم کمتر از 100 میذاشتم روش و LG Stylus 2 Dual SIM K520DY رو می گرفتم
با اینکه تجربه ی LG رو نداشتم اما بعد کلی بررسی و دیدن رویووها اینو برای یکنفر گرفتم فوق العاده خوب بود
تنها عیبش عدم پشتیبانی از USB OTG هست وگرنه بهترین انتخاب زیر 800 ت هست
Soroush-S
11-07-2016, 21:24
دوستان و کاربران باتجربه ایا از گوشیهای سونی راضی هستید؟
نظرتون در این مورد چیه؟
Sony Xperia M4 Aqua Dual SIM-E2333 Mobile Phone
ایا واقعا باتری ضعیفی داره؟
من این مدل دارم . از هر نظر از همرده های دیگه مثل j7 و j5 بهتره . بخصوص از نظر دوربین . باتری بستگی به کارکرد شما داره بطور متوسط روزی یکبار شارژ میکنم . سوالی بود درخدمتم. ضمنا اندروید 6 هم برای M4 میاد
faarbod101
15-07-2016, 12:51
سونی گوشی های خوبی میزنه و بنده با تجربه فراوانی که در استفاده از سونی دارم میتونم تایید کنیم.
ولی گوشی های رده پایین اگر میخواهی بخری، نظر من روی سری گلکسی سامسونگه... یا یکم بیشتر هزینه کنی برای سونی و بری سراغ سری هایی مثل xperia c یا xperia t.........
سامسونگ به طور کلی خیلی بهتره توی گوشی اندرویدی ....... سیستم عامل اندروید متعلق به سامسونگ و سری نکسوس هست ... بقیه کلا تعطین !!!!
گوشی xperia sp رو دارم و کیفیت عکس برداری ش بعد از دو سال افت پیدا کرده (گول مگاپیکسل بالا رو نخورید). صفحه نمایش تاریک با رنگ های مرده ای داره. از نظر بقیه امکانات خوب بود و افت کیفیتی نداشت.
سامسونگ به طور کلی خیلی بهتره توی گوشی اندرویدی ....... سیستم عامل اندروید متعلق به سامسونگ و سری نکسوس هست ... بقیه کلا تعطین !!!!
منم تا همین اواخر مثل شما فکر می کردم تا اینکه یک LG بمناسبتی برای یکنفر گرفتم خیلی از طراحی و سرعت گوشی خوشم آمد (LG Stylus 2)
مشکل گوشیها/تبلتهای سامسونگ تاچویز سنگین و مشکل دارش هست که باعث لگ و هنگ میشه
البته اخیرا تاچویز رو در گوشیهای جدیدتر با good lock اصلاح کرد و امسال هم در نوت ۷ ادعا میکنه کلا رابط جدیدتر و سبکتری طراحی کرده
MOHAMMAD2010
19-07-2016, 15:42
این حرف ها چیه میزنین !
همه گوشی پرچمدار تقریبا خوب هستن
htc 10 - s7 - g5 - z5
حتی مدل بالا های هواوی هم خوب هستن
مشکل مردم اینه طرف میره گوشی 500 تومنی سونی یا htc میگیره بعدش میگه بده !
فروشنده ها هم که فقط برای فروش جنس هاشون از نظرشون فقط سامسونگ خوبه ! این داستان که سونی ها بد هستن و خراب میشن هم خودشون راه انداختن ، اگه نه خرابی امکان داره برا هر گوشی پیش بیاد - اپل - سامسونگ - سونی بودنش فرق نمیکنه
البته لابد میدونین که برند سونی در گوشی از نظر گارانتی جزو ضعیفترینها در کشور ماست و اینه که خرابیها و هزینه های تعمیراتش بیشتر از برندهای معروف دیگه بچشم میاد. پس فروشنده ها اگر میگن پر بیراه نیست ...
Amir-Rainman
20-07-2016, 09:37
مشکل مردم اینه طرف میره گوشی 500 تومنی سونی یا htc میگیره بعدش میگه بده !
بزرگترین جهله این !!
یکی از دلایل بد نامی هواوی دقیقا همینه، طرف 300 پول گوشی میده بعد انتظار داره در حد S7 براش کار کنه ( گوشی سونی خریده 350 بعد هر چی برنامه گیر آورده ریخته توش، گوشی هنگه، بعد میگه من سونی گرفتم که هنگ نکنه !!! سونیم دیگه آشغاله !!!! یا هواوی که آشغاله چینیه !!!!
گلکسی سامسونگم که داستان خودش داره! گلکسی 400 تومنی با 1500 فرقی نداره براشون، فقط " گلکسی ِ " !!!!!
خوب بودن یا خوب نبودن یک گوشی اصلا به برندش هیچ ربطی نداره حتی ممکنه یه مدل گوشی رو دو نفر بخره واسه یکی خوب باشه واسه یکی مشکل داره
برند فقط در 2 مورد ارزش پیدا میکنه : 1 - کلاس کار 2- آپدیت نرم افزاری
الان یکی بگه هواوی mate8 دارم و یکی بگه گلکسی پرایم ، دیگه خودتون میدونین طرز فکر در مورد این دو چطوریه
بزرگترین جهله این !!
یکی از دلایل بد نامی هواوی دقیقا همینه، طرف 300 پول گوشی میده بعد انتظار داره در حد S7 براش کار کنه ( گوشی سونی خریده 350 بعد هر چی برنامه گیر آورده ریخته توش، گوشی هنگه، بعد میگه من سونی گرفتم که هنگ نکنه !!! سونیم دیگه آشغاله !!!! یا هواوی که آشغاله چینیه !!!!
گلکسی سامسونگم که داستان خودش داره! گلکسی 400 تومنی با 1500 فرقی نداره براشون، فقط " گلکسی ِ " !!!!!
خوب بودن یا خوب نبودن یک گوشی اصلا به برندش هیچ ربطی نداره حتی ممکنه یه مدل گوشی رو دو نفر بخره واسه یکی خوب باشه واسه یکی مشکل داره
برند فقط در 2 مورد ارزش پیدا میکنه : 1 - کلاس کار 2- آپدیت نرم افزاری
الان یکی بگه هواوی mate8 دارم و یکی بگه گلکسی پرایم ، دیگه خودتون میدونین طرز فکر در مورد این دو چطوریه
جهل کدومه سونی همشون مشکل داره به جز k810 خودم که از اول داشتم هواوی نمیدونم ولی مطمعنم از سونی خیلی بهتره
قطعاتشون مشکل داره از اول هیچ شرکتی حاضر نبوده گوشی های سونی گارانتی کنه فقط همون اوایل پارس کامتل بود که ورشکست شد دیگه هیچ شرکتی بیشتر از 2 سال سونی گارانتی نکردن نمونش ارین و پارس مایکروتل در حالی که سامسونگ و نوکیا (که اخر نه گارانتی بلکه خود شرکت ورشکست شد) از ابتدا حداقل 1 شرکت گارانتی کننده ثابت داشتن مثل ایرانوکیا و ارکان ارتباطات ( که هنوز هم هست)
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
MOHAMMAD2010
21-07-2016, 11:57
جهل کدومه سونی همشون مشکل داره به جز k810 خودم که از اول داشتم هواوی نمیدونم ولی مطمعنم از سونی خیلی بهتره
قطعاتشون مشکل داره از اول هیچ شرکتی حاضر نبوده گوشی های سونی گارانتی کنه فقط همون اوایل پارس کامتل بود که ورشکست شد دیگه هیچ شرکتی بیشتر از 2 سال سونی گارانتی نکردن نمونش ارین و پارس مایکروتل در حالی که سامسونگ و نوکیا (که اخر نه گارانتی بلکه خود شرکت ورشکست شد) از ابتدا حداقل 1 شرکت گارانتی کننده ثابت داشتن مثل ایرانوکیا و ارکان ارتباطات ( که هنوز هم هست)
همشون مشکل داشتن غیر از K810 !؟ هواوی از سونی خیلی بهتره !؟ هیچ شرکتی حاضر نبوده گارانتیش کنه !؟
واقعا که حرفاتون عجیبه و البته خنده دار
من خودم الان گوشیم M8 هست و طرفدار هیچ برند خاصی نیستم ولی قبلا سونی زیاد داشتم و هیچ مشکلی نداشتم باهاشون
پرچم دارش هم الان z5 هست خیلی گوشی خوبیه و تقریبا همه راضی بودن
واقعا عجیبه برام که شایعه اینقدر تو ایران قویه و اینقدر تاثیر گذاره !
همشون مشکل داشتن غیر از K810 !؟ هواوی از سونی خیلی بهتره !؟ هیچ شرکتی حاضر نبوده گارانتیش کنه !؟
واقعا که حرفاتون عجیبه و البته خنده دار
من خودم الان گوشیم M8 هست و طرفدار هیچ برند خاصی نیستم ولی قبلا سونی زیاد داشتم و هیچ مشکلی نداشتم باهاشون
پرچم دارش هم الان z5 هست خیلی گوشی خوبیه و تقریبا همه راضی بودن
واقعا عجیبه برام که شایعه اینقدر تو ایران قویه و اینقدر تاثیر گذاره !
مسئله طرفداری نیست دوست عزیز هر کسی میخواد در قبال پولی که میده محصولی بخره که به بهترین شکل کار کنه و اذیت نکنه برای همین من هم چون m8 دارم دلیل نمیشه بعد از این هم htc بخرم حتی htc 10 و ترجیح میدم از برند های دیگه انتخاب کنم شاید هم oneplus (مسئله چینی بودن هم نیست) برای همین گفتم k810 تو سونی هام بهترین بود چون بعد از اون 2 بار تجربه خرید سونی داشتم و هر دو دفعه مشکل جدی پیدا کرد
آقا ما طرفدار سونی بودیم .... یه گوشی سونی گرفتم ... نه باتری داشت نه صفحه نمایش نه دوربین نه بلوتوث درست و حسابی و 700 تومن هم دادم فکر کنم xperia v بود :n03:
روزی دوبار باید میزدی شارژ. ....... فروختمش راحت شدم .............. فکر می کنی تا آخر عمرم گوشی سونی میگیرم؟ سونی سر طرفداراش همین بلا رو آورده
MOHAMMAD2010
21-07-2016, 12:57
آقا ما طرفدار سونی بودیم .... یه گوشی سونی گرفتم ... نه باتری داشت نه صفحه نمایش نه دوربین نه بلوتوث درست و حسابی و 700 تومن هم دادم فکر کنم xperia v بود :n03:
روزی دوبار باید میزدی شارژ. ....... فروختمش راحت شدم .............. فکر می کنی تا آخر عمرم گوشی سونی میگیرم؟ سونی سر طرفداراش همین بلا رو آورده
عجب مثالی هم زدی ! من هم دقیقا دو سال پیش xperia v رو داشتم !
هم صفحش عالی بود - هم دوربینش - باتریش هم معمولی بود - هیچ مشکلی باهاش نداشتم حتی یه بار هم هنگ نکرد !
-----------------------------
بعد از این پست شما برام ثابت شد که بعضیا فقط الکی قصد خراب کردن سونی رو دارن ! واقعا موندم دلیلش چیه
Amir-Rainman
21-07-2016, 18:49
منظورم اصلا به بد یا خوب بودن سونی نیست، هم دیدم کسایی که از خریدشون راضی بودن هم کسایی که فردای روز خرید بردن پس دادن ( تو هر رده ای بالا رده میان رده )
من منظورم این قضاوت کردنِ ، که مردم متخصص ما اگه از یه برندی گوشی بگیرن و خراب در بیاد، کلا میگن اون برند بدرد نمیخوره، حالا اگه بخرن و خوب در بیاد ... آره بخرید عالیه، اصن فلان برند هر چی میزنه عالیه، حرف نداره !!!!!!!
البته این رفتارُ کاریش نمیشه کرد
منظورم اصلا به بد یا خوب بودن سونی نیست، هم دیدم کسایی که از خریدشون راضی بودن هم کسایی که فردای روز خرید بردن پس دادن ( تو هر رده ای بالا رده میان رده )
من منظورم این قضاوت کردنِ ، که مردم متخصص ما اگه از یه برندی گوشی بگیرن و خراب در بیاد، کلا میگن اون برند بدرد نمیخوره، حالا اگه بخرن و خوب در بیاد ... آره بخرید عالیه، اصن فلان برند هر چی میزنه عالیه، حرف نداره !!!!!!!
البته این رفتارُ کاریش نمیشه کرد
پس چرا من که m8 دارم و خیلی هم راضی هستم ولی حاضر نیستم دوباره htc بخرم ؟
چون هر برندی تو هر دوره سود دهی و ضرر دهی داره الان هم دوره ضرردهیشه چون گوشی هاشو نسبت به رقبا چه سخت افزاری و چه نرم افزاری بهینه نمیکنه ولی مشکلات سونی نداره، ولی سونی واقعا مشکلاتی داره. شاید چند نفر بگن برای ما خیلی خوب کار کرده ولی اکثرا یا نرم افزار یا سخت افزار یه چیزی میشه اونایی که میگن مشکل خاصی نداشته یا قبلش ایفون داشتن و فکر میکنن خب اندرویده و این چیز ها طبیعیه یا کلا از اول سونی داشتن و نمیدونن گوشی بهتری هم هست خب کدوم ادم عاقل وقتی گوشی مثل g5 و s7 و xperia x هم قیمته میره xperia x میخره البته صحبتم با اونا نیست که تصمیم میگیرن گوشی نو بگیرن و فرداش میرن برای خرید
میشه با چند تا سرچ کوچیک تو اینترنت دید که برند هایی مثل oneplus حتی از سامسونگ هم بهتر عمل کردن
htc خیلی اشغاله . یه one xl گرفتم از دنیا سیر شدم . بخاری بود. شارژ نگه نمیداشت . دوربین مضخرف و ... .
htc خیلی اشغاله . یه one xl گرفتم از دنیا سیر شدم . بخاری بود. شارژ نگه نمیداشت . دوربین مضخرف و ... .
موافقم ولی از سری one به بعد کلی پیشرفت کرد (به جز دوربین حتی htc 10 هم در حد رقبا نیست ) ولی خارج از موضوع تاپیک مطلب ننویسین که به حاشیه نره
MOHAMMAD2010
21-07-2016, 20:21
کدوم ادم عاقل وقتی گوشی مثل g5 و s7 و xperia x هم قیمته میره xperia x میخره
جریان X که فرق میکنه کلا ، xperia x تازه اومده و کاملا حباب قیمت داره و و مطمئنا کسی که عاقل باشه با این قیمت اینو نمیخره
ولی مثلا تا رنج 1400 بهترین گزینه z5 هست ،، تقریبا همه هم موافق هستن
به جز دوربین حتی htc 10 هم در حد رقبا نیست
دوربین htc 10 که بالاترین نمره رو در کنار S7 داره !
---------------------------------
متاسفانه این تاپیک انگار شده تاپیک خراب کردن بعضی برند ها بدون هیچ مدرکی ! اولش سونی اشغال بود حالا htc هم اشغال شد :n02:
MCSE MAN
21-07-2016, 23:28
پس چرا من که m8 دارم و خیلی هم راضی هستم ولی حاضر نیستم دوباره htc بخرم ؟
چون هر برندی تو هر دوره سود دهی و ضرر دهی داره الان هم دوره ضرردهیشه چون گوشی هاشو نسبت به رقبا چه سخت افزاری و چه نرم افزاری بهینه نمیکنه ولی مشکلات سونی نداره، ولی سونی واقعا مشکلاتی داره. شاید چند نفر بگن برای ما خیلی خوب کار کرده ولی اکثرا یا نرم افزار یا سخت افزار یه چیزی میشه اونایی که میگن مشکل خاصی نداشته یا قبلش ایفون داشتن و فکر میکنن خب اندرویده و این چیز ها طبیعیه یا کلا از اول سونی داشتن و نمیدونن گوشی بهتری هم هست خب کدوم ادم عاقل وقتی گوشی مثل g5 و s7 و xperia x هم قیمته میره xperia x میخره البته صحبتم با اونا نیست که تصمیم میگیرن گوشی نو بگیرن و فرداش میرن برای خرید
میشه با چند تا سرچ کوچیک تو اینترنت دید که برند هایی مثل oneplus حتی از سامسونگ هم بهتر عمل کردن
واقعا نمیدونم چرا ما آدما برای کوبیدن یه چیزی خودمونو میزنیم به اون راه!!
کیه که ندونه Xperia X تازه اومده و هر گوشی اولش قیمتش حباب داره! بذارید 3 تا 6 ماه بگذره اونوقت قیمتش رو ببینید.
سوال درست اینه که بپرسیم با قیمت 1330 (1400 با گارانتی) چه گوشی میشه در حد z5 پیدا کرد!؟! فقط گوشی های چینی با این قیمت همچین گوشی دارن!
شما اون g5 و s7 رو از لحاظ امکانات و قیمت با Xperia Z5 مقایسه کنید تا ببینیم کدوم مقرون به صرفه است.
درباره گوشی های چینی از جمله oneplus هم صحبتی ندارم و صحبت کسایی که داشتنشون خیلی درباره گوشی ها ضد و نقیضه. از جمله داشتن مشکل مدیریت رم
جالبه که از نظر شما oneplus بهترین برند گوشی شده!!
خلاصه من طرفدار برند سونی هستم ولی تعصب کورکورانه ندارم و مشکلاتشو میبینم و میگم (خواستید مشکلات Z5 رو خیلی رک میگم). از اونور هم هیچ برندی رو به قصد کوبیدن نقد نمیکنم.
کوبیدن یه گوشی و برند هیچ کاری نداره
Soroush-S
22-07-2016, 14:26
منم وقتی پارسال داشتم سونی m4 میگرفتم از هرکی پرسیدم میخوام سونی بگیرم میگفت نگیر هنگ میکنه برو سامسونگ بگیر و ...
همین حرف ها و جانبداری های بی پایه و اساس باعث شد برم سونی بگیرم . واقعا سونی از همرده های دیگه برتره بخصوص در دوربین و باتری و...
malakhak
18-08-2016, 13:36
واقعاً آدم خنده اش میگیره از بعضی از حرفهایی که دوستان میزنن ، من نمیفهمم نکنه اینایی که هی واسه سامسونگ تلیغ میکنن چیزی گیرشون میاد یا شایدم چند درصد سهام شرکت سامسونگ مال باباشونه
من تا الان چهار مدل سونی رو داشتم همه از پرچمدارهای سونی بودن هیچکدوم هیچ مشکلی نداشتن ، الان هم z5p دارم هر کس ادعا میکنه این گوشی مشکل داره یا خوب نیست چرت میگه از لحاظ دوربین و صفحه نمایش 4k و باتری و زیبایی با تمام گوشی ها برابری میکنه ، طرف رفته 300 هزار تومن داده یه گوشی پایین رده سونی رو گرفته بعد ازش مثل اسب هم کار میکشه آخرش میگه گوشی های سونی به درد نمیخورن ، اینو مد نظر داشته باشین که هر چقد پول بدی همونقدر هم آش میخورین
الان دیگه پیشرفت اسمارت فون ها جوری شده که تمام برندها پرچمدارهاشون بی نظیر هستن ، هر کسی که میگه خوب نیستن مطمعن باشید تا حالا تو عمرش باهاشون کار نکرده
خواهشا از روی تعصب الکی و کورکورانه به کسی مشاوره غلط ندید
zibayihaa
18-08-2016, 21:18
به نظر من این گوشیو بگیری خوبه
درباره گوشی هوشمند ۲۰۱۶ سونی اکسپریا Z6 + عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.