مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید یک سیستم
Abbas-ep
07-07-2016, 20:49
سلام عرض میکنم خدمت دوستان.
میخواستم یه کیس بر دارم برای کارهای روزانه و مقداری هم بازی های آنلاین. ولی فعلا نمیتونم کل سیستم رو یجا بخرم . پس میخوام در صورت امکان از قطعات کیس قدیمی که دارم استفاده کنم.
cpu که در نظر دارم بگیرم AMD A10-7870K Godavari APU هست. و یه مادر برد a88x که از کراس فایر ساپورت کنه.
old sys:
hard: 160GBmaxtor sata
vga:geforce 7100
power:palm p4-480w
اگه اطلاعات دیگه از قطعات قدیمی رو خواستید بگید بنویسم.
فقط میخواستم ببینم کدام قطعات رو میتونم در سیستم جدید استفاده کنم.((کدومش حتما باید عوض شه یا بعدا عوض شه یا کلا مشکلی نداره))
همچنین اگه میشه رم هم معرفی کنید. بودجه ای که برا قطعات دیگه بغیر از MB و CPU دارم حدود 300-400 هست ولی اگه مقداری زیاد تر هم بشه ایرادی نداره. فقط سعی کنید قطعات رو ارزون تا جایی که میشه پیشنهاد بدید.
Ali*Reza
10-07-2016, 06:51
سلام.
برای سیستم جدید باید هارد و رم رو هم علاوه بر موارد قبلی تعویض کنین.
نیازی به استفاده از کارت گرافیک قبلیتون نیست و همون گرافیک داخلی پردازنده انتخابیتون کفایت میکنه.
از لیبلی که روی پاور هست عکس بزارین تا دقیقا بشه نظر داد که نیاز به تعویض داره یا خیر.
Abbas-ep
11-07-2016, 00:41
سلام.
برای سیستم جدید باید هارد و رم رو هم علاوه بر موارد قبلی تعویض کنین.
نیازی به استفاده از کارت گرافیک قبلیتون نیست و همون گرافیک داخلی پردازنده انتخابیتون کفایت میکنه.
از لیبلی که روی پاور هست عکس بزارین تا دقیقا بشه نظر داد که نیاز به تعویض داره یا خیر.
لیبل روی پاور:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا این APU ارزش خرید رو داره؟؟؟
اگه میشه یک رم دو کاناله 8گیگ(2*4gb) هم معرفی کنید که برا game جواب بده(زیر 200 اگه موجود هست).
اگر هم پاور مشکل داره یه پاور معرفی کنید.
با تشکر
Ali*Reza
12-07-2016, 07:43
توان واقعی پاورتون حدود 300 وات هست و اگر قصد اضافه کردن کارت گرافیک ندارین کفایت میکنه.
پردازنده و سوکت انتخابیتون مناسبه ولی تقریبا جزو نسل قبلی این پلتفرم محسوب میشه ( سوکت نسل جدید تا چند ماه دیگه وارد بازار میشه )
حداکثر بودجتون رو بفرمایین شاید پیشنهاد های بهتری هم بشه داد !
Abbas-ep
12-07-2016, 13:27
توان واقعی پاورتون حدود 300 وات هست و اگر قصد اضافه کردن کارت گرافیک ندارین کفایت میکنه.
پردازنده و سوکت انتخابیتون مناسبه ولی تقریبا جزو نسل قبلی این پلتفرم محسوب میشه ( سوکت نسل جدید تا چند ماه دیگه وارد بازار میشه )
حداکثر بودجتون رو بفرمایین شاید پیشنهاد های بهتری هم بشه داد !
حداکثر بودجه 1000000-1100000 و دلیل انتخاب من از این پلتفرم این بود که با حداقل هزینه یه سیستم خوب برا گیم بردارم. که با توجه به ویدیو های یوتیوب. این پلتفرم با داشتن یک رم مناسب. میتونه بازی هارو به مقدار مورد نیاز من اجرا کنه.
(cod-bo3 30fps) ، (bf4:35-50fps) ، (league of legends:70-100 fps) که برای من کافی هست چون اکثرا بازی های در همین حد رو آنلاین بازی میکنم. و همچنین در آینده میتونم با اضاقه کردن یک کارت گراقیک fps بازی هارو یکم بالاتر ببرم. اگر سیستمی با این بودجه این کارایی رو داره معرفی کنید. در غیر اینصورت یک رم معرفی کنید ترجیحا با مشخصاتی که قبلا ذکر شده....
Ali*Reza
14-07-2016, 15:35
پیشنهاد من :
CPU : Intel Core i3 6300 : 510.000
M.B : ASUS H110M-C : 240.000
RAM : G.Skill Ripjaws V DDR4 2133 2*8 : 250.000
برای اجرای بازیها در رزولوشن HD و FHD در تنظیمات متوسط مناسبه و سیستم آینده نگری محسوب میشه.
در صورتیکه بودجتون رسید پیشنهاد میکنم هاردتون رو حتما ارتقا بدین چون در عملکرد کلی سیستم تاثیر محسوسی داره.
nazanin66
23-07-2016, 19:10
سلام دوستان
من میخوام یک سیستم کامل، حتی با موس، کیبورد و مانیتور تهیه کنم و بودجه برام مهمه ...میخوام بین 1 تا 1.5 باشه.
برای اجرای نرم افزارهای ماشین مجازی و ران کردن چند سرور، نرم افزارهای گرافیکی مثل مایا و یا انیمه و یا ماتریکس، و کلا کارهای پردازشی.
میشه به من بگید تک تک چه قطعاتی و با چه قیمتی باید تهیه کنم؟
چون عجله دارم و خودم زمان برای اسمبل ندارم، میشه جایی رو معرفی کنید که از لحاظ اخلاقی مطمئن باشند و به صورت کامل ازشون خرید کنم؟ برای همین هفته هم نیاز دارم. یعنی همین الان برم ازشون بخرم و بیام. (شرق تهران هستم، بهتره مرکز و شرق باشه)
الان دی وی دی رایتر hp1027 دارم و یک هارد اینترنال داخلی وسترن 160GB دارم. حافظه برام مهم نیست چون هارد اکسترنال دو ترا دارم.
راستی اگه هزینه بالا میره، یک سیستم قدیمی هم دارم که کارت گرافیک nvidia gforce 5500(فکر کنم)، مادربورد elitgroup(مدلش یادم نیست اما کوچیکه)...cpu پنیوم 4 و رم 512 و مانیتور CRT مارک LG دارم.
مشکلش اینه کارهای سنگین رو نمیکشید فقط برای سرچ در اینترنت خوبه برای کارهای گرافیکی و سنگین هنگ می کرد. حالا بهتره همین رو ارتقا بدم یا کلا بخرم؟
با تشکر:n40:
Ali*Reza
24-07-2016, 11:22
سلام دوستان
من میخوام یک سیستم کامل، حتی با موس، کیبورد و مانیتور تهیه کنم و بودجه برام مهمه ...میخوام بین 1 تا 1.5 باشه.
برای اجرای نرم افزارهای ماشین مجازی و ران کردن چند سرور، نرم افزارهای گرافیکی مثل مایا و یا انیمه و یا ماتریکس، و کلا کارهای پردازشی.
میشه به من بگید تک تک چه قطعاتی و با چه قیمتی باید تهیه کنم؟
چون عجله دارم و خودم زمان برای اسمبل ندارم، میشه جایی رو معرفی کنید که از لحاظ اخلاقی مطمئن باشند و به صورت کامل ازشون خرید کنم؟ برای همین هفته هم نیاز دارم. یعنی همین الان برم ازشون بخرم و بیام. (شرق تهران هستم، بهتره مرکز و شرق باشه)
الان دی وی دی رایتر hp1027 دارم و یک هارد اینترنال داخلی وسترن 160GB دارم. حافظه برام مهم نیست چون هارد اکسترنال دو ترا دارم.
راستی اگه هزینه بالا میره، یک سیستم قدیمی هم دارم که کارت گرافیک nvidia gforce 5500(فکر کنم)، مادربورد elitgroup(مدلش یادم نیست اما کوچیکه)...cpu پنیوم 4 و رم 512 و مانیتور CRT مارک LG دارم.
مشکلش اینه کارهای سنگین رو نمیکشید فقط برای سرچ در اینترنت خوبه برای کارهای گرافیکی و سنگین هنگ می کرد. حالا بهتره همین رو ارتقا بدم یا کلا بخرم؟
با تشکر:n40:
سلام.
لطفا تاپیک جدا بزنین.
nazanin66
24-07-2016, 12:32
میخواستم دوباره تاپیک نزنم که فروم شلوغ نشه. بحث جدید ایجاد کردم.:n40:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.