ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ترمز دستی ی خوب

mr_khodaei2008
05-07-2016, 18:40
سلام خوبید دوستان

میخام بدونم چطوری یه ترمز دستیی خوب داشته باشم ، دستیی که بکشه و بشه دریفت زد ، یا کلا ضعیف نباشه و بتونه ماشینو نگه داره

من ماشینم پرایده، لنتهای عقب را نو کردم ولی دستیی خوبی ندارم، و ماشین تو سرازیری نمیتونه کامل نگه داره،

میدونم از داخل کاسه چرخ میشه ریگلاژ کرد ، ریگلاژش پاینه و جا برای سفت کردن داره ولی اگه سفت کنم کاسه چرخ جا نمیره و گیر میکنه به لنت ها، همینجوریم که ریگلاژ کمه کاسه یکم بد جا میره

چیکار باید کرد ، چطوری درسش کنم که حداقل ماشینو تو سرازیریها نگه داره

amir_t6262
05-07-2016, 20:43
علاوه بر رگلاژ لنت ترمز از داخل کاسه چرخ، شما باید در داخل خودرو هم خود ترمز دستی را رگلاژ کنی.
یک پیچ پایین دسته ی ترمز دستی هست که باید آن را میزان کنی.

دقت کن که ترمز دستی نباید در حالت کشیده شده، خیلی بالا بیاید
همچنین موقعی که ترمز دستی را خواباندی، نباید هیچ درگیری ای بین لنت و کاسه چرخ باشد.

mr_khodaei2008
05-07-2016, 21:07
پیچه را هم تا اخر سفته دیگه سفت نمیشه، دستی را میکشم زیاد میاد بالا یه 15 سانتی راحت میاد

amir z
06-07-2016, 09:35
سلام
دوست عزیز مشکل شما از لبه دار شدن کاسه هاست. شما باید لبه ی کاسه ها رو تراش بدی. بعدش تنظیم داخل ماشین رو روی شل ترین حالت بذاری، سپش تنظیم داخل کاسه ها رو دقیق تنظیم کنی تا لنت ها نزدیک به کاسه باشن ولی گیر نداشته باشن. بعدش از داخل پیچ رو یه مقدار کم سفت کنی. میبنی که دستی عالی میشه. البته باید جنس لنت خوب باشه و همچنین یه خورده بیشتر کار کنه تا چشبندگیش بیشتر بشه