ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2016-2017

صفحه ها : 1 2 [3]

vahidreza2007
13-04-2017, 13:00
اعلام نامزدهای بازیکن سال لیگ برتر انگلیس اتحادیه فوتبال جزیره، کاندیدای بهترین بازیکن فصل لیگ و بهترین بازیکن جوان را معرفی کرد.​​​​​​​
به گزارش "ورزش سه"، در بخش بهترین بازیکن فصل نام ادن هازارد، انگولو کانته، هری کین، رومن لوکاکو، زلاتان و الکسیس سانچس به عنوان 6 کاندیدای نهایی اعلام شده است. همچنین در بخش بهترین بازیکن جوان نیز لروی سانه، دله آلی، جوردن پیکفورد، لوکاکو، مایکل کین و هری کین به عنوان 6 کاندید معرفی شدند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با توجه به فصل بسیار خوبی که چلسی تا به حال سپری کرده و درخشش فوق العاده ادن هازارد، منابع غیر رسمی او را به عنوان مرد سال لیگ جزیره معرفی کرده اند. برندگان این جوایز در تاریخ 23 آوریل معرفی خواهند شد.

vahidreza2007
13-04-2017, 13:03
موراتا: دیر یا زود شاگرد کونته خواهم شد آلوراو موراتا، مهاجم اسپانیایی رئال مادرید اعتراف کرد که علاقمند است روزی زیر نظر آنتونیو کوتته فعالیت کند.​​​​​​​

به گزارش "ورزش سه"، با توحه به نیمکت نشینی های مداوم موراتا در مادرید، اخبار زیادی در مورد احتمال انتقال او در تابستان به چلسی به گوش می رسد. موراتا گفت: "من می دانم که کونته همیشه به جذب من علاقمند بوده و از این موضوع مطلع هستم. زمانی که من به یوونتوس ملحق شدم او از این تیم جدا شده بود پس احتمال درخواست جذب من از سوی کونته برای چلسی نیز وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خودم را به کونته مدیون می دانم زیرا هیچ کسی به اندازه او به من اطمینان ندارد و خواهان من نیست. این شرایط باعث می شود من در بالاترین سطح ممکن بازی کنم. من تا به حال شانس کار کردن با کونته را نداشته ام اما می دانم دیر یا زود این اتفاق رخ خواهد داد."

- - - Updated - - -

پرس و جوی ستاره بارسا برای پیوستن به چلسی یوردی آلبا، مدافع اسپانیایی بارسلونا با فابرگاس و پدرو در مورد پیوستن به چلسی مشورت کرده است.​​​​​​​

به گزارش "ورزش سه"، در سیستم 3-4-3 که به تازگی مورد استفاده انریکه قرار می گیرد، یورد آلبا جایی در ترکیب ثابت بلوگرانا نداشته و در صورت ادامه این روند، او علاقمند به جدایی از بارسا و دادن جواب مثبت به پیشنهاد چلسی است. نشریه "آ.اس" ادعا می کند که به همین دلیل، آلبا با پدرو و فابرگاس، بازیکنان سابق بارسا که در حال حاضر عضو چلسی هستند مشورت داشته تا شرایط حضور در این تیم لندنی را جویا شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته ممکن است آلبا تا پایان تابستان منتظر مانده و نظر سرمربی بعدی بارسلونا را در مورد خودش جویا شود و بعد از آن تصمیم نهایی را اتخاذ کند. همچنین با توجه به انتقادهای اخیر مورینیو از لوک شاو، منچستر یونایتد نیز می تواند یکی از گزینه های این مدافع ملی پوش باشد. آلبا بعد از درخشش در یورو 2012 و گلزنی در فینال، از والنسیا به جمع بازیکنان بارسا ملحق شد.

vahidreza2007
13-04-2017, 13:05
کونته: کلید پیروزی مقابل یونایتد حفظ آرامش است آنتونیو کونته، سرمربی چلسی پیش از دیدار تیمش مقابل منچستریونایتد، تاکید کرد که حفظ آرامش کلید موفقیت آنها در این بازی خواهد بود.
به گزارش "ورزش سه"، شاگردان کونته هفته آینده در الدترافورد به مصاف شیاطین سرخ خواهند رفت. چلسی در حال حاضر ۷ امتیاز با تیم دوم جدول یعنی تاتنهام فاصله دارد و کونته معتقد است که شاگردانش با حفظ آرامش می‌توانند در این بازی به پیروزی برسند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
او گفت:" مهم ترین اتفاقات در زمین رقم می‌خورد. برای ما، حفظ آرامش بسیار مهم است زیرا برای قهرمانی می‌جنگیم. از حالا به بعد پیروزی در تمام بازی‌ها بسیار مهم است که این شامل دیدارمان در الدترافورد نیز می‌شود. می‌دانیم که بازی سختی‌خواهد بود ولی در فرم خوبی‌ قرار داریم و بازیکنانمان آماده هستند.
اگر دیدار ما با یونایتد در منچستر و دیدار خانگی تاتنهام و بورنموث را مقایسه کنید، درخواهید یافت که تاتنهام بازی آسان تری پیش‌رو دارد. به نظرم یونایتد انگیزه بالایی برای این بازی دارد زیرا آنها مقابل چلسی بازی‌ می‌کنند. هر تیمی به دنبال شکست دادن صدرنشین است.
می‌دانیم که بازی های سختی پیش‌ روی ماست و می‌دانیم که فصل خوبی را پشت سر گذاشته ایم ولی‌ می‌خواهیم آن را به فصلی استثنایی تبدیل کنیم. برای چنین هدفی‌ باید در بازی ها پیروز شویم."

vahidreza2007
13-04-2017, 13:07
دروگبا: "هواداران چلسي نبايد احتمال اينكه لوكاكو را فصل بعد در لباس چلسي ببينند رد كنند."

‏‎ميدانم لوكاكو (كسي كه دروگبا او را برادر كوچكتر خود مينامد) براي فصل بعد ميخواهد چكار كند."

‏‎"اگر او به چلسي برود براي باشگاه خيلي خوب ميشود٠"

‏‎او خانه ي خودش را ميشناسد و فكر ميكنم كه ميخواهد پيشرفت كند و ميتواند در چلسي موفق باشد، او قبلا فرصت انجام اين كار را نداشت."

‏"‎از زماني كه او جوان بوده چلسي باشگاهش بوده، پس چرا كه نه؟ او ميخواهد بهترين باشد او در حال حاضر سخت تلاش ميكند تا بهترين باشد٠"

دیدیه دروگبا در مورد کانته "دیدن بازی او شگفت انگیزه او منو یاده ماکلله میندازه، شما وقتی اونو نگاه میکنین اصلاً فکر نمیکنین که در او در تمام طول بازی در حال دویدن هست اون اصلاً خسته نمیشه. وقتی کانته خطا میکنه لبخند میزنه و حتی داور نمیتونه بهش کارت زرد نشون بده! او واقعا باهوشه"

برناردسکی پیشنهاد فیورنتینا برای تمدید قرارداد را رد کرد. آنتونیو کنته خواهان این پدیده ایتالیایی

emadd69
16-04-2017, 20:58
امروز هیچ حرفی برای گفتن نداشتیم . چند بازی اخیر برد های خفیفی آوردیم .
منچستر توی دفاع تیم برتر زمین بود . خوش شانس بود که از 3/4 تا موقعیت گل ، دو تا گل زد . اما ما هیچ حرفی نداشتیم . کاملا بدون برنامه و گیچ بودیم .
نبود آلونسو کاملا برنامه های کنته رو به هم ریخت . حالا این بازی که گذشت - خدا کنه کورتوا و آلونسو به بازی بعد برسن .بازی های سختی با ساوتهمپتن و اورتون داریم . اینطور که پیش میره انگار تاتنهام شرایط بهتری داره .

تنها کسی که مثل همیشه بازی میکرد کانته بود . بنده خدا چقدر زحمت کشید و توپ گیری کرد . لوییز شروع کرده به سوتی دادن . کیهیل هم که ماشاالله
کلا با همچین تیمی نباید بازی درگیرانه و فیزیکی انجام داد . توی اکثر نقاط زمین درگیر بودیم . بازیکن هایی مثل بیلی و اشلی یانگ و روخو فوق العاده قوی هستن .
کاستا هم که گند زده بود .

vahidgame
16-04-2017, 20:58
امروز روزمون نبود و بد باختیم اونم به منچستری که کلا چند بازی اخیر فقط مساوی می کرد
قبل بازی یه دفعه کورتوا و آلونسو مصدوم شدن و توی بازی خیلی تاثیر داشت
بگوویچ جفت گل ها رو یه جورایی بد خورد و بعید می دونم کورتوا این گل ها رو می خورد یعنی کلا منچستر فقط همین دو تا شوت به دروازه رو زد و کلا توپ دیگه سمت بگوویچ نیومد
از اونور نبود آلونسو باعث شد که با یه ترکیبی به زمین بیایم که یکمی عجیب بود و تازه بعدش کلی تغییر کرد و حتی موزس که همیشه راست بازی می کنه به سمت چپ اومد!
البته در کل اکثر بازیکنا روز خوبشون نبود و اینجاست که نبود ذخیره برا بازیکنای اصلی به چشم میاد و حتی منچستر که تیم پنجمه با وجود مصدومیت هم ذخیره هاش از ما خیلی بیشتره
منچستر هم به نظر من حتی یه گل هم می زد از اون دفاع می کرد و کلا توی دفاع کردن و خطا روی بازیکنای چلسی خیلی تمرین کرده بودن :دی

یه نکته هم اینه که کلا ما کم مساوی می کنیم و الان با اینکه از تاتنهام سه برد بیشتر داریم ولی اختلاف 4 امتیازه ولی تاتنهام به جای باخت بیشتر مساوی داده
این بازی شاید چلسی برا مساوی رفته بود ولی می تونستیم خیلی بهتر کار کنیم و حداقل یه مساوی بدون گل بگیریم تا اختلاف با تاتنهام اینقدر نزدیک نشه
یعنی مشخصه توی همچین بازیی گل بخوری دیگه سخت میشه جبران کرد و تاکتیک باید جوری بودش که کار به اینجا نمی کشید...

در کل این بازی گذشت و باید به 6 بازی باقی مونده فک کنیم
رقابت برا قهرمانی سختر شدش و به خصوص همون باخت با کریستال پالاس کارو خراب کرد وگرنه حالا باخت امشب باز قابل قبول تره
ادامه بازی ها برنامه رو ببینیم ما 4 بازی توی خونه داریم و تاتنهام دقیقا برعکسه و 4 تا بازی خارج از خونه داره
فقط بازی با اورتون که دو هفته دیگه داریم خیلی سخته و بقیه بازی ها زیاد بازی های خاصی نیستن و می تونیم همه رو ببریم
روی کاغذ حساب کنیم بازی های چلسی از تاتنهام راحتره ولی در کل باید دقت کنیم دیگه الکی امتیاز از دست ندیم

vahidreza2007
16-04-2017, 21:21
یکی از بدترین بازی های چلسی رو شاهد بودیم تیم کاملا بدون برنامه و سردرگم بود نرسیدن الونسو بد جور همه چی رو بهم ریخت تو ترکیب تیم ! این مصدومیت عملا کمبود مهره رو بهمون نشون داد و نیاز به تقویت رو متذکر شد به نوعی ! امیدوارم ابرامویچ و کونته این نکات رو ببینند و این تابستان تیم رو برای قهرمانی برای فصل بعد و حضور قوی تو اروپا ببندند عملا دو دو تا گوشمون راست و چپ مشکل داریم نبود یه هافبک خلاق هم قشنگ به چشم میخوره منظورم از اون دست بازیکن هایی که میتونه به تنه اون وسط جادو کنه و بازی رو با یکی دو تا پاس در بیاره !

نمیدونم چرا کم کم دارم از کساتا و نوع بازیش متنفر میشم واقعا چرک و کثیف بازی میکنه و از وقتی صحبت چین و ... شده قشنگ بازیش ری...... و به نظرم عمدا داره اینجوری باز یمکینه ! امیدوارم اولین فروشمون باشه تو تابستون با یه قیمت خوب ! به جاش یا زوج الکسیس و موراتا رو بگیریم یا الکسیس و لوکاکو ! به شخصه موارتا رو ترجیح میدم ولی لوکاکو هم عالیه خداییش !

ماتیچ هم رفتینه با فروشش به جاش باکایوکو بیاد عالیه از طرفی به خاطر مشکل مالی رم احتمال اومدن ناینگولان خیلی بالاست ! ولی من باکایوکو رو ترجیح میدم هم جوونه هم اینده دار !‌

با این شکست رقابت بد جور حساس شد تو صدر جدول کافیه یه لغزش دیگه داشته باشیم و عملا همه چی از دست بره ! این تاتنهامی که من میبینم رسما گفته میخواد همه رو زخمی کنه ! :n02:

امیدوارم از این باخت یه کامبک قوی داشته باشیم و تا اخر با قدرت ادامه بدیم ! قهرمانی این فصل چلسی از نون شب برا تیم واجبتره ! قهرمانی چلسی با نقل و انتقالات تابستان رابطه بد جور مستقیمی داره و باید قهرمان بشیم !

از طرفی دوست نداشتم با باخت فرصت حضور منچستر رو در بیگ فور و گرفتن سهمیه بیشتر کنیم که متاسفانه با دست خودمون هدیه کردیم موقعیت رو !

در اخر اینکه کونته باید اخراج بشه :n02::n10::n09::n08:

پ. ن : حتما به همین فکر باشید :n02:

jack82
16-04-2017, 21:57
بوی فاجعه میاد خدا رحم کنه.
خداییش بازیای تاتنهام خیلی سختر از ماست ولی این تاتنهام به نظر مهار نشدنیه.
امیدوارم اخر فصل سوژه نشیم:n03:

vahidreza2007
16-04-2017, 22:11
اقا نمیدونم دقت کردین یا نه به کونته کارد میزدی خونش در نمیومد ! عجیب قاطی کرده بود ! امیدوارم این فصل با قهرمانی ما و نرسیدن منچستر به لیگ قهرمانان همراه باشه :n02:

چون اقای عام در این صورت میلیون پوندی خرج خواهد کرد و مشوق لیگ قهرمانان رو هم داره در اون صورت ولی اگر نتونه بره لیگ قهرمانان بازیکن های بازرگ هم نمیرن سمتشون !

چیزی که چند فصل قبل برای خار داشت و نمیخواست خرج کنه و با یه عده مفت خور میخواست لیگ رو ادامه بده که ابرامویچ زد پس گردنش انداختش بیرون !‌

این باخت میتونه شوک خوبی به تیم باشه و کونته صد در صد بازیکن ها رو میزاره تحت فشار روحی و جسمی و مطمئن باشید بازی های بعدی بهتر کار میکنیم !‌

در ضمن امیدوارم برای بازی بعدی از کاستا استفاده نکنه ! مفت خور فقط دنبال درگیریه !‌ فکر میکردم درست شده ولی نشون داد ذات ادما تغییر نمیکنه !‌

kasra_khan2003
17-04-2017, 05:41
جای دوستمون Demba Ba الان خالی هست :دی

vahidreza2007
17-04-2017, 12:58
راستی دمبابا کجاست خیلی وقته نیست :n36: ایشالا که هرجا هست سلامت باشه

vahidreza2007
17-04-2017, 21:17
فوری؛ جان تری در انتهای فصل از چلسی جدا خواهد شد

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و سرانجام آخرین بازمانده نسل طلایی چلسی هم به پایان خط رسید !:n27:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g?itok=cqdubnmT ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] g)

دارنده چندین رکورد باشگاه چلسی، در انتهای فصل چلسی را ترک خواهد کرد.

طرفداری- جان تری، مدافع انگلیسی باشگاه چلسی در انتهای فصل از این باشگاه جدا خواهد شد.
به گزارش توییتر رسمی باشگاه چلسی، جان تری بعد از ۲۲ سال حضور در باشگاه چلسی، با یک توافق دو طرفه در انتهای فصل جاری از باشگاه چلسی جدا خواهد شد. هنوز مقصد آینده این بازیکن مشخص نشده است.
وی در دوران حضورش در بین شیر های آبی لندن ۴ بار قهرمان لیگ برتر، ۵ بار قهرمان FA کاپ، ۳ بار قهرمان لیگ کاپ، ۱ بار قهرمان لیگ قهرمانان اروپا و یک بار هم قهرمان لیگ اروپا شده است. وی در ۷۱۳ بازی رسمی تا به حال برای چلسی به میدان رفته است که در این بازی ها ۶۶ گل هم به ثمر رسانده است.

تری گفت: "بعد از 22 سال حرف های زیادی برای گفتن وجود دارد و نمی توان به اندازه کافی از مردم، مربیان، هم تیمی ها و همه هوادارانی که از من حمایت کرده اند تشکر کرد. در حال حاضر هدف من کمک به بازیکنان چلسی برای کسب قهرمانی در فصل جاری است و بعد از آن در مورد تیم آینده تصمیم گیری خواهم کرد.

مذاکرات مثبتی بین طرفین انجام شد و من احساس کردم حالا بهترین زمان برای جدایی از چلسی است. هنوز هم احساس می کنم توانایی های برای ارائه در زمین فوتبال دارم اما می دانم که موقعیت بازی کردن با لباس چلسی هم پایانی دارد. من همچنان مشتاق به بازی کردن هستم و مشتاقانه به سوی چالش جدیدی خواهم رفت. البته من همیشه هوادار چلسی خواهم ماند و برای موفقیت این تیم از جان خود خواهم گذشت. در نهایت باید اذعان کنم که کلمات قادر به توصیف عشق من به هواداران و باشگاه چلسی نخواهد بود و من باید از تک تک شما به علت حمایت های فراموش نشدنی طط این سالها تشکر کنم. تمام افتخاراتی که طی این سالها کسب کردیم متعلق به ما و هواداران است و من هرگز این دوران باورنکردنی را فراموش نخواهم کرد."

پ . ن "

20 سال افتخار ، 20 سال تعصب ، 20 سال تلاش ، 20 سال عشق ، 20 سال کاپیتانی ........ مرسی کاپیتان به خاطر همه چیز :n16::n16::n40::n28::n27:

vahidgame
19-04-2017, 10:56
تری بهترین کاپیتان و جزو سه تا بازیکن برتر تاریخ باشگاهه و شاید بهترین دفاع وسط تاریخ لیگ برتر هم میشه بهش لقب داد
سخته همچین بازیکنایی یه روزی از تیم برن و خیلی بهتره که در نهایت با تیم خداحافظی کنن
ولی خب چون تری می خواد هنوز بازی کنه و توی چلسی هم بهش بازی نمی رسه احتمالا مثلا به یه تیم آمریکایی میره که تجربه جدید داشته باشه و یکی دو فصل هم حداقل کامل بازی کنه...

نمیدونم چرا کم کم دارم از کساتا و نوع بازیش متنفر میشم واقعا چرک و کثیف بازی میکنه و از وقتی صحبت چین و ... شده قشنگ بازیش ری...... و به نظرم عمدا داره اینجوری باز یمکینه ! امیدوارم اولین فروشمون باشه تو تابستون با یه قیمت خوب ! به جاش یا زوج الکسیس و موراتا رو بگیریم یا الکسیس و لوکاکو ! به شخصه موارتا رو ترجیح میدم ولی لوکاکو هم عالیه خداییش !
فصل بعدی با توی نقل و انتقالات خیلی خوب عمل کنیم. آخه مثلا بازیکنی مثل باتشوای بخریم که کلا بازی نکنه چه فایده داره؟!
این فصل یه مشکل اصلی این بودش که کنته حدودا با 14-15 بازیکن توی لیگ استفاده می کرد و ذخیره ها به شدت کمن
راحت میشه 4-5 تا بازیکن خرید و همین طور از این همه بازیکنی که قرضی به تیمای دیگه دادیم حداقل 2 تا بازیکن رو میشه به تیم اورد مثل کریستنسن و ترائوره
کاستا هم واقعا ازش خوشم نمیاد و فقط یه مدت بهتر شده بود. درسته بازیکن گلزنیه ولی الان دیگه به درد چلسی نمی خوره و مطمئنا لوکاکو بیشتر از اون به درد ما می خوره

از طرفی دوست نداشتم با باخت فرصت حضور منچستر رو در بیگ فور و گرفتن سهمیه بیشتر کنیم که متاسفانه با دست خودمون هدیه کردیم موقعیت رو !
چرا آخه؟ سهمیه بگیرن اشکالی نداره و اتفاقا سهمیه گرفتن اونا از چند لحاظ مثبته
یکی اینکه اگه مثلا قهرمان لیگ اروپا بشن برا خود لیگ برتر و امتیازبندی خوبه
یکی هم اینکه اگه توی لیگ برتر هم شانس چهارم شدن رو داشته باشن مطمئنا مثلا بازی با تاتنهام که خارج از خونه دارن با تموم تلاش کار می کنن و حداقل یه مساوی می گیرن
کلا هم برای وضعیت تیمای انگلیسی توی CL هم بهتره همین منچستر بیاد تا بعضی تیمای دیگه که کلا الکی برا زنگ تفریح تیمای دیگه میان :دی

vahidgame
22-04-2017, 21:53
خب تاتنهامی که جدیدا زیاد 4 تایی می کرد رو ما 4 تایی کردیم رفت :دی
واقعا امروز توی جام حذفی بازی سختی داشتیم و شاید حکم فینال داشت
هم از لحاظ مهم بود که تونستیم یه جام دیگه رو نزدیک بشیم هم اینکه کلا برای روحیه دو تیم برا لیگ هم این بازی خیلی مهم بود

من نیم ساعت آخر بازیو دیدم که خیلی زیبا بود
تاتنهام واقعا هجومی خیلی قویه و خوب حمله می کردن ولی با اومدن هازارد چلسی از موقعیت های خوب استفاده کرد
یعنی هازارد اول گل سوم رو به زیبایی زد و پاس گل چهارم هم به ماتیچ داد که یه شوت فوق العاده زد که لوریس فقط می تونست نگاه کنه
ماتیچ این گلش خیلی ارزشمند بود و بعضی بازی های نسبتا ضعیف این چند وقته خودش رو جبران کرد
کاستا هم زیاد کار خاصی نکرد و هنوز داره بد بازی می کنه. حالا بازی باتشوای رو ندیدم که چه جوری بود ولی در کل ترکیب کنته هم خوب بود

پ.ن:
جالبه تی وی ایران هم کلا هیچ شبکه این بازی به این زیبایی رو نداد!
این بازیو نخواستن بدن یا نخریدن در هر صورت دیگه فک کنم کلا از انگلیس تا آخر فصل بازی ندن بهتره چون دیگه چه بازیی از این بهتر می خوان بدن! :دی

Undercover-G
22-04-2017, 21:54
برد فوق العاده ای بود!
یکی از بهترین بازیهایی بود که دیدم از نظر میزان هیجان و زیبایی!
کونته تو این بازی بر خلاف تصور از کاستا و هازاد تو نیمه اول استفاده نکرد که خیلی عجیب بود!
قیافه کاپتان و زوما بعد از گل چهارم بی نظیر بود.
جای تاسف داره که صدا وسیما همچین بازیای رو نشون نمیده.

فینال 6 خرداد هست باید ببینیم که آرسنال میخوریم یا من سیتی.

vahidreza2007
23-04-2017, 00:49
تبریک دوستان بازی فوقالعاده جذاب و عالی بود چلسی خیلی قشنگ بازی کرد و تانهام هم به هم چنین تو فاز حمله فوقالعاده خطرناک بودن و در کل بازی به شدت زیبایی بود در تعجبم چرا بازی بی خاصیتی مثل پاریس در لیگ فرانسه رو اون ساعت نشون داد ولی این بازی رو نه !‌

یه خبر خوش هم اینکه تیم چینی تو تابستان برای کاستا 90 میلیون پوند میده و میشه با پولش گریزمان رو خرید و گذاشت پشت سر لوکاکو یا موراتا !

به شخصه زوج موراتا و گریزمان رو به شدت ترجیح میدم ! سمت راست هم پدرو و سمت چپ هازارد :n04: چه خط حمله ای بشه ! :n04:

میمونه یه وینگ بک چپ خوب و مطمئن که میشه باریکن سابق خودمون برتراند رو برگردوند ! نیاز به خرید یه دفاع وسط خوب و با تجربه علاوه بر برگردوندنه کریستین سن هم به شدت حس میشه !‌

به قول اقا وحید میشه 2-3 تا از بازیکن های قرضی خودمون رو هم برگردونیم

با توجه به علاقه ای که به رسم ترکیب دارم :n02: باز یه ترکیب برم روحم جلا پیدا کنه !:n02:

کورتوا

لوییز ----- کریستین سن ----- رومانیولی :n02:

کانته

برتراند :n02:-----------------ناینگولان :n02: ---------------- موزسس

هازارد -----------موراتا:n02: ------- گریزمان :n02:

بدبختی با این خریدا مثلا ازپیلی و پدرو و الونسو و زوما و کیهیل و مایتچ و فابرگاس بیرون میونند

راستی نمیدونم شما هم موافقید یا نه بگویچ رو هم رد کنیم بره ! هر وقت تو دروازه بوده بزای رو باختیم :n02::n23::n24:

تا ترکیبی دیگر بدرود :n02:

vahidreza2007
23-04-2017, 00:52
چلسی 4-2 تاتنهام؛ آبی ها اولین فینالیست FA CUP چلسی موفق شد با ارائه یک بازی برتر 2-4 تاتنهام را مغلوب کرده و به فینال جام حذفی انگلیس راه پیدا کند.
به گزارش "ورزش سه"، دو مدعی اصلی قهرمانی در لیگ برتر، این بار در نیمه نهایی جام حذفی به مصاف هم رفتند. بازی با برتری چلسی آغاز شد و بعد از تنها گذشت 5 دقیقه این تیم به گل رسید. شاگردان کونته پشت محوطه صاحب یک ضربه ایستگاهی شدند و ویلیان برزیلی با ضربه ای دیدنی موفق شد دروازه هوگو لوریس را باز کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقایقی بعد، باتشوایی در محوطه جریمه تاتنهام صاحب موقعیت شد اما ضربه آرام او در اختیار سنگربان تاتنهام قرار گرفت. اما در دقیقه 18، تاتنهام بر خلاف جریان بازی به گل رسید. با ارسال اریکسن از راست، هری کین موفق شد با قطع توپ دیدنی توپ را به گوشه دروازه کورتوا هدایت کند تا بازی به تساوی کشیده شود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقایق زیادی از بازی به علت تکل خطرناک دله آلی روی پای داوید لوییز و درگیری بازیکنان دو تیم سپری شد. در ادامه، تاتنهام با یک ضربه ایستگاهی صاحب موقعیت شد اما ضربه سر دایر از کنار دروازه به بیرون رفت. در اواخر نیمه اول، چلسی با متوقف شدن موسس در محوطه جریمه صاحب یک ضربه پنالتی شد و ویلیان این بار از فاصله ای نزدیک تر موفق به باز کردن دروازه تاتنهام شد. در ادامه نیز اتفاق خاصی رخ نداد تا نیمه اول با برتری 1-2 چلسی به پایان برسد. بازی در 45 دقیقه دوم با برتری تاتنهام آغاز شد و آنها در دقیقه 51 به گل رسیدند. روی پاس مواج و دیدنی اریکسن در پشت مدافعان چلسی به دله آلی، این ستاره جوان با یک ضربه دیدنی موفق شد دروازه کورتوا را باز کند تا کار باز هم به تساوی کشیده شود.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در دقیقه 60، کونته تصمیم گرفت تا هازارد و کاستا را وارد میدان کند تا در همان 90 دقیقه کار را تمام کند. در دقیقه 65، وانیاما از راه دور اقدام به شوت زدن کرد اما ضربه او راهی به دروازه نیافت.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما در دقیقه 75، چلسی موفق شد توسط ادن هازارد به گل برسد. کرنر چلسی توسط مدافعان تاتنهام دفع شد اما هازارد با حضور به موقع و نواختن ضربه ای دیدنی از پشت محوطه، گل سوم آبی های لندن را به ثمر رساند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما این پایان کار نبود و در دقیقه 80 و با پاس هازارد، نمانا ماتیچ با ضربه ای غیرقابل مهار از پشت محوطه، گل چهارم چلسی را به ثمر رساند. در اواخر بازی و روی ارسال فابرگاس، دیگو کاستا می توانست گل پنجم را به ثمر برساند اما ضربه سر او راهی به دروازه نیافت. در ادامه نیز اتفاق خاصی رخ نداد تا چلسی با برتری 2-4 راهی فینال شود.

vahidreza2007
23-04-2017, 01:09
کونته: فوتبال انگلیس باید به این بازی افتخار کند آنتونیو کونته، سرمربی چلسی، با ابراز خشنودی از پیروزی 4-2 تیمش مقابل تاتنهام، رسیدن به فینال جام حذفی را یک دستاورد بزرگ برای خود دانست.​​​​​​​
به گزارش "ورزش سه"، کونته در اولین فصل حضورش در استمفوردبریج، تیمش را به مدعی اول قهرمانی در لیگ برتر تبدیل کرد و تیمش در جام حذفی با پیروزی مقابل تاتنهام هم به فینال رسید. او به خبرنگاران گفت:" رسیدن به فینال در اولین فصل حضورم در این رقابت ها، دستاورد بزرگی برایم بود. نه تنها برای من، که برای بازیکنانم، باشگاه، کادر فنی ام و هواداران.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر می کنم ما شایسته این پیروزی بود؛ بعد از یک دیدار دشوار مقابل یک تیم بسیار قدرتمند. فکر می کنم با دیدن چنین بازی ای، انگلیس باید به چنین فوتبالی افتخار کند. امروز فوتبال خوبی انجام شد. من در این نیمه دو تیم بسیار قوی دیدم. یک بازی بسیار خوب. نه تنها برای چلسی، بلکه برای تاتنهام. نیمکت نشینی ادن هازارد و دیگو کاستا؟ وقتی به این مقطع از فصل می رسید و می دانید که هر سه روز باید یک بازی سخت انجام دهید، یکی امروز در نیمه نهایی برای رسیدن به فینال و سپس یک دیدار دیگر در روز سه شنبه، آنگاه باید تصمیمات سختی بگیرید و مسئولیت آن را هم بپذیرید. راحت نبود که تصمیم بگیریم که بازی را بدون دو بازیکن مهم شروع کنیم. اما باید مسئولیت این را قبول می کردیم."

پوچتینو: به آنچه شایسته اش بودیم، نرسیدیم مائوریسیو پوچتینو، سرمربی تاتنهام، معتقد است که تیمش می توانست در دیدار امشب مقابل چلسی در نیمه نهایی جام حذفی، به نتیجه بهتری از شکست 4-2 برسد.
به گزارش "ورزش سه"، تاتنهام امشب در حالی مغلوب رقیب همشهری شد که در بیشتر دقایق بازی نمایش بهتری داشت اما پوچتینو تاکید کرد که این نتیجه باعث به هم خوردن تمرکز تیمش در رقابت های لیگ برتر نخواهد شد. او به خبرنگاران گفت:" این اولین حضور من در نیمه نهایی جام حذفی است. گذشته ها، گذشته است. ما همیشه به دنبال پیروزی هستیم و فکر می کنم هر هوادار پروژه ما و روند خوب مان را می شناسد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاثیر این شکست روی نتایج لیگ؟ نه، فکر نمی کنم مهم باشد. ما به راهمان ادامه می دهیم. درست است که بازیکنان امروز خیلی ناراحت هستند اما فردا بار دیگر در تمرینات به سختی تمرین خواهیم کرد. ما باز هم کار می کنیم و روی دیدارهای لیگ برتر و دیدار چهارشنبه مقابل کریستال پالاس تمرکز می کنیم. اگر مانند امروز بازی کنیم، نگرانی ای وجود ندارد. فوتبال امروز چیزی را که شایسته اش بودیم، به ما نداد. می دانم که در فوتبال می توانید خوب بازی کنید اما پیروز نشوید. اما فقط باید کمی ناراحت بود."

vahidreza2007
23-04-2017, 01:13
از شوت بی‌نظیر ماتیچ تا تعویض‌های کونته، نگاهی به واکنش‌ها به پیروزی چلسی در برابر تاتنهام.

طرفداری- چلسی در مرحله نیمه نهایی رقابت‌های جام حذفی انگلستان موفق به حذف تاتنهام شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، در ادامه واکنش‌های توییتری به این دیدار را مرور خواهیم کرد.
▬ بنری برای کونته، هواداران چلسی سرمربی‌شون رو دوست دارند.
▬ و حالا ویلیان برای تات.. نه نه، به تاتنهام گل می‌زنه، یادم نبود چلسی اونو خریده (اشاره به داستان خرید ویلیان توسط چلسی درحالی که انتظار می‌رفت او به تاتنهام بپیوندد.)
▬ حتی یک بازیکن انگلیسی هم در ترکیب ابتدایی چلسی دیده نمیشه.
▬ واو، ویلیان عجب ضربه‌ای زد، دیوانه‌وار بود.
▬ کوستا تو زمین نیست، اما این‌طوری برای گل ویلیان خوشحالی میکنه!
▬ در دفاع از منچستر سیتی بگم براتون، ومبلی پر نشده! درحالی که هواداران چلسی و اسپرز فقط ده مایل باید میومدن تا به این ورزشگاه برسن، اما سیتیزن‌ها باید از مایل‌ها اون‌طرف‌تر بیان.
▬ ویلیان برای اولین‌بار در 174 بازی خودش برای چلسی پنالتی زد.
▬ هری کین با یک ضربه سر بی‌نظیر بازی رو به تساوی کشوند، فوق‌العاده بود.
▬ هری کین در دو فصل گذشته به ترتیب 31 و 28 گل زده و حالا هم تا این‌جا 26 گل زده، عجب بازیکنی!
▬ هری کین نقش چرچیل رو برای تاتنهام بازی می‌کنه.
▬ یک ضربه سر تماشایی از هری کین.
▬ اگر چلسی هری کین و دله آلی رو خریده بود، الان ویتسه آرنهم دو تا مهره هجومی فوق‌العاده داشت.
▬ از اول ژانویه 2015، هری کین در 24 دربی لندن، 21 گل به ثمر رسونده.
▬ آزپلیکوئتا اومدن توپ رو از باتشوایی گرفت و به ویلیان داد تا پنالتی بزنه، درست مثل یک کاپیتان واقعی.
▬ پنالتی چلسی کاملاً احمقانه بود. سون مثل یک دلقک صحنه رو برای تمارض موزس فراهم کرد.
▬ گرفتن این پنالتی موثرترین کاری بود که موزس از زمان اومدنش به چلسی برای تیم انجام داده.
▬ باتشوایی یکی از بهترین بازی‌هاش در پیراهن چلسی رو داره انجام میده. قدرت‌مند و پر توان با موقعیت‌شناسی خوب.
▬ چلسی، نیمه نهایی جام حذفی و یک بازی فوق‌العاده. شما واقعاً شایسته دوگانه هستید.
▬ تاتنهام نیمه اول رو باخت، اما خوش‌شانس بود که دروازه‌بانش رو هنوز داره. لوریس باید به خاطر خطای هند اخراج میشد.
▬ اوه، دله عاشق گل زدن به چلسیه.
▬ توئیتی بین دو نیمه: تاتنهام در نیمه دوم توسط دله آلی به گل می‌رسه، این توئیت رو به یاد داشته باشید!
▬ یک ارسال فوق‌العاده از اریکسن و یک ضربه تمام‌کننده تمیز از آلی.
▬ دله آلی حالا در 90 بازی در تمام رقابت‌ها برای اسپرز، 30 گل به ثمر رسونده.
▬ کونته ویلیان رو جای هازارد بازی داد، 2 گل زد، هازارد رو جای ویلیان اورد، گل پیروزی رو زد، نابغه!
▬ 20 دقیقه حضور در زمین، یک گل و یک پاس گل.
▬ فقط ببینید چقدر فوق‌العاده زده شد این ضربه.
▬ بی‌نقص از ماتیچ.
▬ فقط به صورت زوما زمان تبدیل شدن توپ ماتیچ به گل دقت کنید.

pcforlife
23-04-2017, 08:47
:n19:
شکلک بالا مناسب گل ماتیچه!:n02: + ضربه کاشته دقیقه آخر کین!

vahidreza2007
23-04-2017, 15:06
یه سوال غیر مرتبط بپرسم با توجه به اینکه اکثر دوستان متخصص هستند در هر زمینه ای

دوستان راه و روشی هست بشه ویدیویی که روی گوشی موبایل داریم میبینیم رو بشه کاری کرد رو مونیتور کامپیوتر هم بشه دیدش ؟

من اکثرا فوتبال های پخش نشده از تی وی رو انلاین از موبایل میبینم ولی صحفه کوچیک فاز نمیده و صد البته درسته میشه رو پی سی هم از سایت های مرتبط بازی ها رو انلاین دید ولی کیفیت پخش سرور های موبایل خیلی بهتره

اگر راه و روشی هست بگید ممنون میشم

سوال دوم اینکه برای این سامان 3090 که برای طرفداری از تیم های داخلی هستش با سیم کارت ایرانسل نمیشه شرکت کرد درسته ؟ چون اس ام اس میفرستم ولی جوابی نمیاد

nw_nk
24-04-2017, 16:58
فابرگاس: فقط یک نفر در دنیا بهتر از هازارد است

سسک فابرگاس، ستاره اسپانیایی چلسی به تمجید از هازارد پرداخت و او را یکی از سه بازیکن برتر دنیا دانست.

نمی توان از اوج گیری هازارد در این فصل و تاثیر بی اندازه او در صدرنشینی چلسی در لیگ برتر و نیز فینالیست شدن این تیم در جام حذفی بی تفاوت بود. فوق ستاره بلژیکی دو روز پیش با ورودش به زمین مقابل تاتنهام، تمام معادلات را بر هم زد و در شرایطی که بازی 2-2 پیگیری می شد، با زدن گل سوم، زمینه ساز برتری آبی ها و صعود این تیم به فینال شد. کمی بعد مانیچ هم گل چهارم را زد تا کار تاتنهام تمام شود.

سسک فابرگاس، تنها مسی را بالاتر از هازارد می داند:« هازارد توانایی و هوش بالایی دارد. فقط یک بازیکن بالاتر از او قرار دارد؛ لیونل مسی. هازارد برای رشد و پیشرفت بیشتر، نیاز به خودخواهی و غروری بیش از اینها دارد؛ در این صورت می تواند به هرآنچه که می خواهد برسد. ادن سطح خودش را بالا می برد و ما هم به او کمک می کنیم. او باید مغرورتر باشد؛ طوری که همه بازیکنان درجه یک دنیا هستند و در این صورت غیرقابل مهار می شود.»

Undercover-G
24-04-2017, 20:54
یه سوال غیر مرتبط بپرسم با توجه به اینکه اکثر دوستان متخصص هستند در هر زمینه ای

دوستان راه و روشی هست بشه ویدیویی که روی گوشی موبایل داریم میبینیم رو بشه کاری کرد رو مونیتور کامپیوتر هم بشه دیدش ؟

من اکثرا فوتبال های پخش نشده از تی وی رو انلاین از موبایل میبینم ولی صحفه کوچیک فاز نمیده و صد البته درسته میشه رو پی سی هم از سایت های مرتبط بازی ها رو انلاین دید ولی کیفیت پخش سرور های موبایل خیلی بهتره

اگر راه و روشی هست بگید ممنون میشم

سوال دوم اینکه برای این سامان 3090 که برای طرفداری از تیم های داخلی هستش با سیم کارت ایرانسل نمیشه شرکت کرد درسته ؟ چون اس ام اس میفرستم ولی جوابی نمیاد

آره میشه باید از این دانگلهای EZCast بگیری.

vahidreza2007
26-04-2017, 00:07
تبریک 4-2 بردیم بازی رو تیم بد نبود در مجموع ولی در دفاع باز مشکل داریم :n13:

vahidreza2007
26-04-2017, 01:22
چلسی ۴ - ۲ ساوتهمپتون؛ گام های آخر برای فتح بریتانیا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شاگردان کونته در لندن، پیروزی نسبتا قابل قبولی را پشت سر گذاشتند.

طرفداری- چلسی در حالی به مصاف ساوتهمپتون رفت که تعقیب و گریز این تیم با تاتنهام، بازی را حساس تر از قبل کرده بود. شاگردان کونته بازی را بهتر شروع کردند و سعی کردند خیلی سریع به گل برسند. اتفاقی که رخ داد. در دقیقه ۵ بازی، پاس عمقی فابرگاس به کوستا رسید. وی با معطل کردن مدافعان، به محض اینکه فرصت را مناسب دید توپ را به هازارد داد تا این بازیکن با شوتی زیبا، گل اول چلسی را به ثمر برساند.
در دقیقه ۱۸، توپ گیری کانته و سانتر وی به کوستا رسید و این مهاجم اسپانیایی با ضربی کم، ادن هازارد را در موقعیت تک به تک قرار داد اما وی توپ را با اختلاف به بیرون زد. چلسی بازی را در اختیار داشت اما ناگهان توسط مهمان غافلگیر شد. کرنر ارسالی بر روی دروازه میزبان پس از برخورد با مدافعان این تیم به گابیادینی رسید. مدافع ایتالیایی ضربه خوبی را راهی دروازه کرد اما کورتوا با واکنش بهتر، مانع گلزنی حریف شد. با این حال اوریول رومئو، در ریباند دروازه خالی را باز کرد تا موفق شد در برابر تیم سابقش گلزنی کند.
پس از گل تساوی، چلسی کمی عقب کشید و بازی حالت برابر پیدا کرد. با این حال ساوتهمپتون موقعیت مهمی هم خلق نکرد. با نزدیک شدن به اواخر نیمه اول، آبی پوشان دوباره کنترل توپ و میدان را در اختیار داشتند. در این میان حرکت زیبای انگولو کانته که با دریبل بازیکنان از زمین خودی به محوطه حریف رسید، مورد توجه تماشاگران قرار گرفت. در دقیقه ۴۵، سانتر ارسالی کانته را مارکوس آلونسوی جلو کشیده با ضربه سر به میانِ محوطه جریمه فرستاد تا گری کیهیل با ضربه سر، برای دومین بار دروازه فورستر را باز کند. نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید.
چلسی نیمه دوم را هم بهتر آغاز کرد و خیلی زود هم به گل سوم رسید. فرار ادن هازارد از سمت راست با پاس وی به سسک فابرگاس همراه بود. بازیساز اسپانیایی توپ را به داخل محوطه سانتر کرد و دیگو کوستا پس از نیمه اولی ناامید کننده، با ضربه سر توپ را وارد دروازه کرد تا دوباره تاثیر خود را در بازی بگذارد. دوباره بازی کمی متعادل دنبال شد.
در دقیقه ۶۸، کرنر ارسالی دوباره گابیادینی را در موقعیتی ایده آل قرار داد اما وی توپ را به بیرون زد. در دقیقه ۷۰، فرار هازارد و پاس وی به کوستا در نهایت نتیجه ای نداشت. دو دقیقه بعد، ماتیچ نتوانست در لحظات آخر هم تیمی هایش را صاحب فرصت مناسب کند. در دقیقه ۸۰، ضدحمله سریع هازارد، کانته را در موقعیت تک به تک قرار داد اما فورستر با واکنشی عالی مانع گل چهارم حریف شد.
چلسی با پدرو در دقیقه ۸۵ موقعیت مهمی را از دست داد. آمدن کاپیتان جان تری به زمین همه را هیجان زده کرد. تری در زمان ورود، کونته را برای لحظاتی در آغوش گرفت. در دقیقه ۸۸، دیگو کوستا خودش پایه گذار گل چهارم شد. او در ابتدا با ادن هازارد و سپس با پدرو یک دو کرد تا در موقعیت تک به تک قرار بگیرد و توپ را به گوشه دروازه برساند. دیگو کوستا یکی از زیباترین گل های فصل لیگ برتر را به ثمر رساند. در لحظات پایانی بازی در دقیقه ۹۳، رایان برتراند سانتر ارسالی را روی سر دیگو کوستا به گل تبدیل کرد اما شادی نکرد تا او هم در برابر تیم سابقش گلزنی کند. بازی در نهایت با همین نتیجه به پایان رسید.

ترکیب دو تیم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آمار بازی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidgame
26-04-2017, 10:34
خب برد خوبی بود و یه قدم دیگه به قهرمانی نزدیک شدیم
کاستا بعد مدت ها گل زد و خیلی هم موثر بود و امیدوارم تا آخر فصل هم همین جوری کار کنه
فقط مشکل اینه که گل زیاد می خوریم و کلا کلین شیت و اینا تعطیل شده!
دفاع وسط ها خوبن ولی کلا کار تیمی دفاعی شاید یکمی ضعیفتر شده و فصل بعدی باید روی این کار کرد

امشب امیدوارم کریستال پالاس حداقل یه مساوی از تاتنهام بگیره
یعنی اونا هم چلسی هم لیورپول رو خارج از خونه بردن بعد توی خونه نتونن یه مساوی از تاتنهام بگیرن دیگه خیلی نامردیه!
این نتیجه برا ما خیلی مهمه چون هفته دیگه ما با اورتون بازی داریم که فک کنم نتونیم ببریم و تاتنهام اگه این دو بازیشو ببره دیگه یه قدمی ما می رسه
ولی اگه مساوی بشه دیگه یه حاشیه امنیت داریم و قهرمانی دیگه خیلی نزدیک میشه

با توجه به علاقه ای که به رسم ترکیب دارم :n02: باز یه ترکیب برم روحم جلا پیدا کنه !:n02:

کورتوا

لوییز ----- کریستین سن ----- رومانیولی :n02:

کانته

برتراند :n02:-----------------ناینگولان :n02: ---------------- موزسس

هازارد -----------موراتا:n02: ------- گریزمان :n02:

یعنی کیهیل و آزپلی بیرون باشن؟! خیلی بعیده :دی
کیهیل این فصل توی تیم منتخب لیگ برتر هم اومد و کاپیتان اول تیم هست و فعلا خوبه همین طور آزپلی هم خیلی موثره
به نظر من رومانیولی رو که مطمئنا نمی خوایم چون خودمون سه تا استعداد جوون مثل کریستنسن ، زوما و آکه داریم که می تونیم اونا رو بازی بدیم
دفاع وسط شاید خیلی اولویت نباشه ولی اگه یکی مثل بونوچی یا کولیبالی بگیریم باز آره خوبه و در اونصورت میشه مثلا آکه رو باز قرضی داد رفت
شاید فصل بعدی بهتر باشه آژپلی بعضی بازی ها جای موزس بازی کنه و از اونور یه دفاع وسط اضافه بشه و ترکیب کمی از نظر دفاع هم بهتر میشه

در مورد خط حمله اگه بتونیم لوکاکو و سانچز رو بگیریم بهتر از این ترکیبه چون گریزمن به سیستم ما نمی خوره و بیشتر مهاجم دومه تا وینگر
سانچز رو ظاهرا آرسنال به رقیب نمیده و شاید باید به فکر یه وینگر تاپ دیگه باشیم

nw_nk
26-04-2017, 20:19
گزارش: فابرگاس و شکستن رکورد فرانک لمپارد

سسک فابرگاس حالا پس از رایان گیگز، سلطان پاس گل در تاریخ لیگ برتر انگلیس است.

ستاره اسپانیایی چندی پیش توانست به رکورد 100 پاس گل در لیگ برتر دست یافته و پس از گیگز و لمپارد در جایگاه سوم قرار بگیرد.

او شب گذشته برابر ساوتهمپتون توانست رکورد خود را ترقی داده و با 103 پاس گل، از لمپارد پیشی بگیرد. او این رکورد را با پیراهن تیم های آرسنال و چلسی کسب کرده است. فابرگاس البته راه درازی برای رسیدن به گیگز در پیش دارد.

vahidreza2007
27-04-2017, 12:28
خب برد خوبی بود و یه قدم دیگه به قهرمانی نزدیک شدیم
کاستا بعد مدت ها گل زد و خیلی هم موثر بود و امیدوارم تا آخر فصل هم همین جوری کار کنه
فقط مشکل اینه که گل زیاد می خوریم و کلا کلین شیت و اینا تعطیل شده!
دفاع وسط ها خوبن ولی کلا کار تیمی دفاعی شاید یکمی ضعیفتر شده و فصل بعدی باید روی این کار کرد

امشب امیدوارم کریستال پالاس حداقل یه مساوی از تاتنهام بگیره
یعنی اونا هم چلسی هم لیورپول رو خارج از خونه بردن بعد توی خونه نتونن یه مساوی از تاتنهام بگیرن دیگه خیلی نامردیه!
این نتیجه برا ما خیلی مهمه چون هفته دیگه ما با اورتون بازی داریم که فک کنم نتونیم ببریم و تاتنهام اگه این دو بازیشو ببره دیگه یه قدمی ما می رسه
ولی اگه مساوی بشه دیگه یه حاشیه امنیت داریم و قهرمانی دیگه خیلی نزدیک میشه

یعنی کیهیل و آزپلی بیرون باشن؟! خیلی بعیده :دی
کیهیل این فصل توی تیم منتخب لیگ برتر هم اومد و کاپیتان اول تیم هست و فعلا خوبه همین طور آزپلی هم خیلی موثره
به نظر من رومانیولی رو که مطمئنا نمی خوایم چون خودمون سه تا استعداد جوون مثل کریستنسن ، زوما و آکه داریم که می تونیم اونا رو بازی بدیم
دفاع وسط شاید خیلی اولویت نباشه ولی اگه یکی مثل بونوچی یا کولیبالی بگیریم باز آره خوبه و در اونصورت میشه مثلا آکه رو باز قرضی داد رفت
شاید فصل بعدی بهتر باشه آژپلی بعضی بازی ها جای موزس بازی کنه و از اونور یه دفاع وسط اضافه بشه و ترکیب کمی از نظر دفاع هم بهتر میشه

در مورد خط حمله اگه بتونیم لوکاکو و سانچز رو بگیریم بهتر از این ترکیبه چون گریزمن به سیستم ما نمی خوره و بیشتر مهاجم دومه تا وینگر
سانچز رو ظاهرا آرسنال به رقیب نمیده و شاید باید به فکر یه وینگر تاپ دیگه باشیم

تاتنهام داره پا به پای ما میاد ! نباید ریسک کنیم و همه بازی هامونرو اگر شده تنها با یه گل ببریم

در مورد کیهیل و ازپیلی هم موافقم ولی کیهیل اونقدر ها هم مطئن نیست به جاش دفاع خوب مثل کولیبالی باشه خیلی بهتره یا مثلا همین رومانیولی فوقالعاده اینده داره و میتونه سالها بیمه کنه دفاعمون رو !

ازپیلی هم اره میتونه چرخشی با موزسس کار کنه ‌!

تو خط حمله به شخصه موراتا رو به لوکاکو ترجیح میدم لوکاکو جلو تیم های بازرگ رسما افت میکنه و از طرفی هم ادابازی زیاد داره !:n02: ولی موراتا مظلومه بزن تو سرش نونش رو بگیر :n02: صداش در نمیاد ! از طرفی هم فوقالعاده چارچوب شناسه و گلزن !‌

از طرفی به شخصه بازی گریزمان رو دوست دارم و اصلا با اومدن سانچز پا به سن گذاشته موافق نیستم ! ما اگر بتونیم به جای این دو تا کارسکو رو بگیریم برای اون نقطه از هر دوی اینا بهتره برامون !

راستی الان تیم موناکو لقمه اماده ای خوبیه برامون که 2-3 تا بازیکن خوب ازشون بکنیم ! امباپه - لمار - برناردو سیلوا - باکایوکو - سیدیبه ! همشون میتونند به دردمون بخورنند حتی فالکائو برای روی نیمکت :n02: کسی نیست بهش بگه لامصب فقط برای ما خار داشت :n09: الان هر هفته اون طرف سوپر گل میزنه برای موناکو :n19:

vahidreza2007
30-04-2017, 18:33
تبریک یه برد خیلی خوب رو با یه بازی خیلی خوب به دست اوردیم و تقریبا قهرمانیمون رو قطعی کردیم البته اگر امروز ارسنال بتونه تاتنهام رو بزنه دیگه میشه گفت قهرمانیم

همه بازیکن ها به جز کاستا که هوس چین زده به سرش و امیدوارم با یه قیمت خوب 90 میلیونی تشریفش رو ببره خوب بودن . موزسس و هازارد و سوپر پدرو و لوییز و بقیه دوستان خوب بودن انصافا !

ابرامویچ کمی عاقل باشه این تیم رو تقویت میکنه به خوبی و میره برای قهرمانی تو اروپا ~ این تیم پتانسیلش رو داره خداییش ! فقط نیاز به تقویت داره !

در هر صورت این بازی سخت ترین بازیمون بود و بقیه باز یها زیاد مشکل نیست و میشه به امتیاز کامل اونا چشم داشت

vahidreza2007
30-04-2017, 18:35
پیروزی پر گل چلسی در زمین اورتون چلسی به لطف پیروزی 0-3 در زمین اورتون، یک گام دیگر به قهرمانی لیگ برتر انگلیس نزدیک شد.
به گزارش "ورزش سه"، چلسی که به شدت خطر تاتنهام را در راه کسب عنوان قهرمانی حس می کرد؛ برای حفظ صدرنشینی به خانه اورتون آمده بود. آبی های بندر لیورپول هم با 58 امتیاز در رده هفتم جای داشتند و امیدوار به کسب سهمیه لیگ اروپا. بازی بسیار طوفانی آغاز شد. دقیقه 2، کالورت لاوین روی پاس بارکلی صاحب موقعیت بسیار خوب در منطقه چپ شد و ضربه او به تیر دروازه چلسی برخورد کرد اما لوکاکو و بارکلی نتوانستند در ریباند کار را تمام کنند.
بلافاصله گری کیهیل حمله اورتونی ها را پاسخ گفت و ضربه او تنها با واکنش عالی گلر اورتون راهی به دروازه پیدا نکرد. چلسی دقیقه 11 نیز تا آستانه گلزنی پیش رفت اما هازارد که با پاس خوب کاستا در موقعیت گل قرار گرفته بود، نتوانست از این بخت استفاده کند. در ادامه، بازی دچار افت شد و بیشتر شاهد حملات پراکنده دو تیم بودیم. چند ضربه کاشته و کرنر تقریبا خطرناک، عمده صحنه های خطرناک در نیمه اول بودند و در نهایت دو تیم با تساوی بدون گل راهی رختکن شدند. نیمه دوم اورتون کار را بهتر شروع کرد اما دفاع بسته چلسی اجازه خلق موقعیت جدی روی دروازه این تیم را نمی داد. تنها یک بار انر والنسیا با گذر از مدافع مستقیم خود وارد محوطه جریمه چلسی شد ولی خودخواهانه به توپ ضربه زد تا بخت مناسبی برای میزبان از دست برود.
دقیقه 66 سرانجام شاهد به ثمر رسیدن گل در بازی بودیم و این گل سهم چلسی بود. پدرو پشت محوطه جریمه اورتون صاحب توپ شد و با چرخشی عالی و ضربه پای چپ استثنایی توپ را به طاق دروازه چسباند تا چلسی 0-1 پیش بیفتد.
اورتون پس از پذیرش گل یکپارچه حمله شد اما بر خلاف جریان بازی، این چلسی بود که یک بار دیگر به گل رسید. کاشته هازارد از سمت چپ زمین را گلر اورتون برگشت داد ولی در دهانه دروازه این کیهیل بود که از ریباند استفاده کرد و گل دوم را به ثمر رساند. چلسی دقیقه 86 به یک گل دیگر هم دست یافت. پاس آلونسو به فابرگاس رسید و او هم به یک پاس به عقب عالی، ویلیان را درون محوطه جریمه صاحب توپ کرد تا با ضربه این ستاره برزیلی، حساب کار 0-3 شود. در نهایت این بازی با برتری 0-3 چلسی خاتمه یافت تا فاصله این تیم با تاتنهام رده دومی موقتا به 7 امتیاز افزایش یابد.

vahidgame
30-04-2017, 19:11
عجب بردیم داشتیم و چه کردیم امروز! :دی
من راستش به مساوی هم راضی بودم چون اورتون توی زمین خودش خیلی عالیه و چلسی هم اکثرا اینجا نتیجه نگرفته
نیمه دوم رو دیدم واقعا خوب بودیم و اصلا اورتون حمله خاصی نداشت
گل پدرو هم از اون گل های خیلی قشنگ بود که شاید مهمترین گل فصلشه
بعدش هم گل دوم دیگه کارو تموم کرد و گل سوم هم جالبه فابرگاس و ویلیان که تا اومدن با همکاریشون زده شد

تاتنهام داره پا به پای ما میاد ! نباید ریسک کنیم و همه بازی هامونرو اگر شده تنها با یه گل ببریم
آره جالبه این کریستال پالاس توی خونه حریفا هم حتی چند تا بازی حساسشو برده بود ولی الان دو تا بازیه که توی خونه باخته و به تاتنهام هم راحت باختن!
البته تقصیر خودمون بود که نباید توی خونه به همچین تیمایی ببازیم ولی فک کنم همین بازی اورتون اونو جبران کرد
چون بازی هایی مثل منچستر و اورتون خارج از خونه جزو بازی های سخت فصله و حتی مساوی هم نتیجه خوبه و حتی باخت هم باز قابل قبوله تا اینکه یه بازی نسبتا آسون رو توی خونه ببازی...

این برد دیگه فک کنم حکم قهرمانی داشت یعنی اگه آرسنال امروز بتونه حداقل یه مساوی از تاتنهام بگیره دیگه مطمئنا قهرمانی دیگه خیلی راحته
حتی بدون در نظر گرفتن نتایج تاتنهام هم از 4 تا بازی باقی مونده که 3 تا بازیش توی خونه ست رو ببریم صد در صد قهرمانیم
فک کنم یکمی استرس این هفته ها کم شد و من خودم می ترسیدم مثلا این هفته مساوی کنیم و مثلا تاتنهام به یه امتیازی ما برسه!
دیگه قهرمانی راحت دست خودمونه و حالا تاتنهام منچستر و آرسنال هم ببره عیب نداره :دی

vahidreza2007
01-05-2017, 00:44
کونته: برای بردن به اندازه کافی صبور بودیم آنتونینو کونته، سرمربی ایتالیایی چلسی در مورد پیروزی شیرین تیمش برابر اورتون صحبت کرد.​​​​​​​

به گزارش "ورزش سه"، ساعتی پیش آبی های لندن با 3 گل از سد اوتون گذر کردند تا گام بلندی برای قهرمانی در فصل جاری لیگ برتر بردارند. کونته گفت: "اورتون تیم قدرتمندی است که به خوبی خود را برای این دیدار آماده کرده بود پس ما باید از شکست این تیم خوشحال باشیم. ما در جریان برای زدن ضربه در بهترین زمان ممکن به اندازه کافی صبور بودیم پس از نظر من سزاوار بردن بودیم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در چنین دیدارهایی از دست دادن تعادل و در نتیجه جریان بازی به راحتی رخ می دهد. برای همین در بین نیمه از بازیکنانم خواستم که آرامش خود را حفظ کنند و در نیمه دوم بود که ما ابتدا با گل دیدنی پدرو پیش افتادیم و گل های بعدی نیز فرا رسید. این نتیجه به ما اعتماد به نفس زیادی داد و حالا زمان آن فرا رسیده که خود را برای قسمت نهایی آماده کنیم. اگر در بازی بعدی برابر میدلزبورو پیروز نشویم برد امروز هیچ ارزشی ندارد و ما باید مرحله به مرحله پیش برویم. فکر نمی کنم مصدومیت داوید لوییز نیز جدی باشد و احتمالا قادر خواهیم بود در بازی بعدی از وی استفاده کنیم."

vahidreza2007
01-05-2017, 00:47
کومان: یکی از دشوارترین کارهای ممکن، ایجاد موقعیت گلزنی مقابل چلسی است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کومان به تمجید از نمایش حریف به خصوص در فاز تهاجمی پرداخت.

طرفداری - رونالد کومان، سرمربی اورتون پس از شکست سنگین تیمش مقابل چلسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ضمن اعتراف به برتری حریف و شایستگی آنها برای برد از فاکتور تجربه به عنوان یکی از دلایل شکست تیمش نام برد. به گزارش liverpoolecho، اورتون هم مغلوب شاگردان آنتونیو کونته شد. در دیداری که تا دقیقه 65 علی‌رغم چند موقعیت خوب، گلی در پی نداشت تا پدرو با یک گل دیدنی قفل دروازه‌ها را باز کند. همان گل سرآغازی بود بر افزایش اختلاف دو تیم و گری کیهیل و ویلیان با زدن گل‌های بعدی، یک پیروزی قاطع دیگر را برای آبی پوش‌های لندن به ارمغان آوردند. کومان پس از این شکست به خبرنگاران گفت:
تفاوت دو تیم، تجربه بیشتر حریف بود. ما چند بازیکن جوان در ترکیبمان داریم. 5-6 بازیکن را هم در اختیار نداشتیم و اشنایدرلین را هم از دست دادیم که خیلی برایمان گران تمام شد. بازی را خوب شروع کردیم. بد شانس هم بودیم که به تیرک کوبیدیم. گرچه معتقدم در مالکیت توپ اشتباهاتی داشتیم که چلسی را بسیار زهردار نشان می‌داد. تا پیش از اینکه گل بخوریم خوب بودیم و پس از آن کارمان برای ایجاد شانس‌های مسلم گلزنی خیلی سخت شد. چون چلسی تیمی‌ست که اگر ذره‌ای فضا به دست بیاورد، بازی را خواهد کشت.
گل سوم، نشانگر کیفیت بالای خط حمله حریف بود اما شاید لیاقتمان شکست آن هم با این اختلاف نبود. حرفی نیست. چلسی نشان داد که تیم بهتر میدان است. با مقایسه کیفیت خط حمله دو تیم می‌توانید به دلیل اختلاف ایجاد شده پی ببرید. یکی از دشوارترین کارهای ممکن، ایجاد شانس گلزنی مقابل چلسی است. بازی کردن مقابل سیستم کنونی چلسی واقعا کار دشواری‌ست. چلسی منتظر می‌ماند و بسیار صبور و متمرکز بازی می‌کند. شاید انها در نیمه اول هم دو شانس خوب گلزنی را از دست دادند اما چلسی آنقدر باکیفیت است که بدون داشتن موقعیت‌های گل زیاد هم می‌تواند پیروز شود.

jack82
02-05-2017, 00:49
با کمی تاخیر برد بسیار ارزشمندو تبریک میگم به دوستان واقعا یکی از ترسناکترین بازیای فصل رو با برد پشت سر گذاشتیم و الان تقریبا قهرمانی تو مشتمونه.ده هفته پیش چی فکر میکردیم چی شد من به شخصه فکر میکردم چهار هفته به پایان جشن قهرمانی میگیریم ولی این تاتنهام باور نکردنی عجیب اوضاع رو پیچیده کرد الانم فکر کنم نه یا ده بازی رو پشت سر هم بردن باز خدا شکر حواسمون رو جمع کردیم و دیگه سوتی ندادیم.
فکر میکنم بیشتر از هر وقت دیگه ای دو گانه تو مشتمونه.این طرف سه بازی خانگی داریم که حداقل رو کاغذ اسونن اون طرفم با ارسانی بازی داریم که این فصل نشانی از تیم مقتدر نداره.همه چیز دست خودمونه والبته کار اصلی انجام شده فقط گام اخر مونده.
این فصل رو باید با دو گانه تموم کنیم و برا فصل بعد به فکر یک مهاجم شس دانگ باشیم و از شر این کاستای..... خلاص بشیم یه هافبک هجومی و یک دفاع وسط مطمعن شدیدا نیازمندیم و از همه مهمتر حفظ ازار هستش.
در اخر هر نتیجه ای حاصل بشه با اوضاع سال گذشته باید به کنته و تیمش خسته نباشید گفت و اقعا کارش عالی بوده تا الان.امیدوارم سالها تو تیممون بمونه و بدرخشه.

vahidreza2007
04-05-2017, 16:19
:n02:خبر دارم اونم چه خبری در حد تیم ملی :n02:

کاستا پیش قراردادش رو با تیم چینی بسته و از این انتقال 90 میلیون یورو خالص و نقد گیر چلسی میاد خدا رو شکر هم از شر کاستا راحت میشیم ( البته درسته مقاطعی از فصل خوب بود برامون ) هم پول خرید یه فوق ستاره برای خط حمله بودن صرف یک ریال از بودجه تیم در اومد !

شخصا امیدوارم برن سراغ کیلیان امباپه این بشر فوقالعاده اینده دار و تکنیکی و سرعتی و گلزنه ! یعنی کاملا مناسب چلسی ساخته شده !

اگر نشد اوبامیانگ از دورتمند و موراتا و بلوتی و لوکاکو و در اخر سانچز که البته امیدوارم این نیاد جز گزینه هامون هستش ! اولویت شخص خودم هم به همین ترتیبی هستش که نوشتم

برای دفاع هم کونته میخواد زوما رو قرض بده که به نظرم بهترین تصمیم هستش چون زوما نیاز به بازی داره تا خودش رو دوباره پیدا کنه و میتونه یک یا دو سال دیگه برگرده به تیم

کریستن سن هم بر میگرده به چلسی ! برای دفاع هم ون دیگ از ساوتهمپتن قراره خریداری بشه که فکر کنم زوما رو در این ترنسفر دخالت بدن به شکل قرضی !

به شخصه خط دفاعی با حضور لوییز --- ون دیک --- کریستن سن رو عالی میدونم برای فصل بعد و کیهیل و اکه هم میتونند نیمکت نشین اینا باشن

ما فقط بتونیم یه دفاع چپ عالی که به نظرم همین برتراند خودمون یا رودریگز رو بخریم و یه هافبک وسط خوب مثل ناینگولان اضافه کنیم به تیم میتونیم جز مدعی های فصل بعد اروپا باشیم

راستی با توجه به حذف احتمالی موناکو بهترین موقعیت هستش از این تیم چند تا بازیکن بکنیم ! لمار - برناردو سیلوا - باکایوکو - امباپه و سیدیبه میتونند گزینه های خوبی برامون باشن !

همچنین فابرگاس هم قرار شده قراردادش رو تمدید کنه و موندنی میشه که خیلی عالی شد چون فصل بعد چلسی تو چند جناح باید بجنگه و تیم به بازیکن های جانشین برای پست های مختلف نیاز داره

پ. ن : درامد هفتگی و سالانه کاستا دیوانه کننده است !!!!!!!:n19: 600 هزار پوند ! سالی حدود 30 میلیون یورو !

vahidreza2007
04-05-2017, 16:33
تا یادم نرفته هازادم قراردادش رو 5 ساله تمدید میکنه با حقوق هفتگی 300 هزار پوند که خبر خوبی میتونه باشه !

کورتوا هم قراره قردادش رو 5 ساله تمدید کنه اونم با افزایش حقوق هفتگی !

فابرگاسم که قراره تمدید کنه

کاستا هم رفتنیه ! از هافبک هامون فکر کنم یه نفر رفتنی باشه با توجه به احتمال خرید باکایوکو ! شاید ماتیچ بره !

تری هم قراردادش تمدید نمیشه و رفتنیه

زوما هم قرضی میره

شبکه اسپانیایی کادناسر خبر داد : توافق شخصی دیگو کاستا با تیانجین چین . مبلغ انتقال 90 میلیون یورو و دست مزد هفتگی 600 هزار پوند !

کونته تصمیمش را در مورد جدایی قرضی زوما از چلسی در تابستان پیش رو گرفته است . کریستینسن ، کولیبالی و فن دایک گزینه های احتمالی چلسی در خط دفاعی هستند . (تلگراف)

چلسی پس از به توافق رسیدن با ادن هازارد این بار در آستانه تمدید قرارداد تیبو کورتوا است . دستمزد کنونی کورتوا 120هزار پوند در هفته است که احتمالا افزایش پیدا خواهد کرد .

رسمى: ادن هازارد قرارداد جديد 5 ساله و دستمزد 300 هزار پوند در هفته را با چلسى امضا خواهد کرد (GOAL)

به گزارش چلسی نیوز و به نقل از ESPN : چلسی در صدد است تا قرار داد بازیکن 19 ساله و مستعد تیمش را تمدید کند .

چندی پیش شایعاتی مربوط به جدایی تامی ابراهام از چلسی و پیوستنش به تیم هایی نظیر لستر به گوش می رسد اما به نظر سران چلسی قصد حفظ این بازیکن دارند . آبراهام که که به صورت قرضی در بریستول سیتی توپ می زند این فصل در تمامی رقابت موفق به زدن 26 گل برای این تیم شده است و در فرم فوق العاده ای به سر می برد و این شانس را دارد که در فصل بعد آنتونیو کونته او را به چلسی بازگرداند .

از باشگاه خبر می رسد که فابرگاس در آستانه تمدید قرارداد خود با چلسی تا سال 2020 قرار دارد . سسک در صورت پذیرفتن این پیشنهاد 150000پوند در هفته حقوق دریافت می کند .
تيانيجين چين مطمئن است كه آنها با دیگو كاستا در تابستان پيش رو قرارداد امضا خواهند كرد.

مالك آنها، شو يوهوي به رسانه هاي چيني گفته كه مطمئن است دو يا سه ستاره جذب خواهد كرد. [اسکای]

vahidreza2007
04-05-2017, 16:48
تیم بعدی دیگو کاستا مشخص شد دیگو کاستا فصل بعد در چلسی حضور نخواهد داشت و راهی فوتبال چین می شود!
به گزارش "ورزش سه"، پس از اینکه قرار ملاقات کاستا و مدیر برنامه های مشهورش «ژرژ مندس» با مدیران یک باشگاه چینی لو رفت، شب گذشته کادنا سر ادعا کرد که 4 مسئول چینی که با کاستا ملاقات کرده بودند، از مدیران باشگاه تیان جین چین هستند؛ تیمی که هدایتش بر عهده کاناوارو است و ستاره های چون پاتو و اکسل ویتسل را در اختیار دارد.
طق ادعای این منبع معتبر اسپانیایی، کاستا با تیان جین پیش قراردادی امضا کرده و سالانه 30 میلیون یورو خالص نیز دریافت خواهد کرد. چلسی هم از این انتقال 90 میلیون یورو سود خواهد برد. کاستا سومین فصل حضور در چلسی را پشت سر می گذارد و در 116 بازی برای آبی های لندنی، 56 گل نیز به ثمر رسانده است.

Undercover-G
06-05-2017, 00:29
وستهم 1 - 0 تاتنهام

همونطور که انتظار میرفت بلاخره تاتنهام نتونست امشب وستهام رو بیرون از خونه ببره و بازی رو یک هیچ باخت و همون روزنه کوچیک امیدشون برای رسیدن به ما از بین رفت. :n08:

تازه بازی با منچستر و لستر هم مونده که انتظار میره تو این بازیها هم امتیاز بده.

jack82
06-05-2017, 00:29
خوب خدارو شکر بالخزه ترمز تاتنهام کشیده شد.از الان قهرمانیمون رو پیشاپیش تبریک میگم.به امید کسب دوگانه که واقعا شایستگیش رو داریم.
ولی خدا وکیلی چه استرسی وارد کرد این تاتنهام دم وستهم گرم خیالمون راحت کرد.

vahidgame
07-05-2017, 12:43
خب بالاخره تاتنهام دیگه روند بردای پشت سر همش تموم شد
هر چند هفته قبل که ما اورتون رو بردیم کلا تا قهرمانی فاصله زیاد نداشتیم چون سه تا بازی نسبتا آسون توی خونه رو فقط باید می بردیم و بازی خارج از خونه رو حتی می باختیم
ولی الان دیگه کارمون راحتر شد و عملا دیگه قهرمانی خیلی نزدیک شده و دیگه تاتنهام شانس خاصی نداره

دیگه باید تموم تلاشمون رو کنیم که فصل رو با دو گانه تموم کنیم
فک کنم یکی دو بازی آخر میشه ترکیب دوم گذاشت و بازیکنایی بازی کنن که کمتر این فصل بازی کردن و برای فینال جام حذفی هم بازیکنای اصلی استراحت کنن
البته یه نکته اینکه فردا مقابل میدلزبورو باید دقت کنیم چون یه تیم دفاعیه و هنوز روی کاغذ هم شانس سقوط نکردن یکمی داره

vahidreza2007
09-05-2017, 13:30
تبریک بابت برد و رسیدن به یک قدمی قهرمنی در لیگی که به واقع سخترین و جذابترین لیگ دنیاست و قهرمانی در اون واقعا ارزش خیلی بالایی داره

دیشب چلسی خیلی مخوف بازی میکرد و همه بازیکن ها خیلی خوب بودن یعنی فراتر از حد !

دیشب فابرگاس نظر منو در مورد خودش قشنگ برگردوند من فکر میکردم بفروشیمش بهتره ولی الان میگم حداقل 2 سال دیگه باید بمونه این بشر فوقالعاده است !

همین نظر رو در مورد ماتیچ داشتم ولی ماتیچ هم داره فوقالعاده بازی میکنه !

دوستان با برد بازی بعدی قهرمانیمون حتمی میشه و قهرمان میشیم البته امیدوارم قهرمانی رو تو زمین خودمون جشن بگیریم

اوه اوه تا یادم نرفته این الونسو داره چیکار میکنه !!!:n19: لامصب یه جورایی هم بودنشون برا ادم یه جوری میاد هم نبودنش ! دو دلم مثلا کسی بیاد جاشو بگیره یا خودش بمونه و همین طوری عالی بازی کنه !‌دیشب فوقالعاده بود و یه شوت مخوف زد که حیف شد گل نشد .

vahidreza2007
09-05-2017, 13:32
رسیدن دیگو کاستا با رکورد هاسلبنک و دروگبا دیگو کاستا، مهاجم اسپانیایی چلسی، با گلزنی در دیدار مقابل میدلزبورو، تعداد گل هایش در لیگ برتر را برای دومین بار به 20 رساند و در کنار جمی فلوید هاسلبنک و دیدیه دروگبا قرار گرفت.​​​​​​​
به گزارش "ورزش سه"، در دقیقه 23 دیدار امشب بود که کاستا موفق شد دروازه حریف را باز کند و به سومین بازیکن چلسی تبدیل شود که برای بیش از یک فصل، 20 گل یا بیشتر وارد دروازه حریفان کردند؛ رکوردی که پیش از این فقط هاسلبک و دروگبا به آن رسیده بودند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کاستا در اولین فصل حضورش در چلسی هم موفق شده بود 20 بار دروازه حریفان را باز کند اما فصل گذشته تنها 12 بار در لیگ برتر موفق به گلزنی شده بود. کاستا که با این 20 گل، نقش مهمی در نزدیک شدن چلسی به دومین قهرمانی در سه فصل اخیر دارد، در جدول بهترین گلزنان لیگ برتر پشت سر هری کین (21 گل) و روملو لوکاکو (24 گل) قرار دارد.

vahidreza2007
09-05-2017, 13:35
چلسی 3-0 میدلزبورو: یک قدم تا قهرمانی چلسی در دیداری خانگی موفق شد با نتیجه 3-0 میدلزبورو را شکست دهد تا اکنون برای قهرمانی، تنها به یک برد دیگر نیاز داشته باشد.
به گزارش "ورزش سه"، شاگردان آنتونیو کونته که با توجه به شکست این هفته تاتنهام، با روحیه ای بالا مقابل حریف قعر جدولی شان قرار گرفتند، کار سختی نداشتند و در نهایت به یک پیروزی پر گل رسیدند. چلسی با پیروزی در دیدار بعدی می تواند قهرمانی اش در رقابت های این فصل لیگ برتر را قطعی کند؛ در حالی که میدلزبورو با این باخت به رقابت های چمپیونشیپ سقوط کرد. چلسی بازی را هجومی آغاز کرد و تنها دو دقیقه از بازی سپری شده بود که می توانست به گل اول برسد اما واکنش خوب دروازه میدلزبورو روی ضربه سسک فابرگاس باعث شد تا توپ به تیر دروازه برخورد کند. برتری چلسی ادامه داشت و بازیکنان این تیم توپ و میدان را در اختیار داشتند اما نمی توانستند موقعیت چندانی ایجاد کنند. در دقیقه 17 این فابرگاس بود که بار دیگر صاحب یک موقعیت خوب شد اما ضربه او از کنار دروازه به بیرون رفت. فشار حملات آبی ها سرانجام در دقیقه 23 به نتیجه رسید و دیگو کاستا حساب کار را 1-0 کرد. روی پاس عمقی عالی از سسک فابرگاس بود که دیگو کاستا با دروازه بان حریف تک به تک شد و با یک بغل پای ساده، توپ را از بین پاهای او عبور داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از این گل بازی تا اندازه ای متعادل شد و تیم میهمان هم یکی دو موقعیت نصفه و نیمه روی دروازه چلسی ایجاد کرد اما این آبی ها بودند که در دقیقه 34 به گل دوم رسیدند. این بار سزار آزپلیکوئتا بود که در نقش گلساز ظاهر شد و پاس نه چندان خوب او را مارکوس آلونسو از زاویه بسته وارد دروازه کرد. این بار هم توپ از بین پاهای دروازه بان میدلزبورو عبور کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برتری آبی ها ادامه داشت و این تیم می توانست در همان نیمه اول به گل های بعدی برسد اما این اتفاق رخ نداد و چلسی با برتری 2-0 به رختکن رفت. تیم میزبان نیمه دوم را هم بهتر از حریف آغاز کرد وضربه پدرو در دقیقه 46 به تیر دروازه برخورد کرد. حملات پردامنه و خطرناک چلسی ادامه داشت و بازیکنان این تیم موقعیت های شان را یکی بعد از دیگری از دست می دادند تا اینکه در دقیقه 64، نمانیا ماتیچ اختلاف را به سه گل افزایش داد. روی حرکت خوب هازارد و پاس سسک فابرگاس بود که ماتیچ صاحب موقعیت شد و با یک ضربه خوب، کار را تمام کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از این گل بازی تا اندازه ای متعادل شد و هر دو تیم صاحب موقعیت هایی شدند اما نتوانستند از آنها استفاده کنند تا بازی با همان سه گل به پایان برسد.

vahidreza2007
09-05-2017, 13:37
کونته: گام بزرگی برای قهرمانی برداشتیم آنتونیو کونته، سرمربی چلسی مدعی شد که تیمش گام بزرگی در راه رسیدن به قهرمانی با ییروزی 3-0 مقابل میدلزبورو برداشت.
به گزارش "ورزش سه"، پس از شکست تاتنهام مقابل وستهام، چلسی حالا با غلبه بر میدلزوبور، در صورتی که بتواند وست بروم را شکست دهد قهرمان لیگ خواهد شد. شکست تاتنهام کار چلسی را راحت کرده و حال کونته مدعی شد که این پیروزی گام بزرگی بود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] او گفت:" فکر می‌کنم پس از شکست تاتنهام، کسب این پیروزی برای ما خیلی مهم بود، از فرصت کسب سه امتیاز و رساندن فاصله به 7 استفاده کردیم، پیروزی خیلی مهمی بود. واقعا گام بزرگی برداشتیم زیرا حالا 3 امتیاز با کسب یک جام فاصله داریم. اتفاق بزرگی پیش روی ماست و این پیروزی پاسخ ما به تاتنهام بود زیرا آنها در 10 بازی اخیرشان 9 پیروزی کسب کرده بودند و تنها 1 شکست داشتند. در چنین شرایطی انگیزه و تلاش بالایی از خود نشان دادیم. حالا به یک گام بزرگ دیگر خیلی نزدیک هستیم. خیلی مهم است که پیروز شویم، باید پیروز شویم و منتظر نتیجه تاتنهام هم نیستیم. باید کاملا آماده بازی با وست بروم شویم و بدانیم کار راحتی پیش روی ماست."

فردیناند: هازارد، رونالدوی چلسی است ریو فردیناند، مدافع سابق منچستریونایتد معتقد است که ادن هازارد، رونالدو چلسی است.
به گزارش "ورزش سه"، هافبک بلژیکی نقشی پررنگ در صدرنشینی و قهرمانی احتمالی چلسی داشته و با 16 گلی که به ثمر رساند، یکی از کاندیدهای دریافت عنوان بهترین بازیکن فصل بود. حال فردیناند به تمجید از او پرداخت و مدعی شد که هازارد شباهت زیادی به رونالدو دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] او گفت:" هازارد با حرکاتش، با پیشرفتی که داشته ثابت کرده که برگ برنده چلسی است، درست مثل کریستیانو رونالدو ما. بازی کردن مقابل او بسیار کار دشواری است زیرا به خوبی از حرکات توپ مطلع است و انگار توپ جاذبه ای دارد که به پاهای او چسبیده است. پاتریس اورا قد کوتاه است ولی در نبردهای فیزیکی و سرعتی بسیار قدرتمند است زیرا مرکز ثقل پایینی دارد. ولی وقتی جلو هازارد ایستاد، شگفت زده شده بود و نمی‌دانست چطور متوفقش کند."

vahidreza2007
09-05-2017, 13:39
چلسی و رسیدن به رکورد 300 پیروزی خانگی چلسی شب گذشته سیصدمین پیروزی خانگی خود را با غلبه 3-0 مقابل میدلزبورو به دست آورد و به سومین تیمی تبدیل شد که به چنین رکوردی رسیده است.
به گزارش "ورزش سه"، دیگو کاستا در دقیقه 23 موفق شد تیمش را پیش بیندازد و پس از او، مارکوس آلونسو و نمانیا ماتیچ، دو گل دیگر چلسی را به ثمر رسانده و حالا آبی ها تنها یک پیروزی تا قهرمانی فاصله دارند. در صورت پیروزی آنها در دیدار روز جمعه مقابل وست بروم، آبی های لندنی برای دومین بار در 3 سال اخیر جام قهرمانی لیگ برتر را بالای سر خواهند برد و شب گذشته نیز به جمع تیم هایی پیوستند که 300 پیروزی خانگی در لیگ برتر کسب کرده اند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پیش از این، منچستریونایتد با 347 پیروزی، بهترین رکورد را در بین تیم‌های حاضر در لیگ برتر دارد و آرسنال نیز با پیروزی 2-0 روز یکشنبه خود به 306 بازی رسید و دومین تیم در این فهرست است.

vahidreza2007
09-05-2017, 13:42
فابرگاس: به رکوردی که شکستم افتخار می‌کنم سسک فابرگاس، هافبک چلسی مدعی شد که به رکوردی که از آن او شده افتخار می‌کند.
به گزارش "ورزش سه"، چلسی شب گذشته با پیروزی 3-0 مقابل میدلزبورو یک گام به قهرمانی نزدیک تر شد و در صورتی که وست بروم را شکست دهد، جام قهرمانی لیگ برتر را بالای سر خواهد برد. فابرگاس که پاس گل سوم را برای ماتیچ ارسال کرد، حال به تنها بازیکنی تبدیل شده که در 6 لیگ مختلف، بیش از 10 پاس گل برای هم تیمی هایش ارسال کرده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] او در این رابطه گفت:" سال متفاوتی برای من بود. عادت کرده بودم که همیشه فیکس باشم. آسان نیست که همه به شما بگویند تو از آن بازیکنانی نیستی که کونته می‌خواهد و باید تیم را ترک کنی ولی من از چالش خوشم می‌آید. مشخصا هر بازی فیکس نبودم ولی حداقل 20 بازی حضور داشتم. احساس می‌کنم کیفیت دقایقی که بازی کردم بسیار بالا بوده و تعلق خاطر و تلاشم حتما از یک فصل که همواره فیکس بوده ام بیشتر بوده است. باید صبر می‌داشتم و برای تیم بازی می‌کردم و امیدوارم بتوانیم در جام حذفی نیز موفق باشیم. من به عملکرد و دستاوردم افتخار می‌کنم."

vahidreza2007
09-05-2017, 13:44
کونته می تواند زودتر از یوونتوس در ایتالیا، فاتح بریتانیا شود

چلسی ۳ - ۰ میدلزبرو؛ چیزی تا پایانِ خوش آقای کونته باقی نمانده است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آخرین نمایش های درخشان در لیگ، چیزی تا پایان خوش باقی نمانده است

طرفداری- چلسی موفق شد در نمایشی قاطع از سد میدلزبرو عبور کند. میزبان که تنها به ۶ امتیاز برای قطعی کردن قهرمانی در لیگ برتر نیاز داشت، بازی را هجومی آغاز کرد. در دقیقه اول بازی پاس فابرگاس به آلونسو رسید و شوت این بازیکن به تیرک دروازه برخورد کرد. در دقیقه ۱۵، ضربه آزاد بدست آمده را داوید لوییز به بیرون زد.
در دقیقه ۱۶، فرار هازارد از سمت چپ و شوت فابرگاس راه به جایی نبرد. در دقیقه ۱۹، نفوذ هازارد و پاس وی را کوستا نتوانست از چند قدمی به گل تبدیل کند. در دقیقه ۲۳، دیگو کاستا از روی سانتر سسک فابرگاس در موقعیت تک به تک قرار گرفت و گل اول را به ثمر رساند.
چلسی خیلی زود به گل دوم رسید. در دقیقه ۳۵، نمانیا ماتیچ موقعیتی مشابه ساخت و مارکوس آلونسو از زاویه ای سخت تر، گل دوم آبی پوشان را به ثمر رساند.
چلسی نیمه دوم را هم هجومی آغاز کرد. در دقیقه ۴۶، پدرو پاس هازارد را با شوتی محکم راهی دروازه حریف کرد که توپش به تیر دروازه برخورد کرد. در دقیقه ۵۱، پاس محکم مارکوس آلونسو را کوستا نتوانست به گل تبدیل کند. چند ثانیه بعد، شوت از راه دور گری کیهیل را گوزان به سختی ریباند کرد. در دقیقه ۵۴، شوت فابرگاس با برخورد به بازیکن حریف نزدیک بود وارد دروازه شود.
در دقیقه ۶۵، فابرگاس یک پاس گل دیگر به نام خود ثبت کرد. سانتر دقیق وی، نمانیا ماتیچ را صاحب توپ کرد تا این بازیکن هم یک بار توپ را از میان پای گوزان عبور دهد. در دقیقه ۷۸، موزس موقعیت مناسبی در محوطه حریف بدست آورد اما شوتش با برخورد به گوزان و تیرک دروازه گل نشد تا چلسی در نهایت ۳-۰ برنده بازی شود. میدلزبرو سقوط کرد و چلسی می تواند جمعه قهرمانی اش را در لیگ برتر جشن بگیرد.

ترکیب دو تیم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آمار بازی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidgame
09-05-2017, 21:44
دیشب خوب بازی کردیم و یه برد ارزشمند دیگه بدست اوردیم
دیگه کم کم فک کنم باید قهرمانی رو تبریک بگیم چون دیگه فقط به برد می خوایم و خیالمون راحته
این فصل داره خوب تموم میشه و حتی اگه جام حذفی هم نگیریم به نظرم خیلی موفق بودیم

فصل دیگه با یکمی تقویت می تونیم توی اروپا هم حرف برا گفتن داشته باشیم
بازیکنایی مثل فابرگاس هم نباید از دست بدیم و جالبه همین فابرگاس با وجود کم بازی کردن توی جدول پاسورهای این فصل لیگ رده خیلی خوبیه
کلا فصل بعد هر جوره تقویت میشیم حتی بر فرض محال هیچ بازیکنی نخریم و فقط چند تا از اون قرضی ها هم برگردن باز تیم از این فصل بهتر میشه

vahidreza2007
10-05-2017, 12:25
کلا فصل بعد هر جوره تقویت میشیم حتی بر فرض محال هیچ بازیکنی نخریم و فقط چند تا از اون قرضی ها هم برگردن باز تیم از این فصل بهتر میشه

من شک ندارم فصل بعد خرید های خوبی خواهیم داشت و این بار ابرامویچ اشتباه سال قبل رو تکرار نمیکنه و از طرفی علاقه تیم هایی مثل بارسا و اینتر و ... به کونته باعث میشه ابرامویچ با خرید های خوب رضایت کونته رو جلب کنه و قراردادش رو بلند مدت تمدید کنه

حتی از یه طرفی به نظرم خود کونته هم مطمئنا برای اینکه تو فصل بعد تو اروپا موفق ظاهر بشه و به نوعی اسمش رو بیشتر از این مطرح کنه میره دنبال خرید برای نقاط ضعفش

در هر صورت من مطمئنم یه خرید بزرگ برای پست مهاجم داریم به جای کاستا که فکر کنم بین موراتا و لوکاکو باشه

یه خرید برای مهاجم راست - یه هافبک - یه گوش چپ - یه مدافع به تیم بدون شک اضافه میشن

کاش چلسی با پول فروش کاستا میرفت دنبال امپابه و میخریدش ! حیفه همچین بازیکنی رو از دست بدیم میتونه سال ها برامون بدرخشه ! حتی میشه اونو خرید و گوش راست بازیش داد و لوکاکو رو هم برای نوک حمله گرفت !‌

پ . ن :‌چلسی از تیم چینی 150 میلیون برای کستا خواسته :n02: به نظرم کار خوبی کردن چون اخر سر میگن نه 90 تای ما نه 150 تای شما و 120 تا خدا خیر بده :n09::n10:
پول خرید یه مهاجم تاپ کلاس در میاد اینطوری ! میشه نیمار رو بخریم باهاش :n02:

jack82
12-05-2017, 22:38
به امید قهرمانی:n02:
از طرفی دوست دارم تو زمینمون جشن قهرمانی بگیریم ولی فوتباله و هزار تا اتفاق غیر منتظره پس امیدوارم امشب کارو تموم کنیم:n10:
به جای کاستا بهتری گزینه ها ابامیانگ و موراتا هستند امیدوارم یکیشونو چذب کنیم.این کاراسکو عالیه خدا کنه فصل بعد بگیریمش.
یک نیمه نه چندان جالب واقعا کمبود خلاقیت بزرگترین ایراد این تیمه که مقابل تیمهایی که دفاع میکنن شدیدا به چشم میاد.حریفک که ماشالله ده نفره دفاع میکنه انگار نه انگار میزبانن:n03:

jack82
13-05-2017, 00:22
تبریک تبریک و تبریک:n02::n02::n02:
کاملا لیاقت قهرمانی رو داشتیم و به حقمون رسیدیم دم کنته و بازیکنا گرم
انشالله جام حذفی رو هم میگیریم .
بین این همه بازیکن کی گل قهرمانی رو زد :n02:

vahidreza2007
13-05-2017, 00:28
اقا تبریک میگم خدا رو شکر قهرمان شدیم انصافا حقمون بود ببین چه شبی هم قهرمان شدیم . به شخصه این قهرماین رو به فال نیک میگیرم . خسته نباشید به کونته و کانته و بقیه برو بچ :n02: حالا باید هر طور شدیم جام دوم رو به خاطر کاپیتانمون بگیریم و با جام راهیش کنیم :n12:

vahidreza2007
13-05-2017, 00:29
نظر یکی از دوستان

فصلی که میگفتن سخت ترین فصل تاریخ جزیرست(1992 نا الان)
با حضور پوچتینو، گواردیولا، مورینیو(اقای خاص!)ونگر،کلوپ ،کومان
ولی این کنته بود که افکارش چربید به مربیای بزرگ جزیره....
قطعا کلید موفقیت چلسی تغیر سیستم چلسی بود،بعد باخت لیورپول و ارسنال
کنته ایتالیایی،سیستم 3 دفاعه ایتالیایی رو پیاده کرد،که بعدها خیلی از مربیای جزیره ازش استفاده کردن! از جمله ونگر و کومان
میرسیم به بازیکنا
کورتوا مثل همیشه مطمئن گرچه یسری اشتباهات داشت ولی دروازبان بزرگیه
داوید لوئیز :رهبر خط دفاع،بسیار عالی کار کرد هرچند یکم بعضی جاها اشتباه داشت ولی در کل عالی بود
کیهیل:اوایل فصل کلی اشتباه داشت ولی کم کم به خودش اومد گرچه نمیتونه مهره قابل اتکایی واسه فصل بعد باشه
ازپیلیکوئتا:ستاره خط دفاع چلسی بدون شک ازپیلی کاپیتان نهفته چلسی بود.بازیکنی که با اینکه قد نسبتا کوتاهی داره اما تو نبرد های هوایی عالی کار میکنه،از ویژگی های دیگش میشه به دوندگیش و سختکوشیش اشاره کرد.
میرسیم به دو هافبک وسط چلسی
کانته:یکی از ارکان اصلی قهرمانی چلسی و بازیکن سال انگلیس،هیچ توصیفی واسه این بازیکن پرتلاش نمیشه کرد،سخت کوش،دونده،تکل زن،قطع توپ،حتی این اواخر رو بازیسازیشم کار کرده که خیلی خوب شده
ماتیچ:هافبک تنومند و قلدور چلسی
البته ماتیچ کمی نوسان داشت ولی این اواخر خوب کار کرد گرچه معتقدم بازیکن بهتری میتونه جایگزینش بشه
موزس:وینگ بک راست چلسی که اوایل فصل کم تر کسی فکرشو میکرد به بازیکن ثابت چلسی تبدیل بشه اما جنگید
و با هوش سرشار کنته تو بهترین جای زمین(وینگ بک راست) قرار گرفت دونده،پرتلاش،شوت زن،تکنیکی،والبته تو فاز دفاعی هم عالی کار کرد
الونسو:وینگ بک چپ چلسی ،او هم مثل موزس اول فصل نیمکت نشین بود، از وقتی کنته سیستم 3 4 3 رو چید الونسو هم فیکس چلسی شد،شاید بعضی وقتا به دلیل کند بودنش هوادارا رو رنجونو،ولی در کل بازیکن بسیار خوبی بود،بهترین گلزن مدافع تو این فصل جزیره کسی نبود جز الونسو با 6 گل زده،از خصوصیته بارز مارکوس میشه ضرب به توپش رو مثال زد که هم خوب شوت میزنه هم خوب توپ رو سانتر میکنه
اما میرسیم به 3 بازیکن جلویی چلسی و به اصطلاح مثلت تهاجمی چلسی
پدرو:اوایل فصل ویلیان فیکس بود اما به دلیل فوت مادرش کم کم افت کرد
جاشو به پدروی جنگجو و اماده داد،پدرو با گلزنی و پاسای گلش کلی تاثیر گزار بود تو این فصل ،میشه به دو گل حیاتیش به اورتون(خارج از خانه) و تاتنهام(خانه) اسم برد که هر دو گل هم بهترین گل های ماه جزیره نام گرفت
دیگو کاستا: بدون شک بهترین بازیکن نیم فصل نه تنها چلسی بلکه جزیره دیگو بود، کسی که کلی با گلای سه امتیازیش چلسیو کشید بالا،اما نیم فصل دوم فرا رسید،شایعه های پیوستنش به چین به گوش رسید،حتی شنیده میشد با کنته درگیری لفظی هم پیدا کرده،کاستا از اون روز به بعد هیچوقت کاستای نیم فصل اول نشد،امار گلزنیش افول کرد،و البته انگیزش هم اومد پایین،بنظر میرسه این فصل اخرین فصل حضور کاستا در چلسی باشه،فکر کنم به نفع هم باشگاه و هم خوش باشه که بره.
و اما میرسیم به یکی از بهترین بازیکنان این فصل اروپا یعنی ادن هازارد: بدون شک هازارد پر رنگ ترین نقش رو همراه با کانته در چلسیه این فصل داشته
هازارد این فصل با تکنیک نابش تو خیلی از مسابقه ها گره بازی رو به تنهایی در اورده،خلاق،باهوش،بازیساز، سرعتی،گلزن و البته گلساز چندتا از ویژگی های بارز هازارد ستاره چلسی میشه نام برد.
اما میرسیم به مهره کار امد چلسی که هر وقت تو زمین بوده فوق العاده کار کرده
سسک فابرگاس،این بازیکن با خلاقیتش میانه زمین عالی کار کرد واسه چلسی، با این که دقایق کمی رو بازی کرد اما 11 پاس گل رو تا به اینجا ارسال کرده،و کلی خلق موقعیت داشته
امیدوارم که برای فصل اینده این بازیکن تو چلسی بمونه و بتونه بیشتر بازی کنه
از بازیکنه دیگه ای که میشه نام برد
ویلیان هست که این فوتبالیست هم هر وقت به میدان اومده مفید و موثر بوده
و با گلاش تونسته نقش بزرگی تو موفقیت چلسی داشته باشه
دوستان این متن رو خودم نوشتم،امیدوارم که دوس داشته باشید
باز هم تبریک میگم،امیدوارم تو فینال جام حذفی هم پیروز بشیم و یه دوگانه تاریخی رو کسب کنیم و فصلی به یادماندنی داشته باشیم
به امید قهرمانی تو اروپا در فصل اینده

vahidreza2007
13-05-2017, 00:32
آبی ها قهرمان لیگ برتر شدند وست بروم 0-1 چلسی؛جام به استمفوردبریج برگشت چلسی در دیداری خارج از خانه موفق شد با نتیجه 1-0 وست بروم را شکست بدهد و قهرمانی اش در رقابت های این فصل لیگ برتر را قطعی کند.

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان آنتونیو کونته در این دیدار تنها یک بار توانستند دروازه وست بروم را باز کنند اما همین تک گل برای قهزمانی این تیم در رقابت های این فصل لیگ برتر کافی بود. تیم میزبان بازی را بهتر آغاز کرد و در همان دقیقه ابتدایی بازی، سولمون روندون می توانست با ضربه سر کار را تمام کند اما تیبو کورتوا دروازه چلسی را نجات داد. اما خیلی زود بازیکنان چلسی ابتکار عمل را در دست گرفتند و کاملا بر بازی مسلط شدند؛ هرچند نمی توانستند موقعیت خیلی خطرناکی روی دروازه حریف ایجاد کنند. برتری چلسی ادامه پیدا کرد و فشار حملات این تیم در دقایق پایانی نیمه اول به موقعیت های خطرناک تری روی دروازه حریف منجر شد اما ضربات سسک فابرگاس، پدرو و دیگو کاستا نتوانست قفل دروازه وست بروم را باز کند و نیمه اول بدون گل به پایان رسید. ادامه دارد....

vahidreza2007
13-05-2017, 00:40
ه گزارش "ورزش سه"، شاگردان آنتونیو کونته در این دیدار تنها یک بار توانستند دروازه وست بروم را باز کنند اما همین تک گل برای قهزمانی این تیم در رقابت های این فصل لیگ برتر کافی بود. تیم میزبان بازی را بهتر آغاز کرد و در همان دقیقه ابتدایی بازی، سولمون روندون می توانست با ضربه سر کار را تمام کند اما تیبو کورتوا دروازه چلسی را نجات داد. اما خیلی زود بازیکنان چلسی ابتکار عمل را در دست گرفتند و کاملا بر بازی مسلط شدند؛ هرچند نمی توانستند موقعیت خیلی خطرناکی روی دروازه حریف ایجاد کنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برتری چلسی ادامه پیدا کرد و فشار حملات این تیم در دقایق پایانی نیمه اول به موقعیت های خطرناک تری روی دروازه حریف منجر شد اما ضربات سسک فابرگاس، پدرو و دیگو کاستا نتوانست قفل دروازه وست بروم را باز کند و نیمه اول بدون گل به پایان رسید. چلسی نیمه دوم را طوفانی آغاز کرد و در همان دقایق ابتدایی، چند موقعیت خطرناک پیاپی روی دروازه وست بروم به وجود آورد اما درخشش فاستر مانع از باز شدن دروازه میزبان شد. در دقیقه 53 اشتباه مک آئولی می توانست یک گل به خودی برای چلسی رقم بزند اما یاکوب توپ را از روی خط دروازه برگشت داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برتری چلسی ادامه داشت و در حالی که بازیکنان این تیم سخت به دنبال رسیدن به گل بودند، این وست بروم بود که می توانست در دقیقه 71 به گل برسد اما حضور به موقع آزپلیکوئتا، مانع از گلزنی روندون شد. در دقیقه 73 وست بروم یک موقعیت بسیار خوب دیگر را از دست داد اما در مقابل این چلسی بود که در دقیقه 82 سرانجام به گل برتری رسید. روی حرکت خوب آزپلیکوئتا و پاس او به محوطه شش قدم، باتشوایی با یک ضربه ساده توانست فاستر را مغلوب کند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در دقایق پایانی تیم میزبان تلاش زیادی کرد تا به گل تساوی برسد اما این اتفاق رخ نداد و بازی با همان تک گل به سود چلسی به پایان رسید تا اینکه قهرمانی اش در رقابت های این فصل را جشن بگیرد.

vahidreza2007
13-05-2017, 01:13
چلسی، قهرمان فصل ۱۷-۲۰۱۶ لیگ برتر انگلیس شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چلسی امشب چند هفته زودتر از اتمام لیگ، قهرمانی اش را در بریتانیا جشن گرفت.

طرفداری- چلسی با پیروزی امشب در خانه وست برومویچ آلبیون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، قهرمانی اش را در لیگ برتر مسجل کرد. آبی پوشان لندن حالا با اختلاف ۱۰ امتیازی نسبت به تاتنهام، تیم دوم جدول جشن قهرمانی می گیرند. کونته همچنان می تواند با تیمش به ۹۳ امتیاز در اولین فصل برسد. قهرمانی سرمربی ایتالیایی وقتی با ارزش تر می شود که بدانیم وی تیمی که فصل گذشته برای چند هفته حتی در خطر سقوط قرار گرفته بود را از آبراموویچ تحویل گرفت و در حضور مربیانی مثل گواردیولا، مورینیو، کلوپ، پوچتینو و ونگر، جام را حتی زودتر از تیم سابقش در ایتالیا بالای سر برد.
چلسی همچنین این فرصت را دارد که با قهرمانی در جام حذفی امسال برابر آرسنال، دوگانه کند. این ششمین قهرمانی چلسی در لیگ برتر است. آنها حالا به ساندرلند رسیده اند و منچستریونایتد(۲۰)، لیورپول(۱۸)، آرسنال(۱۳)، اورتون(۹) و استون ویلا(۷) را بالای خود می بینند.

vahidreza2007
13-05-2017, 11:17
گزارش تصویری؛ جشن بازیکنان چلسی در هاوتورنز پس از مسجل شدن قهرمانی لیگ برتر در فصل 17-2016 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

طرفداری- چلسی با پیروزی 0-1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در زمین وست برومویچ قهرمانی خود در رقابت های لیگ برتر در فصل 17-2016 را قطعی کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). پس از این پیروزی بازیکنان و کادر فنی چلسی در ورزشگاه هاتورنز به جشن و پایکوبی پرداختند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidreza2007
13-05-2017, 11:18
لمپارد: هواداران چلسی امیدوارند کونته برای مدتی طولانی در تیم بماند؛ او مرد اول تیم در این فصل بود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

لمپارد معتقد است کونته باید در تابستان حمایت شود و چلسی باید چند بازیکن برای رقابت در اروپا به ترکیب خود اضافه کند.

طرفداری- آنتونیو کونته در اولین سال حضور خود در انگلستان موفق شد چلسی را به قهرمانی رقابت های لیگ برتر برساند. اسطوره این باشگاه فرانک لمپارد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])امیدوار است سرمربی ایتالیایی برای زمانی طولانی در لندن بماند. به گزارش Sky Sports، ستاره سال های نه چندان دور آبی های لندن پس از پیروزی شب گذشته چلسی برابر وست برومویچ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مسجل شدن قهرمانی این تیم درباره کونته و احتمال حضور طولانی مدتش در استمفورد بریج گفت:
فکر می کنم اگر یک هوادار چلسی باشید این چیزی است که می خواهید. عملکرد و نتایج او در این فصل در سطحی متفاوت بوده اند. انگولو کانته بهترین بازیکن فصل بوده است و ادن هازارد هم با فاصله نزدیک دوم است. اما مرد فصل چلسی کونته بود. او رئیس است و تیم را از رده دهم فصل گذشته به قهرمانی رسانده است و در پایان قهرمانی آسانی هم بود. فکر می کنم در تابستان از او حمایت شود و به آن نیاز هم دارد. چلسی ترکیب خوبی دارد اما می تواند کمی تازه شود. با حفظ بهترین ها و اضافه کردن یکی دو بازیکن برجسته دیگر برای لیگ قهرمانان اروپا.
بازیکن سابق تیم ملی انگلیس می گوید فصل بعد یک آزمون جدی برای چلسی خواهد بود:

در فصل دوم سیستم بازی تیم چندان غافلگیرکننده نخواهد بود. بازیکنان دومین فصل خود را پشت سر خواهند گذاشت و سال گذشته دیدیم که نتوانستند در فصل دوم سطح خود را حفظ کنند. همه دیگر تیم ها جز تاتنهام ناامیدکننده بوده اند و فصل آینده قوی تر باز خواهند گشت.

vahidreza2007
13-05-2017, 11:20
کدام بازیکنان چلسی مدال قهرمانی لیگ جزیره را دریافت می کنند؟ چهار بازیکن بدون مدال! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

طبق قوانین لیگ جزیره، چهار بازیکن چلسی مدال قهرمانی لیگ جزیره را دریافت نخواهند کرد.

طرفداری- چلسی موفق شد با پیروزی 1-۰ مقابل وست برومویچ به قهرمانی لیگ برتر انگلیس برسد. این در حالی بود که آن ها پس از تنها یک فصل ناکامی موفق شدند به این مقام ارزشمند دست پیدا کنند. به گزارش mirror، آنتونیو کونته که اولین فصل حضورش را در چلسی سپری می کند، توانست با اقتدار قهرمان لیگ جزیره شود. بازیکنانی چون انگولو کانته و ادن هازارد نقش مهمی در ترکیب آبی ها و این قهرمانی داشتند. توزیع مدال قهرمانی بین بازیکنان تیم قهرمان، در لیگ جزیره شامل قوانین خاصی می شود. به این صورت که بازیکنان برای دریافت مدال باید حداقل 5 بازی طی فصل انجام داده باشند. با توجه به این قوانین، آسمیر بگوویچ، دروازه بان دوم چلسی از دریافت مدال محروم خواهد شد. در لیست زیر نگاهی می کنیم به بازیکنانی که مدال قهرمانی را دریافت می کنند و یا از دریافت آن محروم هستند. بازیکنانی که مدال دریافت می کنند: کورتوا، آزپیلیکوئتا، کیهیل، داوید لوییز، تری، زوما، موزس، مارکوس آلونسو، فابرگاس، کانته، ماتیچ، ناتانائیل چالوبا، روبن لوفتوس چیک، پدرو، ویلیان، کاستا و باتشوایی. به اضافه: اسکار و برانیسلاو ایوانوویچ. بازیکنانی که مدال دریافت نمی کنند: آسمیر بگوویچ، ناتان آکه، اولا آینا و ادواردو.

vahidreza2007
13-05-2017, 11:21
باشگاه چلسی اسم حساب کاربری اش در توییتر را به "قهرمان!" تغییر داد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کادر باشگاه چلسی، شادی خود از کسب ششمین قهرمانی در لیگ برتر را به بهترین شکل نشان دادند.

طرفداری- پس از مسجل کردن قهرمانی در لیگ برتر انگلیس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، بازیکنان این تیم سر از پا نمی شناسند اما داستان در اینجا تمام نمی شود. در همین راستا باشگاه چلسی در توییتر، نام کاربری خود را به "قهرمان!" تغییر داده که مورد توجه رسانه های بریتانیا قرار گرفته است.
چلسی این فرصت را دارد که این فصل را با دوگانه تمام کند.

vahidreza2007
13-05-2017, 11:22
بخشی از هواداران چلسی امشب به خیابان های لندن ریخته اند.

طرفداری- چلسی امشب قهرمانی اش را در لیگ برتر مسجل کرد تا هوادارانش قبل از رسیدن بازیکنان به لندن، به خیابان های شهر بیایند و این موفقیت را جشن بگیرند.

vahidreza2007
13-05-2017, 11:24
کونته: با خوش شانسی قهرمان نشدیم؛ قهرمانی در اولین فصل حضورم در لیگی متفاوت راحت نبود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سرمربی چلسی از قهرمانی در لیگ برتر انگلیس می گوید.

طرفداری- چلسی با پیروزی در خانه وست برومویچ آلبیون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، قهرمانی اش را در لیگ برتر مسجل کرد. آبی پوشان لندن حالا با اختلاف ۱۰ امتیازی نسبت به تاتنهام، تیم دوم جدول جشن قهرمانی می گیرند. سرمربی چلسی در گفتگو با اسکای اسپورت پس از این بازی گفت:

این دستاوردی فوق العاده برای بازیکنان است. از آن ها به خاطر تعهد کاریشان تشکر می کنم. آن ها نگرش فوق العاده ای از خود به من نشان داده اند و با هم تلاش کردیم کاری فوق العاده انجام دهیم. باید خوشحال و راضی باشیم. فکر کردم هازارد و پدرو خسته اند و نیاز به انرژی بیشتری داریم، میچی با گلی که زد پاسخم را به خوبی داد. فوق العاده بود. ساده نیست که در اولین فصل از حضورم در انگلیس، در لیگی متفاوت، در تیمی متفاوت، با عادات فوتبالی متفاوت، با زبان گفتاری متفاوت، قهرمان شوم.
کونته درباره تغییر سیستم چلسی به 3-4-3 گفت:

آن تغییر سیستم فصل ما را عوض کرد. ما نیاز به تغییری داشتیم که مناسب تیم ما باشد. می دانستم که می توانیم با توجه به بازیکنانی که در اختیار داریم، با این سیستم بازی کنیم. خوش شانس نبودیم، کار فوق العاده ای انجام دادیم. فصل فوق العاده ای بود، امّا اکنون به فتح جام حذفی نیز فکر خواهیم کرد. تمام بازی ها به گونه ای احساس می کنم که خودم هم در زمین حضور دارم. میل و اشتیاق خودم را نشان می دهم. من این هستم، واقعیت آنتونیو کونته همین است. چه در گذشته، چه اکنون و چه در آینده، همیشه در لحظات بد و خوب کنار بازیکنانم خواهم بود و کنار هم جام های زیادی را فتح خواهیم کرد.

vahidreza2007
13-05-2017, 11:26
داوید لوئیز: رویایم برآورده شد داوید لوئیز، مدافع چلسی پس از قهرمانی تیمش در لیگ برتر با پیروزی 1-0 مقابل وست بروم، مدعی شد که رویایش برآورده شده است.
به گزارش "ورزش سه"، چلسی شب گذشته با تک گل میچی باتشوایی موفق شد وست بروم را شکست داده و قهرمانی خود در لیگ برتر انگلیس را قطعی کند. لوئیز که سال 2014 چلسی را ترک کرده بود و به پاری سن ژرمن پیوسته بود، تجربه جدیدی با تیمش داشت و از این تجربه ابراز خوشحالی کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] او گفت:"خوشحالم، خیلی خوشحالم. این اولین قهرمانی من در لیگ برتر است. وقتی تصمیم گرفتم به اینجا بیایم، رویایم قهرمانی لیگ برتر بود. خیلی خوشحالم زیرا رویاهایم برآورده شده است. امشب بازی فوق العاده ای بود و ما هم کاری که باید را انجام دادیم. هر روز سخت تلاش می‌کنیم که به چنین لحظاتی برسیم. کونته دوست دارد تلاش کند، دوست دارد با شور و انگیزه تلاش کند. برایش خوشحالم. او شایسته این قهرمانی است زیرا هر روز سخت تلاش می‌کند."

vahidreza2007
13-05-2017, 11:31
فابرگاس: فوتبال باورنکردنی است سسک فابرگاس، هافبک چلسی پس از قهرمانی چلسی در لیگ برتر، این دستاورد را "باورنکردنی" توصیف کرد.
به گزارش "ورزش سه"، باتشوایی شب گذشته تک گل بازی را برای چلسی به ثمر رساند که اولین گلش پس از ماه آگوست بود و همین گل قهرمانی را برای چلسی به ارمغان آورد. فابرگاس که دومین قهرمانی اش در سه سال اخیر را با چلسی کسب کرده، بی نهایت خوشحال بود و مدعی شد که باورش نمی‌شده که روزی دوباره قهرمان شوند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] او گفت:" فکر می‌کردم این بازی از آن بازی ها باشد. ما خیلی موقعیت در نیمه اول خراب کردیم. شاید کمی استرس داشتیم ولی سپس موقعیت ایجاد کردیم و میچی گلزنی کرد، فوتبال اینگونه است. این فوتبال است. فوتبال لعنتی باورنکردنی است. چون در چمپیونزلیگ حضور نداشتیم، تعداد بازی های امسالمان خیلی نبود. بعضی بازیکنان زیاد بازی نکردند ولی باتشوایی از فرصتش استفاده کرد و برایش خیلی خوشحالم. سال گذشته خیلی بد بود، به همین خاطر، بازگشت دوباره و بردن لیگ استثنایی بوده است."

vahidreza2007
13-05-2017, 17:09
چلسی 2017: دویدن دنبال باد حمیدرضا صدر به سایه روشن های قهرمانی چلسی در لیگ برتر 17-2017 پرداخته، به قهرمانی زودهنگام شان...​​​​​​​
پاییز بود که دروازه چلسی برابر آرسنال سه بار فرو ریخت. در همان نیمه اول. آنها عقریه ساعت به دقیقه 14 نرسیده دو گل از ولکات و سانچز دریافت کرده بودند و پیش از پایان آن نیمه گل سوم را از اوزیل. آبی پوش های بریج دو هفته پیش در آن سپتامبر آن 2-1 مغلوب لیورپول شده بودند، باز هم با دو گل نیمه اول. آرسن ونگر پس از آن پیروزی قاطعانه آرسنال برابر چلسی گفت "...نمی توانم نگویم این یکی از بهترین نمایش های مان بوده" و کونته با جمله "... تصور می کنم تیم بزرگی هستیم، منتهی روی کاغذ. باید خود را احیا کنیم" تیمش را ترسیم کرد. سیمای قهرمان همان روز شکل گرفت با همان سه گل، ولی نه در چهره آرسنال، بلکه در قامت آبی پوش های استمفورد بریج. آخر فصل که رسید، چلسی دو بازی به پایان خط قهرمان شده بود. بالاتر از همه. آن هم در نخستین فصل حضور آنتونیو کونته در انگلیس در آن بعد از ظهری که چلسی برابر آرسنال خرد شد، برانیسلاو ایوانوویچ که بازوبند کاپیتانی را هم بسته بود مصیبت بار بازی کرد. او پس از تا دیدار مرحله سوم جام حذفی برابر پیتربورو به میدان نرفت و کمی بعد راهی زنیت شد. تدریجا بازیکنان نزول کرده اوج گرفتند: گری کاهیل، داوید لوییز و آزپیلیکوئتا در دفاع، انگولو کونته که یکی از بهترین های لیگ شد، ادن هازارد که به روزهای اوجش بازگشت و دیگو کاستا که دوباره زهر ریخت... کونته نشانه های تاکتیکی فصل پیش را هم پاک کرد. پاک کرد و به دفاع سه نفره روی آورد. پس از آن بود که چلسی به سیزده پیروزی پیاپی چنگ زد، شامل پیروزی 0-4 برابر منچستر یونایتد و 1-3 برابر منچستر سیتی، و همه پشت سر کونته قرار گرفتند و تا پایان فصل دنبالش دویدند: کلوپ، ونگر، مورینیو و گواردیولا... دویدند و هرگز به او نرسیدند. حتی شکست برابر تاتنهام، پالاس و یونایتد هم فاصله عمیق شده را پر نکرد. حریفان دنبال باد می دویدند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پرده آخر را چه کسی بازی کرد و چگونه؟ میچی باتشوایی اولین خرید کونته بود، خرید 33 میلیونی که زیر سئوال رفته بود. باتشوایی در اولین بازی های چلسی دروازه واتفورد را گشود و پس از آن گلی نزد. گلی نزد و نقش حاشیه ای پیدا کرد، نقش بازیکن ذخیره معمولا خنثی را... گل دوم او برابر وست بروم به ثمر رسید. گلی به عنوان مهر قهرمانی. آبی پوش های هیجان زده به دروازه قفل شده بن فاستر می کوبیدند، دیگو کاستا نزول کرده بود، ادن هازارد سرگردان بود، پدرو جان می کند و سسک فابرگاس پرسه می زد. دقیقه 75 فرا رسید و کونته قریحه اش را عیان ساخت. باتشوایی حاشیه نشین جای پدرو را گرفت و ویلیان جای هازارد را. پیش از این یک بلژیکی دیگر چلسی، ادان هازارد، در فصل 15-2014 برابر کریستال پالاس (قهرمانی چلسی) و در 16-2015 برابر تاتنهام (که لستر سیتی را قهرمان کرد) با گل هایش مهر قهرمانی لیگ را زده بود و این بار نوبت باتشوایی، بلژیکی تیره پوست چلسی رسیده بود.گلی در دقیقه 82. گلی برای قهرمانی چلسی باتشوایی گل 76 آبی های بریج در لیگ بود و پیروزی برابر وست بروم بیست و هشتمین پیروزی شان در لیگ بود. فقط دو تیم در تاریخ لیگ برتر، چلسی در 2005-2004 و 2006-2005، بیش از این در یک فصل پیروز شده اند. مردان کونته می توانند با پیروزی 29 طی دو دیدار رکورد جدیدی ثبت کنند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چلسی فصل پیش بدترین دورانش را در عصر رومن آبراموویچ سپری کرده بود: رتبه دهم در لیگ. بازگشت آنها به خط اول با چنین کیفیت والایی ستایش آمیز بود. اکنون چلسی طی چهارده سال در عصر آبراموویچ یک بار قهرمان اروپا شده و پنج بار قهرمان لیگ. حالا آنها با پنج قهرمانی، پس از منچستر یونایتد با سیزده بار قهرمانی لیگ برتر آن بالا ایستاده اند. بهترین تیم های تاریخ لیگ برتر کدام ها بوده اند؟ از منچستر یونایتد 99-1998 و 2008-2007، آرسنال 2002-2001 و 2004-2003، چلسی 2005-2004 و 2006-2005 به عنوان بهترین تیم های تاریخ لیگ برتر یاد می کنند، حقیقت این است نمی توان چلسی 17-2016 به رهبری کونته در فصل جاری را کنار آنها قرار نداد، می توان؟

vahidreza2007
13-05-2017, 17:11
لمپارد: امتحان بزرگی پیش روی کونته خواهد بود فرانک لمپارد، اسطوره چلسی معتقد است که امتحان بزرگی پیش روی کونته برای فصل بعد است.
به گزارش "ورزش سه"، آبی های لندنی شب گذشته موفق شدند قهرمانی خود در این فصل لیگ برتر را مسجل کنند. این در حالیست که آنها فصل گذشته در رده دهم لیگ کار را به پایان رساندند و وضعیت خوبی نداشتند. حال لمپارد مدعی شد که به موفقیت رساندن این تیم برای فصل آینده، امتحان بزرگی است که پیش روی کونته قرار دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] او گفت:" امتحان بزرگی فصل آینده پیش روی کونته است. فصل دوم اوست و ترکیبی که در زمین قرار می‌دهد دیگر تیم ها را سورپرایز نخواهد کرد. دومین فصل بازیکنان نیز خواهد بود و فصل پیش دیدیم که آنها نتوانستند دو سال پیاپی عملکرد خوبی داشته باشند. تمام تیم ها به جز تاتنهام روزهای خوبی را پشت سر نگذاشتند و مطمئنا با قدرت بازخواهند گشت." لمپارد درباره احتمال خداحافظی جان تری گفت:" اگر تری می‌خواهد خداحافظی کند، بهترین زمان همین حالاست. نقش مهمی در این فصل نداشته ولی در پشت صحنه بسیار مهم ظاهر شده است. مطمئنم که اگر حالا خداحافظی کند، همه از او تقدیر خواهند کرد."

- - - Updated - - -

کونته و سه پیشنهاد برای فصل آینده آنتونیو کونته، سرمربی ایتالیایی چلسی، سه پیشنهاد برای فصل آینده پیش روی خود می‌بیند.
به گزارش "ورزش سه"، کونته شب گذشته با کسب پیروزی مقابل وست بروم، قهرمانی تیمش را در لیگ برتر مسجل کرد. با این حال سرمربی ایتالیایی برای فصل آینده، سه انتخاب به جز چلسی پیش روی دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینتر که از ابتدای فصل به دنبال به خدمت گرفتن او بود، همچنان روی پیشنهاد خود مصر است و می‌خواهد سرمربی ایتالیا را به سری آ بازگرداند. در دیگر سو بارسلونا قرار دارد که با جدایی انریکه در پایان فصل، آنها نیز به دنبال جذب مربی جدیدی هستند و کونته یکی از گزینه های اصلی آنها خواهد بود. تیم دیگری نیز به دنبال جذب اوست که هنوز نامش منتشر نشده است ولی چلسی بیش از دیگر تیم‌ها شانس ادامه همکاری با کونته را دارد. گفته می‌شود پیشنهاد اینتر از دیگر پیشنهادها از لحاظ مالی بهتر بوده است. گروه سونینگ، مالکان باشگاه، سالیانه 15 میلیون یورو برای حقوق کونته در نظر گرفته اند و باید دید که کونته در نهایت کدام تیم را انتخاب خواهد کرد.

vahidreza2007
13-05-2017, 17:13
پوچتینو: خریدهای گرانقیمت کلید موفقیت کونته بود مائوریسیو پوچتینو، سرمربی تاتنهام معتقد است که خریدهای پرهزینه چلسی، کلید اصلی قهرمانی آنها بوده است.
به گزارش "ورزش سه"، چلسی روز جمعه با برتری 1-0 مقابل وست بروم، جام قهرمانی لیگ برتر را بالای سر برد. تک گل بازی توسط باتشوایی به ثمر رسید که در ابتدای فصل به جمع بازیکنان این تیم اضافه شده بود ولی عملکرد خوبی در طول فصل نداشت. حال پوچتینو که اصلی ترین رقیب کونته در راه قهرمانی بود مدعی شد که خریدهای ابتدای فصل چلسی کلید قهرمانی این تیم بوده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] او گفت:" من کونته را درک می‌کنم. (اینکه با صحبت های من مخالف است) طبیعی است. زیرا مربیان همیشه دوست دارند با تلاش و پرورش استعدادهای جوان به موفقیت دست پیدا کنند. خیلی دشوار است وقتی که به خدمت باشگاهی مثل چلسی درآمده اید و فشار برای پیروزی بر روی شما بسیار بالاست و پولتان را بر روی داوید لوئیز، مارکوس آلونسو، باتشوایی و کانته می‌کنید. کاملا او را درک می‌کنم ولی با او موافق نیستم که این موضوع نقطه قوت چلسی است. اگر که چنین مواردی را نقطه قوت و ملاک برتری به حساب بیاوریم، آرسن ونگر باید هر سال قهرمان لیگ شود زیرا 20 سال است که مربی تیمش است. فکر نمی‌کنم اندازه گیری عملکرد او با من کار درستی باشد، همینطورکه مقایسه اش با ونگر درست نیست. 20 سال نقطه قوت بزرگی است. چرا هر فصل قهرمان نشده؟ من از ونگر انتقاد نمی‌کنم ولی صحبت های کونته درست نبود."

پ. ن : بچه کرم ضد سوزش بده دست آقا :n02::n09::n10:

vahidreza2007
13-05-2017, 17:17
با 3 نوازنده و 8 حمل کننده پیانو؛

چلسی چگونه قهرمان لیگ برتر شد؟

به نظر می رسد کونته امسال برای قهرمان کردن تیمش، از همان روش قدیمی 3 نوازنده و 8 حمل کننده پیانو استفاده کرد.​​​​​​​
به گزارش "ورزش سه"، اغلب نقل قول های ماندنی قدیمی در فوتبال به بیل شنکلی نسبت داده شده است اگرچه شاید در بعضی موارد، این اصطلاحات برای اولین بار توسط شنکلی گفته نشده باشد. به هر حال او معتقد بود برای ساختن یک تیم موفق، سرمربی به 8 حمل کننده و 3 نوازنده پیانو نیاز دارد. کاستا، ادن هازارد و پدرو 3 نوازنده پیانو در تیم کونته بودند که این انتخاب، خبر بدی برای ستارگانی چون اسکار، فابرگاس و ویلیان و خبری خوب برای آبراموویچ و فوتبال جزیره بود زیرا روش کونته باعث شد تا یک بار دیگر استعداد و تفکر به جای ریخت و پاش های بی مورد صاحب موفقیت شود. پنجمین تاجگذاری امپراطوی چلسی را باید مدیون تعادل، سبک و محیط شناسی کسی بدانیم که ابزار موفقیت یک تیم را به خوبی شناخت. آرسنال 3 – 0 چلسی دلیل اصلی ایجاد انقلاب در چلسی را باید این شکست ماه سپتامبر دانست. بعد از این بازی تیم کونته با کسب 10 امتیاز از 6 بازی در رده هشتم قرار داشت و 8 امتیاز از سیتی صدرنشین کمتر داشت.

در آن مقطع سرمربی ایتالیایی متوجه لزوم تغییر شد و حتی در نیمه دوم دیدار برابر آرسنال هم چلسی با آرایش دفاع 3 نفره بازی کرد و بعد از کونته در خلال صرف ناهار در یک جلسه تمرینی، دلایل خود را برای آبراموویچ توضیح داده و با حمایت او، تغییراتی بزرگ را به وجود آورد. جان تری، اوبی میکل، ایوانوویچ و اسکار دیگر هرگز به صورت فیکس به میدان نرفتند و به جز تری، همه آنها در ماه ژانویه جدا شدند. تغییرات تاکتیکی مثمرثمر بدون خرید مارکوس آلونسو و داوید لوییز در اواخر تابستان، تغییر تاکتیک به دفاع 3 نفره هرگز ممکن نبود و اگرچه در ابتدا پرداخت 24 میلیون پوند برای مدافع اسپانیایی زیاد به نظر می رسید، اما به ثمر رساندن 6 گل در 34 بازی نشانگر ارزش های آلونسو بود.

vahidreza2007
13-05-2017, 17:29
همچنین داوید لوییز نمایش درخشانی در سمت راست دفاع 3 نفره ایفا کرد و کونته این شانس را به ویکتور موسس داد که به عنوان بال راست، فصل خوبی را سپری کند. گری کیهیل و سزار آسپلیکوئتا مانند همیشه وظیفه خود را درست و بی سر و صدا انجام دادند تا تغییرات نتیجه مثبتی داشته باشند و با درخشش این گروه 5 نفره، از آن مقطع تنها یک بار تاتنهام در لیگ برتر قادر به شکست آنها باشد. درخشش در پاییز بعد از این تغییرات، رکورد 13 پیروزی متوالی چلسی شامل گلباران کردن یونایتد، اورتون و لسترسیتی از راه رسید.
در ماه نوامبر و مقابل چشمان فرگوسن، کونته موفق شد با 4 گل مورینیو را بدرقه کند تا ردپای آقای خاص از استمفوردبریج پاک شود. بعد از ششمین پیروزی متوالی، آنها با غلبه بر میدلزبور در نوامبر صدرنشین شدند و تنها در این مدت یک بار در دسامبر قافیه را به تاتنهام در وایت هارت لین باختند وگرنه نزدیک به 6 ماه صدرنشین مطلق لیگ برتر بودند. نوازندگان پیانو در سیستم جدید، ادن هازارد از برخی وظایف دفاعی معاف شده و درخشش خود را در جناح چپ آغاز کرد تا در 10 بازی از ماه اوکتبر تا باکسینگ دی، 7 بار دروازه حریفان را باز کند.
کونته، استفاده از پدروی سرعتی را به مزیت ضربات ایستگاهی ویلیان ترجیح داد و دیگو کاستا نیز روند گلزنی خود را ادامه داد. سسک فابرگاس بدون گله از نیمکت نشینی، در مواقع روضروری که دفاع منسجم حریفان بازی را گره زده بود به یاری تیمش آمد و در مواقعی که آبی ها بیشتر از مالکیت توپ نیاز داشتند و حضور بازیکنی فیزیکی مانند ماتیچ لازم نبود، سسک از ابتدا در ترکیب قرار گرفت. حمل کنندگان پیانو قدرت روحی روانی و انعطاف پذیری، 2 شاخص اصلی تیم فوق العاده مورینیو بود که در سال 2004 ساخته شد و با درخشش ستارگانی چون پتر چک، دروگبا، تری و لمپارد تا 2013 درخشش خود را ادمه داد. تیم کونته نیز بر اساس همین اعتماد به نفس و قدرت پاسخ دادن به شکست ها بنا شد. باخت برابر تاتنهام با برتری 0-3 برابر لستر پاسخ داده شد و شکست برابر پالاس با غلبه بر سیتیزن ها.
انتقام گرفتن مورینیو در اولدترافورد با غلبه بر ساوتهمپتون و پایان روند 7 بازی بدون گل کاستا همراه بود و سیو فوق العاده کورتوا برابر آنولت در دیدار با ساندرلند، پیروزی مهم و تاثیرگذار آبی ها را حفظ کرد. گل گری کیهیل به استوک که درغیاب جان تری، کاپیتانی لایق بود، لحظه ای کلیدی در قهرمانی این فصل آبی های لندن محسوب می شود. انگولو کانته بهترین خرید تابستان سال گذشته لیگ برتر، موفق شد عنوان جایزه بهترین بازیکن سال هم از نگاه اتحادیه و هم از دید نویسندگان را از آن خود کند.

از زمان تغییر سیستم به 1-2-4-3، انگولو کانته اوج گرفت تا با ارائه نقش یک هافبک آزاد، درخشش فوق العاده خود در لستر را تکرار کند. نیمه نهایی جام حذفی با کسب 9 پیروزی متوالی و سپری کردن روزهایی درخشان، تاتنهام در لیگ برتر فاصله را به 4 امتیاز کاهش داده بود و تبدیل به یک تهدید بزرگ برای قهرمانی چلسی شد.

اما علیرغم همه این اتفاقات، کونته تصمیم به نیمکت نشین کردن کاستا و هازارد گرفت و با درخشش فابرگاس موفق شد 2-4 در ویمبلی از سد تاتنهام گذشته و به فینال جام حذفی صعود کند. با این پیروزی، دوباره اعتماد به نفس تیم افزایش یافت و پیروزی با 3 گل برابر اورتون، 4 گل برابر ساوتهمپتون و بعد از شکست تاتنهام برابر وستهام، با یک گل برابر وست بروم باعث قطعی شدن قهرمانی شاگردان کونته شد. عاملی به نام آنتونیو کونته در این میان دست کم گرفتن نقش کونته غیر ممکن است زیرا او موفق شد تقریبا همان ترکیب شورش کننده مورینیو را بازسازی کرده و در طول فصل، حتی بازیکنانی که کمتر به میدان می رفتند را نیز راضی نگه دارد.
کونته از عصبانیت و جوش و خروش کاستا در مسیر درستی استفاده کرد و با احترام کامل، بازوبند کاپیتانی را از جان تری گرفت و باعث شد تا هواداران چلسی عاشق شور و حرارت غیرقابل مهار او در کنار زمین شده و در نهایت شیفته تصمیمات درست آنتونیو در بهترین زمان ممکن باشند. منبع: دیلی میل ترجمه: آریا فاطمی مقدم

vahidreza2007
14-05-2017, 01:04
داستان انقلاب آبی چلسی؛ فرشته نجاتی که کشتی طوفان زده را از فرش به عرش برد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

طرفداری- زمانی که آنتونیو کونته به باشگاه چلسی وارد شد به نظر می رسید که پادشاهی در کاخی ویران شده گام نهاده بود، ویرانه ای به نام چلسی. کاخی با برج و باروهای سر به فلک کشیده و پر زرق و برق که بر اثر زلزله ای ویران کننده و مهیب، شکوه و عظمتش جریحه دار شده و از ریخت و قیافه افتاده بود. او برای هر قدم می بایستی پای خود را از روی تکه پاره های این ویرانه عبور می داد. در قدم های آغازینش، او متفکرانه به اطراف می نگریست؛ به این فکر می کرد که چگونه می توان زیبایی و رونق سابق را به این آشیانه بازگرداند. اهالی فوتبال انتظار تابستان شلوغی را برای چلسی داشتند چرا که اغلب فکر می کردند باید ویرانه چلسی را کاملاً کوبید و از نو ساخت اما نظر معمار ایتالیایی چیز دیگری بود. در نظرش آمد که این ویرانه از اسکلت بندی قوی و مستحکمی برخوردار است پس در صدد آن برآمد که چند نقطه ضعفی که پایه های چلسی را سست کرده بودند را کشف کند و آن ها را به نقطه قوت چلسی تبدیل نماید.
در آغاز فصل حضور پرتعداد مربیان پرآوازه بر مسند سرمربیگری تیم های مدعی قهرمانی موجب شد که شاید خوشبین ترین هواداران چلسی هم برای تیمی که در فصل گذشته به رتبه ای بهتر از دهمی در لیگ دست نیافت، کسب سهمیه لیگ قهرمانان و نهایتاً نایب قهرمانی را هدف مطلوب تیم خود در نظر بگیرند؛ پیش بینی ها حاکی از آن بود که مردم شانس قهرمانی را در وهله اول برای دو تیم شهر منچستر و سپس برای لیورپول، آرسنال و تاتنهام قائل هستند. حتی سرالکس فرگوسن با تجربه نیز در پیش بینی های خود از قهرمان فصل 17-2016 لیگ جزیره، نامی از چلسی به میان نیاورده بود. حضور مورینیو، گواردیولا، کلوپ، پوچتینو، ونگر و حتی کلودیو رانیری که آخرین قهرمان لیگ جزیره به شمار می رفت، شانس ها را برای چلسی بسیار کمرنگ می نمود. اغلب این ابر مربیان در آغاز فصل سخن از عزم و هدف خود برای فتح عنوان قهرمانی لیگ به میان آوردند.

قدم اول کونته چند خرید کم سر و صدا در تابستان بود. تابستانی که برای سایر رقبا بسیار پر سرو صدا همراه با خریدهایی پرشمار و رکورد شکن برای چندی از آنها دنبال می شد. مرد ایتالیایی از جنجال و هیاهو بیزار بود و در حالی که دوستداران چلسی منتظر حرکتی انقلابی در تیم بودند، کونته در اندیشه آن بود تا تغییرات را آهسته آهسته وارد تیمش کند. در قدم بعدی وی تصمیم گرفت با کمترین تغییرات در ترکیب نفرات و آرایش تیم، چلسی را روانه میدان کند. چیزی که از نظر او مهمترین تغییر بود، تفکر تیم برای به چنگ آوردن پیروزی در هر بازی بود. چلسی سه بازی اول فصل را پیروز شد اما به سختی و با چنگ و دندان برای کسب هر پیروزی تا آخرین لحظات جنگید. در واقع اصلی ترین تفاوت تیم جدید با تیم فصل قبل در همین روحیه جنگندگی آنان بود و در سایر موارد هنوز نقاط ضعف مشابهی از فصل قبل باقی مانده بود، چرا که به ندرت چلسی قادر به کلین شیت می شد و معمولا مجبور می شد تا گل های خورده را جبران کند.
در بازی چهارم فصل، سوانزی قعر نشین از چلسی تساوی گرفت تا تردیدها به میان آید. بازی بعدی را چلسی در استمفوردبریج به لیورپول واگذار کرد تا اولین شکست فصل برایش رقم بخورد. بوی خطر به مشام می رسید. دیدار بعدی در مقابل آرسنال بود و شکست سخت چلسی در مقابل همشهری رسماً زنگ خطر را برای آبی پوشان به صدا درآورد. چلسی دوباره به مرز بحران رسید، هواداران نگران تکرار ناکامی ها شدند و ترس از اینکه دیگر تیمشان را در قامت قدرتمندان نبینند. نا امیدی بار دیگر در چشمان بازیکنان تیم به چشم می خورد. کونته پس از آن شکست شب ها خوابش نبرد. شبانه روز فکر کرد و فکر کرد که راه خروج از این گرداب چیست؟ نقطه ضعف در کدام قسمت پنهان شده است؟ سرانجام زمان تصمیم بزرگ فرا رسید، وقت انقلاب بود!

آرایش 3-4-3 برای چلسی متولد شد. تحولی شگفت انگیز تر از آنچه که انتظارش می رفت. اولین تجربه این سیستم در مقابل هال سیتی به دست آمد و نتیجه آن پیروزی 2-0 برای چلسی بود. کلین شیت چلسی از نکات امیدوار کننده برای ادامه این راه بود. دیدار بعدی با پیروزی 3-0 مقابل لستر همراه شد و بازهم کلین شیت. پس از آن چلسی با نتیجه 4-0 منچستریونایتد را درهم کوبید، بازهم گل های بیشتر از راه رسید و شیرهای لندنی با نتیجه 5-0 اورتونی ها را نیز بدرقه کردند. شش بازی متوالی با گلباران حریفان و در عین حال بسته ماندن دروازه چلسی همراه شد. گویی دیگر این تیم مهارشدنی نبود و بردها یکی پس از دیگری از راه رسید تا جایی که چلسی با کسب 13 برد متوالی، رکورد بیشترین برد متوالی در تاریخ لیگ برتر را به دست آورد، از مقام ششم جدول رده بندی مستقیما به صدر جدول صعود کرد و پس از آن هیچ تیمی نتوانست صدر را از چلسی پس بگیرد.
ثبات تیم به قدری بالا رفته بود که در مقاطعی از فصل، چلسی فاصله ای 10 امتیازی با تیم دوم جدول ایجاد کرده و رقابتی ترین لیگ معتبر اروپایی را تک قطبی کرده بود! بزرگترین سوال برای مربیان صاحب نام حاضر در لیگ برتر این بود که راه توقف چلسی چیست؟ روش های مختلفی امتحان شد که ناکام ماند، اما سرانجام یک سرمربی انقلابی دیگر کلید حل این مسئله را پیدا کرد. مائوریسیو پوچتینو فردی که قدرتمندترین تاتنهام پنجاه سال اخیر را خلق کرده بود، موفق شد پس از 13 بازی نوار پیروزی های چلسی را قطع کند. اما روش او چه بود؟ همان ترکیب 3-4-3.
. بله، کونته نه فقط در چلسی بلکه تحولی در لیگ برتر انگلستان به وجود آورد. متفکر ایتالیایی روش برد در جزیره را تغییر داد؛ بدون هیاهو، بدون ادعا آمد و تاج پادشاهی لیگ جزیره را بار دیگر برای چلسی به ارمغان آورد.

vahidgame
14-05-2017, 14:20
قهرمانی لیگ برتر رو به همه طرفداران چلسی تبریک میگم :V12:
فصل سختی رو گذروندیم و قهرمانی هم واقعا حقمون بود
این تیمی که کنته این فصل ساخت می تونه حتی توی لیست تیمای برتر تاریخ لیگ برتر هم قرار بگیره
امیدوارم دو تا بازی بعدیمون هم ببریم و رکورد خوبی هم به جا بذاریم ولی دیگه در کل دیگه استرس ها گذشت :دی
فقط یه قهرمانی جام حذفی باقی مونده تا فصل دیگه عالی تموم بشه

vahidreza2007
15-05-2017, 17:36

با ورود موراتا، لوکاکو، مانولاس و رودریگز چلسی و انتظار برای یک تابستان داغ با توجه به حضور در لیگ قهرمانان، احتمالا تابستان شلوغ و پر هزینه ای در انتظار چلسی خواهد بود.

به گزارش "ورزش سه"، خداحافظی با بهترین گلزن چلسی در لیگ برتر می تواند یکی از تغییراتی باشد که قهرمان لیگ برتر قرار است در فصل جدید با آن مواجه شود. آنتیونیو کونته در تابستان سال گذشته و بعد از سپری کردن تورنمنتی دشوار با تیم ملی ایتالیا در یورو 2016 به اردوی چلسی ملحق شد اما حالا و بعد از کسب قهرمانی در لیگ برتر، در موقعیت بهتری برای تشویق رومن آبراموویچ برای خرید ستارگان بزرگ و رقم زدن فصلی موفق قرار دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخبار حاکی از آن است که آبی های لندن بودجه ای 120 میلیون پوندی را برای تابستان امسال در نظر گرفته اند و همچنین قرار است تعدادی از بازیکنان قرضی نیز دوباره به استمفوردبریج بازگردند. اخبار زیادی در مورد پیشنهاد 76 میلیون پوندی تیانجین از سوپرلیگ چین به دیگو کاستا به گوش می رسد و احتمالا او بالاترین دستمزد را در بین بازیکنان فوتبال جهان دریافت خواهد کرد. به جز تیانجین، چند باشگاه دیگر چینی نیز به دنبال جذب مهاجم تندخوی چلسی هستند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس بدین ترتیب، هدف اول آبی های لندن جذب یک یا دو مهاجم گلزن در تابستان است که اهداف اصلی آنها آلوراو موراتا، ستاره اسپانیایی رئال مادرید و رومن لوکاکو، آقای گل لیگ برتر و ستاره سابق خود چلسی و عضو فعلی اورتون است. البته نباید فراموش کرد که آندره بلوتی، ستاره گلزن تورین و موسی دمبله از سلتیک نیز نام هایی هستند که در فهرست مهاجمان مدنظر چلسی به چشم می خورند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همچنین تامی ابراهیم، مهاجم 19 ساله بریستول که از چلسی به این تیم ملحق شده، بعد از درخشش در این تیم به ترکیب چلسی بازخواهد گشت. اگرچه میچی باتشوایی زننده گل قهرمانی چلسی در برابر وست بروم بود، اما آینده او در رختکن این تیم در هاله ای از ابهام قرار دارد و ممکن است به تیم هایی که از لیگ برتر، لیگ ایتالیا و فرانسه که خواهان او هستند ملحق شود. پست دیگری که آبی های لندن به دنبال تقویت آن هستند، بال کناری است که در سیستم کونته از اهمیت فراوانی برخوردار است. با توجه به اتکای بیش از حد سرمربی ایتالیایی به درخشش ویکتور موسس و مارکوس آلونسو، آنها قصد دارند میشل آنتونینو را به خدمت بگیرند. رایان برتراند، مدافع سابق چلسی نیز یکی دیگر از گزینه های نام برده برای بازگشت به ترکیب این تیم است اما به هر حال نام های زیادی برای تقویت این پست در رسانه ها مطرح شده است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با توجه به جدایی جان تری، خروج ایوانوویچ در زمستان گذشته و مورد سوال بودن آینده کورت زوما، چلسی به شدت به دنبال تقویت خط دفاعی خود است. آندریاس کریستنسن، مدافع قرضی چلسی بعد از 2 فصل حضور در گلادباخ به ترکیب تیم بازخواهد گشت و در اردوی پیش فصل چین مورد آزمایش قرار خواهد گرفت. کولیبالی، مانولاس، رودریگز و لاپورته، نام های مطرح شده برای تقویت خط دفاعی چلسی هستند و هدف کونته داشتن 6 مدافع آماده است زیرا معمولا او تیمش را با 3 مدافع وسط به میدان می فرستد. درون دروازه، به احتمال فراوان شاهد جدایی آسمیر بگوویچ خواهیم بود زیرا او قصد دارد در تیمی عضویت داشته باشد که سنگربان اول باشد و با حضور تیبو کورتوا این اتفاق ممکن نیست. آبی های لندن در پی جذب یک هافبک میانی نیز هستند اما در این پست گزینه های زیادی وجود ندارد. باکایوکو از موناکو و کسیه از آتالانتا بازیکنانی هستند که مورد نظر کونته قرار دارند اما در حال حاضر نیز با حضور ماتیچ، کانته و فابرگاس ترافیک زیادی در این پست وجود دارد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همچنین دغدغه بعدی چلسی، روشن شدن تکلیف بازیکنان قرضی این تیم در تابستان امسال است. برتراند ترائوره، مارکو ون خینگل، پاسالیچ و اومرو از جمله این بازیکنان هستند و کونته باید به سرعت در مورد آینده آنها تصمیم گیری کند. چلسی در فصل آتی در لیگ قهرمانان حضور خواهد داشت و کونته به وضوح و بارها در هفته های اخیر اعلام کرده که برای حضوری مقتدرانه در فصل آینده، ترکیب چلسی نیاز به تقویت دارد. پس با این تفاسیر، احتمالا تابستان شلوغی در انتظار آبی های لندن خواهد بود.

vahidreza2007
21-05-2017, 19:13
خوب متاسفانه آخرین بازمانده نسل طلایی چلسی کاپیتان لیدر و افسانه چلسی جان تری اخرین بازی خودش رو برامون انجام داد و در دقیقه 26 و با تشویق هوادارا و از بین تونل افتخار بازیکن های خودی تعویض شد و میراث خودش رو جاودانه کرد و کاپیتانی رو تحویل کیهیل داد و رفت .

مرسی کاپیتان برای همه فداکاری هایی که برامون کردی برای همه گل هایی که برامون زدی برای همه گل هایی که برامون نزدی برای همه موقعیت های که دفع کردی یا همه سوتی هایی که دادی همه و همه این موارد از تو برامون یه اسطوره ساخت و برامون اسطوره باقی خواهی ماند .

پ. ن :‌چلسی اخرین بازیش رو داره با 3 گل و برد تموم میکنه و رکرود بیشترین برد در تاریخ لیگ رو البته اگر اشتباه نکنم به اسم خودش میزنه ! یه پایان فوقالعاده برای کونته و تیمش البته قبل در لیگ چون هنوز حذفی رو پیش رو داریم !

vahidreza2007
22-05-2017, 16:02
۹۳ امتیاز، پایان فصل اول دون آنتونیو در لیگ برتر

چلسی ۵ - ۱ ساندرلند؛ من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم می رود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آخرین بازی فصل، آخرین بازیِ کاپیتان، جشن قهرمانی

طرفداری- قهرمانِ لیگ جزیره در آخرین بازی هم عقب نکشید و با کسب پیروزی برابر ساندرلند، در اولین فصل آنتونیو کونته در لیگ برتر، ۹۳ امتیاز دشت کرد.
ساندرلندی ها که سقوط خود را قطعی می دیدند، بازی را طوفانی آغاز کردند. سانتر ارسالی مارتینز در دقیقه ۲ در شلوغی محوطه جریمه به مانکیو رسید تا این بازیکن توپ را به زیرطاق کورتوا بفرستد. در دقیقه ۷ بازی، آلونسو ضربه آزاد بدست آمد را به تیرک دروازه کوبید.
در ادامه همین فرصت، اصرار چلسی به حفظ توپ باعث شد در گوشه سمت راست دروازه حریف توپ به ویلیان برسد و بازیکن برزیلی در زاویه بسته به زیبایی دروازه حریف را باز کند. در دقیقه ۱۱ بازی، کوستا و هازارد همزمان موقعیت ایده آلی را در جلوی دروازه از دست دادند.
یک دقیقه بعد شوت آلونسو را پیکفورد بلوکه کرد. در دقیقه ۱۵، سانتر لوییز را کوستا استفاده نکرد. در دقیقه ۲۰، پاس آلونسو به کوستا در نهایت با واکنش عالی پیکفورد همراه شد و در بازگشت، موزس توپ را به هوا فرستاد. در دقیقه ۳۱ فرار موزس و پاس او به ویلیان باعث شد ستاره برزیلی شوتی را راهی دروازه حریف کند که با اختلاف کم به بیرون رفت.
در دقیقه ۴۳، ساندرلند رو یک ضربه ایستگاهی دیگر دومین موقعیت مهمش را هم نزدیک بود به گل تبدیل کند اما ضربه اوشی را کورتوا گرفت. مهمان نیمه دوم را هم بهتر آغاز کرد و کورتوا بار دیگر نگذاشت تیمش عقب بیافتد. در دقیقه ۵۹، کنترل توپ توسط کوستا و پاس وی به هازارد با فرار ستاره بلژیکی همراه بود و شوت زیبای او چلسی را به گل دوم رساند.
در دقیقه ۷۶، سانتر فابرگاس با اشتباه مدافعان ساندرلند و دروازه بان این تیم به پدرو رسید و وی دروازه خالی را باز کرد. در دقیقه ۸۸، آزپیلیکوئتا در پشت محوطه شوت زیبایی را به سمت دروازه حریف زد اما توپ با اختلاف کم به بیرون رفت. در دقیقه ۸۹، پاس عمقی پدرو، باتشوایی را تک به تک کرد تا وی توپ را از میان پاهای دروازه بان عبور دهد. در دقیقه ۹۰، باتشوایی در موقعیتی مشکوک به آفساید فرار کرد و با دریبل ۲ بازیکن، توپ را به گوشه دروازه ساندرلند رساند تا چلسی پایان خوشی در لیگ برتر داشته باشد.
ترکیب دو تیم:
آمار بازی:

- - - Updated - - -

چلسی پنجمین عنوان قهرمانی اش را در لیگ برتر جشن گرفت.

طرفداری - چلسی موفق شد قهرمان لیگ برتر انگلیس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%9B-%D9%85%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%DA%86%D8%B4%D9%85-%D8%AE%D9%88%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D9%85-%D9%85%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%AF?page=1) در فصل 2016-2017 شود. آنتونیو کونته در اولین فصل حضورش با آبی ها موفق شد با 30 پیروزی رکوردی تاریخی به جا بگذارد. کاپیتان جان تری آخرین جام خود را با چلسی جشن گرفت.

vahidreza2007
22-05-2017, 16:07
کونته: باید برای این قهرمانی به خود افتخار کنیم؛ جان تری تاریخ چلسی را نوشته است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آنتونیو کونته باور دارد که چلسی باید به موفقیت کسب شده توسط خود افتخار کند.

طرفداری- جشن قهرمانی تیم چلسی در بازی مقابل ساندرلندبا احساسات بسیاری همراه بود. خداحافظی جان تری و استیو هالند از طرفداران چلسی، صحنه های احساسی زیادی را رقم زد. آنتونیو کونته نیز نتوانست این ها را در کنفرانس خبری پس از بازی انکار کند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه چلسی، آنتونیو کونته پس از بازی مقابل ساندرلند گفت:

امروز با احساسات بسیاری همراه بود. این فوق العاده است که فصل را این گونه به پایان برسانیم. ما با 30 برد، قهرمان این لیگ شدیم. ما بر سختی های زیادی غلبه کردیم و باید برای این قهرمانی همراه با طرفداران و خانواده خود افتخار کنیم.
خداحافظی جان تری

پیش از این گفته بودم که باید راه مناسبی برای خداحافظی قهرمان باشگاه پیدا کنیم. او لیاقت این را داشت که بازی را از ابتدا شروع کند. سپس در دقیقه 26 تعویض شود. او استحقاق این جشن را داشت زیرا که تاریخ چلسی را نوشته است. برای او و خانواده اش آرزوی بهترین ها را دارم. برای من و باشگاه این غم بزرگی است که او را از دست می دهیم. او در داخل و خارج از زمین بسیار به من کمک کرد. باید به تصمیم او احترام بگذاریم. کار بازیکنانم برای ایجاد یک گارد افتخار برای او بسیار عالی بود. او یکی از بهترین مدافعان جهان است و لیاقت این ها را دارد.
میچی باتشوایی

برای او خوشحالم چرا که فصل سختی را گذراند. این آسان نیست که از لیگ دیگری بیایید و در لیگ برتر انگلیس بازی کنید. این جا لیگ قدرتمندی است. بعد از یک سال کار ، تلاش و تعهد به باشگاه، او لیاقت بازی در آخرین دیدار لیگ را داشت.
فینال جام حذفی در برابر آرسنال

این خطرناک است. این که فکر کنیم همه چیز تمام شده است و قهرمانی یا شکست در این بازی شرایط را تغییر نمی دهد. ما باید مانند برنده ها فکر کنیم. این فصل فوق العاده خواهد شد اگر که موفق شویم تا جام حذفی انگلیس را نیز مال خود کنیم. ما باید راه درست را پیدا کنیم. ما و آرسنال در یک سطح قرار داریم. ما در دیدار رفت 3-0 به آن ها باختیم و پس از آن 3-1 پیروز شدیم. حالا فرصت این را داریم تا بازی سوم را در برابر آن ها انجام دهیم. این فرصت خیلی خوبی است تا دومین جام فصل را نیز به دست بیاوریم. من برای پیدا کردن بهترین عملکرد بازیکنانم در آن بازی تلاش خواهم کرد. شش روز فرصت دارم تا ترکیب یازده نفره خود را انتخاب کنم و به بازیکنانی که دقایق بیش تری برای بازی کردن نیاز دارند، فرصت بدهم. این فصل نشان داد بازیکنانی که از روی نیمکت به بازی می آیند، بسیار قاطع هستند. امروز پدرو و باتشوایی از رو نیمکت به زمین آمدند و گلزنی کردند. فابرگاس نیز در بازی مقابل واتفورد این چنین گلزنی کرد. اگر از من بپرسید چه تیمی انگیزه بسیاری دارد، پاسخ من آرسنال است. زیر تنها راهی که آن ها می توانند فصل خوبی داشته باشند این است که قهرمان جام حذفی شوند. بعد از تمام این سال ها آن ها به لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا نکرده اند. این بحث درباره موارد تاکتیکی نیست، همه چیز در مورد انگیزه است.

vahidreza2007
22-05-2017, 16:10
جان تری: از حمایت های هواداران بسیار متشکرم؛ چلسی مانند خانواده من است ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اسطوره باشگاه چلسی در پایان فصل از جمع آبی پوشان جدا خواهد شد.

طرفداری- جان تری، مدافع باشگاه چلسی پس از انجام آخرین بازی اش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در استمفوردبریج برای چلسی، عنوان کرد که به حضورش در چلسی طی این سال ها افتخار می کند. به نقل از سایت رسمی چلسی، اسطوره آبی پوشان پس از پیروزی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%9B-%D9%85%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%87-%DA%86%D8%B4%D9%85-%D8%AE%D9%88%DB%8C%D8%B4%D8%AA%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D9%85-%DA%A9%D9%87-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D9%85-%D9%85%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%AF)تیمش مقابل ساندرلند اظهار داشت:
روز سختی برایم بود. دوران طولانی در این باشگاه سپری کردم و خوشحالم که امروز با تشویق تماشاگران کارم را به اتمام رساندم. جو بسیار احساسی بود. از بازیکنان و هواداران به خاطر حمایت شان بسیار تشکر می کنم. این باشگاه برای 22 سال خانواده من بوده و از صمیم قلب از همه تشکر می کنم. احساس باورنکردنی دارم که توانستم در این مدت طولانی در باشگاه چلسی بمانم. وی ادامه داد:
این باشگاه برایم به معنی همه چیز است. زمانی که 14 ساله بودم، صندلی ها، توالت ها و رختکن ها را تمیز می کردم. من از پایین ترین سطح شروع کرده و آن قدر تلاش کردم تا به این مرحله رسیدم. فکر می کنم همین مسئله باعث شده تا با هواداران رابطه فوق العاده ای داشته باشم زیرا یکی از خود آن ها هستم. لحظات فوق العاده ای در طول این سال ها داشته ام. اولین جام در لیگ برتر در سال 2005 به دست آمد که برایم بسیار خاص بود و پس از آن نیز افتخارات فوق العاده کسب کرده ام. مدافع انگلیسی تصریح کرد:
شاید من در این فصل به اندازه کافی بازی نکردم ولی بازیکنان عملکرد فوق العاده ای داشتند. کونته با یک سیستم و سبک جدید به تیم آمد و باید این بازیکنان را به دلیل شیوه ای که بازی می کنند، تشویق کرد. هدف تیم شکستن رکورد 30 پیروزی در یک فصل بود که این را نیز انجام دادند و حالا یک بازی مهم دیگر هفته آینده در جام حذفی داریم که منتظر این رقابت هستیم.

vahidreza2007
22-05-2017, 16:11
گریه امپراطور، جان تری، ممنون برای همه چیز! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در بیانیه خداحافظی اش گفته بود: "همیشه حواسم به این بوده است که در موقعیت مناسبی بروم و به شکل درست. حالا احساس می‌‌کنم که انتهای این فصل، هم برای باشگاه و هم برای من زمان مناسبی است". کاش حواسش به دل های ما هم باشد به هوادارانش که دلش را ندارند در لباس دیگری او را ببینند.

اختصاصی طرفداری- 15 می 2017 استادیوم استمفودربریج دقیقه 22 کاپیتان آبی های لندن جان تری دروازه واتفورد را باز می کند، تنها گل او در فصل اخیر و دومین گلش در دو فصل گذشته در شب درخشش میچی باتشوایی و پس از آن این کاپیتان، رهبر و اسطوره آبی ها بود که به پهنای صورت اشک می ریخت و گریه می کرد، تا اگر ندیده اند ببینند که هیولاها هم گریه می کنند و چه بهتر برایِ خود او تا شاید با زبانی که درکش برای همه رنگ ها و سنین قابل فهم تر است به بهترین قاضیان دنیا از احساساتش نسبت به باشگاهی بگوید که بیست و دو سال از زندگیش را در آن گذرانده است و برایش از هر نقطه در دنیا، انگلستان و لندن امن تر است و برای ساکنینش قابل اعتمادتر. جایی که خماری و نشئگی، صفر و صد و بندگی و سروری را با آن گذرانده در اوج تنهایی تنها نمانده و وقتی همه دنیا به او پشت کردند او را با آغوش باز پذیرفته اند و حالا در انتهای خط فهمیده که بهتر است مکالمه محو باشد و همان بهتر که همین اشک ها، شاهپرک های انتشار حواس او به سوی هوادارانش باشند چه آخرین بار که در دادگاه برای اثبات خودش در یک محکمه رسمی با زبانش حرف زد و گفت به آنتوان فردیناند آن حرف ها را نزده به خرج کسی نرفت و نتیجه اش همان شد که همه می دانید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahidreza2007
22-05-2017, 16:13
صحبت از ابعاد فنی و ویژگی های فوتبالی جان تری برای هوادارانی که در سال های اخیر با فوتبال او زندگی کرده اند قلم فرسایی بیهوده است چه بارها و بارها در همین تارنما از هنر مدیریت و رهبری او خوانده ایم و هزاران بار هنر واقعی او را درون زمین دیده ایم. با هیج متری و میزانی جی تی را نمی توان جز برترین و با ثبات ترین مدافعان قرن بیستم ندانست. کسی که جیمی کرگر او را بهترین مدافع انگلیسی عصر حاضر می دانست، کاپیتانی در عقب زمین که رهبر و مربی درون زمینِ تیم بود. نقطه اطمینان و اتکای لمپارد و دروگبا برای هجوم و نگهبانی امن برای حراست از دروازه پتر چک بزرگ. تایمینگ مناسب برای سر زنی، سرعت بالا و بازی خوانی فوق العاده از جی تی مدافعی ساخت که هم روی هوا و هم روی زمین در زمره بهترین های عصر خود باشد. رهبری که به گفته اکثر هم دوره هایش راس اصلی مربع شگفت انگیز چلسیِ مورینیو (عشق اول آبی ها) بود و حالا پس از بیست و دو سال همچنان خبری از نشانه های غفلت و سستی را نمی توان در اسباب و اثاثیه اش پیدا کرد.
هانس گئورگ گادامر فیلسوف آلمانی قرن بیستم را عصر حاکمیت رسانه بر دنیا می دانست، قرن بیست و یکم که تکلیفش روشن است، اینکه ما هر خبری را از قاب رسانه می بینیم، لالایی شبانه را از دهن او می شنویم و اخم دراکولا و لبخند بتمن از شعاع چشمان او می بینیم هم خود از آن باگ های مسئله ساز عصر مدرن است، چه همین جعبه جادو می تواند خیلی سیاهی ها را سفید و خیلی سفیدی ها را سیاه جلوه بدهد و اذهان عمومی را مثل همان حسی که مردم به بن افلک بیچاره در دختر گمشدهِ فینچر داشتند، شکل دهد و در این شکل دهی چه فرم هایی که دفرمه نمی شود و چه نامیزان هایی میزان. مسئله متاسفانه به همین جا ختم نمی شود که دروغ نه سیاه را سفیدی نشان دادن که خیلی خیلی خیلی سیاه نشان دادن یک لکه سیاه وسط انبوهی از سفیدی را نیز شامل می شود. مثل داستانِ جان تری که لغزش یک مرد بود. لغزشی عیان شده از بین هزار میلیون لغزش پنهان مانده و برملا نشده، به دست رسانه نرسیده، رسوا شده ای میان باکره های دروغین و قدیسان کاربلد، پس با منطق ما قابل اغماض است مثل همان لغزشِ لوژنیکی، مثل آن سُری که خورد و سَر هزاران نفر از طرفدارانش را برد بین دست هایشان و آرزوهای یک تیم را ته دره، بی تقصیر بود چرا که زمین ناهموار همیشه باعث می شود پایی که در سراشیبی است مطمئن تر باشد و زمینِ مقابلِ تری انگلیسی هیچ گاه هموار نبوده است. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این هم مولود ذهن لعنتی ما آدم هاست. این ذهن همه چیزِ خواهِ پرفکشنیست که به هیچ سطحی قانع نیست و همیشه در پی چیزی بیشتر است. فوتبالیست خوبی است؟ پدر خوب چطور؟ پدر خوبی است، همسر خوب طور؟ همسر خوبی است؟ شهروند خوب چطور؟ شهروند خوبی است؟ فعال محیط زیست چطور. همین بی نهایت طلبی ما، همین پا در زمین داشتن و سر در آسمان داشتنِ ما همیشه باعث آن شده تا نبینیم داشته هایمان را، زمین را خاک را. مثل اینکه آن قدر دنبال مائده بهشتی باشیم تا طعم سیب زمینی سرخ کرده را فراموشی کنیم یا آن قدر نواهای ملکوتی را بجوییم تا یادمان برود که همین قارقار کلاغ چه طراوشاتی را نمی تواند به لحظه های ما ببخشد. در مورد جی تی، اخلاق و ما نیز داستان همین است. اینکه از او بخواهیم چیزی فراتر از آنچه هست باشد، جوانمردانه نیست، نسبت به هیچ طرف این بازی اخلاقی نیست که از این منظر به او بنگریم و به ترازو بکشیمش، که با این فریم از یاد می بریم، دست آوردهای غیر قابل کتمان او برای آبی ها را و با شاخص هایی بی ربط در مورد یکی از بهترین مدافعین تاریخ جزیره حرف می زنیم که نه سول کمپل و نه حتی ریو فردیناند نتوانستند تا این حد با ثبات و بی تاثیر یک کیفیت ثابت را در طول سالیان متمادی تکرار کنند و عالی بمانند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داستان جی تی به عنوان اخرین بازمانده آن نسل طلایی با آخرین فِرِیم های فصل درخشان چلسی هم بالاخره به آخرش رسید، آن هم در آغاز داستانِ فوق جذاب چلسی و دون آنتونیو دوست داشتنی ، موقعیت مغتنمی بود برای خداحافظی، برای رفتن. مثل کهن سالانی که آرزویشان رفتن در زمانی است که هنوز سرپا هستند و دست و پا گیر کسانشان نیستند، کسی نمی تواند از تایمینگ خداحافظی او ایرادی بگیرد. در بیانیه خداحافظی اش گفته بود: "همیشه حواسم به این بوده است که در موقعیت مناسبی بروم و به شکل درست. حالا احساس می‌‌کنم که انتهای این فصل، هم برای باشگاه و هم برای من زمان مناسبی است". کاش حواسش به دل های ما هم باشد به هوادارانش که دلش را ندارند در لباس دیگری او را ببینند.

vahidreza2007
22-05-2017, 16:14
تری: چلسی در تابستان 6 بازیکن می‌خرد جان تری، کاپیتان چلسی که در پایان فصل از این تیم جدا خواهد شد مدعی شد که فصل آینده این تیم پنج یا شش بازیکن بزرگ خواهد خرید.
به گزارش "ورزش سه"، چلسی پس از یک فصل بسیار ضعیف، امسال با هدایت کونته دوباره قهرمانی لیگ را از آن خود خواهد کرد و حالا تیم کونته که 30 پیروزی از 38 بازی کسب کرده، به دنبال تقویت خود برای فصل آینده و چمپیونزلیگ است. تری که در پایان فصل از این تیم جدا می‌شود، مدعی شد که آنها فصل آینده 5 یا 6 بازیکن به خدمت خواهند گرفت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] او گفت:" با توجه به چمپیونزلیگ و تعداد بازی ها، فکر می‌کنم چلسی واقعا در نقل و انتقالات باید تقویت شود. مطمئنم که مالکین باشگاه با مربی در این رابطه جلسه خواهند داشت. تعجب می‌کنم اگر که باشگاه 5 یا 6 بازیکن نخرد."

vahidgame
23-05-2017, 16:59
بازم قهرمانی لیگ برتر رو تبریک میگم به همه طرفداران چلسی :n16:
هفته آخر هم بردیم و رکورد خوبی به جا گذاشتیم
از طرفی فاصله بازی با آرسنال هم کم نبود و بازیکنا راحت استراحت می کنن

دیگه فقط همون جام حذفی مونده که فک کنم می تونیم بدست بیاریم
بعدش دیگه می تونیم در مورد نقل و انتقالات صحبت کنیم اونم احتمالا توی تاپیک سال بعد
فک کنم سال دیگه خوب تقویت بشیم

jack82
27-05-2017, 20:55
نیمه فاجعه با ضربه فاجعه الونسو تموم شد.حرغی برا گفتن نداشتیم و باید از نتیجه خوشحال باشیم.ترکیب اشنباه بازیکنان بی انگیزه و مغرور و ارسنال بی نهایت عالی و پر تلاش
بازی به این بدی خیلی کم یادم میاد از تیممون.به امید نیمه دوم هر چند خیلی بعید میدونم این تیم برگرده.کلا خابیم

jack82
27-05-2017, 22:05
تبریک به ارسنال.حتی یک دقیقه هم لیاقت تساوی رو هم نداشتیم چه برسه به برد.شده بودیم همون دلقکهای سال اخر موریمیو.همه بجز کورتوا و تا حدی کهیل بد بودند ولی کانته سوپر بد بود.خدایا چقد افتضاح بود امشب این بازیکن حتی یه حرکت خوبم نکرد صد تا توپم لو داد.
فقط یه سوال از کنته: اگه نمیخاستیم برا جام بازی کنیم اصلا برای چی اون همه زحمت برا رسیدن به فینال کشیدیم؟
سوزش اینجاست که اخه به کیا باختیم یه مشت بچه امسال رمزیو ولبیک بقیشو نگم بهتره.
هیچ اعتقادی به موزز نداشتم و ندارم یکی نیست بگه اخه مردک اونجوریم پنالتی میگیرن.
در هر صورت فصل تموم شد و این بازی به کونته نشون داد که برا فصل بعد خیلی باید حواسشو جمع کنه
در مجموع فصل خوبی بود حیف این گام اخر کاممون به شکل بدی تلخ شد.

emadd69
28-05-2017, 07:24
دیشب خیلی بد بودیم .
تیم خیلی سنگین بود و درصد پاس های اشتباه زیاد بود . حتی اگه به اندازه یه بازی عادی لیگ هم بازی میکردیم بعید میدونم آرسنال موفق به شکست چلسی میشد . عجیب بود واقعا

حرکت موزس خیلی بچگانه بود . دقیقا جلو داور همچین حرکتی میزنه !!! نمیدونم وقتی فیلم حرکتشو ببینه چه فکری میکنه ...
درسته که امسال قهرمان بزرگترین تورنمنت انگلیس شدیم و این جام به مراتب پایین تر از لیگ هست ، اما به هر حال فینال بود و نباید اینقدر مغرور میبودیم .

جدا از بحث اخراج موزس کلا موزس اوایل فصل عالی بود اما رفته رفته افت کرد تا رسید به اینجا . اما از اون طرف آلونسو به مرور زمان بهتر شد و به نظرم میشه برای فصل بعد هم روش حساب کرد . کلا استیل جالبی داره و میتونه بهتر شه .
به نظرم کار عاقلانه اینه که برای پست موزس یه بازیکن تاپ بگیریم تا خیالمون راحت شه .
همینطور یه دفاع آخر هم نیاز داریم . لوییز هرچقدر خوب باشه اما واقعا اعتمادی بهش نیست . دیشب دقایق80 به بعد راحت میتونستیم 1/2 گل دیگه بخوریم .

کوستا هم انگار دیشب یه صحبت ها و حرکت هایی جهت موندن توی تیم انجام داده . به هر حال به نظرم نباید ریسک کنیم و باید یه فوروارد خوب بگیریم .
به هر حال امیدوارم آبراموویچ طبق قولی که داده بتونه بودجه خرید بازیکن های مد نظر کنته رو بهش بده و دستش رو باز بزاره .... شما منچستر رو ببینید که 3/4 فصلی هست که نتایجش اصلا جالب نیست اما خرید های فوق العاده گرونی رو انجام میده .

به هر حال امیدوارم توی بازار نقل انتقالات موفق باشیم و پیش فصل خوبی داشته باشیم. این فصل خیلی خسته کننده بود حتی برای من هوادار .

Undercover-G
28-05-2017, 14:19
واقعاً باخت دیشب تو **** نمیره!!!

منچستر رو ببری تاتنهام که بی شک بعد از ما بهترین (حتی یه جاهایی بهتر از ما) تیم بود رو ببری بعد به این آرسنال که تقریباً ضعیفترین آرسنال این چند سال اخیر بود با این همه مصدومی که داشتن ببازی!!! یعنی قشنگ بازیکنا رفته بودن تعطیلات واسه تفریحات!!!

تو همون 10 دقیقه اول قشنگ مشخص شد که انگیزه ایی برای بردن آرسنال وجود نداره. همه افتضاح بودن! از کانته (بهترین بازیکن فصلمون و لیگ!!!!) که با پاسای اشتباهش مارو **** بگیر تا فابرگاس و هازاد که مثلاً بهترین پاسورا و دریبل زنای لیگ بودن! موزز که معمولاً از این حرکات نمیزنه دیشب یهونه تصمیم گرفت با اون حرکت تابلو پنالتی بگیره!

یعنی باید راحت 4 پنجتا میخوردیم.
آرسنال هم یه چیزیش شده بود! دروازه خالی رو نمی تونستن بزنن!

البته بماند که اول الکسیس هند بود و داور ابله نگرفت ولی این چیزی از افتضاح بودن ما کم نمی کنه!

vahidreza2007
28-05-2017, 14:33
متاسفانه بازی رو باختیم خیلی دوست داشتم بازی رو ببریم و جان تری رو با کاپ بدرقه کنیم ولی نشد . از طرفی به نظرم بد هم نشد و یه جورایی زنگ خطر رو کونته و ابرامویچ برای تقویت تیم شنیدن و تو مصاحبه اخر بازی کونته هم بهش اشاره کرد که تیم باید تقویت بشه !

به شخصه نبود یه مدافع مستحکم تو قلب خط دفاع قشنگ بچشم میمومد کسی مثل بونوچی که نقش رهبری دفاع رو برعهده داشته باشه برامون ! کاش تری 7-8 سال جوونتر بود و همین نقش رو برامون بازی میکرد ! خرید گزینه هایی مثل مانولاس - بواتنگ- لاپورته و کولیبالی و برگشتن کریستن سن میتونه تا حدودی این ضعف رو برامون بر طرف کنه !

اما مهمترین پاشنه اشیل ما وینگ هامون هستند ! موزسس با اینکه کیفیت بازیش رو ارتقا داده ولی نشون داد مرد باز یهای بزرگ نیست اصلا ! از اون طرف الونسو هم با اینکه خوب یهای زیادی داره ولی خیلی کنده و تو برگشت ها قشنگ جا میمونه ! برای وینگ راست بازیکن هایی مثل کایل واکر -مندی - کاراسکو - و برای سمت چپ الابا و برتراند میتونند خرید های خوبی باشند !

میرسیم به نقطه ضعف بعدیمون نقش مکمل کانته که ماتیچ خیلی سینوسی این نقش رو اجرا میکنه گاهی خوبه گاهی بد از طرفی فابرگاسم به نظر نمیتونه 90 دقیقه مستمر بازی کنه ! بهترین خریدی که میتونستیم داشته باشیم برناردو سیلوا بود که سیتی با وجود اون همه هافبک تراز یک رفت و زود اونو خرید و از دستمون پرید ! حالا میمونه بازیکن هایی مثل ناینگولان - باکایوکو - که هر کدوم بیاد برامون بد نمیشه

برای وینگ تهاجمی سمت راست هم به نظر اگر بتونند کسی مثل گرت بیل رو بخرن فوقالعاده میشه !چلسی به شدت نیاز به بازیکن های اسمی بزرگ و تعیین کننده داره ! و به نظرم بهترین گزینه برای پست پدرو گرت بیل هستش ! البته میشه کاراسکو رو برای این پست خرید و پشت سرش هم کایل واکر رو گرفت و سمت راست رو بیمه کرد !و با اومدن بازیکنی مثل الابا برای سمت چپ و همکاری با هازارد سمت چپمون هم عالی میشه ! اضافه شدن کسی مثل ناینگولان به همچین خط هافبکی لول تیم رو فوقالعاده بالاتر میبره !

امروز خبر هایی اومد که کاستا میخواد بمونه که بدترین خبر ممکنه ! فروش کاستا با قیمت حدود 100 میلیونی بهترین گزینه برای تیمه ! کاستا بازیش 50-50 هستش گاهی میگیره و گاهی تیم رو عملا 10 نفره میکنه ! بشخصه ترجیح میدم نباشه و موراتا رو ببینم تو ترکیب تیم و تامی ابراهام رو هم برگردونیم برای مهاجم دومی !‌

همون طور که جان تری گفت اگر اخر فصل 6-7 بازیکن تزار اول به تیم اضافه نشه من تعجب میکنم و در واقع اشتباه تاریخی اقای عام رو تکرار میکنیم ! همون کسی که الان هر سال داره خرید های میلیوند پوندی انجام میده و انگار فقط برای ما خار داشت !

بشخصه این ترکیب رو برای فصل بعد فوقالعاده زیاد میخوام که ببینم

کورتوا

کولیبالی - کریستن سن یا لوییز - کیهیل

الابا ----ناینگولان - --------کانته -----واکر

هازارد --------موراتا یا لوکاکو ----- کاراسکو

پ.ن :‌قشنگ میتونم قول بدم تیم بدون خرید های بزرگ نمیتونه موفقیت امسال رو تو لیگ تکرار کنه مخصوصا اینکه تو لیگ قهرمانان هم حضور داره و بقیه تیم ها دارن از الان شخم میزنند بازار رو !

emadd69
04-06-2017, 00:59
فروش کوادرادو اشتباه بزرگی بود :دی

vahidreza2007
04-06-2017, 01:29
فروش کوادرادو اشتباه بزرگی بود :دی

اقا دقیقا داشتم همون لحظه به این فکر میکردم :n02::n08:

emadd69
04-06-2017, 02:05
اقا دقیقا داشتم همون لحظه به این فکر میکردم :n02::n08:

هرچند بود و نبودش توی زمین فرقی نمیکرد . اما تیر خلاص رو زد به یووه

البته این زنگ خطری برای ما هم بود . اگه بخوایم مثل یووه دنبال همچین بازیکنایی باشیم سر انجاممون همینه . یووه اکثرا دنبال بازیکن هایی هست که سنشون بالاست و انگیزه لازم ندارن و اکثرا به صورت قرار داد آزاد میان یووه . نباید امسال دیگه ریسک کنیم .
البته یووه با همین بازیکن ها هم تا اینجا بد عمل نکرده . اما رئال تیمی نیست که به این راحتیا ،بشه شکستش داد .

vahidgame
04-06-2017, 15:44
کورتوا

کولیبالی - کریستن سن یا لوییز - کیهیل

الابا ----ناینگولان - --------کانته -----واکر

هازارد --------موراتا یا لوکاکو ----- کاراسکو
این ترکیب دیگه خیلی خوشبینانه ست
یعنی من مثلا خودم توی فیفا منتخب جهان هم راحت درست می کنم ولی فوتبال واقعی نمیشه :دی
نکته اصلی اینکه بازار خراب شده و بازیکنا به صورت تخیلی قیمتشون بالا رفته

میگن قراره برا نقل و انتقالات 200 میلیون پوند خرج کنیم ولی این مبلغ در حد دو سه تا بازیکن تراز اول میشه باهاش گرفت!
الان مثلا همین لوکاکو رو ظاهرا با صد میلیون هم قبول نکردن. یا جالبه دفاع ساتهمپتون یعنی فن دایک رو قیمتش رو 70 میلیون پوند اعلام کردند!
یعنی هر چی بیشتر این اخبارو بخونید چیزای عجیبتر بیشتری می بینید :دی
دیگه الان جوری شده ممکنه هر فصل رکورد نقل و انتقالات عوض بشه

آلابا که بعید می دونم بگیریم ولی یه مهاجم و یه هافبک وسط و یه وینک بک چپ و راست حتما می خوایم
البته به بازیکنایی که قرضی توی تیمای دیگه دادیم هم میشه حساب کرد مثل کریستنسن ، بیکر و ترائوره
جالبه همین سولانکه که بازیکن آکادمی خودمون بود قراردادش تموم شد و رفت به لیورپول و نباید به این راحتی ها این بازیکنا رو از دست بدیم
حالا در مورد جزئیات نقل و انتقالات بعدا زیاد صحبت می کنیم و فک کنم این دیگه بحثش باید بره توی تاپیک سال جدید...

vahidreza2007
15-06-2017, 20:55
دوستان با اجازتون اگر موافق باشید تاپیک بعدی تیممون رو بنده بزنم البته بازم هر چی دوستان بگن :n02:

emadd69
16-06-2017, 12:09
خبرهای ناراحت کننده ای از سمت باشگاه میاد .
انگار درگیری کونته و باشگاه بالا گرفته !!
با این وضعیتی که ما توی نقل و انتقالات داریم بعید هم نیست . اکثر تیم های مدعی اروپا ، 1/2 بازیکن مد نظرشون رو جذب کردن . سیتی / یونایتد / لیورپول / بایرن / یوونتوس / میلان / ....

واقعا باید به این مدیریت خندید . توی خرید بازیکن از موناکو عاجزن بعد توقع داریم بونوچی رو از یوونتوس بگیریم . حد اقل پول اسکار رو خرج کنید .

vahidreza2007
16-06-2017, 14:19
اقا این ابرامویچ دیوانه شده ! بعد یه دهه یه مربی بدرد بخور اومده که تیم رو تونست در بدترین وضعیت جمع و جور کنه و حالا برای منافع تیم نیاز به خرید میبینه ولی باشگاه پشمم حساب نمیکنند ! من میدونم همه چی زیر سر اون امانلو حرومی هستش !

چلسی حداقل تاکید میکنم حداقل نیاز به خرید یه مهاجم تاپ - دو بال چپ و راست تاپ ( الکس ساندرو - ترائوره بازیکن خودمون ) - یه هافبک وسط تاپ - یه دفاع عالی و ذخیره کورتوا داره !

حالا بگیم برای مهاجم لوکاکو رو میارن که باز در حد حرفه و برای هافبک وسط باکایوکو رو و برای دروازه بان کابایرو ! هنوز سه خرید اصلی و مورد نیاز کونته برای ترکیب مد نظر که بال ها و دفاع وسط مستحکم باشه مونده !

ندیده قول میدم چلسی بدون خرید این موارد سال بعد هیچ چی نمیشه ! دیگه نمیشه رو بازی امثال موزسس و پدرو و ویلیان و النسو و کیهیل حساب باز کرد اونم برای لیگ قهرمانان !

به قول دوستمون چلسی وقتی برای خرید باکایوکو درمونده چطور میخواد بونوچی رو از یووه جدا کنه !

اما بازم میگم کلید این قفل فقط خود ابرامویچ هستش که شخصا ورود کنه و با یه بودجه 250 تا 300 میلیونی شخصا خرید های کونته رو انجام بده !

لوکاکو 90 میلیون - باکایوکو 40 میلیون - یه دفاع تاپ 50 میلیون - دو تا بال راست و چپ تاپ سرجمع 70 -- کابایرو هم ازاد اضافه میشه ! سر جمع میشه 250 تا ! تازه پول فروش بازیکن هایی مثل کاستا ( حداقل 60 تا ) - ماتیچ ( حداقل 35 تا )- اسکار (70 میلیون ) - بگویچ (10 میلیون ) و سولانکه ( 5 میلیون ) و چند تا از بازیکن های قرضی مونده سر جمه حساب کنی نزدیک 150 تا 200 تا از فروش بدست اومده یعنی باشگاه قد سیتی و منچستر عرضه نداره که 100 خودش بذاره روش و با یه بودجه 300 میلیونی تیم رو بسازه ؟

راستی برای گوش راست برای ایندهتیم من باشم میرم عثمان دمبله رو با هر قیمتی که بخوان میخرم و تا 10 سال اون گوش رو بیمه میکنم ولی کسی مثل امنالو مغزش قد آمیب تک سلولیه این چیزا رو نیمفهمه ! از اون طرف هم اکس ساندرو رو میگیرم هر دو گوشم تا سالها بیمه میشه !

( اینم در نظر بگیرید پول عظیم اسپانسر ها امسال تزریق میشه به تیم نایک و .....) !

فقط امیدوارم فصلی که مورینیو با عدم خرید تیم قهرمان لیگ رو تبدیل به تیم 10 لیگ کرد تجربه بشه براشون و این اشتباه رو دوباره تکرار نکنند !

چون خود مورینیو هم فهمیده بدون خرید نمیشه و داره شخم میزنه دو ساله ! و فقط برای ما خار داشت !‌

از بازیکن های قرضی خودمون هم باید بهترین استفاده بشه امسال چه در بخش ورود به تیم اصلی چه فروششون

vahidreza2007
16-06-2017, 14:30
تو رو خدا خبر رو ببینید !

برخی منابع فرانسوی خبر از به بن بست رسیدن مذاکرات چلسی و موناکو بر سر انتقال باکایوکو می دهند . به نظر می رسد چلسی حاضر به پرداحت 50 میلیون یورو برای این بازیکن نیست .

من این سیاست نقل و انتقالات رو کجای دلم بزارم ! لامصبا بخرید دیگه ! وقتی اسکار اشغال رو 70 تا رد میکنی بره انتظار داری باکایوکو با 10 بیاد مثلا !‌

jack82
16-06-2017, 14:45
خدا وکیلی خسیس تر از این ابرامو ویچ نداربم.هر چی فکر میکنم نمیفهمم اون سالهای اچل چطوری اون همه هزینه کرد برا تیم. احتمالا اهدافش مطرح شدن بود چ الانم که ایم انفاق افتاده دیگه بقیه چیزا مهم نیست.
ضربه فقط از اهداف و ادمای غیر فوتبالیه.
این تیمم امسال حیف میشه با این وضعیت

vahidreza2007
16-06-2017, 14:55
مشکل از ابرامویچ نیست اتفاقا ابرامویچ بسیار ولخرج هستش مشکل از کادری مشاور فنی که دور خودش چیده هستش مخصوصا اون احمق امانلو ! از وقتی این اومده تیم یه خرید درست حسابی نداشته !

شما خرید های قبل که خود ابرام خریده رو ببین ! روبن - بالاک - شوچنکو و .....

ای کاش کونته پا فشاری کنه تا این مردک رو از دور خارج کنند و خودش زمام امور فنی و خرید ها رو دست بگیره !

الان تنها امید من ورود خود ابرام به قضیه و انجام خرید ها و ختم قضیه است !

کونته سابقه اش رو داره که سر این جریانات بزاره و بره !‌ پس بهتره به خاطر خود تیم و موفقیتش دست کونته باز باز باشه و هیچ بهانه ای دستش نباشه !حیفه این تیم !

vahidgame
16-06-2017, 17:43
به نظر من زیاد به شایعه های الان توجه نکنید
الان روزنامه ها بیکارن و همش شایعه درست می کنن :دی
دیگه شایعه از این تخیلی تر نبود که کنته می خواد از چلسی بره!

ولی وضعیت نقل و انتقالات این فصل کلا پیچیده شده و بیشتر هم همین بحث قیمت بالای بازیکناست
مثلا لوکاکو واقعا بالای صد میلیون نمی ارزه و به نظر من دیگه قیمت از یه حد غیر طبیعی شد دیگه باید به باشگاه حق داد!
اگه می تونستیم اوبامیانگ رو بگیریم مسلما از لوکاکو بهتر بود چون تجربه اروپایی هم خوب داره و بیشتر آزمایششو پس داده
در مورد پستای دیگه هم حتما بازیکن که می گیریم چون حتی فقط اندازه جایزه قهرمانی بخوایم خرج کنیم اندازه دو تا بازیکن تاپ میشه!
فعلا هنوز اول نقل و انتقالاته و وقت هم خیلی زیاده

دوستان با اجازتون اگر موافق باشید تاپیک بعدی تیممون رو بنده بزنم البته بازم هر چی دوستان بگن :n02:
آقا تاپیکو بزن بره :دی
الان دیگه هر بحثی باشه مربوط به فصل بعده

vahidreza2007
16-06-2017, 20:08
دوستان تاپیک جدید رو زدم بعد تایید مدیرا مرئی میشه ایشالا که دستم خوب باشه هم برای نقل و انتقالات هم برای کل فصل :n12::n12:

vahidreza2007
16-06-2017, 21:05
گزارش مت لاو تلگراف از شرایط و سیاست های نقل و انتقالات چلسی "آنتونیو کونته برای برای به دست آوردن اختیارات کامل در چلسی خواهد جنگید اگرچه او فصل بعد هم به عنوان مربی به کار خود ادامه خواهد داد. گزارشات از ایتالیا حاکی از این بود که اختلافاتی به خاطر خرج نکردن باشگاه در پنجره نقل و انتقالات بوجود آمده است و کونته ممکن است در مورد آینده اش تجدید نظر بکند. چلسی در این مورد بسیار آرام هست و متوجه شده است که کونته به طور مستقیم با هیچکدوم از مسئولین باشگاه برای ابراز نارضایتی تماسی برقرار نکرده است. چلسی پیشنهاد تمدید قراردادی به کونته داده است که در بین مربیان تاریخ باشگاه بالاترین است ولی هیچ باجی در حالی که قرارداد جدید امضا نکرده است به او نمیدهد. چلسی اعتقاد دارد که زیرساخت و استراتژی باشگاه در چند سال اخیر به شدت موفق بوده است چون آنها در سه سال اخیر موفق که کسب دو عنوان قهرمانی در لیگ شده اند و با وجود تغییر مربی موفق به کسب قهرمانی و حضور موفق در پنجره نقل و انتقالات شده اند به طوری که بازیکنانی که کمترین تاثیر در تیم رو داشته اند توانسته اند با سود به فروش برسانند. رومن آبراموویچ میتواند به این نکته اشاره کند که با وجود شروع سخت فصل قبل از مربی حمایت کرده است او بعد از باخت 3 بر 0 در برابر آرسنال سه روز در تمرین تیم حضور داشت و با کونته به مشورت پرداخت. آبراموویچ میتوانست به راحتی بازیکنانی که از تمرین سخت کونته در اون زمان شکایت دارند ببیند اما او فقط میخواست ببیند که مربی چه کار میکند و به او کمک کند. از لحظه ای که چلسی قهرمان شد تنش به طور پیوسته در مورد هزینه پنجره نقل و انتقالات و پیدا کردن راه حل برای شرایط کوستا و شرایط نامشخص قرارداد ستاره هایی مانند هازارد و کورتوا بوجود آمد. کونته تصمیم گرفت با پیامی به کوستا اطلاع دهد که در برنامه هایش جایی ندارد و این تصمیم باعث ضرر میلیونی چلسی و قرار گرفتن باشگاه در موضع ضعف در مذاکرات شد. به نظر میرسد کونته میخواهد بعد از کمبود نقل و انتقالات در فصل قبل امورات را به عهده بگیرد. کونته قبل از رفتن به تعطیلات اعتقاد داشت که برای امضا قرارداد با ون دایک به توافق رسیده اند ولی در حین تعطیلات متوجه شد که لیورپول با پیشنهاد خود باعث مقاومت بیشتر ساوتهمپتون و افزایش قیمت بازیکن شده است. کونته همچنین از اینکه باشگاه قبل از تمدید قرارداد مرتنس به او پیشنهاد نداده است نا امید است. کونته واضحاً اعلام کرده است که علاقه مند به امضا قرارداد با بونوچی است ولی چلسی باید مبلغی بیشتر از 50 میلیون پوند برای او خرج کند و او را به یکی از پردرآمد ترین بازیکنان چلسی تبدیل کند. چلسی 200 میلیون پوند در تابستان خرج خواهد کرد آنها به خرید باکایوکو نزدیکند و از خرید لوکاکو مطمئن هستند. دفاع چپ یوونتوس الکس ساندرو در لیست کونته قرار دارد و به ریاض محرز و راس بارکلی هم علاقه مند هستند. کابایرو قراردادش را 30 ژوئن یعنی وقتی که بازیکن آزاد میشود با چلسی به امضا میرساند، کابایرو همین الان هم با بعضی بازیکن های چلسی که هم تیمی جدیدش میشوند صحبت کرده است. چلسی مورد انتقاد کونته قرار گرفته است و اعلام کرده است که از سرعت نقل و انتقالات باشگاه در فصل قبل ناراحت است و این امر در این فصل با وجود حضور در لیگ قهرمانان و خروج بگوویچ و تری اضطرار بیشتری دارد. صحبت با ایجنت کورتوا و هازارد برای تمدید قرارداد شروع شده است و چلسی اعلام کرده است که هیچ کدام را به فروش نخواهد رساند. کورتوا پیشنهاد اول تمدید قرارداد را رد کرده است باشگاه و کورتوا معتقد هستند که این موضوع طبیعی و بخشی از مذاکرات تمدید قرارداد هست و قرار هست که ماه بعد ادامه مذاکرات انجام شود. انتظار میرود که قراردادی با حقوق هفته ای 300 هزار پوند به هازارد پیشنهاد شود"

vahidreza2007
16-06-2017, 21:09
امانوئل پتی بازیکن سابق چلسی و آرسنال در مصاحبه با اسکای اسپرت "پنجره نقل و انتقالات تازه چند روزیه که باز شده و فکر میکنم همیشه در اول کار همه چیز به آرومی پیش میره، همیشه به همین صورت هست شما فقط باید صبر کنین و بعد انتقالات بزرگ فرا میرسن و همه چیز سریعاً تغییر میکنه. در این لحظه روندش آرومه اما من نگران نیستم الان تازه شروع نقل و انتقالاته ! "
پتی در مورد اتفاقاتی که بین کوستا و کونته افتاده حق رو به کونته میده او در این مورد گفت "بعد از اتفاقاتی که چند ماه پیش افتاد من دعوا کوستا و مربی رو به خاطر پیشنهاد چینی ها به یاد دارم و کوستا تا اخر فصل اون بازیکن سابق نشد! البته او آخر فصل گل هایی زد که برای باشگاه و قهرمانیش مهم بود. کوستا چند فصل در چلسی بود و فکر میکنم حالا وقتشه که باشگاه به دنبال نفر دیگه ای برای نوک خط حملش باشه، من فکر میکنم ذهن کوستا کاملاً یک جای دیگست"

vahidreza2007
17-06-2017, 12:33
از مدیرای عزیز اگر کسی هست لطفا تاپیک فصل بعد ما رو تایید کنید و اینو بایگانی کنید

kasra_khan2003
17-06-2017, 13:14
از مدیرای عزیز اگر کسی هست لطفا تاپیک فصل بعد ما رو تایید کنید و اینو بایگانی کنید

تاپیکی هنوز زده نشده که تایید کنیم. یکی از هواداران یه تاپیک بزنه، ما تایید کنیم و این یکی رو قفل کنیم :n16:

vahidreza2007
17-06-2017, 19:48
دیروز زدم نوشت منتظر تایید توسط مدیریت ولی اگر نیست دوباره میزنم

jack82
18-06-2017, 01:20
تا باز شدن تاپیک جدید.اخرین پیامم تو این گروه
متاسفانه شایعات جدایی کنته بسیار شدید شده این روزا و دلیلشم پیامک کنته به کاستا و پایین اومدن قیمت این عتیقه بیان میشه.
هر چند کار کار کنته به نظرم غیر مسولانه و تا حدودی عجولانه بود ولی نه تنها این دلیل بلکه هیچ‌دلیل دیگه ای جدایی کنته از تیم رو توجیه نخواهد کرد.
خدا وکیلی بیای اون تیم داغون رو تحویل بگیری و به یکی از با شکوه ترین قهر مانیهای تاریخ نبدیل کنی اخرشم جوابت این باشه.
الان دیگه دارم کم‌کم به مخ ابراموویچ شک میکنم.جدایی کنته ابراموویچ رو به یک چهره منفور بین هواداران تبدیل خواهد کرد.
اقا هر چی فکر میکنم اصلا و ابدا جدایی کنته تو کتم نمیره و در صورت انفاق افتادن فصل بعد رو دنبال نکنیم سنگین تریم:n38:

vahidreza2007
18-06-2017, 01:43
متاسفانه شابعات داره بیشتر و بیشتر میشه و همه چی سر اون پیامک کونته به کاستا هستش !

در این قضیه من طرف کونته رو میگیرم . مربی مختاره کادر خودش رو داشته باشه و مقصر خود کاستاست که اون پیام رو علنی کرد ! بنظرم باید شدیدا جریمه بشه !

از طرفی رابطه کونته و باشگاه بدجور تیره و تاره ! هم بهخاطر نقل و انتقالات و هم به خاطر کاستا !

با توجه به سابقه قبلی کونته باید کمی نگران بود بابت جدایی !

همین الان خبری اومد که میگه دارن با انریکه مذاکراتی مخفیانه میکنند برای اینکه اگر کونته بره اون رو بیارن !

جدایی کونته مساوی سقوط ازاد و بدون بازگشت چلسی !‌

در هر صورت امیدوارم کاستای اشغال و چند نفر دیگه از تیم برن و کونته بمونه و نقل و انتقالات عالی داشته باشیم و همه چی عادی بشه !‌

emadd69
18-06-2017, 13:35
دوستان اینطور که مشخصه قضیه جدایی کنته شایعه بوده .. چندتا منبه از جمله اسکای گفتن کنته فصل بعد مربی چلسی خواهد ماند ..
از طرفی خبرهایی میرسه که انگار چلسی با 1/2 بازیکن که من احتمال میدم لوکاکو و باکایوکو باشه به توافق رسیده ، اما اقدامات رسمی و اعلام رسمی رو گذاشته برای ماه جولای به دلیل اینکه توی ماه جولای اسپانسر جدید شروع به کار میکنه .
یه همچین چیزایی ... البته یه ذره غیر قابل باور به نظر میرسه

Parsa_HZ
18-06-2017, 14:21
دوستان اینطور که مشخصه قضیه جدایی کنته شایعه بوده .. چندتا منبه از جمله اسکای گفتن کنته فصل بعد مربی چلسی خواهد ماند ..
از طرفی خبرهایی میرسه که انگار چلسی با 1/2 بازیکن که من احتمال میدم لوکاکو و باکایوکو باشه به توافق رسیده ، اما اقدامات رسمی و اعلام رسمی رو گذاشته برای ماه جولای به دلیل اینکه توی ماه جولای اسپانسر جدید شروع به کار میکنه .
یه همچین چیزایی ... البته یه ذره غیر قابل باور به نظر میرسه
چه عجب يه خبر (شايعه) خوب هم شنيديم!!
ممنون

kasra_khan2003
20-06-2017, 05:58
Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])