ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تناسب این سه مورد با هم رو از نظر پرفورمنس لطفا بهم بگین

nima_o
05-07-2016, 13:36
با سلام من بعد از مشورت با دوستان و کلی نظر خوندن
تصمیم گرفتم این کانفیگ رو واسه سیستمم ببندم

motherboard gigabyte GA-H170- D3H

G.skill ddr4 Ripjaws 4 16GB(2*8) 2133 CL15
این رم رو بخاطر این انتخاب کردم که استاندارد رم واسه مادربرد ذکر شده 2133 بود
cpu intel core i7 skylake 6700

عزیزان اگه ممکنه نظر بدن که آیا این سه تا باهم مچ هستند و پرفورمنسشون خوب در میاد و اینکه اگه قیمتش رو هم دارن لطفا بهم بگن

با تشکر از زحمات شما
البته اگه نظر بهتری دارند لطفا بگن
فقط cpu همین باشه
و مادربرد زیر 500 تومن باشه

ممنون

afshin b
05-07-2016, 17:46
سلام
آره سیستم خوبیه و قطعات با هم سازگاری خوبی دارن.
کاربردتون چی هست؟

nima_o
05-07-2016, 18:05
سلام آره سیستم خوبیه و قطعات با هم سازگاری خوبی دارن. کاربردتون چی هست؟ من یه سیستم میخواستم واسه توسعه نرم افزار که همزمان میخوام چندتا ماشین مجازی (Virtual machin) هم بالا بیارم مثلا شبیه ساز اندروید و یا virtual box. من یه سوالی دارم اگه ممکنه به این سوالمم جواب بدین ممنون میشم این مادربوردی که من انتخاب کردم intel lan رو پشتیبانی میکنه میخواستم بدونم این مورد چی هست و چقدر مهمه ، چون یه مادربورد دیگه هست که قیمتش 40 تومن تقریبا ارزون تره و این مورد رو نداره مدل motherboard gigabyte GA-H170- HD3 منظورمه اگه این رو برام توضیح بدین ممنونتون میشم

afshin b
05-07-2016, 18:14
بنظر میاد برای گیمینگ هست که پینگ رو بهبود بده. گفته گیگابایت:
Intel® GbE LAN features cFosSpeed, a network traffic management application which helps to improve network latency and maintain low ping times to deliver better responsiveness in a crowded LAN environments. 
من براش ۴۰ تومن نمیدادم!

nima_o
05-07-2016, 18:30
بنظر میاد برای گیمینگ هست که پینگ رو بهبود بده. گفته گیگابایت: Intel® GbE LAN features cFosSpeed, a network traffic management application which helps to improve network latency and maintain low ping times to deliver better responsiveness in a crowded LAN environments.  من براش ۴۰ تومن نمیدادم! خیلی ممنونم که اینقدر سریع جواب میدین به عنوان سوال آخر میخواستم بدونم که من میتونم بدون خرید کارت گرافیک به این مادربورد دوتا مانیتور وصل کنم؟ ممنون از وقتی که گذاشتین

afshin b
05-07-2016, 18:40
بر اساس گفته گیگا میشه تا سه مانیتور بطور همزمان وصل کرد:
Support for up to 3 displays at the same time