PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شبکه کردن چند خانه بدون نت

alitnt_1386
02-07-2016, 11:35
سلاام
ما چند تا خونه توی یه کوچه هستیم که میخوایم اگر بشه بدون نیاز به اینترنت سیستم هامون رو برای انتقال فایل و یا بازی شبکه کنیم
حالا نمیدونیم هر خونه به چه تجهیزاتی نیاز داریم و چحور انجام میشه این موضوع ؟

بهم گفتم که باید هر کدوم رادیو بگیریم و یک سیستم رو به عنوان سرور کنیم و همه به اون متصل بشیم !
اما بازم کسی که این راهنمایی رو کرد گفت مطمن نیستم

کسی از دوستان می دونه چجور میشه بدون استفاده از اینترنت ما چند خونه که توی یه محدوده 500 متری هستیم به هم متصل بشیم
و چه تجهیزاتی رو باید خریداری کنیم برای این کار ؟

stabesh
02-07-2016, 11:57
سلام
باید روتر بگیرین اما نمیدونم تمام 500 متر رو پوشش میده یا نه شاید لازم باشه ریپیتر هم جایی بزارین کار سختیه بهتره به متخصصش مراجعه کنین
موفق باشین

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

zed2
15-07-2016, 02:42
به عنوان یک پروژه شبکه جالببا خواهد بود برای کسی که راه اندازی و پشتیبانی اش رو انجام می ده :n05:... ولی اگر همه نا اشنا به مسائل شبکه و نا هماهنگ از لحاظ نرم افزار های امنیتی باشن دردسر زیادی خواهید داشت.:n15:

از روشی که من الان به ذهنم می رسه هر کسی حداقل یک کارت شبکه اضافه و یک وایرلس اکسس پوینت لازم داره ( اگر به مسائل فنی برنخورین - که فکر کنم انهایی که فاصلشون خیلی زیاده پیدا می کنند )، یکی از وایرلس ها مستر میشه و DHCP رو ست می کنه و بقیه رو به عنوان ریپیتر و دورترین هارو به عنوان تنها دریافت کننده می زاره و بعد نوع شبکه رو تو تمام سیستم ها تعریف و دسترسی به مسیر های شیرینگ رو می ده.....

البته این خیلی شسته رفته و خلاصه گفتم. :n02:جزئیاتش:
- باید سیستم هارو چند کانکشنی و نوع ip های مورد استفاده در همه خونه هارو اصلاح کنه
- باید تنظیمات شبکه جدید روی تمام کیس هارو مشابه و متفاوت از شبکه ی اصلی انها کنه
- باید انواع مکان ها جهت گزاشتن و قدرت سیگنال و کیفیت و ترافیک در کانال های ارتباطی رو چک کنه
- باید مچ بودن و عدم مسائل ناسازگاری ( و در نتیجه رفتن دستگاه به استاندارد های کندتر ) را چک کنه
- باید همتون یکم موارد ابتدایی شبکه و شیرینگ حداقل دو سیستم رو بلد باشین که هر دفعه به خاطر ساده ترین و کوچکترین ارور های ارتباطی رو برخوردین همش به شبکه کار/ حرفه ای مراجعه نکنین
-( توصیه ) نرم افزار های امنیتی و نرم افزارهایی که رو شبکه تاثیر می زارن بهتر مشترک بشن که پشتیبانی و سازگار کردنش برای همتون/ شبکه کار راحت باشه.( شامل کرک هایی که با شبکه کار دارن هم هست)
فکر کنم یکم ترسناک شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظر stabesh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو من تایید می کنم + توصیه حداقل موارد ابتدایی شبکه و شیرینگ رو بلد باشین.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]