ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Bios کارت گرافیک

Juventus FC
01-07-2016, 13:52
درود بر اساتید

آقا Bios کارت گرافیک من پریده ، حالا دونبال این میگردم که Bios مربوط به کارت گرافیکم و پیدا و نصب کنم ! خیلی گشتم ولی نبود نیست انگار ! مدل کارت گرافیکم NVIDIA Geforce 9600 GSO اینه ، دوستان هرکسی به هرنحوی میتونه کمکی بکنه دریغ نکنه من خیلی کارم گیره بهش !

Stream
01-07-2016, 14:04
کارتتون DDR3 ای است یا DDR2 ؟ بایوس این دو با هم فرق داره. برند کارت و مقدار حافظه رو هم بگذارید.

Juventus FC
02-07-2016, 11:51
کارتتون DDR3 ای است یا DDR2 ؟ بایوس این دو با هم فرق داره. برند کارت و مقدار حافظه رو هم بگذارید.

کارتم DDR2 ، برندش هم XFX! والا حافظه کارته من چون Enable نیست نشون نمیده ! اگر Enable کنم تصویر میره و مکافات میشه !

Stream
02-07-2016, 14:10
کارتم DDR2 ، برندش هم XFX! والا حافظه کارته من چون Enable نیست نشون نمیده ! اگر Enable کنم تصویر میره و مکافات میشه !

جعبه کارت رو ندارید؟ روی خود کارت باید برچسبی باشه که پارت نامبر رو نوشته باشه که اگه سرچ کنید پیدا می کنید حافظه رو.

به هر حال این بایوس احتمالا سازگاری داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Juventus FC
02-07-2016, 14:33
جعبه کارت رو ندارید؟ روی خود کارت باید برچسبی باشه که پارت نامبر رو نوشته باشه که اگه سرچ کنید پیدا می کنید حافظه رو.

به هر حال این بایوس احتمالا سازگاری داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگر مقدار حافظه خیلی اهمیت داره بگید که خونه رو زیر رو کنم ! بعد یک سوال این بایوس چجوری وارد کنم به کارت گرافیک !؟ بعد یک چیز دیگه این نوشته XFX9600GSO.1536.081105.rom آخرش نوشته rom ! یعنی ماله رامه ؟

Stream
02-07-2016, 14:44
اگر مقدار حافظه خیلی اهمیت داره بگید که خونه رو زیر رو کنم ! بعد یک سوال این بایوس چجوری وارد کنم به کارت گرافیک !؟ بعد یک چیز دیگه این نوشته XFX9600GSO.1536.081105.rom آخرش نوشته rom ! یعنی ماله رامه ؟

همه بایوس ها ROM هستند.

بوسیله NVFlash میتونید بایوس کارت رو فلش کنید. آموزشش در انجمن هست فقط آخرین نسخه NVFlash رو از سایت TechPowerUp دانلود کنید.

| آموزش و بررسی تغییرات بایوس کارتهای گرافیک | ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Juventus FC
03-07-2016, 02:17
همه بایوس ها ROM هستند.

بوسیله NVFlash میتونید بایوس کارت رو فلش کنید. آموزشش در انجمن هست فقط آخرین نسخه NVFlash رو از سایت TechPowerUp دانلود کنید.

| آموزش و بررسی تغییرات بایوس کارتهای گرافیک | ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

واقعا متشکرم از راهنماییها و کمکتون ، منتها اینجا اصلا توضیح نداده با این
NVFlash چجوری کار کنیم چه حرکنی بزنیم !

Juventus FC
06-07-2016, 11:58
همه بایوس ها ROM هستند.

منتها اینجا اصلا توضیح نداده با اینNVFlash چجوری کار کنیم چه حرکنی بزنیم ! بعد اینکه راه دیگه ای نیست ! دوست من میشه کمی دیگه راهنمایی بکنید !؟

Stream
06-07-2016, 12:43
بایوسی که دانلود کردید رو تغییر نام بدید به FILE.ROM و بنویسید:

nvflash -5 -6 FILE.ROM

(اگه فقط یک کارت گرافیک در سیستم هست). اگه ایرادی داد در رابطه با Protection ، بنویسید nvflash --protectoff

mahdijavad
15-09-2017, 23:06
سلام کارت گرافیکم XFX NVIDIA GeForce 9600 GSO هست.ورژن درایورش قدیمی هست.سوالم اینه که با آپدیت بایوس درایور جدید رویش نصب میشه؟ممنون