ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مرتبط با توسعه ی نرم افزار در سیستم عامل ، وب ، موبایل

milad SRG
01-07-2016, 00:21
با توجه به راهنمایی های دوستان به این انجمن هدایت شدم.
این سوالات برام خیلی مهم و سرنوشت سازه.
اینجوری شروع میکنم که:
چرا نرم افزار رایگان داریم؟
چرا بازی رایگان داریم؟
چرا وبسایت رایگان داریم؟
کلا چرا خدمات رایگان داریم؟
چرا یه بازی که شرکت یا یک مجوعه وقتشونو روی ساختنش میذارند و شاید هزینه های سنگینی هم متحمل بشند رایگان دانلود میشه؟
چرا این همه نرم افزار رایگان برای سیستم عامل های مختلف داریم ؟دلیل اینکارشون چیه؟بیکارند؟
چرا هاست رایگان ارائه میشه؟
چرا برای خرید نرم افزار واتساپ یه شرکت حاضره پول فضایی بده؟
چرا با وجود اینکه مدیریت وبسابت کار سختیه خیلی از وبسایت ها خدمات کاملا رایگان دارند؟و بعضی هاشون هم مثل همین پی سی وورد خدمات رایگان زیادی دارند؟
و یک عالمه چرای دیگه از همین قبیل....
در کل اینا مگه پول دوس ندارند؟دلیل عرضه های رایگانشون چیه؟
امید وارم سوالام شفاف بوده باشه.
تشکر.

old_barnamenevis
25-07-2016, 22:03
با توجه به راهنمایی های دوستان به این انجمن هدایت شدم.
این سوالات برام خیلی مهم و سرنوشت سازه.
اینجوری شروع میکنم که:
چرا نرم افزار رایگان داریم؟
چرا بازی رایگان داریم؟
چرا وبسایت رایگان داریم؟
کلا چرا خدمات رایگان داریم؟
چرا یه بازی که شرکت یا یک مجوعه وقتشونو روی ساختنش میذارند و شاید هزینه های سنگینی هم متحمل بشند رایگان دانلود میشه؟
چرا این همه نرم افزار رایگان برای سیستم عامل های مختلف داریم ؟دلیل اینکارشون چیه؟بیکارند؟
چرا هاست رایگان ارائه میشه؟
چرا برای خرید نرم افزار واتساپ یه شرکت حاضره پول فضایی بده؟
چرا با وجود اینکه مدیریت وبسابت کار سختیه خیلی از وبسایت ها خدمات کاملا رایگان دارند؟و بعضی هاشون هم مثل همین پی سی وورد خدمات رایگان زیادی دارند؟
و یک عالمه چرای دیگه از همین قبیل....
در کل اینا مگه پول دوس ندارند؟دلیل عرضه های رایگانشون چیه؟
امید وارم سوالام شفاف بوده باشه.
تشکر.

با سلام
این سوالات تا حدودی خیلی زیادی کاملا به سیاست های مالی شرکت ها بستگی داره!
ما چندین مدل درآمد زایی از یه اپلیکیشن داریم
من چند مدلشون رو میگم
1-هزینه ی اپلیکیشن رو همون اول میگیرن
2-هزینه ی اولیه ناچیزه نسبت به خدمات ارائه شده اما در ادامه هزینه هایی دریافت میکنن بابت بعضی از خدمات
3-هزینه ای نمیگیرن یا به اصطلاح رایگان هست در اول اما در ادامه هزینه میگیرن
و ....

پس بطور مثال اپلیکیشنی که رایگان عرضه میشه به چند مدل مختلف در ادامه در آمد زایی داره
مثلا برای وب :
سایت خدمات رایگانی میده به عموم مردم مثل p30world اما درآمدش رو بر روی تبلیغات بنری میذاره که شرکت های دیگه میان برای اون بنر ها پول میپردازند. سیاست این تبلیغات بنری بر اساس تعداد بازدید هست
سایتی که خدمات خوبی رو رایگان ارائه میکنه بازدیدش میره بالا در نتیجه از طریق بنر و تبلیغات میتونه درآمد داشته باشه

مثال دیگر
شرکت گوگل!
شما تمامی خدمات سرچینگ گوگل رایگان ارائه میشه اما درآمد گوگل کجاست؟
یکی از راه های درآمد گوگل از طریق تبلیغاتی هست با نام google adwords که مثل اینکه 90 درصد درآمد گوگل از همین طریقه
که سایت شمارو میاد صفحه ی اولش تبلیغ میکنه بغلش هم یه کله ی ads مینویسه به رنگ زرد که الان سبز شده!

مثال دیگه همین ویندوز
ویندوز در واقع خیلی بیشتر از 30 دلار و 100 دلار می ارزه اما در ادامه با خدمات دیگه ای که ارائه میده درآمد زایی میکنه
مثلا هر نرم افزاری که روی ویندوز ارائه بخواد بشه یه درصدی از فروشش رو باید بده به آقای مایکروسافت!
از adobe بگیر برو بالا

اما بعضی ها هم همون اول میگیرن مثل همین فتوشاپ خودمون که چند هزاردلار هزینه اشه

نتیجه اینکه عمده ی خدماتی که رایگان عرضه میشوند درآمد خودشون رو از طریق تبلیغات بدست می آورند حالا به طرق مختلف!
که درآمد اون ها از طریق تبلیغات به مراتب خیلی بیشتر از اینه که همون اول پول دریافت کنند
چون اپ که رایگان باشه تعداد یوزر میره بالا
یوزر بیشتر هم در دنیای تجارت امروزی = پول بیشتر

امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه باز اگه سوالی هست در خدمتم